Waregem – Club Bruggy 0:2 (kon.) | Oostende – Gent 0:1 (kon.) | Genk – Anderlecht 5:2 (kon.)
konec
KV Oostende
0:1 (0:0)
KAA Gent
Čtvrtek 19.05.2016, 20:30Belgická Jupiler Pro League • O titul
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (22:32:11)
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 2:7. Rohy: 4:4.
     
    Je dobojováno! Oostende se s vlastními diváky rozloučilo porážkou 0:1 s Gentem! První poločas byl hodně opatrný. O něco lépe vstoupil do utkání Gent, ale největší šanci první půle zahodil Akpala, jež orazítkoval tyč! Do druhého poločasu vstoupili naopak lépe domácí, ale ani oni svou převahu nezužitkovali, a proto přišel trest! Deset minut před koncem totiž k rychlému brejku našlápl Coulibaly, který procedil míč za záda domácího brankáře! Oostende se už v závěru na nic nezmohlo a definitivně přišlo a šanci na účast v pohárové Evropě!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídání v týmu KAA Gent: ze hřiště odchází Boussoufa, přichází van der Bruggen.
     
    90+2
    Domácím fotbalistům už tečou nervy! Obránce Vandendriessche nestačil v běžeckém souboji na Simona a zatažením za dres jej poslal na trávník. Sudí jej odměňuje žlutou kartou!
     
    90+1
    Nastavují se 3 minuty!
     
    90
    Střídání v týmu KAA Gent: ze hřiště odchází Foket, přichází Rafinha.
     
    89
    Gent navíc v závěrečných minutách drží míč na svých kopačkách a kombinuje v blízkosti pokutového území domácích. Aktivní Simon se chtěl prodrat do vápna, jenže spoluhráč mu přihrál hodně nepřesně.
     
    88
    Po levé straně se do pokutového území soupeře prohnal El Ghanassy. Ofenzivní fotbalista domácího celu přihrával pod sebe, avšak našel pouze nohu připraveného obránce. S akciemi domácího celku to nevypadá zrovna dobře.
     
    87
    Střídání v týmu KV Oostende: ze hřiště odchází Jonckheere, přichází Godwin.
     
    86
    Oostende je po obdržené brance jako opařené a zatím se mu nedaří prodrat se na polovinu soupeře. Na pravé straně si přihrávku zpracovával Vandendriessche, ale míč mu pod nohou proklouzl do zámezí.
    84. Kalifa COULIBALY - 0:1
     
    84
    Gent právě vstřelil branku!
    Nemožné se stává skutečností! Gent se v samotném závěru utkání dostává do vedení! Za dlouhou přihrávkou vpřed se vydal KALIFA COULIBALY, který přesprintoval všechny obránce a štěstím procedil míč pod Biebauwem do sítě!
     
    83
    Po delší době jsme se dočkali slušného střeleckého pokusu! Dělovka Schoofse ze střední vzdálenosti byla dostatečně tvrdá, avšak míč si to namířil o metr vedle pravé tyče domácí branky!
     
    82
    Za další kolmicí vpřed uháněl Musona. Rychlonohý fotbalista Oostende v souboji nestačil na stopery Gentu a míč proto našel cestu až k nohám brankáře Sels. Ani jeden z celků nikam nespěchá.
     
    81
    Střídající Cyriac mohl rozjásat domácí příznivce, ale jeho akce byla uťata v samotném počátku! Cyriac si totiž nepohlídal své postavení a stal se obětí ofsajdové pasti. Rozběhla se poslední desetiminutovka.
     
    80
    Střídání v týmu KV Oostende: ze hřiště odchází Berrier, přichází Pedersen.
     
    79
    Simon je ve druhém poločase nejvíce vytěžovaným hráčem na hřišti. Vlevo hrající fotbalista Gentu znovu obdržel vysoký míč, ale v rohu hřiště s ním nemohl nic vymyslet. Vandendriessche mu jej v souboji odebral.
     
