Kostarika – Paraguay 0:0 (kon.) | Haiti – Peru 0:1 (kon.) | Brazílie – Ekvádor 0:0 (kon.)
Jamajka – Venezuela 0:1 (kon.)
konec
Haiti
0:1 (0:0)
Peru
Neděle 05.06.2016, 01:30 • CenturyLink Field, Seattle, USA (kapacita: 67.385) • Copa América • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to k tomuto utkání vše a přeji vám tedy dobrou noc! (03:54:30)
    O vítězství Peru se postaral kanonýr Paolo Guerrero, který se navíc 27 vstřeleným gólem stal nejlepším reprezentačním útočníkem v historii Peru

     
    Je tady konec třetího utkání Copa América Centenario 2016! Po bezbrankové remíze mezi Kostarikou a Paraguayí jsme se sice konečně dočkali aspoň jedné branky, ale nikterak zajímavé utkání jsme neviděli. Peru mělo až na pár úseků prakticky celou dobu více ze hry a můžeme říct, že po brance Paola Guerrera ze 61. minuty, získává zasloužené tři body. Haiti si totiž vypracovalo jen jednu vylouženou šanci a to v samotném závěru, kdy ve čtvrté minutě nastavení hlavou nepřesně mířil zcela osamocený Jeff Louis. Od tohoto utkání se samozřejmě neočekávalo nic velkého, ale nutno říci, že gólu na tomto výročním šampionátu zatím opravdu moc nepadá. Ty velké zápasy ale samozřejmě teprve přijdou.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+4. Kervens Belfort v nastavení odmítl vyrovnání
     
    90+4
    Tak to je neuvěřitelné! Haiťané si výborně pohlídali ofsajd a Kervens Belfort měl na hlavě vyrovnání. Naběhl si totiž na skvělý centr Jeffa Louise, avšak před Gallesem bránu opravdu velmi těsně netrefil!
     
    90+3
    Haiti sice hraje na útočné polovině, ale zatím je to bez zakončení. Teď ale přichází volný kop a míč si tedy může postavit Jeff Louis, který bude exekutorem této standardní situace.
     
    90+2
    Z rohového kopu Peru vůbec nic nezískalo a Placide tak může poslat daleký nákop na soupeřovu polovinu. Uvidíme, zde se Haiti ještě dostane aspoň do jedné šance.
     
    90+1
    Edison Flores samozřejmě nikam moc nespěchal, ale nakonec přeci jenom pomalým tempem doběhl až k Luizi Da Silvovi, se kterým si vyměnil místo.
     
    90
    Čtvrtý rozhodčí právě oznámil, že nastavovat se budou čtyři minuty. Ta první bude zahájena střídáním a následně rohovým kopem Peru.
     
    89
    Rohový kop sice přinesl jen útočný faul, ale Peru už je opět nastěhováno hluboko na útočné polovině a bez větších problémů drží soupeře daleko od své brány.
     
    88
    Velmi pohlednou akci předvedlo Peru. Prudký přízemní centr z pravé strany se na zadní tyči do brány snažil usměrnit Edison Flores, avšak ještě před nim skvěle zasáhl jeden z beků.
     
    87
    Konečně se Haiti dostalo na útočnou polovinu, avšak přes dobře zhuštěný prostor před vápnem se dále než na 30 metrů od brány neprodralo.
     
    86
    Haiti se pomalu krátí čas na vyrovnání. Běží šestaosmdesátá minuta a vhazovat teď navíc budou hráči jihoamerického výběru.
     
    84
    Zřejmě za protesty teď žlutou kartu dostává Yoshimar Yotún (PER). Ten je na hřišti jen pár minut, ale zatím vůbec nic nepředvedl.
     
    83
    Peru sahá ke druhému střídání. Alejandra Hohberga, hrajícího v nizozemském PSV Eindhoven, nahrazuje Andy Polo. Ten hrává pro změnu doma v Peru.
     
    82
    Na zemi se pro změnu ocitl jeden z haitských hráčů, jenž však viditelně inkasoval šlapák. Faul pískán nebyl a Haiti v rámci fair-play vrací míč soupeři, který ho předtím zakopl do autu.
     
    81
    Záložník reprezentace Peru je samozřejmě v pořádku a už si to bez potíží "hipká" zpátky na své místo. Bude se tedy pokračovat ve hře.
     
    80
    Óscar Vilchez se hodně teatrálně skácel k zemi, ale hlavní rozhodčí nechal Haiťany dokončit akci, neboť o faul se nejednalo. Nyní už je však u Vilcheze a zjišťuje jeho zdravotní stav.
     
