Groningen – Heracles 2:1 (kon.) | Zwolle – Utrecht 0:0 (kon.)
konec
FC Groningen
2:1 (1:1)
Heracles Almelo
Čtvrtek 12.05.2016, 18:30 • Euroborg, Groningen • Nizozemská Eredivisie • O Evropskou ligu
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Groningen se na poslední chvíli dokázal z desátého místa posunout na sedmém příčku Eredivisie, a zatímco pro některé týmy už letošní ročník nejvyšší nizozemské soutěže skončil, domácí fotbalisty čeká ve čtvrtek večer zápas o UEFA Europa League proti Heraclesu Almelo, ve kterém se bude moci opřít o domácí kulisu. Zajímavým utkáním ze stadionu Euroborg Vás s potěšením provede Tomáš Reiner.
    V Groningenu dnes večer vypukne boj o UEFA Europa League!

     
    Úvodní sestavy:

    FC Groningen: Padt – Hateboer, Reijnen, Lindgren, Burnet – Maduro, J. Drost, Bacuna – Idrissi, Sørloth, Rusnák.
    Náhradníci: van der Vlag – Larsen, Hoesen, Linssen, Mahi, Tamata, De Vos.

    Heracles Almelo: B. Castro – Droste, te Wierik, Zomer, Fledderus – Bruns, Pelupessy, van Ooijen – Breukers, Weghorst, Navrátil.
    Náhradníci: Fij – Hemmink, Hoogma, Kada, Gladon, Darri, Bosz.

    Rozhodčí: Ed Janssen. Asistenti: J. de Vries, N. Siebert.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Groningen se s Heraclesem střetl před pouhými čtyřmi dny v posledním kole Eredivisie a nyní oba dva týmy čeká další vzájemný duel, ve kterém půjde znovu o hodně. Domácí fotbalisté se na poslední chvíli dostali na příčky zajišťující playoff o UEFA Europa League a poslední výsledek vyznívá v jeho prospěch. Groningen v neděli zvítězil nad Almelem 2:1, když o osudu střetnutí rozhodl Rasmus Lindgren, který vstřelil oba dva góly svému týmu a odehrál skvělý zápas.
    Ředitel Groningenu Hans Nijland dnes slaví své 50. narozeniny!

     
    Fanoušci už jsou usazeni na svých místech a do výkopu utkání mezi Groningenem a Heraclesem zbývá 5 minut. Aktéři dnešního zápasu jsou již připraveni v tunelu Euroborgu a za malou chvíli vyjdou na hrací plochu.
    Groningen odehrál od roku 2006 v nizozemské Eredivisie více playoff o evropský pohár, než kterýkoliv jiný tým - 28.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Ed Janssen dal pokyn k zahájení zápasu a po pár sekundách došlo u pravé postranní čáry k ostrému střetu dvou hráčů, kteří se nepříjemně srazili v hlavičkovém souboji.
     
    2
    Lorenzo Burnet vlétl do hlavičkového souboje jako parní lokomotiva a ve vzduchu tvrdě narazil do Thomase Brunse, který zůstal bezvládně ležet na hrací ploše.
     
    3
    Kapitán hostujícího celku je po krátkém ošetření zpět na nohou a z hlediště se ozval hlasitý potlesk. Oba hráči jsou v pořádku a vypadá to, že v utkání budou moci bez problému pokračovat.
     
    4
    Albert Rusnák napřáhl ve středu hřiště zpoza šestnáctky k nádherné technické střela a míč z jeho pravačky zamířil těsně vedle vzdálenější pravé tyče! V hledišti to jen zahučelo.
     
    5
    Groningen v neděli porazil Heracles 2:1 a od úvodních minut je na domácích hráčích znát, že stejný výsledek chtějí dnes zopakovat. Před pár okamžiky nebyli daleko od toho, aby se ujali vedení.
     
    6
    Heracles se nyní snaží uklidnit hru a vyhnout se tomu, aby v úvodu utkání zbytečně inkasoval. Problém je, že jeho kombinace je směrem vpřed příliš pomalá a je vytlačován na vlastní polovinu hřiště.
     
    7
    Hráči Almela se snažili prosadit kombinací po pravém křídle, jenže tam byl prostor ucpaný a tak museli míč vrátit opět k půlící čáře.
     
