Norsko – Švédsko 2:3 (kon.) | Francie – Finsko 1:3 (kon.) | Rusko – Švýcarsko 5:1 (kon.)
Maďarsko – Bělorusko 5:2 (kon.) | Kazachstán – Lotyšsko 1:2 (kon.) | Kanada – Slovensko 5:0 (kon.)
konec
Rusko
5:1 (1:0, 1:0, 3:1)
Švýcarsko
Sobota 14.05.2016, 15:15 • VTB Ice Palace, Moskva • Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:42 Sergej MOZJAKIN - 5:1

     
    59:42
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Definitvní demolici švýcarské reprezentace dokončuje dvojice Dacjuk a SERGEJ MOZJAKIN, když ujela švýcarské obraně a druhý jmenovaný vystřelil do protipohybu Berry. Asistence: Pavel Dacjuk a Stepan Sannikov.
    58:44 Simon MOSER - 4:1

     
    58:44
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen se zadařilo! Weberovu střelu od modré dorazil za bezmocného Bobrovského SIMON MOSER. Asistence: Yannick Weber a Nino Niederreiter.
    55:20 Sergej ŠIROKOV - 4:0

     
    55:20
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Skvělý tlak na hranici brankoviště přetavil v gól SERGEJ ŠIROKOV, který nejdříve tečoval Zajcevovu ránu, následně sám dorážel a nakonec se mu podařilo Berru překonat. Toto je zřejmě konec švýcarských nadějí na bodový zisk. Asistence: Nikita Zajcev.
     
    52:58
    Po vhazování před Bobrovským míří Berra na střídačku!
     
    51:41
    A Švýcarsko si dokonce vybojovalo přesilovku! Vyloučen Antipin na dvě minuty za hákování.
     
    51:41
    Protiútok Švýcarů skončil málem gólem! Niederreiter zavezl puk až k Bobrovskému, kde se jej hosté snažili propasírovat výstrojí ruského gólmana!
    48:50 Ivan TĚLEGIN - 3:0

     
    48:50
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Skvělou práci předvedl Ljubimov! Vybojoval kotouč u mantinelu, obkroužil s ním bránu, čímž na sebe navázal pozornost celé obrany Švýcarska a posunul puk volnému IVANU TĚLĚGINOVI, který měl u odkryté brány lehkou práci! Dnes je to již druhý gól ve stejné režii! Asistence: Roman Ljubimov.
     
    46:08
    Gól, který byl avizován, nakonec nepadl! Berra před vstřelením branky vykopnul brankovou konstrukci a vyfasoval dvouminutový trest za zdržování hry!
     
    44:25
    A vylučuje se na straně Švýcarska. Grossmann si vykoledoval dvouminutový trest za naražení zezadu a ještě desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    43:58
    Švýcarský tým se ale snížení jen tak nedočká, vyloučen Hollenstein na dvě minuty za podražení.
     
    39:18
    Mozjakinova střela byla tečována někde ve skrumáži těl před Berrou a puk pak minul švýcarskou bránu jen o milimetry!
     
    38:02
    Navíc se teď švýcarská reprezentace bude muset bránit, Dino Wieser se provinili hákováním, za což si odsedí dvouminutový trest.
     
    34:34
    Výborná šance také na druhé straně! Marti připravil skvělou pozici pro Walkera, který ale svou dělovkou z bezprostřední blízkosti trefil pouze Bobrovského náruč!
     
    33:32
    Duo Ovečkin – Kuzněcov málem opět udeřilo! Ovečkin vyhrál souboj jeden na jednoho se švýcarským obráncem, posunul puk na Kuzněcova, ale ten minul bránu!
     
    29:59
    A Rusko navíc bude hrát přesilovku! Marti se provinil vysokou holí, za což inkasoval dvouminutový trest.
    28:45 Jevgenij KUZNĚCOV - 2:0

     
    28:45
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak to přeci jen byl gól! Po Ovečkinově přihrávce se dostal k puku JEVGENIJ KUZNĚCOV, který z bezprostřední blízkosti doklepnul puk pod víko Berrovy brány. Asistence: Alexandr Ovečkin.
     