    78
    Simon si krásnou kličkou udělal prostor k vyslán centru do pokutového území. Míč si jedním dotykem převzal Coulibaly, ale poté si jej odkopl daleko od nohy a Godeau mu jej odkopl ven z pokutového území.
     
    77
    Střídání v týmu KV Oostende: ze hřiště odchází Akpala, přichází Cyriac.
     
    76
    Hra je znovu přerušena! Domácí kapitán David Rozehnal si v jednom ze sprinterských soubojů podle všeho natáhl stehenní sval! Rozehnal se sice zvedá, ale uvidíme, zda bude schopen v utkání pokračovat.
     
    75
    Ze standardní situace nebezpečí nepřišlo, naopak na druhou stranu pelášil Coulibaly. Hostující útočník si dělal prostor k zakončení, avšak vracející se Lukaku se mu vrhl pod nohy a skvěle načasovaným skluzem zachránil Oostende!
     
    74
    Na hřišti to začíná jiskřit! Dalším faulem se provinil hostující Neto, který nedovoleně poslal na trávník Vandendriesscheho. Domácí celek rozehraje přímý kop. Do vápna se stěhují všichni hlavičkáři.
     
    73
    Berrier krásně vyslal vpřed Lukaka. Mládežnický reprezentant Belgie si ale v souboji s Nielsenem vyšlápl na soupeře šlapákem, což nemohlo hlavnímu sudímu uniknout. Zákrok se však obešel bez karetního trestu.
     
    72
    Coulibaly je na hranici ofsajdové pasti hodně aktivní. Hostující útočník si nyní pohybem rameny ukázal, kam chce přihrávku. Neto mu ji do prostoru adresoval, nicméně před Coulibalym zasáhl na výbornou hrající David Rozehnal.
     
    71
    Coulibaly si narazil míč s Boussoufou. První jmenovaný už mohl postupovat sám proti domácímu brankáři, avšak v krizový moment si předkopl míč daleko od nohy a pozorný Biebauw si pro balón doklouzal.
     
    70
    Vandendriessche se po delší době objevil u míče. Pravý bek Oostende nechtěl útočit a raději vrátil balón kolegům z obrany. Ani ve druhém poločase zatím nesledujeme žádné závratné tempo hry!
     
    69
    Gentu se povedlo otupit tlak Oostende a nyní jsou to hosté, kdo je aktivnější směrem kupředu. Neto se po pádu v pokutovém území dožadoval odpískání pokutového kopu, avšak rozhodčí Smet zákrok posoudil jako čistý.
     
    68
    Gent se pokusil rozehrát secvičený signál. Brankář Biebauw ale včas vystartoval z brankové čáry a došel si pro padající míč na hranici malého vápna. Hlavičkáři Gentu se z hloučku vůbec nepohnuli!
     
    67
    Do třetice všeho dobrého se u míče zjevil Simon. Tentokrát hostující křídelník oslovil přihrávkou Coulibalyho, který se po kontaktu s nohou obránce poroučel k zemi. Hosté rozehrají přímý kop.
     
    66
    Napodruhé už Simon uvolnil spoluhráče k odcentrování. V pokutovém území nejprve prodloužil míč za sebe David Rozehnal a následný centr z druhé strany schoval v rukavicích připravený Biebauw.
     
    65
    Zmar hostujícího celku doložit individuální průnik Simona po levé straně. Ofenzivně laděný fotbalista Gentu se při jedné z kliček poroučel vlastním zaviněním k zemi a sklidil posměch domácích fandů!
     
    64
    Do hry se zapojil rovněž brankář Sels, ke kterému doputoval míč z půlící čáry. Hosté se opravdu nikam neženou a ve druhé půli se koncentrují hlavně na obranu. Gent chce udržet náskok v tabulce na svého dnešního soupeře.
     
    63
    Gent se snaží otupit aktivitu domácího celku. Hostující zadáci kombinují na vlastní polovině. Jediným napadajícím fotbalistou Oostende je zatím Akpala, který atakoval stopera Gershona.
     
