Ufa – Kazaň 1:1 (kon.) | Saransk – Rostov 2:1 (kon.) | Groznyj – Samara 0:1 (kon.)
FK Krasnodar – Machačkala 3:0 (kon.)
konec
FC Ufa
1:1 (1:1)
FC Rubin Kazaň
Neděle 01.05.2016, 11:00 • Dynamo Stadium. Kapacita: 4,500 diváků. • Ruská Premier Liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
    43. Magomed OZDOJEV - 1:1
     
    43
    Rubin Kazaň právě vstřelila branku!
    Když už to vypadalo, že hráči Ufy odejdou do kabin za příznivého stavu, inkasovali nepopulární gól do šatny. Po centru z pravé strany se míč uvnitř pokutového území několikrát odrazil a na hranici šestnáctky se do něj opřel MAGOMED OZDOJEV, jehož pumelice zapadla do brány po střele k levé tyči. Šelija se po balonu natahoval, jak mohl, ale jeho stodevadesát centimetrů nestačilo.
    21. Dmitrij SYSUJEV - 1:0
     
    21
    Ufa právě vstřelila branku!
    DMITRIJ SYSUJEV odvážně vnikl do pokutového území, kde přihrával lépe postavenému spoluhráči, jehož pokus ale zblokoval dobře postavený obránce. Balon se odrazil na kopačku Zinčenka, jenž napálil svého spoluhráče Sysujeva a od něj putoval míč až za brankovou čáru. Ryžikov na změnu směru míče nedokázal zareagovat a kapituloval. Asistence: Alexandr Zinčenko.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 21. Sysujev (Zinčenko) – 43. Ozdojev

    Karty:   53. Igboun (UFA), 81. Stockij (UFA) – 50. Kambolov (RKZ), 86. Caktaš (RKZ)   63. Kambolov (RKZ)


    FC Ufa: Šelija – A. Nikitin, Tumasjan, Alikin, Safronidi (46. Kacalapov) – Zubarev, Paurević – Zinčenko, Igboun (69. Krotov), Stockij – Sysujev (78. Diego).
    Náhradníci: Narubin – Filin, Marcinho, Handžić, Diego, Suchov, Kacalapov, Bezdenežnych, Krotov.

    FC Rubin Kazaň: Ryžikov – Cotugno, Bergström, S. Kvěrkvelija, Kambolov, Nabiullin – Kanunnikov, Ozdojev, Tkačuk (46. Portňagin), G. Karadeniz (80. Caktaš) – Děvič (69. Kisljak).
    Náhradníci: Akmurzin, Jurij Nestěrenko – Biljaletdinov, Portňagin, Kisljak, Caktaš, Ďaďun, Džalilov, Ustinov, Achmetov, Pyljavskij.
    bahis siteleri