    79
    Jenže zatím se Haiti ne a ne dostat aspoň k šestnáctce soupeře. Defenzíva Peru po nedávné chybě velmi pozorná.
     
    78
    Po krátkém ošetření peruánského brankáře je hra navázána míčem rozhodčího. Dopředu se tedy mohou vrhnout Haiťané.
     
    76
    Až příliš nedůrazně si nyní počínala defenzíva Peru, která ke svému brankáři nechala propadnout dva míče. Zajímavě vypadající akce ale nebezpečnější zakončení nepřinesla.
     
    75
    Je tady první střídání v řadách Peru. Solidní zápas má za sebou Christian Cueva, který opouští bojiště a přenechává své místo Yotúnovi.
     
    74
    Začínají se nám množit nedovolené zákroky a dalším takovým se provinil James Marcelin (HAI). Tentokrát už to bez žluté karty nebude.
     
    73
    Reprezentaci vedené jako domácí se v posledních chvílích vůbec nic nedaří. Na konci 73. minuty byl sice jeden z Haiťanů faulován, ale následovala rychlá ztráta míče.
     
    71
    Dochází k naznačované změně v sestavě Haiti. Nevýrazný Duckens Nazon má pro dnešek odpracováno, naopak Kervens Belfort makat teprve bude.
     
    70
    Z volného kopu Peru vůbec nic nebylo, neboť došlo pouze k trefení dobře postavené zdi. U laviček se mezitím chystá druhé střídání Haiti.
     
    69
    Žlutou kartu za nějaké nemístné řeči dostává Paolo Guerrero (PER).
     
    68
    James Marcelin hodně prudce vlétl do Guerrera, který se poroučel k zemi a hráči Peru se dožadují žluté karty. Ta haitskému záložníkovi udělena nebude.
     
    67
    Haiti se daří kombinovat na útočné polovině, avšak zatím se míč pohybuje hodně daleko od Galleseho brány. Inkasovaná branka Haiti značně rozhodila.
    66. Další šance Paola Guerrera
     
    66
    Velmi pěkně se až ke střeleckému zakončení prokombinovali peruánští reprezentanti. Po několika narážečkách se míč zjevil u Guerrera, který však přízemní ranou nechal vyniknout Placida!
     
    64
    Jeden z peruánských hráčů se u rohového praporku dopustil faulu a hlavní rozhodčí tak na pokyn asistenta odpískal nedovolený zákrok.
     
    63
    Už už se Guerrero přes jednoho ze stoperů opět prodíral do šance, avšak tentokrát mu byl míč dostatečně brzy odebrán a zamířil do rukavic vyběhnuvšího Placida.
    61. Paolo GUERRERO - 0:1
     
    61
    Peru právě vstřelilo branku!
    Nyní už se ale favorizované Peru dostává do vedení. Skvělý centr v podání Florese dolétl k PAOLU GUERREROVI, který se nádherně položil do zakončení hlavou a nedal Placidovi sebemenší šanci!
     
    59
    Dobře kopnutý roh naprosto nepochopitelně propadl k nehlídanému Revoredovi, kterému však zpracování chvíli trvalo a Placide byl proti jeho střele včas připraven.
     
    58
    Sražený centr z pravé strany přináší rohový kop ve prospěch Peru. Uvidíme, zda se Jihoameričané dostanou do šance.
     
    57
    Až moc dlouhý a moc rychlý byl centr za peruánskou obranu. Míč končí vedle Galleseho brány a dopředu se za chvíli mohou vydat právě spoluhráči tohoto brankáře.
     
    56
    Haiti se pokusilo zaskočit soupeře a rychle po zemi rozehrát, ale Louis byl zastaven rozhodčím, jenž teprve stavěl zeď.
     
    55
    S míčem u nohou byl k vidění opět Guerrero, který si vykoledoval faul u půlící čáry. Peru ale na útočné polovině nic nevymyslelo a naopak Ramos musel faulovat Jeffa Louise.
     
    54
    Paolo Guerrero se snažil dostihnout velmi dlouhý nákop obránce, avšak k míči měl přeci jenom dále než Placide a haitský brankář se zmocnil kulatého nesmyslu.
     
    53
    Pohlednou kombinaci Peru se Guerrero snažil vyšperkovat patičkou, avšak rozběhnutého Florese už nenašel. Po chvíli je právě Floresovi odmáván a odpískán ofsajd.
     