    28:45
    A pravděpodobně z akce padla branka! Kuzněcov vystřelil tak rychle, že není jasné, jestli byl puk v bráně! Rozhodčí jdou kontrolovat video.
     
    26:44
    Ze kterého málem padl gól! Geering překonal obranu Rusů a nakonec i Bobrovského, ale před odkrytou bránou vystřelil jen do boční síťky!
     
    22:52
    Rusové málem vstřelili branku! Tělegin se dostal do dnes již druhého samostatného úniku, ale tentokrát jeho blafák Berra vystihl a dokázal se mu vhodně nastavit!
     
    20:34
    Rusové dostali příležitost navýšit své vedení. Vyloučen Trachsler na dvě minuty za držení hole.
     
    19:27
    Po přerušení hry se opět střídají gólmani, do ruské brány se vrací Sergej Bobrovskij.
     
    17:07
    Rusové mění gólmana! Do hry se poněkud překvapivě dostává Ilja Sorokin.
     
    17:07
    Další zbytečný útočný faul Ruska, Šipačjov si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění. Perfektní možnost pro Švýcary, jak vyrovnat za povzbuzování hojného počtu jejich fanoušků.
     
    14:18
    Obrovská šance Rusů! Šipačjov s Panarinem se dostali do přečíslení dvou na jednoho, druhý jmenovaný se pak dostal do zakončení, ale Berra fantastickým přesunem zabránil gólu!
     
    12:52
    Švýcaři se dostali až k ruské bráně, du Bois dokonce vystřelil a rána nadělala Bobrovskému velké potíže, protože ji neviděl! Na poslední chvíli se roztáhl na brankové čáře a puk vyrazil betonem!
     
    09:43
    Ale síly na ledě se vyrovnají! Mozjakin vyrobil zcela zbytečný faul a jde si sednout na dvě minuty za podražení.
     
    09:00
    Švýcarský obránce du Bois na ledě moc dlouho nepobyl a hned si jde zase sednout. Aby toho nebylo málo, dostává dvě minuty dokonce i za stejný prohřešek – podražení.
     
    06:36
    Po přihrávce zpoza brány Dadonov sám před Berrou promáchl! Obrovská šance Ruska!
     
    06:22
    A vyrovnání se jen tak Švýcaři nedočkají, Rusové si zahrají přesilovku. Vyloučen du Bois na dvě minuty za podražení.
    05:13 Ivan TĚLEGIN - 1:0

     
    05:13
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak ne, video zkoumáno nebude, sudí branku uznává bez kontroly. Ljubimov vyslal do samostatného úniku IVANA TĚLEGINA, který nakonec puk za brankovou čáru dotlačil. Švýcaři se i nadále zlobí, ale s gólem už nic nenadělají. Asistence: Roman Ljubimov.
     
    05:13
    Tělegin se dostal do samostatného úniku a na několikátý pokus dostal puk do branky! Berra se ale hodně zlobí, protože ruský hráč jej dost nevybíravě atakoval! Rozhodčí jdou zkoumat video.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Vojta Pojer

    Branky a nahrávky: 6. Tělegin (Ljubimov), 29. Kuzněcov (Ovečkin), 49. Tělegin (Ljubimov), 56. Širokov (Zajcev), 60. Mozjakin (Dacjuk, Sannikov) – 59. Moser (Weber, Niederreiter)


    Rusko: Bobrovskij (17:07-19:27 Sorokin) – Vojnov, Jemelin, Antipin, Orlov, Bělov, Zajcev, Marčenko – Ovečkin, Kuzněcov, Burmistrov – Mozjakin, Dacjuk, Sannikov – Panarin, Dadonov, Šipačjov – Ljubimov, Kalinin, Tělegin – Širokov.
    Švýcarsko: Berra (Mayer) – Geering, du Bois, Schneeberger, Blum, Weber, Marti, Grossmann – Niederreiter, Trachsler, Moser – Hofmann, Schappi, Andrighetto – Ambühl, Hollenstein, Walser – Wieser N., Wieser D., Haas – Walker.

    Rozhodčí: Jeřábek (CZE), Rantala (FIN) – McIntyre (USA), Šefčík (SVK)

    Diváci: 11222
    bahis siteleri