Breda – Willem II 2:1 (kon.) | GA Eagles – Graafschap 4:1 (kon.) | Heracles – Utrecht 1:1 (kon.)
konec
Go Ahead Eagles
4:1 (3:1)
BV De Graafschap
Čtvrtek 19.05.2016, 19:45 • De Adelaarshorst, Deventer • Nizozemská Eredivisie • Baráž o udržení
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (21:42:15)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 11:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 10:12.
     
    Až nečekaně snadno vyprovodil druholigový Go Ahead Eagles v prvním zápase baráže De Graafschap a je rozhodně blíže návratu do nejvyšší soutěže. Domácí předvedli daleko hladovější výkon a po právu slaví důležité vítězství. Hosté, které zřejmě definitivně potopilo vyloučení van de Paverta z první půle, budou muset v odvetě hodně zabrat, jinak se z Eredvisie rozloučí.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    A po následném rohovém kopu ještě mohl skórovat van Overbeek. Jeho hlavička nakonec skončila vedle branky – naštěstí pro De Graafschap.
     
    90+3
    A ještě jedna velká možnost pro domácí! Také Teijsse se mohl dočkat své druhé branky, ale jeho hlavičku z blízkosti fantasticky zlikvidoval Jurjus.
    90+2. Randy WOLTERS - 4:1
     
    90+2
    Go Ahead Eagles právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají v nastavení ještě jeden zásah a dělají opravdu velký krok k návratu do nejvyšší soutěže. RANDY WOLTERS přidává svou druhou trefu utkání poté, co si skvěle naběhl na zadní tyč a usměrnil centr Groenbasta k tyči. Asistence: Joey Groenbast.
     
    90+1
    Nastavovat se budou čtyři minuty nad rámec druhé půle.
     
    90
    Smeets hledal centrem z pravé strany na zadní tyči Vermeije, jenže ten se k míči nakonec nedostal. Před ním dobře odvrátil jeden z obránců alespoň na rohový kop.
     
    88
    Van Overbeek se nyní dožadoval rohového kopu. Ale rozhodčí, včetně brankového, který na situaci velmi dobře viděl, byl úplně opačného názoru. Odkopávat od branky tak bude Jurjus.
     
    87
    Střídání v týmu Go Ahead Eagles: ze hřiště odchází Lars Lambooij, přichází Joey Groenbast.
     
    Dnešní utkání sleduje 9689 diváků.
     
    86
    Wolters ukázal, že má páru jako lokomotiva a unikl podél levé strany. Pak ukázal svou hbitost, míč v šestnáctce zasekl, nicméně jeho přízemní pokus byl sražený obránci na rohový kop.
     
    85
    Straalman si nyní vymodli faul. Právě ze standardek, byť z velké dálky, by nakonec De Graafschap mohl udeřit. Ale ne v tomhle případě.
     
    83
    Když už se hosté dostanou za půlku, povětšinou tam faulují – alespoň takový názor má sudí Nijhuis, jako v tomto případě.
     
    82
    Elegantní patičkou ze vzduchu se snažil Teijsse prodloužit balón do šestnáctky, jenže efektivita byla v tomhle případě nulová. I když na oko to byl skvělý fotbalový moment.
     
    80
    Jen velký posměch sklidil nyní Tarfi. Svou střelu z přímého volného kopu totiž usměrnil jen hodně nad břevno. Zwarthoed mohl míč kontrolovat v klidu pohledem.

    Patrik Sandev

    Branky: 17. Wolters, 29. Duits (pen.), 45+1. Teijsse, 90+2. Wolters – 40. Bannink

    Karty:   23. Will (GRA), 52. Tarfi (GRA)   28. van de Pavert (GRA)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 11:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 10:12.
    Go Ahead Eagles: Zwarthoed – Lambooij (87. Groenbast), Vriends, Schenk, van der Meer – Nieveld, Teijsse, Duits (61. Daemen) – van Overbeek, ten Den (66. van Ewijk), Wolters.
    Náhradníci: Cummins – Rijsdijk, van Ewijk, Maatsen, Džepar, Daemen, Groenbast.

    BV De Graafschap: Jurjus – Will, R. Pröpper, van de Pavert, Çiçek (71. Tesselaar) – Diemers – Smeets, Bannink (67. K. Vida), Tarfi – Parzyszek (31. Straalman), Vermeij.
    Náhradníci: Verstappen – Tesselaar, Koolhof, Straalman, Peters, Kabasele, K. Vida.

    Rozhodčí: Nijhuis – van de Ven, Schaap

    Diváci: 9689
    bahis siteleri