    8
    Přihrávky Heraclesu připomínají zpomalený film, v jehož závěru se zapojil do hry i brankář Bram Castro. Groningen si zasouží pochvalu za to, jak skvěle vyplňuje prostory a vyhání soupeře na vlastní polovinu hřiště.
     
    9
    Heracles se dokázal prosadit středem hřiště a do pokutového území Groningenu posílal kolmou přihrávku, která sice hru zrychlila, jenže také byla nepřesná.
     
    10
    Groningen je v úvodu utkání aktivnější, což samozřejmě oceňují jeho fanoušci a ženou svůj tým kupředu.
     
    11
    Groningen právě vstřelil branku!
    HANS HATEBOER se prosazuje na konci desáté minuty parádní hlavičkou a posílá Groningen do vedení!! Oussama Idrissi si řekl na pravém křídle o přihrávku do běhu a poté parádním centrem našel na vzdálenější levé tyči Hanse Hateboera, který si krásně naběhl na míč a ještě lepší hlavičkou zamířil ke vzdálenější pravé tyči.
    11. Hans HATEBOER - 1:0
     
    11
    Heracles doplatil na svou pasivitu směrem vpřed a jeho pomalá hra utrpěla po rychlém protiútoku Groningenu první vážnou tržnou ránu. Dokáží hosté najít záplatu?
     
    12
    Obránce Hans Hateboer si před pár okamžiky krásně naběhl na centr z pravého křídla a výstavní hlavičkou zakončil, pochvalu si ale samozřejmě zaslouží také přihrávají Oussama Idrissi.
     
    13
    Krásné kombinační a především přímočaré akce jsou přesně to, co Groningen zdobí a proč fanoušci na jeho zápasy chodí.
     
    14
    Jaroslav Navrátil se uprostřed šestnáctky dostal k hlavičce, ta ovšem byla tečována a od jednoho z obránců Groningenu se odrazila nad břevno. Následovat bude rohový kop.
     
    15
    Wout Weghorst se na přední tyči dostal v krkolomné pozici po rozehrání rohového kopu z pravé strany do zakončení a jeho hlavička málem skončila gólem, jenže Sergio Padt vytáhl skvělý zákrok a nohama míč vyrazil!
    15. Wout Weghorst se ocitl po rohovém kopu ve velké šanci.
     
    16
    Nechybělo mnoho a Heracles mohl po pěti minutách na vedoucí gól Groningenu rychle odpovědět, jenže domácí tým podržel skvělý brankář Sergio Padt, a tak Groningen vede nad Heraclesem stále 1:0.
     
    17
    Groningen se snažil stejně jako při gólové akci udeřit po pravém křídle, jenže krátce za půlící čárou se jeden z jeho fotbalistů dopustil v souboji tělo na tělo faulu.
     
    18
    Hedwiges Maduro se zbytečně ve středu hřiště postavil do cesty jednomu z hostujících fotbalistů, kterého srazil k zemi, a připravil tak o možnost odcentrovat do šestnáctky Oussamu Idrissiho, který unikal po pravém křídle, nakonec ovšem zbytečně.
     
    19
    Domácí fanoušci se sice hodně hněvali, že akce Groningenu nemohla pokračovat, jenže hlavní rozhodčí situaci vyhodnotil správně. Míč byl úplně jinde a Hedwiges Maduro hloupě fauloval.
     
    20
    Heracles v klidu rozehrál po dalším faulu domácích fotbalistů, tentokrát uprostřed pokutového území na útočné polovině, a vzápětí se pokusil zrychlit hru kolmou přihrávkou, ta ovšem skončila pouze v náručí pozorného brankáře Sergia Padta.
     
    21
    Na obou stranách je nyní vidět hodně nepřesností a hra se odehrává převážně mezi oběma šestnáctkami. Groningen sice mohl vypálit zpoza šestnáctky, jenže než se odhodlal jeden z jeho hráčů ke střele, tak už byl míč jinde.
     
    22
    Rasmus Lindgren vypálil zpoza šestnáctky a jeho tvrdá střela pravačkou byla sražena na rohový kop. Brankář Bram Castro už se chystal zakročit, nakonec ale zasahovat nemusel.
     
    23
    Domácí rozehráli na levé straně hřiště rohový kop a do šestnáctky Heraclesu poslali ostrý centr, ten ovšem v pohodě stáhl ze vzduchu připravený Bram Castro.
     
