Mattersburg – Austria 0:9 (kon.) | Rheindorf Altach – Salzburg 1:3 (kon.) | Ried – Admira 1:0 (kon.)
Grödig – Wolfsberger 0:1 (kon.)
konec
SC Rheindorf Altach
1:3 (1:2)
FC Red Bull Salzburg
Sobota 23.04.2016, 18:30 • Stadion Schnabelholz • Rakouská Bundesliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! SC Rheindorf Altach předvedl v domácím prostředí dobrý výkon, avšak s FC Red Bull Salzburg prohrál 1:3!

    Do dnešního souboje vstoupil skvěle hostující Salzburg, který se dostal do vedení již ve třetí minutě zásluhou Naby Keity! Vedoucí celek celé soutěže pokračoval v aktivním výkonu a své vedení navýšil v devatenácté minutě, kdy se prosadil Duje Ćaleta-Car. Hned o tři minuty později však dokázali domácí srovnat zásluhou trefy Hannes Aignera!

    Ve druhém poločase byl Altach aktivní, avšak k pořádné šanci se dostal až v samotném závěru, kdy střílel Hofbauer, avšak jeho ránu dokázal brankář Walke vyrazit! V poslední nastavené minutě se trefil ještě Stefan Laimer, který upravil na konečných 3:1!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu brzy nashledanou! (20:25:39)
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Salzburg právě vstřelil branku!
    V samotném závěru se ještě Salzburg prosazuje a o vítězi dnešního zápasu je rozhodnuto! Jonathan Soriano našel STEFANA LAIMERA, který mířil přesně!
    90+3. Walke předvedl v nastavení velmi důležitý zákrok
     
    90+3
    V závěru dnešního zápasu přišla ještě jedna šance! Hwang ztratil na vlastní polovině o míč a Altach šel do protiútoku. Ten následně zakončil střelou z hranice vápna Hofbauer, avšak Walke dokázal zasáhnout!
     
    90+1
    Salzburg skvěle napadal na útočné polovině a Soriano dokázal vybojovat míč pro Valona Berishu, který následně natáhl ke střele, avšak ta mířila mimo branku!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Salzburg teď navíc dostal svého soupeře pod tlak na útočné polovině a Altach se marně snaží dostat k míči!
     
    88
    Soriano dostal míč na pravou stranu k Minaminovi, který zavedl míč do rohu a ušetřil další cenné vteřinky! Do konce zápasu již příliš minut nezbývá...
     
    87
    Na pravé straně u postranní čáry předvedl povedený skluz obránce Lienhart, nicméně hned poté mu míč utekl k Bernardovi, ten neváhal a míč poslal na polovinu soupeře!
     
    86
    Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Lazaro, přichází Hwang.
     
    85
    Valentino Lazaro dokázal na levé straně obrat o míč Aignera, nicméně po následném souboji se Salomonem fauloval a u míče bude opět domácí celek!
     
    84
    Domácí celek je v posledních minutách velmi aktivní, nicméně zatím se svěřenci trenéra Canadiho nemohou dostat do zakončení! Salzburg si počíná v obraně skvěle!
     
    82
    Další žlutou kartu dostává hostující Andreas Ulmer, který na pravé straně nedovoleně zasáhl Prokopiče!
     
    81
    Valon Berisha odvedl v levém rohu hřiště dobrou práci, neboť se dokázal zbavit domácího Lienharta a postupoval vpřed. Jeho následná přihrávka však k Bernardovi nedošla!
     
    80
    Altach momentálně kombinuje na útočné polovině a na začátku poslední desetiminutovky se ještě pokouší něco kloudného vymyslet.
     
    78
    Hostující Valentino Lazaro dlouho váhal s rozehrávkou přímého kopu, a tak přispěchal hlavní rozhodčí, který hostujícímu hráči udělil žlutou kartu za zdržování hry!
     
    78
    Salzburg vybojoval zajímavou standardní situaci, které se ujal Bernardo. Jeho následný centr hledal na zadní tyči Mirandu, avšak ten se k hlavičce nedostal.
     
    78
    Salzburg v pohodě kombinuje na útočné polovině a dopředu se již rozhodně nežene. Vedoucímu celku ligy jde hlavně o udržení současného výsledku a zisku důležitých tří bodů!

    Jan Havlovic

    Branky: 22. Aigner – 3. Keita, 19. Ćaleta-Car, 90+6. Laimer

    Karty:   34. Schwegler (SLZ), 78. Lazaro (SLZ), 82. Ulmer (SLZ)


    SC Rheindorf Altach: Kobras – Lienhart, Zwischenbrugger, Jäger, Schreiner (46. Schilling) – Netzer (67. Hofbauer), Zech – Salomon, Prokopič, Ngwat-Mahop – Aigner
    Náhradníci: Hofbauer, Schilling, Lukse, Pöllhuber, Ismael Tajouri, Müller, Seeger

    FC Red Bull Salzburg: Walke – Schwegler, Pauolo Miranda, Ćaleta-Car, Ulmer – Lazaro (86. Hwang), Bernardo, Keita (77. Keita), Valon Berisha – Minamino, Soriano
    Náhradníci: Reyna, Stankovic, Lainer, Schmitz, Hwang, Upamecano, Laimer

    Rozhodčí: Dieter Muckenhammer – Brandner, Schüttengruber (vš. Rakousko)
    ocianews.com