Senica – Trenčín 0:2 (kon.) | Myjava – Zlaté Moravce 1:0 (kon.) | Dunajská Streda – Podbrezová 1:0 (kon.)
Ružomberok – Michalovce 0:0 (kon.)
konec
TJ Spartak Myjava
1:0 (1:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Sobota 23.04.2016, 19:00Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Druhý polčas gól nepriniesol, aj keď domácim v záverenčej minúte riadnej hracej doby poriadne stuhla krv v žilách. Snaha hostí o vyrovnanie boa očividná, no pozorná defenzíva domácich až na svoje jediné zaváhanie súperovi nič nedovolila a udržala si tesný náskok. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a želáme vám krásny zvyšok sobotného večera. (20:52:44)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Po súboji pri stredovej čiare udelil hlavný rozhodca žlté karty na obe strany, čo je podľa všetkého posledná akcia tohto zápasu.
     
    90+1
    Hostia zahrávali rohový kop, domáci tím sa však pohodlne ubránil. Myjava si teraz dáva obrovský pozor.
     
    90
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Štefan Pekár, prichádza Ján Chovanec.
     
    90
    Tak toto je neuveriteľné! Hostia mohli z ničoho nič vyrovnať! Zlatomoravčania dostali loptu do šestnástky po zemi z pravej strany, odkiaľ prihrával Majkič na Slančíka, avšak proti zakončeniu druhého menovaného sa vyznamenal Hruška.
     
    89
    Myjavčania dostali loptu až do šestnástky na opačnej strane, ale tam prehrali šprintérsky súboj a odkopávať bude pre zmenu iba Kováč.
     
    88
    Hostia chceli loptu naraziť na spoluhráča stojaceho pri pravej postrannej čiare, no tan bol obklopený súpermi. Hruška si opäť siahne na guľatý predmet a bude rozohrávať.
     
    87
    Zlaté Moravce sa presunuli do útoku, skúsili to centrom z ľavej strany, ale ten si zrazili iba mimo bránky. Hruška bude rozohrávať, za túto aktivitu je určite rád.
     
    86
    Domáci mohli dokonca preniknúť pootvorenou obranou súpera, ale striedajúci Gešnábel situáciu zvládol a loptu podržal.
     
    85
    Hostia sa terza nevedia dostať ani cez polovicu, nie to do šestnástky súpera. Myjava nechce nič zbytočne riskovať a súpera drží ďaleko od svojej bránky.
     
    84
    Zlatomoravčania majú pred sebou poslednú päťminútovku, v ktorej sa pokúsia o malý zázrak. Uvidíme, či sa im podarí opätovne ohroziť Hrušku.
     
    83
    Posledné striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Karol Karlík, prichádza Marko Perišić.
     
    82
    Druhé striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Peter Sládek, prichádza Denis Duga.
     
    81
    Videli sme prvú strelu hostí v tomto zápase! Išlo v podstate iba o center, no ten preletel priamo do rukavíc Hrušku, ktorý sa rozhodne nemusel cítiť byť pod tlakom
     
    80
    Myjave sa nevydarila útočná snaha a pred nami je posledná desaťminútovka riadnej hracej doby. Myjavskí hráči si zatiaľ na svojom konte držia tesný náskok, no musíme uznať, že snaha hostí o vyrovnanie je obrovská.
     
    79
    Hruška poslal svojich spoluhráčov až na útočnú polovicu. Daniel hru centrom presunul ešte ďalej, ale svojich spoluhráčov v šestnástke nenašiel.
     
    78
    Zlatomoravčanom rozohrávka ani tentokrát nevyšla podľa predstáv a zakončenie neprišlo. Rozohrávať bude domáci brankár Hruška.
     
    78
    Hostia sa dobre ubránili, rýchlo rozohrali a získali ďalší rohový kop.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 12. Sládek

    Karty:   72. Kóňa (MYJ) – 32. Bamba (ZMO), 57. Kupec (ZMO), 73. Slančík (ZMO)


    TJ Spartak Myjava: Hruška – Kóňa, Ostojić, Machovec, Škutka (64. Kolár) – Bílovský, Beňo, Pekár (90. Chovanec), Daniel – Sládek (82. Duga), Marček.
    Náhradníci: Solnička – Černáček, Chovanec, Copko, Múdry, Duga, Kolár.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Tipurić, Majkić, Cebara (67. Slančík), Orávik – Karlík (83. Perišić), Kupec, Krznarić, Školnik – Pintér, Bamba (56. Gešnábel).
    Náhradníci: Novota – Rejdovian, Perišić, Gešnábel, Kuzma, Slančík, Bariš.

    Rozhodčí: Somoláni – Slyško, Barenčík

    Diváci: 1118
    thejrc.org