Senica – Trenčín 0:2 (kon.) | Myjava – Zlaté Moravce 1:0 (kon.) | Dunajská Streda – Podbrezová 1:0 (kon.)
Ružomberok – Michalovce 0:0 (kon.)
konec
TJ Spartak Myjava
1:0 (1:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Sobota 23.04.2016, 19:00Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri ďalšom pokračovaní našej najvyššej futbalovej súťaže. V rámci 28. kola je dnes na programe aj súboj v Myjave, kde sa predstaví mužstvo Zlatých Moraviec.

    Domáci hráči vstúpia do duelu z tretej pozície v tabuľke. Myjavčania majú na svojom konte 47 bodov, ale strata na druhý Slovan a líderský Trenčín je pre nich taká veľká, že ju už určite nedokážu zmazať. Aj napriek tomu však tím z Kopaníc bude bojovať zo všetkých síl, pretože aktuálnu bronzovú pozíciu by si rád udržal. Myjavčania zároveň budú chcieť odčiniť prehru z posledného kola, v ktorom zaváhali na trávniku Podbrezovej a prehrali tam 0:2.

    Zlaté Moravce sú na desiatej pozícii z celkových dvanástich priečok a riešia úplne iné problémy. Zverenci trénera Fašianga potrebujú každučký bodík, aktuálne ich totiž majú na svojom konte iba 24, čo je len o tri viac ako majú predposledné Michalovce a posledná Skalica. Zlatomoravčania sa navyše na tento duel naposledy nenaladili víťazne a v dôležitom súboji v Skalici prehrali 0:1. Dnes tak majú pred sebou náročnú pozíciu.

    Jasným favoritom zápasu sú domáci futbalisti. Na ich víťazstvo vypísali bookmakeri stávkových kancelárií na základe papierových predpokladov kurz iba 1.45, zatiaľ čo na výhru hostí je to až 7.4. Remízu po riadnej hracej dobe si môžete natipovať s kurzom približne 4.1.
     
    Úvodné zostavy:

    Spartak Myjava: Hruška – Kóňa, Ostojić, Machovec, Škutka – Bílovský, Beňo, Pekár, Daniel – Sládek, Marček.
    Náhradníci: Solnička – Černáček, Chovanec, Copko, Múdry, Duga, Kolár.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Tipurić, Majkić, Cebara, Orávik – Karlík, Kupec, Krznarić, Školnik – Pintér, Bamba.
    Náhradníci: Novota – Rejdovian, Perišić, Gešnábel, Kuzma, Slančík, Bariš.

    Rozhodca: Somoláni – Slyško, Barenčík.
     
    Hráči oboch celkov sú už pripravení na hracej ploche a duel sa po štátnej hymne Slovenskej republiky bude môcť začať. Domáci futbalisti nastúpia v prúžkovanej bielo-čiernej kombinácii, hostia zo Zlatých Moraviec v tmavomodrej sade dresov.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O úvodný výkop sa postarali favorizovaní domáci futbalisti. Ihneď sa pokúsili dostať aj do útoku, ale hostia si stred poľa vynikajúco postrážili a loptu poľahky získali.
     
    1
    Hostia sa dokonca dostali až k šestnáskte súpera. Z pravej strany to do nej skúsili aj centrom, na ktorý si chcel zbehnúť Bamba, ale lopta bola príliš silná a zakončenie neprišlo.
     
    2
    Myjava rozohrala od vlastnej bránky a dostala sa až na opačnú polovicu trávnika. Tam si diváci pýtali rohový kop, ale čiarový rozhodca mlčí a bude sa pokračovať odkopom Kováča.
     
    3
    Zlatomoravský gólman sa do hry zapája aj teraz a opäť pomáha svojmu tímu s rozohrávkou. V úvode sledujeme iba "oťukávanie sa", nevideli sme žiadnu nebezpečnú akciu.
     
    4
    Tretíkrát v rade lopta iba pre hosťujúceho Kováča, ktorý sa dlhým nákopom pokúsi vysunúť svojich spoluhráčov.
     
    5
    Domáci tím sa opäť zmocnil lopty a opäť sa pokúsil dostať sa s ňou až pred bránku súpera, no nebol úspešný a odkopávať bude Kováč. Čakáme na vyloženú šancu.
     
