Švýcarsko – Dánsko 3:2 (po pr.) | Slovensko – Německo 1:5 (kon.) | Kazachstán – Norsko 2:4 (kon.)
Maďarsko – Francie 2:6 (kon.)
konec
Maďarsko
2:6 (1:3, 0:1, 1:2)
Francie
Úterý 10.05.2016, 19:15 • Sportovní palác Jubilejnyj, Petrohrad • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:22
    Ještě jeden trest pro Maďarsko. Kevin Wehrs (HUN) – 2 minuty – vysoká hůl.
    56:11 Sacha TREILLE - 2:6

     
    56:11
    Francie právě vstřelila branku!
    No a je rozhodnuto! Namísto maďarského snížení přichází branka na druhé straně. Pierre-Edouard Bellamare se neunáhlil a z dobré pozice pro střelu nezištně předložil kotouč do jasné šance pro SACHU TREILLE. Ten si počínal chladnokrevně, počkal až se Rajna položí a střelou do horní části branky zkompletoval hattrick – 2:6. Asistence: Pierre-Edouard Bellemare a Valentin Claireaux.
     
    53:49
    Po odpískání následovala strkanice u trestných lavic, kterou nyní odnesou hráči Francie. Nicolas Ritz (FRA) dostal dvě minuty za faul kolenem, Valentin Claireaux (FRA) zase za krosček. Dvouminutová přesilovka 5 na 3 pro Maďarsko!
    53:03 Sacha TREILLE - 2:5

     
    53:03
    Francie právě vstřelila branku!
    Využitá přesilová hra a Francouzi si berou zpět ztracené třígólové vedení. SACHA TREILLE teď nic moc nevymýšlel, přejel s pukem do pásma a z levého kruhu jej příklepem poslal za Rajnu – 2:5. Asistence: Pierre-Edouard Bellemare a Damien Fleury.
     
    51:14
    Csaba Kovács (HUN) vyfasoval menší trest za držení protihráče.
    47:58 István SOFRON - 2:4

     
    47:58
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Maďaři si vytvořili tlak v útočném pásmu a snižují! Bartalis se ještě ve velké šanci neprosadil, Marton Vas ale následně nahazoval od modré čáry a ISTVÁN SOFRON přesně tečoval. Branku musel ještě posvětit videorozhodčí, nakonec je ale uznána. – 2:4. Asistence: Marton Vas a István Bartalis.
     
    43:58
    Kalvin Sagert (HUN) dostává menší trest za krosček. Přesilová hra pro Francii.
    38:03 Florian CHAKIACHVILI - 1:4

     
    38:03
    Francie právě vstřelila branku!
    Yorrick Treille získal ve středním pásmu kotouč a okamžitě otočil do přečíslení. Puk potáhl kolem obránce a přesnou přihrávkou jej posunul na brankovišti k FLORIANU CHAKIACHVILIMU, který jej zametl za přesouvajícího se Rajnu – 1:4. Asistence: Yorrick Treille.
     
    32:27
    Daniel Kóger si teď málem kopl do vlastní branky další gól. Může teď jen děkovat pohotovému Rajnovi, který byl výborně postavený a jeho nechtěné zakončení dokázal udržet před brankovou čarou.
     
    28:14
    Maďaři si ale přesilovou hru zopakují. Charles Bertrand (FRA) sice ukazuje rozhodčím, že se maďarský obránce v souboji sklonil příliš hluboko, přesto ale dostává dvouminutový trest za vysokou hůl.
     
    27:03
    Po nejistém zákroku Rajny se už málem ocitl v obrovské šanci Yorick Treille, při pokusu o střelu z mezikruží mu ale v poslední možné chvíli Bartalis výborným obranným zákrokem nadzvedl hokejku a ukradl kotouč.
     