    62
    Vandendriessche se vydal na výlet podél pravé postranní čáry. Pravý bek Oostende nejprve proběhl až na polovinu soupeře, poté se vrátil a nepřesnou přihrávkou z otočky zahnal spoluhráče do zámezí.
     
    61
    Je za námi hodina hry a my stále čekáme na úvodní branku dnešního střetnutí, ba co víc, stále čekáme na vyložené šance. Hráči se sice snaží, nicméně na hrací ploše zatím dominují skvělé defenzívy!
     
    60
    Cestu k míči si našel aktivní Coulibaly, který balón přiklepl spoluhráči Foketovi. Druhý jmenovaný se položil do skákavého balónu, avšak vysokou střelou minul domácí branku. Biebauw si může připravit míč k odkopu.
     
    59
    Schoofs dohnal míč u brankové čáry a okamžitě se snažil centrovat před Biebauwa. Do cesty centru natáhl nohu obránce Vandendriessche, jež srazil přihrávku na rohový kop.
     
    58
    Simon si na polovině soupeře vyměnil míč s Boussoufou. Druhý jmenovaný neměl dostatek kuráže na individuální průnik, a proto obrátil hru hostující celku směrem k obráncům. Gent je ve druhé půli poněkud ospalý.
     
    57
    Avšak hostující obrana si z něj asi ponaučení neodnesla! O pár sekund později totiž dostal nabito Berrier, jehož dělovku z pětadvaceti metrů schytal do zad obětavý Gershon. Hosté musejí zapnout.
     
    56
    Oostende nepřestává v aktivním pojetí hry. Musona se rychlou kličkou uvnitř pokutového území dokázal uvolnit a z ostrého úhlu napálil míč pouze do boční sítě. Pro obranu Gentu to však bylo důrazné varování!
     
    55
    Žlutou kartu dostává Nielsen (KAA Gent).
     
    55
    Ani Oostende však z rohového kopu nevyprodukovalo nic nebezpečného. Centrovaný míč odvrátil obránce Nielsen. Hosté udrželi míč na svých kopačkách a mohou se přesunout vpřed.
     
    54
    Vandendriessche vyslal krásný dloubáček na Musonu, jež si chtěl prohodit míč mezi nohama obránce, ale k jeho smůle mu vracející se Asare odkopl míč na rohový kop.
     
    53
    Z následného rohového kopu Gent nezahrozil. Jeden z hostujících hlavičkářů se totiž na hranici malého vápna dopustil útočného faulu, což nemohlo hlavnímu arbitrovi uniknout. Oostende je opět u míče.
    52. Nebezpečná střela hostujícího Simona
     
    52
    Z ničeho nic mohl udeřit Gent! Míč si potáhl Simon a zpoza hranice pokutového území pořádně protáhl domácího gólmana! Biebauw vytáhl míč skokem nad břevno!
     
    51
    Asare váhal s odkopem míče tak dlouho, až k němu přistoupil Vandendriessche a důrazným napadáním jej donutil k zakopnutí balónu do zámezí. Domácí fotbalisté mají k dispozici vhazování v blízkosti pokutového území.
     
    50
    Hosté v úvodu druhého dějství hrají hlavně na vlastní polovině. Gershon si nyní vyprosil přímý kop. Gent se alespoň na malou chvíli může podívat na polovinu Oostende.
     
    49
    Jali doběhl prudkou přihrávku k pravé postranní čáře a bez přípravy centroval do šestnáctky. Míč se mu svezl po nártu a zamířil si to rovnou nad hostující branku. Sels bude odkopávat, Gent se ne a ne dostat do tempa.
     
    48
    Oostende vstoupilo do druhého poločasu mnohem aktivněji. Na levé straně hřiště operoval Lukaku, jež si po autovém vhazování řekl o míč, ale přes shluk těl se mu nepodařilo odcentrovat. Domácí přesto zůstávají u míče.
     
    47
    Lukaku rozjel akci Oostende po levé straně. Přihrávku obdržel Jonckheere, který se tlačil do středu hrací plochy a mezerou mezi dvojicí hostů chtěl protlačit míč na Akpalu. Pozičně dobře hrající Neto byl proti.
     