    51
    První zajímavější šance druhé půle. Peru se na levé straně prokombinovalo až do pokutového území, kde se míč ocitl na nože Florese. Ten ale volil složitou střelu na zadní tyč a z úhlu hodně minul.
     
    50
    Za záchrannou brzdu nyní na polovině hřiště po zbytečné ztrátě zatáhl Jean Marc Alexandre (HAI), který za ruku stáhl Guerrera a po zásluze dostává žlutou kartu.
     
    49
    Po rychlém útoku Peru se na pravé straně k centru prodral Hohberg. Brankář Johny Placide si věděl rady a míč sebral z hlavy Paola Guerrera.
     
    48
    Peru mělo s ubráněním nebezpečného rohového kopu opět problémy, ale nakonec se mu nadvakrát podařilo dostat míč do bezpečného prostoru.
     
    47
    Sérií autových vhazování se Haiti dostalo až do šestnáctky a ze vzdušných soubojů získalo rohový kop. Ty "domácí" v první půli zahrávali velmi dobře.
     
    46
    Oba týmy vstoupily do druhé půle zřejmě beze změn v sestavách. Do první akce se dostávali hráči Peru, nicméně centr zprava byl v pohodě odvrácen.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 2:43.
    Mnohé fanoušky dosavadní výkon Haiti mile překvapil

     
    Za námi je tedy prvních 45 minut utkání a týmy jdou do kabin za stavu 0:0. Z počátku zápasu měli jasnou převahu hráči reprezentace Peru, avšak nakonec se hra pomalu vyrovnávala a i Haiti dokázalo zahrozit. Jedinou vyloženou šanci jsme ale viděli až ve 45. minutě, kdy Edison Flores trefil tyč Placidovy brány. Doufejme, že se v druhé části dočkáme nějakých gólů.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Haiti si nakonec ještě vybojovalo rohový kop, po kterém se málem dostalo k zakončení, avšak veškeré vzrušení bylo nakonec zbytečné.
     
    45
    Nad rámec řádných pětačtyřiceti se bude nastavovat pouze jedna minuta.
    45. Flores orazítkoval v dosud největší šanci tyč
     
    45
    Obrovská šance v závěru poločasu! Guerrero si na zádech dobře pohlídal svého strážce, po zpracování míč přistrčil před Edisona Florese, ale ten tvrdou ranou napálil pouze tyč!
     
    44
    Bleskový ofenzivní výpad Peru trochu pokazil Cueva, který z levé strany pokutového území nedokázal odcentrovat na dobře postavené spoluhráče.
     
    43
    Střílený centr na bližší tyč byl v pohodě odvrácen a dopředu se tak mohli vydat hráči Haiti. Po faulu na půli sice rozehrávali z klidové pozice, ale k ničemu zajímavějšímu se stejně nedostali.
     
    42
    Zajímavý centr za obranu mířil k Ramosovi, avšak jeden z beků Haiti míč odvrátil na rohový kop. Ten bude pro Peru vůbec prvním v zápase.
     
    41
    Nejprve Peru a poté Haiti se nyní dopustilo faulu. Ve výsledku bude nadějnější standardní situaci rozehrávat prvně zmíněný celek.
     
    40
    Překvapivě teď dochází k prvnímu střídání zápasu. Ze hřiště je stažen Max Hilaire, avšak spokojen s tím opravdu vůbec není. Na jeho místo přichází Jean Marc Alexandre.
     
    39
    Registrujeme další pokus o zakončení peruánské reprezentace. Složitá rána po sražené přihrávce letěla mimo tři tyče.
     
    37
    Prudké roztažení hry v podání Peru doputovalo přes teč soupeře až do autu. Miguel Trauco zrychlil hru okamžitým vhozením míče do hřiště a Peru se následně dostalo k zakončení. Tvrdá rána Tapiy bránu minula.
     
    36
    Na hrotu útoku Peru se nyní objevil Edison Flores, nicméně ani on se s urostlými beky Haiti nedokázal porovnat podle svých představ a přišel o míč.
     
    35
    Zbytečná ztráta ve středu hřiště připravila Haiti o míč, ale naštěstí pro "domácí" si Guerrero nerozuměl s Cuevou a kulatý nesmysl si to namířil na kopačky haitských hráčů.
     
    34
    Další nedovolený přestupek soupeře si vykoledoval agilní Jeff Louis. Volný kop je ale nařízen hodně daleko od Galleseho svatyně.
     