    6
    Mohli sme vidieť otvorenie skóre! Domáci Daniel lotpu zaviezol do šestnástky, kde z pravej strany krížne prihrával na Sládka, ale tesne pred ním hostia prihrávku zrazili na roh.
     
    7
    Zlatomoravčania rohový kop pohodlne odvrátili a loptu dostali až na opačnú polovicu trávnika, ale tam sa im zakončiť nepodarilo. Rozohrávať bude opäť domáci tím.
     
    8
    Myjava dostala loptu za hranicu šestnástky, ale Danielovi sa tam s ňou nepodarilo obtočiť okolo dovjice obrancov hostí. ViOn sa výborne bráni.
     
    9
    Blížime sa ku koncu prvej desaťminútovky, ale videli sme zatiaľ iba jednu vážnejšiu príležitosť. Lopta lieta z jednej strany trávnika na druhú, no ani jeden z tímov si nevie vypracovať lepšiu šancu.
     
    10
    Domáci tím teraz pri ofenzívnej činnosti zastavil iba útočný faul. Brankár Kováč povybehne za hranicu šestnástky a rozohrá štandardku.
     
    11
    Myjava drží loptu pri stredovej čiare, avšak na súperovej polovici. Zlatomoravčania si tam na Daniela dávajú veľký pozor a vôbec mu nedovoľujú rozohrať.
     
    12
    Myjava dala gól!
    Domáci teraz súpera jasne prevýšili a ujímajú sa vedenia. PETER SLÁDEK si v šestnástke napil so Škutkom a pridko vypálil, na čo Kováč nestihol správne zareagovať.
     
    13
    Domáci boli od úvodu aktívni a dokázali využiť svoju druhú väčšiu šancu v zápase. Uvidíme, či sa hosťom podarí reagovať.
     
    14
    Zlatomoravčania sa nevedia dostať späť do hry a musia sa brániť! Beňo posielal center z pravej strany priamo pred stred bránky, odkiaľ prišlo aj zakončenie, ale Kováč ostal pozorný a loptu pokryl.
     
    15
    Úvodná štvrťhodina je minulosťou a hra sa presunula na obrannú polovicu ViOnu. Hostia terza musia odolávať skutočne nepríjemnému nýporu aktívnejších domácich.
     
    16
    Hostia loptu dvakrát v rade odpálili iba za postrannú čiaru. Myjava stále ostáva na útočnej polovici a pokúša sa dostať k šestnástke.
     
    17
    Hostia prešli až za polovicu, ale k zakončeniu sa vôbec nedostali. Sledujeme množstvo súbojov v strede poľa.
     
    19
    V týchto chvíľach sa na trávniku nedeje nič výnimočnejšie. Lopta lieta medzi kopačkami oboch tímov, ale hra sa pohybuje iba v okolí stredovej čiary a žiadne zakončenia nevidíme.
     
    20
    Domáci napokon prenikli popri ľavej postrannej čiare a podarilo sa im vybojovať druhý rohový kop v zápase. Zlaté Moravce sa sťahujú pred svoju bránku.
     
    21
    Domáci to zahrali nakrátko, ale vôbec im to nevyšlo a strela neprišla. Hostia sa pohodlne ubránili a môžu sa pokúsiť o útočnú akciu.
     
    22
    Domácim vôbec nevyšla rozohrávka v strede poľa a hostia sa poľahky dostali do útoku. Z pravej strany to od šestnástky skúšali krížnym centrom, ale ten našiel iba hlavu domáceho Beňa.
     
    23
    Domáci hru upokojili a znovu podnikli útočnú akciu. Dostali sa až k šestnástke hostí, no tam sa dopustili zbytočného útočného faulu a hra sa musí prerušiť.
     
    24
    Myjavčania teraz svoju chybu napravili a podarilo sa im centrovať do vápna, ale tam bola až štvorica hostí, ktorá si pohodlne poradila a loptu spoľahlivo odvrátila.
     