    46
    Domácí fotbalisté obstarali výkop do druhého poločasu. Doufejme, že druhá půle nabídne více fotbalové krásy než první dějství. Musona si naběhl na dlouhý míč, ale vinou špatného prvního dotyku o něj přišel.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! Diváci na stadionu se zatím branky nedočkali! Aktivnějším celkem byl hostující Gent, který většinu času držel míč na kopačkách. Ale byli to paradoxně domácí, kdo mohli jít do vedení! Po deseti minutách hry totiž spálil velkou šanci Akpala, jež orazítkoval tyč! Oostende mohlo udeřit ještě jednou, ale proti střele Musony se vytáhl brankář Sels. Po úvodní pětačtyřicetiminutovce se proto do kabin odchází za bezbrankového stavu!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Z něj však nebezpečí nepřišlo. Na hranici pokutového území odvedl dobrou práci David Rozehnal, který dokonce založil protiútok Oostende. Na jeho konci stálo špatné zpracování Akpaly.
     
    45
    Nastavuje se 1 minuta!
     
    45
    Musona se mohl zapojit do další akce Oostende, ale přihrávkou obloučkem byla příliš dlouhá. Hosté mají v závěru úvodní pětačtyřicetiminutovky čas na jeden útok.
     
    44
    Musona přeci jen dotíral na rozvážného stopera Gershona, který dlouho váhal s rozehrávkou. Hostující matador ale situaci ustál s velkým přehledem a konstruktivně rozehrál. V závěru první půle nechce ani jeden celek udělat chybu.
     
    43
    Právě pravý obránce Gentu Nielsen se rozhodl zpomalit kombinaci svého celku a z poloviny soupeře obrátil hru až k vlastnímu brankáři. Domácí zatím rozehrávku Gentu nikterak nenapadají.
     
    42
    Jonckheere se prosmýkl kolem strážce a přihrávkou vnějším nártem chtěl rozběhnout El Ghanassyho. Druhý jmenovaný skutečně prohnal hostujícího zadáka, ale Nielsen měl k míči podstatně blíž.
     
    41
    Hostující Boussoufa se ještě dohadoval s hlavním rozhodčím o správnosti jeho verdiktu. Arbitr Smet dal hostujícímu útočníkovi jasně najevo, že pánem na hřišti je on!
     
    40
    Rohový kop si vybojovali také hostující fotbalisté! Centr do pokutového území vyslal Boussoufa, ale dotírající Asare se k hlavičce neprodral přes skvěle hrajícího Godeaua. Míč zůstane domácím.
     
    39
    Z následného rohového kopu domácí celek neudeřil. Nadýchaný centr se snesl na hranici malého vápna, kde kraloval stoper Gershon. U míče jsou fotbalisté Gentu, kteří mohou vyrazit vpřed.
     
    38
    Po delší době se na hrací ploše objevil nějaký rozruch! Za prudkou přihrávkou do pokutového území se prodral Musona, který střelou z ostrého úhlu protáhl brankáře Selse!
     
    37
    Akpala prohnal hostující zadáky, zastavil si míč v pokutovém území a zpětnou přihrávkou oslovil Jaliho. Druhý jmenovaný chtěl ještě vylepšit pozici pro spoluhráče a jeho pobídku vystihla obrana Gentu.
     
    36
    Aktivní fotbalista Gentu Coulibaly utržil v jednom ze soubojů ránu do choulostivých míst a nyní zůstává ležet na trávníků. Jeho výraz sice nevypadá vůbec hezky, ale podle všeho bude Coulibaly schopen pokračovat ve hře.
     
    35
    Oostende se vydalo na polovinu soupeře. El Ghanassy si zpracoval míč, potáhl si jej vpřed, obešel obránce a levačkou vyslal vysoký centr. K jeho smůle míč v letu opustil hrací plochu. Sels bude odkopávat.
     
