Brno – Uh. Brod 6:3 (kon.) | ILHK Hr. Králové – HC Boskovice 8:1 (kon.) | Brno – Devils Zlín 7:5 (kon.)
Roller Storm – IHC Olomouc 3:6 (kon.) | Černošice – HC Boskovice 9:2 (kon.) | IHC Prague Rats – IHC Olomouc 3:4 (kon.)
IHC Kladno – IHC Přerov 2:3 (kon.) | Roller Storm – IHC Nový Jičín 4:6 (kon.) | Černošice – Uh. Brod 4:5 (po pr.)
ILHK Hr. Králové – Devils Zlín 8:6 (kon.) | IHC Prague Rats – IHC Nový Jičín 9:3 (kon.)
konec
ILHK Hradec Králové
8:1 (1:0, 3:0, 1:0, 3:1)
HC Boskovice inline
Sobota 30.04.2016, 10:00 • Tipsport arena Pardubice • STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    47:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Za pět set! zní z hradecké střídačky, čtyři sekundy před koncem totiž TOMÁŠ ŠŤASTNÝ završuje hattrick! Závěrečná minuta byla v podání domácích exhibiční a Šťastný poslal do prázdné klece ideální nabídku Lukáše Nováka – 8:1. Asistence: Lukáš Novák.
     
    47:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Poslední minuta nám přináší ještě jednu trefu východočeského mužstva. Aleš Půlpán byl vytlačen až za branku, ale pak narýsoval o to hezčí přihrávku DAVIDU ŠAFRÁNKOVI, který bez potíží zvýšil na 7:1. Asistence: Aleš Půlpán.
     
    43:57
    Hradecký nápor vede ke třetí početní výhodě. Tomáš Jílek (BOS) si odsedí menší trest za hákování.
     
    41:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté ukázali osmi fanouškům v pardubické malé hale krásnou a rychlou akci po buly. Až na červené čáře napřáhl Lukáš Novák a před brankou si počkal JAKUB NOVÁK, který puk nádherně usměrnil do brány – 6:1! Asistence: Lukáš Novák, Filip Hronek.
     
    41:48
    Boskovice jsou v plném počtu a hned mohly podruhé snížit, střelu Marka Piláta však zastavila tyčka! Na druhé straně zase neproměnil gólovou šanci David Šafránek.
     
    39:51
    Druhá přesilovka hradeckých barev. Marek Pilát (BOS) je vyloučen na minutu a půl za podražení.
     
    39:01
    Filip Hronek mohl vrátit Hradci pětibrankový náskok, jenže trefil tyčku.
     
    37:59
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Tak přece jen se hosté dočkali alespoň čestné trefy. David Šebek zajel s pukem za branku, mezitím mu mezi hradeckou sestavou odstoupil LUDĚK KUNCEK. Jakmile ho boskovický lídr našel, Kuncek z první nekompromisně trefil k první tyčce – 5:1. Asistence: David Šebek.
     
    37:13
    Ovšem co teď vystřihl ze svého repertoáru David Šafránek, to byla nefalšovaná paráda. Svůj slalom chtěl zakončit mezi Klocovy betony, jenže brankář svůj tým zachránil!
     
    35:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    V poslední minutě třetí části přidává Hradec uklidňující pátou branku. A tentokrát se Boskovičtí nezformovali včas. Přečíslení tří proti dvěma zakončil TOMÁŠ ŠŤASTNÝ další přesně mířenou švihovkou na druhý růžek – 5:0. Asistence: Lukáš Novák, Filip Hronek.
     
    31:33
    Přečíslení tři na dva zakončoval Lukáš Novák, hledal místo ve druhém rohu, ale Kloc vyrážečkou znovu zasáhl.
     
    26:29
    Hru nyní přerušuje druhé vyloučení na hradecké straně. Jaroslav Moučka (HKR) je potrestán za sekání, dokáží se toho Boskovice chytnout?
     
    23:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí přeměňují svou nadvládu nad plochou čtvrtým gólem v režii dvojčat. LUKÁŠ NOVÁK spustil narážečku s Jakubem Novákem a pak bez potíží zakončil do prázdné brány – 4:0. Asistence: Jakub Novák, Aleš Půlpán.
     
    22:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesně po 22 minutách je tady třetí branka domácích. A byla to parádní rána! TOMÁŠ ŠŤASTNÝ ze zadní pozice zamířil na druhý růžek a Kloc se lapačkou natahoval marně, hradecký bomber se trefil opravdu krásně – 3:0. Asistence: Filip Hronek.
     
    20:57
    A teď se mohli přidat bratři Půlpánovi. Aleš vybídl ke skórování mladšího Tomáše, ten ovšem netrefil z poloviny prázdnou bránu!
     
    19:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí se po ubráněném oslabení ujímají dvoubrankového vedení, a to díky kombinaci N-N-N! Kloc ještě vyrazil střelu Lukáše Nováka, ale proti LUKÁŠI NEDVÍDKOVI už se neměl nárok přesunout. Nedvídek napoprvé ještě netrefil, pak už z velkého úhlu trefil přesně – 2:0. Asistence: Lukáš Novák. Jakub Novák.
     
    17:23
    Východočeši si nepohlídali střídání a pykají za hru v pěti, první přesilovku si tak zahrají i Boskovice. Trest odpyká Aleš Půlpán (HKR).
     
    16:41
    A právě Marek Pilát mohl srovnat, ale hradecký brankář Mahdal se bleskově přesunul k pravé tyčce!
     
    13:15
    A máme tu první vyloučení zápasu. Tomáš Jílek (BOS) si odpyká minutu a půl za nedovolené bránění, když dojížděl hradecké přečíslení.
     
    11:48
    A ještě mohl za Hradec skórovat Tomáš Šťastný, jeho bekhend se ale mezi tři tyče nevešel. Kloc potom vykopl bránu z postavení.
     
    11:23
    V závěru první čtvrtiny se hra hodně otevřela. Za Boskovice mohl srovnat David Šebek, ale Mahdal skvěle zasáhl, na druhé straně vykopl Šafránkovi střelu do prázdné brány Kloc špičkou pravého betonu!
     
    04:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme tady první gól nejen dnešního zápasu, ale i celé extraligové sezóny. Vznikl po velké chybě boskovické sestavy. Ta si nechala za záda ujet Filipa Hronka s DAVIDEM ŠAFRÁNKEM, kteří si ve dvou proti nikomu pohodově zakombinovali a Šafránek zakončil do odkryté brány – 1:0. Asistence: Filip Hronek.
     
    03:13
    A pozor, na druhé straně teď cinkla tyčka. Tu napálil ze zadní pozice Jaroslav Moučka, který jako Pardubák prožívá premiéru v hradeckém dresu.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 5. Šafránek (Hronek), 20. Nedvídek (L. Novák, J. Novák), 22. Šťastný (Hronek), 24. L. Novák (J. Novák, A. Půlpán), 36. Šťastný (L. Novák, Hronek), 42. J. Novák (L. Novák, Hronek), 48. Šafránek (A. Půlpán), 48. Šťastný (L. Novák) – 38. Kuncek (Šebek)


    ILHK Hradec Králové: Mahdal – L. Novák, Svoboda, Hronek, Moučka, Šafránek, Nedvídek, A. Půlpán, J. Novák, T. Půlpán, Šťastný. Trenér: Jiří Novák.
    HC Boskovice inline: Kloc (Hrachovina) – Kuncek, Kakáč, Jílek, D. Šebek, Pilát, Král, Berka, Fabiánek. Trenér: David Šebek.

    Rozhodčí: Pahulák, Karlík.
    bahis siteleri