Norsko – Švédsko 2:3 (kon.) | Francie – Finsko 1:3 (kon.) | Rusko – Švýcarsko 5:1 (kon.)
Maďarsko – Bělorusko 5:2 (kon.) | Kazachstán – Lotyšsko 1:2 (kon.) | Kanada – Slovensko 5:0 (kon.)
konec
Rusko
5:1 (1:0, 1:0, 3:1)
Švýcarsko
Sobota 14.05.2016, 15:15 • VTB Ice Palace, Moskva • Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:42 Sergej MOZJAKIN - 5:1

     
    59:42
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Definitvní demolici švýcarské reprezentace dokončuje dvojice Dacjuk a SERGEJ MOZJAKIN, když ujela švýcarské obraně a druhý jmenovaný vystřelil do protipohybu Berry. Asistence: Pavel Dacjuk a Stepan Sannikov.
    58:44 Simon MOSER - 4:1

     
    58:44
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen se zadařilo! Weberovu střelu od modré dorazil za bezmocného Bobrovského SIMON MOSER. Asistence: Yannick Weber a Nino Niederreiter.
    55:20 Sergej ŠIROKOV - 4:0

     
    55:20
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Skvělý tlak na hranici brankoviště přetavil v gól SERGEJ ŠIROKOV, který nejdříve tečoval Zajcevovu ránu, následně sám dorážel a nakonec se mu podařilo Berru překonat. Toto je zřejmě konec švýcarských nadějí na bodový zisk. Asistence: Nikita Zajcev.
    48:50 Ivan TĚLEGIN - 3:0

     
    48:50
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Skvělou práci předvedl Ljubimov! Vybojoval kotouč u mantinelu, obkroužil s ním bránu, čímž na sebe navázal pozornost celé obrany Švýcarska a posunul puk volnému IVANU TĚLĚGINOVI, který měl u odkryté brány lehkou práci! Dnes je to již druhý gól ve stejné režii! Asistence: Roman Ljubimov.
    28:45 Jevgenij KUZNĚCOV - 2:0

     
    28:45
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak to přeci jen byl gól! Po Ovečkinově přihrávce se dostal k puku JEVGENIJ KUZNĚCOV, který z bezprostřední blízkosti doklepnul puk pod víko Berrovy brány. Asistence: Alexandr Ovečkin.
    05:13 Ivan TĚLEGIN - 1:0

     
    05:13
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak ne, video zkoumáno nebude, sudí branku uznává bez kontroly. Ljubimov vyslal do samostatného úniku IVANA TĚLEGINA, který nakonec puk za brankovou čáru dotlačil. Švýcaři se i nadále zlobí, ale s gólem už nic nenadělají. Asistence: Roman Ljubimov.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Vojta Pojer

    Branky a nahrávky: 6. Tělegin (Ljubimov), 29. Kuzněcov (Ovečkin), 49. Tělegin (Ljubimov), 56. Širokov (Zajcev), 60. Mozjakin (Dacjuk, Sannikov) – 59. Moser (Weber, Niederreiter)


    Rusko: Bobrovskij (17:07-19:27 Sorokin) – Vojnov, Jemelin, Antipin, Orlov, Bělov, Zajcev, Marčenko – Ovečkin, Kuzněcov, Burmistrov – Mozjakin, Dacjuk, Sannikov – Panarin, Dadonov, Šipačjov – Ljubimov, Kalinin, Tělegin – Širokov.
    Švýcarsko: Berra (Mayer) – Geering, du Bois, Schneeberger, Blum, Weber, Marti, Grossmann – Niederreiter, Trachsler, Moser – Hofmann, Schappi, Andrighetto – Ambühl, Hollenstein, Walser – Wieser N., Wieser D., Haas – Walker.

    Rozhodčí: Jeřábek (CZE), Rantala (FIN) – McIntyre (USA), Šefčík (SVK)

    Diváci: 11222
    bahis siteleri