    33
    Gent si vybojoval další přímý kop z nadějné střelecké pozice! K exekuci se tentokrát postavil Schoofs, který sice dokázal poslat míč kolem zdi, nicméně brankář Biebauw si na slabém projektilu pochutnal.
     
    32
    Coulibaly kooperoval na hrotu s Boussoufou. Coulibaly chtěl svého kolegu z ofenzivní řady uvolnit vysokou přihrávkou, kterou přečetl stoper Godeau, jež míč odhlavičkoval do bezpečí.
     
    31
    Foket předvedl dlouhý sprint kolem postranní čáry, jenže místo centru do pokutového území zvolil přihrávku na zadáky Gentu. Míč se do vápna stejně dostal, ale brankář Biebauw mohl zůstat klidný. Nikdo ve žlutém nebyl poblíž.
     
    30
    Coulibaly se dokázal uvolnit v pokutovém území, kde si se štěstím narazil míč o Rozehnala. Hostující útočník zkusil střelu z ostrého úhlu, ale míč našel cestu do horních řad tribuny za brankou!
     
    29
    Akpala vystihl odražený míč, sklepl jej pod sebe na Berriera, který chtěl vysunout Musonu. Poslední jmenovaný však zaspal a za míčem se vůbec nerozběhl. Balón doputoval až k nohám brankáře Selse.
     
    28
    Přímý kop si vyzkoušelo rovněž Oostende. Domácí rozehráli bryskně, aby překvapili formující se obranu Gentu, avšak na přetažený centr nedoskočil nikdo z hráčů v pokutovém území. Dlouho čekáme na šanci!
     
    27
    Krásnou defenzivní práci předvedl hostující stoper Gershon. Ten se s Akpalou vydal až na polovinu hrací plochy, kde svedli hlavičkový souboj a Gershon svého soka jednoznačně přehrál.
     
    26
    Po delší době o sobě dali vědět fotbalisté Oostende! Berrier si potáhl míč k postranní čáře, přehodil si jej na levou nohu a obloučkem přes obránce hledal kolegu z ofenzívy. Pro míč si s přehledem došel brankář Sels.
     
    25
    Gent zahrával další standardní situaci v blízkosti šestnáctky. Coulibaly tentokrát zvolil centrovaný míč a Lukaku zasáhl centr tak nešťastně, že jej málem nasměřoval do vlastní branky. Naštěstí pro něj trefil brankáře Biebauwa!
     
    24
    Nielsen neváhal a bez přípravy vyslal do pokutového území prudký centr, do nějž se opřel Simon, ale v akrobatické pozici poslal míč pouze nad sebe. Obrana Oostende má v posledních minutách plné nohy práce.
     
    23
    Seif si kopl míč okolo domácího obránce, kterým byl Lukaku. Seif se poté před zadáka Oostende natlačil a po kontaktu se poroučel k zemi. Hlavní rozhodčí Smet se však rozhodl nezapískat. Sels bude odkopávat od branky.
     
    22
    Prudký centr mířil na hranici malého vápna, kde míč z otočky odkopl David Rozehnal. Simon ale dostal šanci na reparát, jenže ani napodruhé neoslovil prudkou přihrávkou nikoho ve žlutém dresu. Hosté budou vhazovat.
     
    21
    Gent v posledních minutách přidává na obrátkách! Z levé strany postupoval do pokutového území Simon, jež si roztančil obránce a následným centrem vybojoval pro hostující celek rohový kop.
     
    20
    Gent rozehrával přímý kop z nadějné pozice. Míč si připravil Coulibaly, který se do něj opřel levačkou, avšak jeho technický obstřel vystrašil spíše diváky za brankou. Biebauw bude odkopávat.
     
    19
    Coulibaly mohl svou chybičku napravit! Znovu se do akce zapojil s Boussoufou, který se rozběhl za obranu, kam mu Coulibaly vyslal kolmici, jenže David Rozehnal se po míči stačil natáhnout.
     
