Waregem – Club Bruggy 0:2 (kon.) | Oostende – Gent 0:1 (kon.) | Genk – Anderlecht 5:2 (kon.)
konec
KV Oostende
0:1 (0:0)
KAA Gent
Čtvrtek 19.05.2016, 20:30Belgická Jupiler Pro League • O titul
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (22:32:11)
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 2:7. Rohy: 4:4.
     
    Je dobojováno! Oostende se s vlastními diváky rozloučilo porážkou 0:1 s Gentem! První poločas byl hodně opatrný. O něco lépe vstoupil do utkání Gent, ale největší šanci první půle zahodil Akpala, jež orazítkoval tyč! Do druhého poločasu vstoupili naopak lépe domácí, ale ani oni svou převahu nezužitkovali, a proto přišel trest! Deset minut před koncem totiž k rychlému brejku našlápl Coulibaly, který procedil míč za záda domácího brankáře! Oostende se už v závěru na nic nezmohlo a definitivně přišlo a šanci na účast v pohárové Evropě!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídání v týmu KAA Gent: ze hřiště odchází Boussoufa, přichází van der Bruggen.
     
    90+2
    Domácím fotbalistům už tečou nervy! Obránce Vandendriessche nestačil v běžeckém souboji na Simona a zatažením za dres jej poslal na trávník. Sudí jej odměňuje žlutou kartou!
     
    90+1
    Nastavují se 3 minuty!
     
    90
    Střídání v týmu KAA Gent: ze hřiště odchází Foket, přichází Rafinha.
     
    89
    Gent navíc v závěrečných minutách drží míč na svých kopačkách a kombinuje v blízkosti pokutového území domácích. Aktivní Simon se chtěl prodrat do vápna, jenže spoluhráč mu přihrál hodně nepřesně.
     
    88
    Po levé straně se do pokutového území soupeře prohnal El Ghanassy. Ofenzivní fotbalista domácího celu přihrával pod sebe, avšak našel pouze nohu připraveného obránce. S akciemi domácího celku to nevypadá zrovna dobře.
     
    87
    Střídání v týmu KV Oostende: ze hřiště odchází Jonckheere, přichází Godwin.
     
    86
    Oostende je po obdržené brance jako opařené a zatím se mu nedaří prodrat se na polovinu soupeře. Na pravé straně si přihrávku zpracovával Vandendriessche, ale míč mu pod nohou proklouzl do zámezí.
    84. Kalifa COULIBALY - 0:1
     
    84
    Gent právě vstřelil branku!
    Nemožné se stává skutečností! Gent se v samotném závěru utkání dostává do vedení! Za dlouhou přihrávkou vpřed se vydal KALIFA COULIBALY, který přesprintoval všechny obránce a štěstím procedil míč pod Biebauwem do sítě!
     
    83
    Po delší době jsme se dočkali slušného střeleckého pokusu! Dělovka Schoofse ze střední vzdálenosti byla dostatečně tvrdá, avšak míč si to namířil o metr vedle pravé tyče domácí branky!
     
    82
    Za další kolmicí vpřed uháněl Musona. Rychlonohý fotbalista Oostende v souboji nestačil na stopery Gentu a míč proto našel cestu až k nohám brankáře Sels. Ani jeden z celků nikam nespěchá.
     
    81
    Střídající Cyriac mohl rozjásat domácí příznivce, ale jeho akce byla uťata v samotném počátku! Cyriac si totiž nepohlídal své postavení a stal se obětí ofsajdové pasti. Rozběhla se poslední desetiminutovka.
     
    80
    Střídání v týmu KV Oostende: ze hřiště odchází Berrier, přichází Pedersen.
     
    79
    Simon je ve druhém poločase nejvíce vytěžovaným hráčem na hřišti. Vlevo hrající fotbalista Gentu znovu obdržel vysoký míč, ale v rohu hřiště s ním nemohl nic vymyslet. Vandendriessche mu jej v souboji odebral.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 84. Coulibaly

    Karty:   90+2. Vandendriessche (OOS) – 55. Nielsen (GNT)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 2:7. Rohy: 4:4.
    KV Oostende: Biebauw – Vandendriessche, Rozehnal (C), Godeau, Lukaku – Jali, Berrier (80. Pedersen), Jonckheere (87. Godwin) – Musona, Akpala (77. Cyriac), El Ghanassy
    Náhradníci: de Schutter, Antunes, Cyriac, Pedersen, Godwin, Chopin, Milić

    KAA Gent: Sels – Nielsen, Gershon, Asare (C) – Foket (90. Rafinha), Neto, Schoofs, Saief – Boussoufa (90+3. van der Bruggen), Coulibaly, Simon
    Náhradníci: Rafinha, Depoitre, Mitrović, van der Bruggen, Thoelen, Wikheim, Miličević

    Rozhodčí: Smet – Dens, Walschap
    bahis siteleri