    25
    Zlaté Moravce po dlhšom čase získali loptu a dokonca sa dostali až k šestnástke súpera. Do nej chcel centrovať Bamba, ale domáci tím dráhu lopty výborne pokryl a žiadne zakončenie sme ani tentokrát nevideli.
     
    26
    Zlatomoravčania na vlastej polovici rozohrávajú so svojím gólmanom. Zo strany hostí badáme úprimnú snahu, no domáci tím je pevne konsolidovaný a súperovi nič nedovoľuje.
     
    27
    Domáci Daniel sa z pravej strany predral do šestnástky, ale tam ho zastavil Krznarič. Rozhodca penaltu neodpískal, no hosťujúci hráč ostáva ležať na zemi.
     
    28
    Daniel pri páde dopadol na Krznaričovu nohu, avšak hosťujúci hráč bude našťastie v poriadku a po rýchlom otrasení sa môže pokračovať v hre.
     
    29
    V hre sa rýchlo pokračuje, v útoku je stále Myjava. Beňo to teraz skúsil centrom z pravej strany, lopta preletela celou šestnástkou, no nikoho v modrom drese napokon nenašla.
     
    30
    Polhodina hry je minulosťou a v Myjave stále sledujeme jasnú prevahu domácich. Myjavčania ostávajú nasťahovaní pred bránkou súpera a zahrávať budú ďalší rohový kop.
     
    31
    Kóňa zahral center na hranicu šestnástky, ale tam pred domácim hráčom poskočila a zakončenie napokon neprišlo. Hostia si môžu vydýchnuť.
     
    32
    Žltú kartu dostáva Farras Bamba (FC ViOn Zlaté Moravce), ktorý sa faulu dopustil na vlastnej obrannej polovici pri postrannej čiare.
     
    33
    Domáci loptu rozohrali, ale hostia ich do šestnástky nepustili. Diváci v ostatných minútach nesledujú žiadne nebezpečné situácie ani zakončenia.
     
    34
    Domáci tím to napokon z ľavej strany spoza šestnástky skúsil nákopom do nebezpečného priestoru, kde lopta nepríjemne poskočila, ale gólman Kováč sa nenechal zaskočiť a poradil si.
     
    35
    Myjavčania sa s pribúdajúcim časom stále viac tlačia do zakončenia. Aj teraz prenikli až k pravej žrdi Kováča, kde hostia loptu iba zrazili na štvrtý rohový kop pre Spartak.
     
    36
    Kóňa zacentroval na bližšiu žrď, tam však našiel iba pozorne pripravených hostí. Zlatomoravčania si uvedomujú, že sa musia pozorne brániť, dvojgólové manko by sa im totiž doháňalo iba veľmi ťažko.
     
    37
    Myjava získala štandardku spoza šestnástky svojho súpera. Rozohrávkou do vápna to skúsil Pekár, avšak hostia boli výborne pripravení a domácim zakončiť nedovolili.
     
    38
    Pekár si štandardku po faule zopakoval, tentokrát ale z pravej strany. Aj v tomto prípade však lopta pristála iba na hlavách Zlatomoravčanov.
     
    39
    Domáci vybojovali aj ďalší rohový kop, no ani tentokrát neboli úspešní. Hráčov ViOnu musíme za skvelú obranu naozaj pochváliť.
     
    40
    Na trávniku ostal po súboji počas rohového kopu ležať domáci Machovec. Hra je prerušená a na trávnik musí prísť aj myjavský lekár.
     
    41
    Pekár sa držal za ľavú nohu, ale za čiaru odišiel po svojich, jeho ošetrenie tak bude pokračovať.
     
    42
    Medzičasom sa môžeme vrátiť aj k samotnej hre. Hosťujúci futbalisti sa prebojovali k streleckému pokusu, autorom ktorého bol zrejme Karlík, avšak lopta spoza šestnástky letela iba vedľa pravej žrde.
     
    43
    Domáci gólman doposiaľ žiaden zákrok vytiahnuť nemusel a zdá sa, že do polčasu sa to ani nezmestí. Myjavčania hru opäť preniesli na svoju útočnú polovicu a pokúsia sa tam niečo vymyslieť.
     