    18
    Vandendriessche špatně rozehrál, čímž vyslal do protiútoku Coulibalyho. Útočník Gentu měl na pravé straně volného Boussoufu, ale pro přihrávku se rozhodl příliš pozdě! Vracející se Goudeau srazil míč k brankáři.
     
    17
    K individuálnímu průniku do pokutového území se odhodlal Simon! Křídělník Gentu obešel soupeře u postranní čáry, dostal se až do šestnáctky, kde ale nechal míč za sebou a v tísni už nedokázal zakončit.
     
    16
    Schoofs krásně přenesl míč na Nielsena, jež si jej ještě jednou vyměnil. Od postranní čáry nakonec centroval Boussoufa, jehož centr se snášel na hranici malého vápna, kde stál připravený David Rozehnal.
     
    15
    Lukaku si řekl o přihrávku na levou stranu, kterou také obdržel. K jeho smůle si ale asistent rozhodčího všiml ofsajdového postavení levého obránce Oostende a zvedl praporek nad hlavu! Míč pro Gent.
     
    14
    Gent drží v první čtvrthodině utkání míč na svých kopačkách a vyčkává na skulinku v obraně Oostende. Hosté se pomalou kombinací vyhnali až na vlastní polovinu, kde dokonce přišli o balón.
     
    13
    Boussoufa operoval s míčem na levé straně, předložil jej nabíhajícímu Nielsenovi, jež okamžitě vyprodukoval přízemní centr. Aktivní Coulibaly se k zakončení nedostal, míč před ním odkopl Godeau.
     
    12
    Ani tentokrát nenalezl centrovaný míč nikoho v červeném dresu. Obránci Gentu balón sice odhlavičkovali, ale kulatý nesmysl našel cestu do autu. Domácí fotbalisté zůstanou na polovině soupeře.
     
    11
    Další rychlý protiútok Oostende! S míčem vpřed se tentokrát prohnal Musona, který si počkal na pohyb obránce a snažil se vypálit kolem něj. Bude z toho jen další rohový kop.
     
    10
    Na druhé straně zkoušel štěstí Schoofs. Středopolař Gentu si rychlým převzetím míče přehodil míč na levačku a ze třiceti metrů vyslal tvrdou střelu. K jeho smůle byl projektil hodně nepřesný.
     
    9
    Jeho exekuce se však domácímu celku vůbec nepovedla. Vysoký centr se snesl pouze na hlavu jednoho ze stoperů Gentu, který jej nekompromisně odhlavičkoval mimo pokutové území.
    8. Akpalova dělovka do tyče
     
    8
    Ale Oostende o sobě dalo vědět rychlým protiútokem, na jehož konci si Akpala naběhl do šestnáctky a tvrdou střelou orazítkoval vzdálenější tyč! Bude z toho jen rohový kop.
     
    7
    Simon obdržel na levou stranu vysokou přihrávku, kterou si efektně zpracoval stehnem a rozehrál míč do kombinace. Gent v úvodních minutách kraluje na hřišti a nepouští domácí fotbalisty do hry.
     
    6
    Coulibaly z první sklepl míč doprava na rozběhnutého Boussoufu, který neváhal a vyslal do pokutového území nadýchaný centr. Coulibaly se dral k míči, nicméně David Rozehnal byl králem vzdušného prostoru.
     
    5
    Coulibaly se vydal do hloubi poloviny soupeře, aby pomohl spoluhráčům v rozehrávce. Gent se snažil zaútočit středem hřiště, jenže právě Coulibaly přišel o míč v souboji s Berrierem.
     
    4
    Snad poprvé v utkání se k míči prodrali domácí fotbalisté. Vandendriessche vybojoval míč u postranní čáry, Oostende okamžitě podniklo výpad vpřed, avšak Musona zastavil akci nedovoleným zákrokem.
     
    3
    Právě Nielsen se ale vydal podpořit ofenzívu. Foket odcentroval do pokutového území, Simon míč sklepl pod sebe, kam si sbíhal Schoofs, jenže před ním stačil sebrat balón domácí brankář.
     