    33
    Nyní to vypadalo nadějněji, nicméně ani útok do otevřenější obrany soupeře nakonec nebyl úspěšný. Navíc je Peruáncům odpískán útočný faul.
     
    32
    Peru je v posledních minutách úplně rozhozené. Sice se dostalo až k pokutovému území, ale následná kombinace byla bez větších problémů znemožněna pozorným defenzivním zákrokem.
     
    31
    No a vůbec to nevypadalo špatně. K exekuci "přímáku" se postavil Mechack Jérôme, který svým pokusem přestřelil jen o několik decimetrů.
     
    30
    Po strkanici se sudímu konečně podařilo uklidnit situaci a vše je tak připraveno k rozehrání volného kopu. Jak s ním Haiti naloží?
     
    28
    Krásně si nyní několika narážkami se soupeřem poradili hráči Haiti a výsledkem byl faul Alberta Rodrígueze (PER), jenž je také prvním hráčem, který inkasoval žlutou kartu. Nadějná standardka pro Haiti.
     
    27
    V pokračující akci se sice Haiti dopustilo ofsajdu, ale po Galleseho odkopu už znovu kombinují hráči v modrých dresech.
     
    26
    Rychlejší přechod na útočnou polovinu nakonec přinesl rohový kop Haiti, po kterém hlavičkoval Jeff Louis. Zakončení haitského forvarda bylo zablokováno.
     
    24
    Nacvičený signál sice Peru docela vyšel, ale následně se při snaze dostat se k centru fauloval Christian Ramos a celá akce byla pokažena.
     
    23
    Velmi důrazně je nyní domlouváno Reginalovi Goreuxovi, který u postranní čáry atakoval jednoho ze soupeřů. K rozehrávce volného kopu už se tak pomalu staví Cueva.
     
    22
    Reprezentace Haiti ale ukazuje, že i ona má velmi šikovné hráče. Lafrance poslal patičkou mezi nohy soupeře jednoho z hráčů Peru "na párek", ale poté si měl počínat lépe a z těžké pozice spíše místo střelby přihrávat.
     
    21
    Už už se zdálo, že se Nazon dostane do obrovské šance, avšak nakonec byl usvědčen z doslova několikametrového ofsajdu, po kterém bylo zakončení zbytečné.
     
    20
    Bezmocná Haiti byla v pohodě obrána o míč a rozvážnější kombinaci již tak rozjíždějí hráči Peru. Zatím se ale nedostávají dále z obranné řady.
     
    19
    Paolo Guerrero se trochu divil, proč není odpískána "malá domů", ale na obranu Haiti musím říct, že tohle by bylo opravdu hodně přísné rozhodnutí. Hraje se proto dál.
     
    18
    Hodně podobnou standardní situaci jako před chvílí Haiti teď zahrával celek z Jižní Ameriky. Přízemní rozehrávka doputovala k Floresovi, avšak tomu se centr vůbec nevyvedl.
     
    17
    Velmi pěkný centr do pokutového území vyslal Jeff Louis. Velký počet hráčů v bílých dresech si ale ve vlastním vápně věděl rady a odvrátil nebezpečí.
     
    16
    No a nakonec postup Haiťanů zastavuje faul na Kevina Lafrance. Volný kop ve prospěch týmu vedeného jako domácí.
     
    15
    Asi poprvé v utkání se Haiti dostalo do více než minutové kombinace. Ne a ne se však vymanit od středové čáry.
     
    14
    Útočný postup Peru zastavuje faul na hranici pokutového území. Provinilcem je ale právě hráč peruánské reprezentace a míč se dostává do moci Haiti.
     
    13
    Christian Ramos předvedl velmi laxní rozehrávku a míče se díky tomu zmocnil Nazon. Ten si to okamžitě namířil na bránu, avšak blokující stopery pořádně propálit nedokázal.
     
    12
    Po delší době se na útočnou polovinu podívalo také Haiti, ale obrana Peru si na levé straně hřiště bez sebemenších problémů poradila.
     
    10
    Reprezentanti Haiti chodí do svého soupeře opravdu tvrdě a nyní se dopustili dvou tří zákroků na hranici pravidel. Hlavní rozhodčí to zatím toleruje.
     
    9
    Až příliš důrazně se nyní na pravé straně prodíral k míči Duckens Nazon, který Rodrígueze strčil do zad a je mu samozřejmě odpískán nedovolený zákrok.
     
    8
    Naopak Haiti je naprosto bezmocné. Před chvílí sice byl odpískán faul v neprospěch jejich soupeře, ale po rozehrání přišla jen další velmi rychlá ztráta míče.
     
