Groningen – Heracles 2:1 (kon.) | Zwolle – Utrecht 0:0 (kon.)
konec
FC Groningen
2:1 (1:1)
Heracles Almelo
Čtvrtek 12.05.2016, 18:30 • Euroborg, Groningen • Nizozemská Eredivisie • O Evropskou ligu
Předzápasové kurzy
     
    86
    Rasmus Lindgren se postavil k rozehrání standardní situace a ze střední vzdálenosti se rozhodl pro přímou střelu na bránu, která sice byla hodně prudká, ale nakonec zamířila nad!
     
    85
    Žlutou kartu dostává Thomas Bruns (Heracles Almelo).
    81. Rasmus Lindgren mohl vstřelit druhý gól a rozhodnout.
     
    81
    Rasmus Lindgren se na pravé straně šestnáctky ocitl ve velké brankové příležitosti, jenže jeho následná přízemní střela mu nevyšla podle jeho vlastních představ a zamířila těsně vedle bližší tyče!
     
    79
    Střídající Brahim Darri na levém křídle v blízkosti šestnáctky krásně odcentroval šajtlí a na vzdálenější pravé tyči našel Ramona Zomera, jehož pohotová střela skončila těsně mimo!
     
    77
    Střídání v týmu FC Groningen: ze hřiště odchází Juninho Bacuna, přichází Bryan Linssen.
     
    75
    Thomas Bruns skvěle vybojoval ve středovém kruhu míč a poté založil rychlý protiútok, po kterém vypálil zpoza šestnáctky Peter van Ooijen a jeho přízemní diagonální střela zamířila těsně vedle vzdálenější pravé tyče!
     
    74
    Střídání v týmu FC Groningen: ze hřiště odchází Alexander Sørloth, přichází Danny Hoesen.
     
    69
    Brahim Darri se s mírným zpožděním přece jen dostal na trávník a Peter van Ooijen vzápětí zkusil vypálit zpoza šestnáctky, jeho střela ovšem zamířila pouze doprostřed brány a Sergio Padt si připsal snadný zákrok.
     
    68
    Střídání v týmu Heracles Almelo: ze hřiště odchází Mark-Jan Fledderus, přichází Brahim Darri.
     
    52
    Žlutou kartu dostává Hans Hateboer (FC Groningen).
     
    52
    Na opačné straně vzápětí pálil zpoza šestnáctky Jesper Drost, jeho přízemní střela ovšem zamířila pouze doprostřed brány, kde byl připravený brankář Bram Castro.
     
    51
    Thomas Bruns se blýskl skvělou kolmou přihrávkou a jeden z jeho spoluhráčů se na levé straně šestnáctky ocitl v obrovské šanci, jenže vybíhajícího brankáře Sergia Padta propálit nedokázal!
    50. Rasmus LINDGREN - 2:1
     
    50
    Groningen právě vstřelil branku!
    RASMUS LINDGREN prokázal v pokutovém území obrovský důraz a hlavou míč dotlačil do brány!! Groningen na levé straně rozehrál rohový kop a po krásném centru došlo uprostřed šestnáctky k několika odrazům, čehož využil Rasmus Lindgren a hlavou míč umístil přesně k pravé tyči.
     
    47
    Hans Hateboer byl zřejmě tím hráčem, který využil skvělé práce Alexandera Sørlotha na pravém křídle a po následném centru ze standardní situace se dostal na přední tyči k hlavičce, ta ovšem zamířila pouze do míst, kde stál Bram Castro!
     
    46
    Střídání v týmu FC Groningen: ze hřiště odchází Lorenzo Burnet, přichází Abel Tamata.
    45+1. Wout WEGHORST - 1:1
     
    45+1
    Heracles právě vstřelil branku!
    WOUG WEGHORST sice v úvodu utkání nedokázal vstřelit gól hlavou, nyní se ale prosazuje nohou a vyrovnává těsně před přestávkou na 1:1!! Woug Weghorst se po skvělém přiťuknutí svého spoluhráče hlavou dostal do samostatného úniku a vybíhajícího Sergia Padta propálil přízemní střelou, která prošla mezi jeho nohama a skončila v síti.
     
    44
    Žlutou kartu dostává Mark-Jan Fledderus (Heracles Almelo).
     
    39
    Oussama Idrissi si na pravé straně šestnáctky krásně zaběhl za obránce a po kolmé přihrávce svého spoluhráče napřáhl z ostrého úhlu k přízemní střele, která orazítkovala boční síť!
     
    33
    Žlutou kartu dostává Peter van Ooijen (Heracles Almelo).
    15. Wout Weghorst se ocitl po rohovém kopu ve velké šanci.
     
    15
    Wout Weghorst se na přední tyči dostal v krkolomné pozici po rozehrání rohového kopu z pravé strany do zakončení a jeho hlavička málem skončila gólem, jenže Sergio Padt vytáhl skvělý zákrok a nohama míč vyrazil!
    11. Hans HATEBOER - 1:0
     
    11
    Groningen právě vstřelil branku!
    HANS HATEBOER se prosazuje na konci desáté minuty parádní hlavičkou a posílá Groningen do vedení!! Oussama Idrissi si řekl na pravém křídle o přihrávku do běhu a poté parádním centrem našel na vzdálenější levé tyči Hanse Hateboera, který si krásně naběhl na míč a ještě lepší hlavičkou zamířil ke vzdálenější pravé tyči.
     
    4
    Albert Rusnák napřáhl ve středu hřiště zpoza šestnáctky k nádherné technické střela a míč z jeho pravačky zamířil těsně vedle vzdálenější pravé tyče! V hledišti to jen zahučelo.

    Tomáš Reiner

    Branky: 11. Hateboer, 50. Lindgren – 45+1. Weghorst

    Karty:   52. Hateboer (GRO) – 33. van Ooijen (HRC), 44. Fledderus (HRC), 85. Bruns (HRC)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 5:2. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:12.
    FC Groningen: Padt – Hateboer, Reijnen, Lindgren, Burnet (46. Tamata) – Maduro, J. Drost, Bacuna (77. Linssen) – Idrissi, Sørloth (74. Hoesen), Rusnák.
    Náhradníci: van der Vlag – Larsen, Hoesen, Linssen, Mahi, Tamata, De Vos.

    Heracles Almelo: B. Castro – Droste, te Wierik, Zomer, Fledderus (68. Darri) – Bruns, Pelupessy, van Ooijen – Breukers, Weghorst, Navrátil.
    Náhradníci: Fij – Hemmink, Hoogma, Kada, Gladon, Darri, Bosz.

    Rozhodčí: Ed Janssen. Asistenti: J. de Vries, N. Siebert
    bahis siteleri