    2
    V úvodu utkání jsou aktivnější fotbalisté Gentu. Hosté kombinují na vlastní polovině a nepouštějí Oostende k míči. Balón přilétl k Nielsenovi, který si neporadil se zpracováním.
     
    1
    Hlavní rozhodčí zadul do píšťalky a zahájil zápas. Výkop obstarali fotbalisté Gentu. Za dlouhou přihrávkou uháněl Simon, který se sice natlačil před obránce, ale už nezachytil míč na hrací ploše.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči už nastupují na připravený trávník! Oostende odehraje zápas v červeném, zatímco Gent zvolil pro dnešní zápas žlutou sadu dresů.
     
    Úvodní sestavy:

    KV Oostende: Biebauw – Vandendriessche, Rozehnal, Godeau, Lukaku – Jali, Berrier, Jonckheere – Musona, Akpala, El Ghanassy
    Náhradníci: de Schutter, Antunes, Cyriac, Pedersen, Godwin, Chopin, Milić

    KAA Gent: Sels – Nielsen, Gershon, Asare – Foket, Neto, Schoofs, Saief – Boussoufa, Coulibaly, Simon
    Náhradníci: Rafinha, Depoitre, Mitrović, van der Bruggen, Thoelen, Wikheim, Miličević

    Rozhodčí: Smet – Dens, Walschap.
     
    Vzájemné zápasy v letošní sezóně

    15.4.2016 Gent – Oostende 2:0
    21.2.2016 Oostende – Gent 5:2
    24.10.2015 Gent – Oostende 2:2
     
    KV Oostende

    Dnešní domácí celek si sice po vydařené základní části zajistil postup do skupiny hrající o titul, ale účinkování v ní se Oostende zatím vůbec nevede! Oostende totiž vyhrálo pouhé tři zápasy z osmi a propadlo se až na pátou pozici! Oostende ale stále bojuje o účast v pohárové Evropě. Na čtvrtý Genk ztrácí pouhý bod a v případě výhry by se dnes dotáhlo na rivala z Gentu! V minulém utkání sehrálo Oostende zápas o šanci na poháry, ve kterém porazilo Genk 2:1!
     
    KAA Gent

    Obhájce loňského titulu, který si v letošní sezóně vyzkoušel, jaké to je hrát evropské poháry, konkrétně Ligu mistrů, vstoupil do nadstavby ze druhého místa! Gent ale po špatném vstupu přišel o šanci na obhajobu ligového primátu a propadl se na třetí pozici, která zajišťuje postup do Evropské ligy! Gent už na atak druhé příčky, kterou drží Anderlecht, nepomýšlí, ale snaží se udržet si třetí post před dotírajícím Genkem! Ten totiž na Gent ztrácí pouhé dva body! Gent nezářil ani v minulém utkání, kdy si z hřiště Zulte-Waregem odvezl porážku 4:2!
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům belgického fotbalu! Nadstavbová část belgické Jupiler Pro League má na programu už své deváté zápasy! V jednom z nich se od 20:30 střetnou KV Oostende a KAA Gent! Textovým přenosem Vás provede Tomáš Kubečka. Přeji Vám příjemný sportovní zážitek!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 84. Coulibaly

    Karty:   90+2. Vandendriessche (OOS) – 55. Nielsen (GNT)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 2:7. Rohy: 4:4.
    KV Oostende: Biebauw – Vandendriessche, Rozehnal (C), Godeau, Lukaku – Jali, Berrier (80. Pedersen), Jonckheere (87. Godwin) – Musona, Akpala (77. Cyriac), El Ghanassy
    Náhradníci: de Schutter, Antunes, Cyriac, Pedersen, Godwin, Chopin, Milić

    KAA Gent: Sels – Nielsen, Gershon, Asare (C) – Foket (90. Rafinha), Neto, Schoofs, Saief – Boussoufa (90+3. van der Bruggen), Coulibaly, Simon
    Náhradníci: Rafinha, Depoitre, Mitrović, van der Bruggen, Thoelen, Wikheim, Miličević

    Rozhodčí: Smet – Dens, Walschap
    bahis siteleri