    24
    Lorenzo Burnet se ocital na levé straně šestnáctky po další akci Groningen ve slibné šance, jenže dvojice obránců Almela ho vzala do kleští a obránce domácího celku skončil na zemi.
     
    25
    Lorenzo Burnet se ohlížel po hlavním rozhodčím a pochopitelně chtěl penaltu, Ed Janssen ovšem zůstal nekompromisní a nechal hru plynout dál. S největší pravděpodobností správně.
     
    26
    Thomas Bruns hledal nádherným dlouhým kolmým pasem z vlastní poloviny hřiště na pravé straně šestnáctky nabíhajícího Tima Breukerse, ten ovšem míč ve vzduchu levou nohou zasáhnout nedokázal. Domácí brankář Sergio Padt mohl v klidu rozehrát.
     
    27
    Hostující fotbalisté se nyní snaží hrozit dlouhými nákopy do šestnáctky, jenže ani ten druhý žádné vzrušení nepřinesl a opět skončil v náručí brankáře Sergia Padta. Dlouhým kolmým pasem do šestnáctky se tentokrát prezentoval Joey Pelupessy.
     
    28
    Jeden z domácích fotbalistů Groningenu skončil na pravé straně šestnáctky na trávníku a v hledišti to začalo okamžitě hodně vřít, ani v tomto případě se ovšem penalta nepískala. Následoval rohový kop.
     
    29
    Groningen v rychlém sledu rozehrál na pravé straně hřiště dva rohové kopy, ani po jednom z nich se ovšem do zakončení nedostal.
     
    30
    Jesper Drost se snažil dohnat na pravé straně šestnáctky dlouhý kolmý pas, jenže na míč nedosáhl a poté nepříjemným šlapákem zasáhl vybíhajícího brankáře Brama Castra.
     
    31
    Jesper Drost tam ale naštěstí nešel při předchozí situaci příliš tvrdě a spíše hostujícího brankáře jen jemně škrtl svou kopačkou. Pravdou ovšem je, že jeho noha byla hodně vysoko.
     
    32
    Groningen má stejně jako v nedělním zápase velkou převahu, během dosavadního průběhu prvního poločasu se mu ovšem podařilo skórovat pouze jednou.
     
    33
    Oussama Idrissi se snažil pláchnout podél pravé postranní čáry svému pronásledovateli, ten mu ale stačil míč vypíchnout. Následoval aut Groningenu.
     
    33
    Žlutou kartu dostává Peter van Ooijen (Heracles Almelo).
     
    35
    Peter van Ooijen u postranní čáry zbytečně zajel zezadu do jednoho z hráčů Groningenu a poté, co nepříjemně atakoval jeho achilovky, uviděl žlutou kartu.
     
    36
    Groningen se málem ocitl v pokutovém území v obrovské šanci, jenže akci domácí celku zastavila nepřesná finální přihrávka, kterou zřejmě pokazil Alexander Sørloth. Z nadějné akce není nic.
     
    37
    Heracles jako by náznak šance Groningenu zdravě naštvala a okamžitě se vydal středem hřiště na steč, těsně před šestnáctkou ovšem hosté o míč přišli.
     
    38
    Do konce prvního poločasu zbývá odehrát sedm minut a skóre utkání po úvodním gólu Hanse Hateboera zůstává neměnné. Groningen vede 1:0.
     
    39
    Oussama Idrissi si na pravé straně šestnáctky krásně zaběhl za obránce a po kolmé přihrávce svého spoluhráče napřáhl z ostrého úhlu k přízemní střele, která orazítkovala boční síť!
     
    40
    Domácí zakopli sportovně míč, aby mohl být jeden z hráčů Heraclesu ošetřen a po míči rozhodčího ho vzápětí hosté fotbalistům Groningenu vrátili.
     
    41
    Heracles je zatím směrem vpřed až na jednu dobrou brankovou příležitost z patnácté minuty naprosto bezzubý a horko těžko se dostává k šestnáctce.
     
    42
    Groningen se naopak dokázal v úvodu utkání prosadit a od té doby kontroluje své jednobrankové vedení.
     
    43
    Heracles poměrně dobře odcentroval z levé strany hřiště, jenže bohužel pro hosty v pokutovém území nebyl žádný hráč, který by se dostal do zakončení, a tak Sergio Padt v pohodě stáhl míč ze vzduchu.
     
