Brno – Uh. Brod 6:3 (kon.) | ILHK Hr. Králové – HC Boskovice 8:1 (kon.) | Brno – Devils Zlín 7:5 (kon.)
Roller Storm – IHC Olomouc 3:6 (kon.) | Černošice – HC Boskovice 9:2 (kon.) | IHC Prague Rats – IHC Olomouc 3:4 (kon.)
IHC Kladno – IHC Přerov 2:3 (kon.) | Roller Storm – IHC Nový Jičín 4:6 (kon.) | Černošice – Uh. Brod 4:5 (po pr.)
ILHK Hr. Králové – Devils Zlín 8:6 (kon.) | IHC Prague Rats – IHC Nový Jičín 9:3 (kon.)
konec
ILHK Hradec Králové
8:6 (2:1, 1:3, 4:1, 1:1)
IHC Devils Zlín
Sobota 30.04.2016, 18:00STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    43:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hektická pasáž pokračuje hradeckou odvetou, domácí se z tlaku vymanili pro ně nejlepším možným způsobem. LUKÁŠ NEDVÍDEK obral svého soka o kotouč, na Hufa uháněl sám a zakončil mu bezchybně mezi betony – 8:6! Bez asistence.
     
    41:46
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín měl v posledních minutách několik šancí, a tak se zaslouženě dočkal kontaktního gólu! Co se nepovedlo z přečíslení Gagovi, to dokonal VLADIMÍR VÁŇA. Ještě to bude drama – 7:6! Asistence: Michal Gago, David Hrazdira.
     
    32:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    V dnešním zápase mimořádná situace – poprvé se jeden z týmů dostává do dvoubrankového vedení! Tentokrát za to nemohla kombinační akce, ale přesná střela JAKUBA NOVÁKA přes obránce, kterou měl Huf schovanou – 7:5. Asistence: Lukáš Nedvídek.
     
    30:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Každý chvilku tahá pilku, teď je o krok napřed zase hradecký výběr. Přes brankoviště našel Aleš Půlpán svého bratra TOMÁŠE PŮLPÁNA, který překlápí vedení na stranu domácího celku – 6:5. Asistence: Aleš Půlpán.
     
    27:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale vedení jim vydrželo jenom 40 sekund. Potom zafungovala spolupráce bratří Půlpánů s DAVIDEM ŠAFRÁNKEM, který před prázdnou klecí dloubl do kotouče a nemýlil se – 5:5. Asistence: Tomáš Půlpán, Aleš Půlpán.
     
    27:19
    Devils právě vstřelili branku!
    A útok to byl s gólovou tečkou! Hosté rychle ujeli dopředu, Hrazdira přenechal puk na střed MICHALU GAGOVI. Ten si ho stáhl na bekhend a trefil místečko u bližší tyče. Devils znovu vedou – 4:5. Asistence: David Hrazdira.
     
    25:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak ani Východočechům netrvalo dlouho, než dokázali vyrovnat. David Šafránek nahrál doprava ALEŠI PŮLPÁNOVI, který už z nulového úhlu nejspíš nahrával zpátky. Ovšem smolařem okamžiku se stal David Hrazdira, který si kotouč srazil do vlastní branky mezi betony Hufa – 4:4. Asistence: David Šafránek.
     
    22:49
    Devils právě vstřelili branku!
    Přesilová hra pomohla Zlínu k tomu, aby se po třech ztrátách poprvé v utkání dostal do vedení! Ze zadní pozice vypálil přesně tvrďák hokejového Přerova JIŘÍ GOIŠ a Mahdal měl možná trochu zakrytý výhled, každopádně se ke druhé tyčce natahoval pozdě – 3:4. Asistence: David Hrazdira.
     
    20:10
    Devils právě vstřelili branku!
    A zase nedáš – dostaneš. Aleš Půlpán nevyzrál na Hufa svou bekhendovou kličkou, potom se hokejisté Zlína dostali do protiútoku a Goiš protlačil kotouč na MICHALA GAGA, který tváří v tvář Mahdalovi nezaváhal – 3:3. Asistence: Jiří Goiš.
     
    17:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesto je to Hradec, kdo se potřetí vrací do vedení. Spolupráci Aleše Půlpána s DAVIDEM ŠAFRÁNKEM jsme viděli už několikrát, nyní druhý jmenovaný po nahrávce před branku nezaváhal – 3:2. Asistence: Aleš Půlpán.
     
    14:35
    Devils právě vstřelili branku!
    Místo navýšení skóre máme podruhé v zápase vyrovnáno. Postarala se o to individuální akce zlínského šikuly DAVIDA HRAZDIRY, který z pravého kruhu zamířil na bližší růžek a trefil neomylně – 2:2! Bez asistence.
     
    10:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale to byl pěkný gól v podání domácích barev. Do přečíslení se dostali Jakub Novák s LUKÁŠEM NEDVÍDKEM, druhý jmenovaný se na pravém kruhu opřel do puku z první a trefil se do bližšího růžku – 2:1! Asistence: Jakub Novák, Lukáš Novák.
     
    08:52
    Devils právě vstřelili branku!
    Po necelých devíti minutách máme vyrovnáno! Po pěkné akci Hrazdiry ještě Michal Mahdal s vypětím všech sil zasáhl, ale kotouč zůstal ležet před brankovou čarou. Jako první u něj byl JIŘÍ GOIŠ, který ho rychle dorazil do klece – 1:1. Asistence: David Hrazdira, Vladimír Váňa.
     
    03:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po rychlém protiútoku se Hradečtí ujímají vedení! Stejně jako na začátku dopoledního zápsu, i tentokrát ujeli domácí ve dvou na nikoho a Šafránkovu přihrávku proměnil v gól ADAM SVOBODA – 1:0. Asistence: David Šafránek, Aleš Půlpán.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 4. Svoboda (Šafránek, A. Půlpán), 11. Nedvídek (J.. Novák, L. Novák), 18. Šafránek (A. Půlpán), 26. A. Půlpán (Šafránek), 28. Šafránek (T. Půlpán, A. Půlpán), 31. T. Půlpán (A. Půlpán), 33. J. Novák (Nedvídek), 44. Nedvídek – 9. Goiš (Hrazdira, Váňa), 15. Hrazdira, 21. Gago (Goiš), 23. Goiš (Hrazdira), 28. Gago (Hrazdira), 42. Váňa (Gago, Hrazdira)


    ILHK Hradec Králové: Mahdal – L. Novák, Bezděk, Bureš, Svoboda, Hronek, Šafránek, A. Půlpán, J. Novák, T. Půlpán. Trenér: Jiří Novák.
    IHC Devils Zlín: Huf – Váňa, Vyoral, Kobylík, Gago, Pavlůsek, Goiš, Hrazdira, Werbik. Trenér: Jiří Suhrada.

    Rozhodčí: Karlík, Barek.
    bahis siteleri