    7
    Zámek ofenzívy Peru se pomalu utahuje. Konečně se reprezentanti jihoamerické země dostali až do šestnáctky, avšak Hohberg u penaltového puntíku nedokázal trefit přihrávku svého kolegy.
     
    6
    Z opakovaných záběrů nyní bylo zjevné, že si Guerrero pohlídal ofsajdové postavení a mohl pokračovat na bránu, nicméně asistent rozhodčího byl jiného názoru a akce Peru tak končí postavením mimo hru.
     
    5
    Blesková akce týmu, který je dnes veden jako hostující, byla zakončena slibným centrem v podání Trauca. Johny Placide si však prostor na hranici malého vápna bezpečně pohlídal.
     
    4
    Placide se prezentoval nepříliš dobrým odkopem od brány a to vedlo k další útočné akci Peru. Střelecký pokus doprostřed brány si tentokrát připsal Christian Cueva.
     
    3
    Peru má stále převahu a hráči Haiti jsou značně zaskočení. Po pohledném manévru se uvolnil Alejandro Hohberg, jenž vypálil, avšak nepovedený projektil zamířil daleko od brány.
     
    2
    Hráči Peru krásně zakombinovali na pravé straně a i díky tomu mohli po chvíli následně centrovat ze strany opačné. Stopeři Haiti pozorní.
     
    1
    Nyní už se ale hraje a po rychlé ztrátě Haiti se do ofenzívy dere jihoamerická reprezentace z Peru. Obrana soupeře je ale zatím dobře zformovaná.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Nakonec je ještě před samotným výkopem držena symbolická minuta ticha za jednoho z nejvýznamnějších sportovců v historii, boxera Muhammada Aliho.
     
    Všechny předzápasové procedury včetně státních hymen a pozdravení se jsou za námi. Čeká už se tedy jen na úvodní hvizd hlavního rozhodčího, kterým je Jhon Pitti z Panamy.
     
    Do trochu opožděného zahájení třetího utkání Copa América Cenenario chybí už pouze pár minut a hráči už nám tak samozřejmě přicházejí na trávník. Já vám tímto přeji ničím nerušený fotbalový zážitek.
     
    Úvodní sestavy:

    Haiti: Placide – Goreux, Genevois, Jérôme, Jaggy – Marcelin, Hilaire, Lafrance – Louis, Nazon, Guerrier.
    Náhradníci: Ceus, Valendi Odelus – Alcénat, Lambese, Belfort, Millien, Norde, Alexandre, Mustivar, Aveska, J.-E. Maurice, Christian.

    Peru: Gallese – Revoredo, Ch. Ramos, A. Rodríguez, Trauco – Tapia, Vílchez – Hohberg, Cueva, E. Flores – Guerrero.
    Náhradníci: Penny, Cáceda – Corzo (C), Balbín (C), Da Silva (C), Polo, Ruidíaz, Alfageme, Abram, Benavente, Yotún, Céspedes.

    Rozhodčí: Jhon Pitti – Gabriel Victoria (oba PAN), Christian Ramírez (ARG).
    Dějiště dnešního utkání - Centurylink Field v Seattlu!

     
    Utkání se odehraje na stadionu Centurylink Field v Seattlu. Krásný sportovní multifunkční svatostánek byl postaven v roce 2002 a je domovem týmu NFL Seattle Seahawks a samozřejmě i MLS týmu Seattle Sounder FC. Kapacita pro americký fotbal činí 67 000 diváků, na kopanou se zde vleze 35 700 příznivců. Kromě dnešního zápasu se v Seattlu odehraje i utkání mezi Argentinou a Bolívií a jedno čtvrtfinále.
     
    PERU

    Oproti Haiti jsou na tom hráči Peru v žebříčku FIFA přeci jenom lépe a momentálně se nacházejí kolem pětačtyřicátého místa. Loni sice na jihoamerickém šampionátu patřili k největším překvapením a nakonec pro sebe urvali třetí místo, ale ve kvalifikaci na mistrovství světa to zatím není to pravé ořechové. Ze šesti utkání má totiž Peru jen jedno vítězství a jednu remízu, což momentálně stačí jen na osmou pozici. Největším problémem v kvalifikaci je ofenzíva, která dosud nastřílela jen šest branek a chuť si tak reprezentanti této andské země spravili až v přátelských utkáních. Na konci května totiž nejprve 4:0 porazili Trinidad a o pět dní později si v poměru 3:1 poradili i se Salvadorem.