    44
    Žlutou kartu dostává Mark-Jan Fledderus (Heracles Almelo).
     
    45
    V závěru prvního poločasu Vám dlužím omluvu. Kapitánem Heraclesu dnes není Thomas Bruns ale Mark-Jan Fledderus, který před pár okamžiky fauloval a viděl žlutou kartu.
     
    45+1
    Nad rámec prvního poločasu byla nastavena 1 minuta.
     
    45+1
    Heracles právě vstřelil branku!
    WOUG WEGHORST sice v úvodu utkání nedokázal vstřelit gól hlavou, nyní se ale prosazuje nohou a vyrovnává těsně před přestávkou na 1:1!! Woug Weghorst se po skvělém přiťuknutí svého spoluhráče hlavou dostal do samostatného úniku a vybíhajícího Sergia Padta propálil přízemní střelou, která prošla mezi jeho nohama a skončila v síti.
    45+1. Wout WEGHORST - 1:1
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Groningen tahal po drtivou většinu prvního poločasu za delší konec lana a po deseti minutách se prosadil krásnou hlavičkou po centru z pravé strany Hans Hateboer. Už to vypadalo, že domácí odejdou do kabin spokojenější, jenže v nastavení prvního poločasu zmrazil stadion Euroborg přesnou přízemní střelou mezi nohy Sergia Padta útočník Wout Weghorst . Skóre po prvním poločase. Groningen 1 Heracles Almelo 1.
    Pavouk play-off Eredivisie vedoucí k UEFA Europa League.

     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:32.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    V Groningenu právě začal druhý poločas, jehož výkop obstarali domácí fotbalisté, kteří sáhli o přestávce k jedné změně.
     
    46
    Střídání v týmu FC Groningen: ze hřiště odchází Lorenzo Burnet, přichází Abel Tamata.
     
    47
    Hans Hateboer byl zřejmě tím hráčem, který využil skvělé práce Alexandera Sørlotha na pravém křídle a po následném centru ze standardní situace se dostal na přední tyči k hlavičce, ta ovšem zamířila pouze do míst, kde stál Bram Castro!
     
    48
    Groningen vlétl do druhého poločasu pořádně zostra a nebyl daleko od toho, aby si vzal ztracené vedení rychle zpět.
     
    49
    Domácí měli výhodu standardní situace, která byla na vzdálenější pravé tyči odvrácena. Následovat bude rohový kop.
     
    50
    Groningen právě vstřelil branku!
    RASMUS LINDGREN prokázal v pokutovém území obrovský důraz a hlavou míč dotlačil do brány!! Groningen na levé straně rozehrál rohový kop a po krásném centru došlo uprostřed šestnáctky k několika odrazům, čehož využil Rasmus Lindgren a hlavou míč umístil přesně k pravé tyči.
    50. Rasmus LINDGREN - 2:1
     
    51
    Thomas Bruns se blýskl skvělou kolmou přihrávkou a jeden z jeho spoluhráčů se na levé straně šestnáctky ocitl v obrovské šanci, jenže vybíhajícího brankáře Sergia Padta propálit nedokázal!
     
    52
    Na opačné straně vzápětí pálil zpoza šestnáctky Jesper Drost, jeho přízemní střela ovšem zamířila pouze doprostřed brány, kde byl připravený brankář Bram Castro.
     
    52
    Žlutou kartu dostává Hans Hateboer (FC Groningen).
     
    53
    Hans Hateboer to přehnal s důrazem a stal se prvním potrestaným hráčem na straně Groningenu.
     
    54
    Rasmus Lindgren nabral v závěru sezóny neuvěřitelnou formu a během čtyř dnů vstřelil do sítě Heraclesu třetí gól.
     
    55
    Tenhle chlapík zkrátka umí rozhodovat zápasy a stejně jako v neděli, i dnes může být jeho gól vítězný. Heracles má ovšem stále spoustu času na odpověď.
     
    56
    Fanoušci Groningenu to nyní pořádně roztleskali a začali zpívat hlasité chorály. V Euroborgu panuje fantastická atmosféra.
     
    57
    Thomas Bruns se před pár okamžiky pokusil vypálit zpoza šestnáctky, jenže se zakončením příliš dlouho váhal a jeho následná střela pravačkou byla zablokována.
     