    25:49
    Přesilovka pro Maďarsko. Tim Bozon (FRA) obdržel menší trest za podražení.
    19:26 Damien FLEURY - 1:3

     
    19:26
    Francie právě vstřelila branku!
    Tak to je velká smůla pro Maďarsko! DAMIEN FLEURY potáhl kotouč po levé straně skoro až k brankové čáře, odkud se snažil zpětnou přihrávkou skrz brankoviště najít dojíždějícího spoluhráče. Puk si ale od nohy nešťastně srazil za vlastního gólmana Wehrs – 1:3. Asistence: Pierre-Edouard Bellemare.
     
    18:50
    Slávista ve službách Maďarska János Vas (HUN) dostává v závěru první třetiny menší trest za sekání.
    17:28 Sacha TREILLE - 1:2

     
    17:28
    Francie právě vstřelila branku!
    Nádhernou individuální akci teď vytáhl SACHA TREILLE, který vrací Francii vedení. S pukem si vybruslil kolem mantinelů až k modré čáře a zpět mezi kruhy, tam se chytrým naznačením zbavil obránce a kolem něj přesnou střelou propálil Rajnu – 1:2. Bez asistence.
     
    15:52
    Daniel Kóger se přes obránce natáhl k dlouhé přihrávce na modrou čáru, tělem si vytvořil prostor a dostal se do samostatného úniku. Ten se pokusil zakončit bekhendovým zasunutím mezi nohy, Huet ale jeho úmysl přečetl a puk zastavil.
    13:10 Marton VAS - 1:1

     
    13:10
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Huet vyrazil střelu Wehrse z levého kruhu jen k volnému MARTONU VASOVI, který se při dorážce proti odkryté brance nemýlil a puk poslal neomylně pod horní tyčku – 1:1. Asistence: Kevin Wehrs a Gergo Nagy.
     
    12:24
    Florian Chakiachvili (FRA) míří na trestnou lavici za hru vysokou holí. První přesilovou hru si tak zahrají také Maďaři.
     
    10:00
    Další vyloučení a opět je to Jesse Dudás (HUN). Tentokráte obdržel maďarský obránce dvouminutový trest za nedovolené bránění.
    09:14 Nicolas RITZ - 0:1

     
    09:14
    Francie právě vstřelila branku!
    Francouzi se ujímají vedení. Z takového nenápadného nahození teď padla první branka. Auvitu dostal kotouč na modrou, zápěstím jej poslal na teč NICOLASU RITZOVI, který puk jen lehce přizvedl mimo dosah Rajny – 0:1. Asistence: Yohann Auvitu, Maxime Moisand.
     
    06:04
    Jesse Dudás (HUN) dostává menší trest za držení protihráče. Francouzi budou hrát přesilovku.
     
    01:11
    Galló vynadaval kotouč zpoza brány na brankoviště. První dojíždějící hráče ještě promáchl, Erdély byl ale mezi kruhy nestřežený a nebezpečně vypálil. Huet zasahuje.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Marek Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 14. M. Vas (Wehrs, G. Nagy), 48. Sofron (M. Vas, Bartalis) – 10. Ritz (Auvitu, Moisand), 18. S. Treille, 20. Fleury (Bellemare), 39. Chakiachvili (Y. Treille), 54. S. Treille (Bellemare, Fleury), 57. S. Treille (Bellemare, Claireaux)


    Maďarsko: Rajna (Vay) – Wehrs, Dudas, Sagert, Szirányi, Stipsicz, M. Vas (C), Garát – Galló, Sarauer, Erdély – Sofron, Bartalis, Sebök – G. Nagy, J. Vas (A), Kóger – Kovács (A), K. Nagy, Benk – Banham
    Francie: Huet (Quemener) – Auvitu, Moisand, Chakiachvili, Beron, Raux, Janil, Dieudé-Fauvel – Fleury, Bellemare (A), S. Treille – Y. Treille (A), Meunier (C), Perret – Bertrand, da Costa, Bozon – Claireaux, RItz, Desrosiers – Lampérier

    Rozhodčí: Gofman (RUS), Kubus (SVK) – Kaderli (SUI), Lhotský (CZE)
    bahis siteleri