Švýcarsko – Dánsko 3:2 (po pr.) | Slovensko – Německo 1:5 (kon.) | Kazachstán – Norsko 2:4 (kon.)
Maďarsko – Francie 2:6 (kon.)
konec
Slovensko
1:5 (1:0, 0:3, 0:2)
Německo
Úterý 10.05.2016, 15:15 • Sportovní palác Jubilejnyj, Petrohrad • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:36 Dominik KAHUN - 1:5

     
    54:36
    Německo právě vstřelilo branku!
    Pátá trefa jen podtrhuje dominanci Německa. Reimer si sebral puk ve středním pásmu a jel spolu s Kahunem do situace dva na dva. Zvolil střelu, kterou Július Hudáček zvládl pouze vyrazit, a další nedůsledností obránce Slovenska se k dorážce dostal útočník s českými kořeny DOMINIK KAHUN, který trefil odkrytou klec. Asistence: Patrick Reimer a Tobias Rieder.
    43:45 Brooks MACEK - 1:4

     
    43:45
    Německo právě vstřelilo branku!
    Herní vývoj tomu napovídal a nyní tu skutečně máme čtvrtý zásah v síti Slovenska. Kanaďan reprezentující Německo BROOKS MACEK předvedl ukázkovou samostatnou akci, když se proháčkoval z vlastní modré čáry až před Konráda, a puk z jeho hole mířil přesně mezi ruku a tělo. Braňo Konrád po tomto gólu opouští klec a bude střídat. Asistence: Constantin Braun a Moritz Müller.
    34:48 Patrick REIMER - 1:3

     
    34:48
    Německo právě vstřelilo branku!
    Přesně o čem jsem zde psal již několikrát. Slováci mají s Němci ve vlastním pásmu problémy, což se ještě zdvojnásobilo v početní nevýhodě. Německo si obranu Slovenska krásně rozebralo, obránci nechali úplně osamoceného PATRICKA REIMERA v mezikruží, a ten tak mohl zakončit ideální pas Kahuna od zadního mantinelu. Asistence: Dominik Kahun a Leon Draisaitl.
    28:57 Philip GOGULLA - 1:2

     
    28:57
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tak to je krutá rána pro Slováky. Po pěkné kombinaci soupeře totiž dostávají rozdílovou branku. Němci vyhráli buly v útočné třetině, Müller přehrál od levého mantinelu puk na střed, odkud pálil PHILIP GOGULLA. Forvard Německa vypálil dělovku od modré čáry, která ještě před Konrádem změnila směr. Gólman Slovenska neměl šanci zareagovat. Asistence: Moritz Müller a Patrick Hager.
    24:23 Patrick HAGER - 1:1

     
    24:23
    Německo právě vstřelilo branku!
    Jak jsem říkal. Slováci mají v obranné třetině problémy s hbitým pohybem Němců a nyní na to doplácejí. PATRICK HAGER se vynikajícím způsobem uvolnil před brankou Slovenska a dostal v pravý čas přihrávku zpoza brány od Schütze. Trestuhodná chyba slovenských obránců. Asistence: Felix Schütz a Philip Gogulla.
    08:42 Peter CEHLÁRIK - 1:0

     
    08:42
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Jako blesk z čistého nebe se prosazují naši východní bratři. Bartánus nejprve prováhal šanci zakončit do odkryté klece, rozhodl se ji ještě obkrouži a teprve poté vystřelit. Puk se od Pielmeiera odrazil na druhou stranu a z hole potového PETERA CEHLÁRIKA se dostal za záda gólamana Německa. Rozhodčí nejprve branku neuznal, pak ale puk našel za brankovou čarou, a bylo jasno. Asistence: Marek Bartánus a Juraj Mikuš.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 9. Cehlárik (Bartánus, Mikuš) – 25. Hager (Schütz, Gogulla), 29. Gogulla (Müller, Hager), 35. Reimer (Kahun, Draisaitl), 44. Macek (Braun, Müller), 55. Kahun (Reimer, Rieder)


    Slovensko: Konrád (44. J. Hudáček) – Meszároš, Sersen (A), Marinčin, Sekera (C), Graňák, Mikuš, Jaroš, Švarný – Dravecký, Réway (A), Bakoš – Jurčo, Viedenský, L. Hudáček – Cehlárik, Marcinko, Bartánus – Lušňák, Šťastný, Hrnka
    Německo: Pielmeier (Brückmann) – Holzer, Ehrhoff (A), Reul, Müller, Boyle, Akdag, Braun – Seidenberg, Goc (C), Kink (A) – Noebels, Draisaitl, Macek – Rieder, Kahun, Reimer – Gogulla, Hager, Schütz – Fauser

    Rozhodčí: Iverson (CAN), Rantala (FIN) – Kilian (NOR), Ritter (USA)

    Diváci: 3 715
    bahis siteleri