    58
    Heracles se poměrně často vydává k pokutovému území, jenže Groningen skvěle brání a nepouští hosty ke střele.
     
    59
    Domácí rozjeli na pravém křídle slibnou akci a na přední tyč směřoval nebezpečný centr, jeden z hráčů Groningenu na něj ale těsně nedoskočil a míč ho přelétl.
     
    60
    V dresu hostujícího Heraclesu dnes nechybí Jaroslav Navrátil, který si v závěru prvního poločasu připsal asistenci, když krásně přiťukl míč hlavou do běhu Woutu Weghorstovi.
     
    61
    Mark-Jan Fledderus začal kulhat a v jeho tváři je vidět bolestivá grimasa. Vypadá to, že kapitána Heraclesu si poranil tříslo na pravé noze, takto je ale zranění hodně těžké odhadnout.
     
    62
    Albert Rusnák zůstal ležet ve středu hrací plochy a vypadá to, že bude muset střídat, zatímco kapitán Mark-Jan Fledderus se to snaží rozběhat.
     
    63
    Almelo každopádně chystá první změnu a u postranní čáry už je vysvlečený Brahim Darri, který dostává taktické pokyny.
     
    64
    Jen, co jsem to dořekl, Brahim Darri si oblékl zpět mikinu a usedl na lavičku.
     
    65
    Vypadá to tedy, že Mark-Jan Fledderus i Thomas Bruns budou moci v zápase pokračovat a neutrpěli žádné vážné zranění, kvůli němuž by museli předčasně střídat.
     
    66
    Hra se po přestávce hodně kouskuje a žádný z týmů si nemůže vytvořit soustavný tlak. Hedwiges Maduro to přehnal na útočné polovině s důrazem a byl mu odpískán faul.
     
    67
    Kapitán Heraclesu Mark-Jan Fledderus to zkusil rozběhat, evidentně to ale nepůjde a signalizuje od protilehlé postranní čáry směrem ke střídačce, že potřebuje střídat.
     
    68
    Střídání v týmu Heracles Almelo: ze hřiště odchází Mark-Jan Fledderus, přichází Brahim Darri.
     
    69
    Brahim Darri se s mírným zpožděním přece jen dostal na trávník a Peter van Ooijen vzápětí zkusil vypálit zpoza šestnáctky, jeho střela ovšem zamířila pouze doprostřed brány a Sergio Padt si připsal snadný zákrok.
     
    70
    Pokud se nepletu, tak střela Petera van Ooijena byla prvním pokusem hostujícího Heraclesu po přestávce mezi tři tyče.
     
    71
    Do konce utkání zbývá odehrát dvacet minut a Groningen stále vede nad Heraclesem 2:1. Také v prvním poločase ale domácí dlouho vedli a víte, jak to nakonec dopadlo.
     
    72
    Rozdílový gól vstřelil pět minut po přestávce miláček domácího obecenstva Rasmus Lindgren, pro kterého mají připravený speciální chorál.
     
    73
    Zatímco Groningen připravuje druhé střídání, Thomas Bruns se dvakrát pokusil vypálit zpoza šestnáctky, oba dva jeho pokusy ale byly v rychlém sledu zablokovány.
     
    74
    Thomas Burns převzal kapitánskou pásku po Mark-Janovi Fledderusovi a snaží se dovést své spoluhráče za vyrovnáním.
     
    74
    Střídání v týmu FC Groningen: ze hřiště odchází Alexander Sørloth, přichází Danny Hoesen.
     
    75
    Thomas Bruns skvěle vybojoval ve středovém kruhu míč a poté založil rychlý protiútok, po kterém vypálil zpoza šestnáctky Peter van Ooijen a jeho přízemní diagonální střela zamířila těsně vedle vzdálenější pravé tyče!
     
    76
    Jesper Drost pronikl po levé straně hřiště do pokutového území, kde se pokusil o zasekávačku, jenže při ní ztratil stabilitu a skončil na trávníku. Tady o penaltu jít v žádné případě nemohlo.
     
    77
    Střídání v týmu FC Groningen: ze hřiště odchází Juninho Bacuna, přichází Bryan Linssen.
     
    77
    Domácí fotbalisté poslali po přestávce z pravého křídla do šestnáctky podruhé velmi nebezpečný centr, který tentokrát jeden z hráčů Heraclesu odvrátil na rohový kop, div si nevstřelil vlastní gól.
     
