Rusko – Norsko 3:0 (kon.) | Kanada – Francie 4:0 (kon.) | Dánsko – Kazachstán 4:1 (kon.)
Německo – Maďarsko 4:2 (kon.)
konec
Německo
4:2 (0:1, 1:0, 3:1)
Maďarsko
Pondělí 16.05.2016, 19:15 • Sportovní palác Jubilejnyj, Petrohrad • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:26 Marcel GOC - 4:2

     
    59:26
    Německo právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto, Němci přidávají čtvrtou branku a upevňují si třetí příčku v tabulce petrohradské skupiny B. Do vyhození Seidenberga vložil ve středním pásmu svou hůl MARCEL GOC, který trefil odkrytou maďarskou branku. Asistence: Yannic Seidenberg, Thomas Greiss.
     
    58:49
    Gogulla trefuje v jasné šanci pouze levou tyč prázdné branky! Drama pokračuje.
     
    58:37
    Rajna prchá z branky, Maďaři to zkoušejí bez gólmana!
    57:24 Constantin BRAUN - 3:2

     
    57:24
    Německo právě vstřelilo branku!
    Německo teď uzamklo svého soka hluboko ve třetině. Rajna si s několika pokusy dokázal poradit, ale s tvrdou ranou CONSTANTINA BRAUNA od modré čáry už nikoliv. Němci tak jdou v závěru utkání do vedení 3:2! Asistence: Sinan Akdag, Leon Draisaitl.
     
    56:43
    Němci teď mají velký tlak, za Rajnou dokonce zazvonila po jedné ze střel tyč!
     
    52:08
    Obrovská šance Německa! Ehrhoff našel v nepřehledné situaci před brankou volného Gogullu. Ten se teď může chytat za hlavu, když nepřehodil ležícího gólmana a nechal ho vyniknout dalším úspěšným zákrokem. Následuje komerční přestávka.
    45:14 Kevin WEHRS - 2:2

     
    45:14
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Maďaři z ničeho nic srovnávají krok a jejich fanouškovský kotel má znovu důvod k radosti. Magosi poslal puk na modrou, kde se do něj opřel KEVIN WEHRS, jehož dělovka zapadla do horní části Greissovy branky. Začíná se prakticky od začátku. Asistence: Balint Magosi.
     
    42:06
    Němci pokračují v aktivitě, Noebelsova střela se otřela o pravou tyč Rajnovy klece. Teď měli Maďaři štěstí.
    41:22 Denis REUL - 2:1

     
    41:22
    Německo právě vstřelilo branku!
    Maďarský gólman neudržel další z německých pokusů a po závaru na brankovišti se kotouč dostal k obránci DENISU REULOVI, který trefuje horní růžek maďarské branky. Ležící Rajna byl naprosto bezmocný. Bez asistence.
     
    37:36
    A Maďaři mohli jít podruhé v zápase do vedení! Nejdřív se mezi kruhy skvěle uvolnil Sofron a vzápětí dorážel do prakticky prázdné branky Bartalis. Greiss se ale blýskl skvělým zákrokem, když svou holí zneškodnil tutovku hokejového trpaslíka.
     
    34:17
    Erdely vybojoval pro Maďarsko přesilovou hru. Na trestnou lavici míří český rodák Dominik Kahun, ten se provinil držením protihráče.
    31:42 Patrick HAGER - 1:1

     
    31:42
    Německo právě vstřelilo branku!
    Pouhé dvě sekundy před návratem potrestaného hráče Němci využívají přesilovku. Teď si Maďaři vybrali dost velkou porci smůlu, když nejdřív jeden z hráčů ztratil na modré puk a další si pak srazil do vlastní branky nahrávku PATRICKA HAGERA na lépe postaveného Gogullu. Bez asistence.
     
    29:44
    Daniel Kóger inkasuje menší trest za vražení na hrazení. Němci si zahrají další přesilovou hru.
     
    25:04
    Střelec zatím jediné branky utkání Istvan Sofron míří na lavici hanby, provinil se držením protihráče. Přesilovka pro Německo.
     
    18:56
    V závěru třetiny si Němci zahrají přesilovku. Na lavici hanby už usedá Balint Magosi, který inkasuje menší trest za hákování.
    09:09 Istvan SOFRON - 0:1

     
    09:09
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Hra čtyři na čtyři očividně víc svědčí Maďarům, kteří se překvapivě ujímají vedení. Bartalis skvěle zavezl kotouč do třetiny a poslal ho na ISTVANA SOFRONA, který si položil Greisse, udělal blafák a zakončoval do poloprázdné branky. Asistence: Istvan Bartalis.
     
    08:19
    Síly na ledě se však vyrovnávají. Držením hole se provinil Daniel Kóger, jenž dostává menší trest.
     
    07:15
    Maďarsko si zahraje přesilovku. Na lavici hanby usedá Constantin Braun, který inkasuje 2 minuty za podražení.
     
    07:05
    Další velká šance Maďarska, německá obrana znovu zapomněla na Kógera, který se řítil sám na Greisse. Německý gólman chytá i druhý samostatný únik v zápase.
    00:35 Obrovská šance Maďarska v samotném úvodu

     
    00:35
    Obrovská šance Maďarů! Szirányi našel na útočné modré Sofrona, který však svůj samostatný únik nepřetavil v rychlou branku. Greiss kotouč vytěsnil mimo tři tyče.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 32. Hager, 42. Reul, 58. Braun (Akdag, Draisaitl), 60. Goc (Seidenberg, Greiss) – 10. Sofron (Bartalis), 46. Wehrs (Magosi)


    Německo: Greiss (Pielmeier) – Ehrhoff (A), Holzer, Akdag, Boyle, Müller, Reul, Braun – Seidenberg, Goc (C), Kink (A) – Noebels, Draisaitl, Macek – Gogulla, Hager, Schütz – Flaake, Kahun, Reimer
    Maďarsko: Rajna (Vay) – Wehrs, Szirányi, Dudás, Sagert, Stipsicz, M. Vas (C), Mestyan – Sofron, Bartalis (A), Galló – G. Nagy, Sarauer, Kóger – Benk, J. Vas (A), Erdely – Magosi, Sebök, Kovacs – K. Nagy

    Rozhodčí: Fraňo (CZE), Olenin – Lazarev (oba RUS), Kaderli (SUI)
    bahis siteleri