    Soupiska:

    Brankáři: Carlos Cáceda (Universitario, PER), Pedro Gallese (Juan Aurich, PER), Diego Penny (Sporting Cristal, PER)

    Obránci: Luis Abram (Sporting Cristal, PER), Jair Céspedes (Sporting Cristal, PER), Aldo Corzo (Deportivo Municipal, PER), Christian Ramos (Juan Aurich, PER), Renzo Revoredo (Sporting Cristal, PER), Alberto Rodríguez (Sporting Cristal, PER), Renato Tapia (Feyenoord, NED), Miguel Trauco (Universitario, PER)

    Záložníci: Armando Alfagme (Deportivo Municipal, PER), Adán Balbín (Universitario, PER), Cristian Benavente (Charleroi, BEL), Luiz da Silva (PSV, NED), Alejandro Hohberg (Universidad César Vallejo, PER), Andy Polo (Universitario, PER), Óscar Vilchez (Alianza Lima, PER), Yoshimar Yotún (Malmö, SWE)

    Útočníci: Christian Cueva (Toluca, MEX), Edison Flores (Universitario, PER), Paolo Guerrero (Flamengo, BRA), Raúl Ruidíaz (Universitario, PER)
    Soupiska haitské reprezentace pro Copa América Centenario 2016

     
    HAITI

    Čtyřiasedmdesátá reprezentace světového žebříčku FIFA dnes rozhodně nebude favoritem utkání. Haiti totiž patří spíše ke slabším týmům Severní Ameriky, což se zatím prokazuje i v kvalifikaci na mistrovství světa. Ve čtyřech zápasech čtvrté fáze kvalifikace totiž Haiti získalo dosud jen jeden bod a nevstřelilo ani jednu branku. V roce 2016 zatím haitská reprezentace odehrála čtyři utkání, ve kterých si připsala dvě porážky, jednu remízu a překvapivou výhru nad Trinidadem. Díky tomuto vítězství se navíc kvalifikovala právě na tento turnaj.

    Soupiska

    Brankáři: Johny Placide (Remeš, FRA), Steward Ceus (Minnesota, USA), Luis Valendi Odelus (Aigle Noir, HAI)

    Obránci: Jerome Mechack (Armada, USA), Kim Jaggy (Aarau, SUI), Romain Genevois (Nice, FRA), Stephane Lambese (PSG, FRA), Reginald Goreux (Lutych, BEL), Jean Marc Alexandre (Fort Lauderdale, USA), Judelin Aveska (Athletico Uruguay, URU), Alex Christian (Villareal, SPA)

    Záložníci: Jean Sony Alcenát (Voluntari, RUM), Wilde Donald Guerrier (Wisla Krakov, POL), Pascal Millien (Armada, USA), Kevin Lafrance (Głogow, POL), James Marcelin (Carolina, USA), Soni Mustivar (Kansas, USA), Max Hilaire (Chotelais, FRA)

    Útočníci: Kervens Fils Belfort (Trabzonspor, TUR), Jeff Louis (Caen, FRA), Sony Norde (Mohun Bagan, IND), Duckens Nazon (Lavallois, FRA), Jean Euder Maurice (Hanoj, VIE)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 61. Guerrero (E. Flores)

    Karty:   50. Alexandre (HAI), 74. Marcelin (HAI) – 28. A. Rodríguez (PER), 69. Guerrero (PER), 84. Yotún (PER)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 3:6. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 14:18.
    Haiti: Placide (C) – Goreux, Genevois, Jérôme, Jaggy – Marcelin, Hilaire (40. Alexandre), Lafrance – Louis, Nazon (71. Belfort), Guerrier.
    Náhradníci: Ceus, Valendi Odelus – Alcénat, Lambese, Belfort, Millien, Norde, Alexandre, Mustivar, Aveska, J.-E. Maurice, Christian.

    Peru: Gallese – Revoredo, Ch. Ramos, A. Rodríguez, Trauco – E. Flores (90+1. Da Silva (C)), Vílchez, Tapia, Hohberg (83. Polo) – Cueva (75. Yotún), Guerrero (C).
    Náhradníci: Penny, Cáceda – Corzo (C), Balbín (C), Da Silva (C), Polo, Ruidíaz, Alfageme, Abram, Benavente, Yotún, Céspedes.

    Rozhodčí: Jhon Pitti – Gabriel Victoria (oba PAN), Christian Ramírez (ARG)
    bahis siteleri