    78
    Následný rohový kop Groningenu z levé strany hřiště nic nepřinesl a Heracles navíc mohl vyrazit do protiútoku.
     
    79
    Střídající Brahim Darri na levém křídle v blízkosti šestnáctky krásně odcentroval šajtlí a na vzdálenější pravé tyči našel Ramona Zomera, jehož pohotová střela skončila těsně mimo!
     
    80
    Heracles stále zůstává ve hře a nyní nebyl příliš daleko od toho, aby se mu podařilo vyrovnat.
     
    81
    Rasmus Lindgren se na pravé straně šestnáctky ocitl ve velké brankové příležitosti, jenže jeho následná přízemní střela mu nevyšla podle jeho vlastních představ a zamířila těsně vedle bližší tyče!
    81. Rasmus Lindgren mohl vstřelit druhý gól a rozhodnout.
     
    82
    Hra se v závěru zápasu přelévá ze strany na stranu a oba týmy během pár okamžiků mohly skórovat, jenže své šance nevyužily.
     
    83
    Wout Weghorst se hnal za míčem, jenže proti němu vyběhl z brány Sergio Padt a v pohodě ho ukryl ve svém náručí.
     
    84
    Rasmus Lindgren byl tím hráčem, který před pár okamžiky mohl vstřelit třetí gól Groningenu a definitivně rozhodnout.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Thomas Bruns (Heracles Almelo).
     
    86
    Rasmus Lindgren se postavil k rozehrání standardní situace a ze střední vzdálenosti se rozhodl pro přímou střelu na bránu, která sice byla hodně prudká, ale nakonec zamířila nad!
     
    87
    Do konce utkání zbývají odehrát tři minuty a Heracles se snaží se zápasem marně něco udělat, stejně jako na opačné straně Groningen pojistit své vedení, což ho ale zatím mrzet nemusí.
     
    88
    Střídající Brahim Darri vypálil ze střední vzdálenosti, jenže jeho střela postrádala razanci a navíc zamířila pouze od náruče brankáře Sergia Padta.
     
    89
    Groningen je hodně blízko vítězství a vypadá to, že stejně jako nedělní vzájemný zápas i ten dnešní skončí výsledkem 2:1 pro domácí.
     
    90
    Na fanoušci Heraclesu sice svítí zapadající slunce, jsou to ovšem domácí příznivci, kteří mohou zářit štěstím.
     
    90+1
    Nad rámec dnešního utkání byly nastaveny 3 minuty.
     
    90+2
    Groningen už se zbytečně nikam nežene a snaží se ve středu hřiště především dobře kombinovat, zatímco fanoušci to v hledišti pořádně roztleskávají.
     
    90+3
    Thomas Bruns v závěru utkání rozehrál standardní situaci, jenže jeho centr se snesl pouze do náruče Sergia Padta a domácí fanoušci Groningenu vylétli nadšením.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Groningen stejně jako v neděli i dnes poráží na domácím hřišti Heracles a v prvním zápase playoff o UEFA Europa League slaví další vítězství, o kterém krátce po přestávce rozhodl Rasmus Lindgren. Záložník domácího celku se stal opět hrdinou a během posledních dvou zápasů vstřelil do sítě Heraclesu tři góly. Konečný výsledek. Groningen 2 Heracles Almelo 1. (20:25:14)

    Tomáš Reiner

    Branky: 11. Hateboer, 50. Lindgren – 45+1. Weghorst

    Karty:   52. Hateboer (GRO) – 33. van Ooijen (HRC), 44. Fledderus (HRC), 85. Bruns (HRC)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 5:2. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:12.
    FC Groningen: Padt – Hateboer, Reijnen, Lindgren, Burnet (46. Tamata) – Maduro, J. Drost, Bacuna (77. Linssen) – Idrissi, Sørloth (74. Hoesen), Rusnák.
    Náhradníci: van der Vlag – Larsen, Hoesen, Linssen, Mahi, Tamata, De Vos.

    Heracles Almelo: B. Castro – Droste, te Wierik, Zomer, Fledderus (68. Darri) – Bruns, Pelupessy, van Ooijen – Breukers, Weghorst, Navrátil.
    Náhradníci: Fij – Hemmink, Hoogma, Kada, Gladon, Darri, Bosz.

    Rozhodčí: Ed Janssen. Asistenti: J. de Vries, N. Siebert
    bahis siteleri