    44
    Pred nami sú posledné dve minúty riadnej hracej doby a na trávniku sa nedeje nič vážnejšie. Lopta lieta zo strany na stranu, ani jednému z celkov sa ale nedarí ohroziť súperovu svätyňu.
     
    45
    Nadstavovať sa bude jedna minúta. Na útočnej polovici sú stále Myjavčania, hostia sa už budú chcieť ubrániť.
     
    45+1
    Domáci tím to ešte skúsil centrom z ľavej strany, avšak lopta letela veľmi nepresne iba mimo hracej plochy. Kováč bude rozohrávať a prvý polčas sa čoskoro stane minulosťou.
     
    45+2
    Domáci Kóňa skončil po jednom zo súbojov na zemi a potreboval aj ošetrenie, preto sa nám úvodný polčas ešte trochu predĺži. Pre domáceho kapitána to ale našťastie nebude nič vážne.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas je minulosťou. Videli sme v ňom jednoznačnú prevahu myjavských hráčov, ktorí sa vedenia ujali v 12. minúte, kedy sa presadil Sládek. Hostia sa síce pokúšali o odpoveď, ale bránku Hrušku presne neohrozili ani raz a gól nemali z čoho dosiahnuť.

    Druhý polčas sa začne približne o 20:04.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas sa začal výkopom hostí, avšak tí o loptu rýchlo prišli a budú sa musieť brániť.
     
    47
    Myjava mohla opäť rýchlo skórovať! Škutka sa v šestnástke dostával k nebezpečnej strele, ale Pintér v poslednej chvíli výborne zasiahol a odzbrojil ho.
     
    48
    Myjavčania ostávajú na útočnej polovici a aj po zmene strán majú zápas jasne pod kontrolou. Hosťom sa zatiaľ papierového favorita vôbec nedarí prekvapiť.
     
    49
    Myjavčania centrovali z ľavej strany priamo do vápna, ale hostia si tento priestor vynikajúco pokryli. Zakončenie na Kováča tak neprišlo.
     
    50
    Zlatomoravčania loptu vysunuli spred svojej bránky a domáci tím musel rozohrávať z vlastnej polovice, do čoho zapojil aj gólmana Hrušku. Ten sa dnes musí naozaj nudiť.
     
    51
    Zlatomoravčania sa snažia bojovať v okolí stredového kruhu, ale na domácich badať snahu o ofenzívnu činnosť. Spartak by svoje vedenie rád poistil ďalším presným zásahom.
     
    52
    Domáci vystihli prihrávku hostí v strede poľa a rýchlo sa pustli k šestnástke súpera. V nej dostal prihrávku Machovec, ale ideálny čas na strelu premrhal a napokon ani nezakončil.
     
    53
    Domáci tím napokon získal štandardku z ľavej strany spoza šestnástky. Myjavčania loptu dostali do vápna, no tam bol najpozornejší Pintér a hroziace nebezpečenstvo súpera odvrtáil.
     
    54
    Myjavčania ešte ostávajú na útočnej polovici. Daniel sa teraz do pokutového územia predral individuálne z pravej strany a skúsil to aj strelecky, no mieril iba do bočnej siete.
     
    55
    Myjava stále útočí a pred malou chvíľou zahrávala ďalšiu štandardku. Tentokrát centrovali domáci z pravej strany, ale výsledok bol rovnaký – pozorí hostia všetko postrážili.
     
    56
    Prvé striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Farras Bamba, prichádza Róbert Gešnábel.
     
    56
    Domáci ihneď po striedaní súpera zahrávali rohový kop, ale aj po ňom sme videli pozorný obranný zákrok hostí.
     
    57
    Žltú kartu dostáva Šimon Kupec (FC ViOn Zlaté Moravce), ktorý fauloval v strede poľa.
     
    58
    Domáci loptu rozohrali, ale do zakončenia sa nedostali. Sledujeme obetavú obrannú hru zo strany hostí, ktorí si uvedomujú, že zápas pre nich ešte úplne stratený nie je.
     
    59
    Striedajúci Gešnábel sa zapojil do tvorby útočnej akcie a Zlatomoravčania sa dostali až k šestnástke súpera, no nevedia sa dostať do zakončenia.
     
