Kostarika – Paraguay 0:0 (kon.) | Haiti – Peru 0:1 (kon.) | Brazílie – Ekvádor 0:0 (kon.)
Jamajka – Venezuela 0:1 (kon.)
konec
Haiti
0:1 (0:0)
Peru
Neděle 05.06.2016, 01:30 • CenturyLink Field, Seattle, USA (kapacita: 67.385) • Copa América • Skupina B
Předzápasové kurzy
    90+4. Kervens Belfort v nastavení odmítl vyrovnání
     
    90+4
    Tak to je neuvěřitelné! Haiťané si výborně pohlídali ofsajd a Kervens Belfort měl na hlavě vyrovnání. Naběhl si totiž na skvělý centr Jeffa Louise, avšak před Gallesem bránu opravdu velmi těsně netrefil!
     
    90+1
    Edison Flores samozřejmě nikam moc nespěchal, ale nakonec přeci jenom pomalým tempem doběhl až k Luizi Da Silvovi, se kterým si vyměnil místo.
     
    84
    Zřejmě za protesty teď žlutou kartu dostává Yoshimar Yotún (PER). Ten je na hřišti jen pár minut, ale zatím vůbec nic nepředvedl.
     
    83
    Peru sahá ke druhému střídání. Alejandra Hohberga, hrajícího v nizozemském PSV Eindhoven, nahrazuje Andy Polo. Ten hrává pro změnu doma v Peru.
     
    75
    Je tady první střídání v řadách Peru. Solidní zápas má za sebou Christian Cueva, který opouští bojiště a přenechává své místo Yotúnovi.
     
    74
    Začínají se nám množit nedovolené zákroky a dalším takovým se provinil James Marcelin (HAI). Tentokrát už to bez žluté karty nebude.
     
    71
    Dochází k naznačované změně v sestavě Haiti. Nevýrazný Duckens Nazon má pro dnešek odpracováno, naopak Kervens Belfort makat teprve bude.
     
    69
    Žlutou kartu za nějaké nemístné řeči dostává Paolo Guerrero (PER).
    66. Další šance Paola Guerrera
     
    66
    Velmi pěkně se až ke střeleckému zakončení prokombinovali peruánští reprezentanti. Po několika narážečkách se míč zjevil u Guerrera, který však přízemní ranou nechal vyniknout Placida!
    61. Paolo GUERRERO - 0:1
     
    61
    Peru právě vstřelilo branku!
    Nyní už se ale favorizované Peru dostává do vedení. Skvělý centr v podání Florese dolétl k PAOLU GUERREROVI, který se nádherně položil do zakončení hlavou a nedal Placidovi sebemenší šanci!
     
    59
    Dobře kopnutý roh naprosto nepochopitelně propadl k nehlídanému Revoredovi, kterému však zpracování chvíli trvalo a Placide byl proti jeho střele včas připraven.
     
    50
    Za záchrannou brzdu nyní na polovině hřiště po zbytečné ztrátě zatáhl Jean Marc Alexandre (HAI), který za ruku stáhl Guerrera a po zásluze dostává žlutou kartu.
    45. Flores orazítkoval v dosud největší šanci tyč
     
    45
    Obrovská šance v závěru poločasu! Guerrero si na zádech dobře pohlídal svého strážce, po zpracování míč přistrčil před Edisona Florese, ale ten tvrdou ranou napálil pouze tyč!
     
    40
    Překvapivě teď dochází k prvnímu střídání zápasu. Ze hřiště je stažen Max Hilaire, avšak spokojen s tím opravdu vůbec není. Na jeho místo přichází Jean Marc Alexandre.
     
    28
    Krásně si nyní několika narážkami se soupeřem poradili hráči Haiti a výsledkem byl faul Alberta Rodrígueze (PER), jenž je také prvním hráčem, který inkasoval žlutou kartu. Nadějná standardka pro Haiti.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 61. Guerrero (E. Flores)

    Karty:   50. Alexandre (HAI), 74. Marcelin (HAI) – 28. A. Rodríguez (PER), 69. Guerrero (PER), 84. Yotún (PER)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 3:6. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 14:18.
    Haiti: Placide (C) – Goreux, Genevois, Jérôme, Jaggy – Marcelin, Hilaire (40. Alexandre), Lafrance – Louis, Nazon (71. Belfort), Guerrier.
    Náhradníci: Ceus, Valendi Odelus – Alcénat, Lambese, Belfort, Millien, Norde, Alexandre, Mustivar, Aveska, J.-E. Maurice, Christian.

    Peru: Gallese – Revoredo, Ch. Ramos, A. Rodríguez, Trauco – E. Flores (90+1. Da Silva (C)), Vílchez, Tapia, Hohberg (83. Polo) – Cueva (75. Yotún), Guerrero (C).
    Náhradníci: Penny, Cáceda – Corzo (C), Balbín (C), Da Silva (C), Polo, Ruidíaz, Alfageme, Abram, Benavente, Yotún, Céspedes.

    Rozhodčí: Jhon Pitti – Gabriel Victoria (oba PAN), Christian Ramírez (ARG)
    bahis siteleri