    60
    Hostia roztočili pred šestnástkou súpera kolotoč nepríjemných rýchlych prihrávok, ale domáci tím si s nimi poradil. Brankár Spartaka Hruška môže aj naďalej ostať pokojný.
     
    61
    Domáci vystihli prihrávku súpera a dostlai sa do útoku. Daniel to z pravej strany skúsil centrom do vápna, hostia túto loptu zrazili iba na rohový kop.
     
    62
    Myjavčania rozohrali štandardku k hranici šestnástky, kde si loptu sklepol Ostojič. Ten chcel ihneď zo vzduchu aj páliť, ale v rýchlosti mu strela nesadla a Kováč zasahovať nemusel.
     
    63
    Myjavčania ešte ostali v útoku a skúsili to ďalším centrom z pravej strany, ale lopta nenašla nikoho z hráčov v bielych dresoch. Viacero nepresností teraz zápasu uberá na atraktivite.
     
    64
    Prvé striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Dávid Škutka, prichádza Luboš Kolár.
     
    65
    Striedajúci Kolár sa ihneď zapojil do hry a snažil sa spracovať Sládkovu kolmicu pri čiare, no pod tlakom súpera nebol úspešný a o loptu prišiel.
     
    66
    Zlaté Moravce sa konečne dostali k šestnástke súpera. Karlík to tam skúsil akýmsi nastrelením, proti ktorému si Hruška povybehol a lopta mu poľahky pristála v rukaviciach.
     
    67
    Druhé striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Stefan Cebara, prichádza Fabián Slančík.
     
    69
    Domáci tím si vypracoval zaujímavú šancu na skórovanie! Po centri do vápna sa klbko hráčov snažilo o hlavičku, no loptu netrafil ani jeden z nich. To bolo pre hostí veľké šťastie, pretože lopta následne odskočila iba mimo bránky.
     
    70
    Pred nami je posledná dvadsaťminútovka tohto zápasu, rozohrávať bude hosťujúci gólman Kováč. Zlaté Moravce sa ešte pokúsia dostať do tlaku, ktorý by im pri kúsku šťastia mohol priniesť vytúžené vyrovnanie.
     
    71
    Domáci Daniel si prevzal loptu a poľahky sa s ňou presunul do štandardky. Tam mal aj dostatok priestoru na rozmýšľanie, avšak jeho center hostia dobre zrazili.
     
    72
    Žltú kartu dostáva Tomáš Kóňa (Spartak Myjava).
     
    72
    Dnešné stretnutie sleduje 1118 divákov.
     
    73
    Žltú kartu dostáva aj striedajúci Fabián Slančík (FC ViOn Zlaté Moravce), ktorý poslal v strede poľa k zemi Daniela.
     
    74
    Hostia to teraz vymysleli veľmi pekne a poriadne vystrašili domácich fanúšikov!Orávik prudko vypálil po zemi z ľavej strany, na čo Myjavčania reagovali iba zrazením na rohový kop.
     
    75
    Hostia rozohrali rohový kop priamo pred bránku súpera, ale Myjavčania tam loptu neodvrátili dobre a roh sa zopakuje.
     
    75
    Školník opäť centroval do vápna, avšak hosťujúci tím sa k lopte nedostal ani teraz. Zlaté Moravce aj napriek tomu musíme pochváliť za súvislejší tlak.
     
    76
    Hostia ešte stále ostávajú v útoku. Z pravej strany to tam centrom skúsil Slančík, nikoho zo spoluhráčov však nenašiel.
     
    77
    Domáci získali loptu a hru upokojili odvrátením na opačnú polovicu. Tam to chcel individuálne skúsiť Daniel, no proti presile nemohol byť úspešný.
     
    78
    Hostia sa dobre ubránili, rýchlo rozohrali a získali ďalší rohový kop.
     
    78
    Zlatomoravčanom rozohrávka ani tentokrát nevyšla podľa predstáv a zakončenie neprišlo. Rozohrávať bude domáci brankár Hruška.
     
    79
    Hruška poslal svojich spoluhráčov až na útočnú polovicu. Daniel hru centrom presunul ešte ďalej, ale svojich spoluhráčov v šestnástke nenašiel.
     
    80
    Myjave sa nevydarila útočná snaha a pred nami je posledná desaťminútovka riadnej hracej doby. Myjavskí hráči si zatiaľ na svojom konte držia tesný náskok, no musíme uznať, že snaha hostí o vyrovnanie je obrovská.
     
    81
    Videli sme prvú strelu hostí v tomto zápase! Išlo v podstate iba o center, no ten preletel priamo do rukavíc Hrušku, ktorý sa rozhodne nemusel cítiť byť pod tlakom
     
    82
    Druhé striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Peter Sládek, prichádza Denis Duga.
     
    83
    Posledné striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Karol Karlík, prichádza Marko Perišić.
     
    84
    Zlatomoravčania majú pred sebou poslednú päťminútovku, v ktorej sa pokúsia o malý zázrak. Uvidíme, či sa im podarí opätovne ohroziť Hrušku.
     
    85
    Hostia sa terza nevedia dostať ani cez polovicu, nie to do šestnástky súpera. Myjava nechce nič zbytočne riskovať a súpera drží ďaleko od svojej bránky.
     
    86
    Domáci mohli dokonca preniknúť pootvorenou obranou súpera, ale striedajúci Gešnábel situáciu zvládol a loptu podržal.
     
    87
    Zlaté Moravce sa presunuli do útoku, skúsili to centrom z ľavej strany, ale ten si zrazili iba mimo bránky. Hruška bude rozohrávať, za túto aktivitu je určite rád.
     
    88
    Hostia chceli loptu naraziť na spoluhráča stojaceho pri pravej postrannej čiare, no tan bol obklopený súpermi. Hruška si opäť siahne na guľatý predmet a bude rozohrávať.
     
    89
    Myjavčania dostali loptu až do šestnástky na opačnej strane, ale tam prehrali šprintérsky súboj a odkopávať bude pre zmenu iba Kováč.
     
    90
    Tak toto je neuveriteľné! Hostia mohli z ničoho nič vyrovnať! Zlatomoravčania dostali loptu do šestnástky po zemi z pravej strany, odkiaľ prihrával Majkič na Slančíka, avšak proti zakončeniu druhého menovaného sa vyznamenal Hruška.
     
    90
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Štefan Pekár, prichádza Ján Chovanec.
     
    90+1
    Hostia zahrávali rohový kop, domáci tím sa však pohodlne ubránil. Myjava si teraz dáva obrovský pozor.
     
    90+2
    Po súboji pri stredovej čiare udelil hlavný rozhodca žlté karty na obe strany, čo je podľa všetkého posledná akcia tohto zápasu.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Druhý polčas gól nepriniesol, aj keď domácim v záverenčej minúte riadnej hracej doby poriadne stuhla krv v žilách. Snaha hostí o vyrovnanie boa očividná, no pozorná defenzíva domácich až na svoje jediné zaváhanie súperovi nič nedovolila a udržala si tesný náskok. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a želáme vám krásny zvyšok sobotného večera. (20:52:44)

    Veronika Pancuráková

    Branky: 12. Sládek

    Karty:   72. Kóňa (MYJ) – 32. Bamba (ZMO), 57. Kupec (ZMO), 73. Slančík (ZMO)


    TJ Spartak Myjava: Hruška – Kóňa, Ostojić, Machovec, Škutka (64. Kolár) – Bílovský, Beňo, Pekár (90. Chovanec), Daniel – Sládek (82. Duga), Marček.
    Náhradníci: Solnička – Černáček, Chovanec, Copko, Múdry, Duga, Kolár.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Tipurić, Majkić, Cebara (67. Slančík), Orávik – Karlík (83. Perišić), Kupec, Krznarić, Školnik – Pintér, Bamba (56. Gešnábel).
    Náhradníci: Novota – Rejdovian, Perišić, Gešnábel, Kuzma, Slančík, Bariš.

    Rozhodčí: Somoláni – Slyško, Barenčík

    Diváci: 1118
    bahis siteleri