Albánie – Švýcarsko 0:1 (kon.) | Wales – Slovensko 2:1 (kon.) | Anglie – Rusko 1:1 (kon.)
konec
Anglie
1:1 (0:0)
Rusko
Sobota 11.06.2016, 21:00 • Stade Vélodrome, Marseille • Mistrovství Evropy • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešní večer vše, někdy příště zase na počtenou! (22:57:40)
     
    Angličané nedokázali zvítězit už v devátém zahajovacím duelu na evropském šampionátu, ke čtyřem remízám a čtyřem porážkám dnes Albion přidal další plichtu. Po prvním hracím dni je tak na čele skupiny B poněkud překvapivě Wales!
     
    Statistiky zápasu:

    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 8:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 9:16.
    Náramný gól Erica Diera Anglii tři body nezajistil.
     
    Ve slunné Marseille je dobojováno, hned první duely skupiny B přinesly vskutku zajímavý výsledek! Zatímco Wales ve své premiéře na evropském šampionátu porazil Slováky, výběr ruské sborné dokázal obrat o body hrdý Albion! Angličané byli jednoznačně lepší v prvním poločase, v tom druhém se ale hra vyrovnala. Přesto to byli svěřenci Roye Hodgsona, kteří se po parádní ráně Erica Diera z přímého kopu ujali vedení. Rusové se v nastaveném čase nadechli k závěrečnému tlaku a nakonec byli odměněni nejsladším možným způsobem – vyrovnávací trefou kapitána Berezuckého minutu před koncem!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Angličané závěr zápasu vůbec nezvládají! Joe Hart vyrobil kiks při rozehrávce a málem z toho byla obrovská šance pro Dzjubu, jehož však defenzíva Albionu nakonec do zakončení nepustila!
    90+2. Vasilij BEREZUCKIJ - 1:1
     
    90+2
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ve druhé minutě nastavení sborná dokázala vyrovnat, tak tohle se rozhodně nečekalo! Šatov ani Ščennikov si na střelu netroufli, druhý jmenovaný ale poslal míč do pokutového území na hlavu vytáhlého kapitána VASILIJE BEREZUCKÉHO, od nějž se kulatý nesmysl odrazil do sítě!
     
    90+1
    Alexandr Kokorin nebezpečně zakroutil míč do pokutového území, jeho centr ovšem doslova za minutu dvanáct odvrátil do zámezí zkušený Chris Smalling. Rusové budou zahrávat roh!
     
    90
    Nicola Rizzoli nastavil nad rámec základní hrací doby tři minuty!
     
    90
    Bídná Smallingova rozehrávka skončila v moci jednoho z napadajících ruských reprezentantů, který se ale nedokázal včas zorientovat a nečekanou možností pohrdl.
     
    89
    Dzjuba si dokázal zpracovat prudký nákop na jeho osobu, na víc už se ale nezmohl a James Milner s Jackem Wilsherem už míří do dalšího rychlého protiútoku.
     
    88
    Joe Hart samozřejmě s rozehrávkou vůbec nespěchá, čas se totiž začíná rychle chýlit ke svému konci a naděje Rusů na vyrovnání budou z velké části záležet na tom, kolik italský sudí Nicola Rizzoli nastaví.
     
    88
    Dalekonosný nákop Vasilije Berezuckého nikoho v rudém dresu nenašel, Kyle Walker si ve vlastním pokutovém území zjednal pořádek a následovat bude pouze odkop od Hartovy svatyně.
     
    87
    Právě Sterling je posledním střídaným hráčem Anglie, jeho místo zaujme zkušený štítový středopolař James Milner.
     
    86
    Zatím určitě ne, sborná se totiž musela bránit další rychlé protiakci Albionu, který vedl Raheem Sterling, drobný štírek ale ztratil rovnováhu a o balon v klíčový moment přišel.
     
    85
    Tak se nyní stalo, nepříliš výrazného Fjodora Smolova nahradil na hrací ploše Pavel Mamajev. Pomůže Rusům ke kýženému vyrovnání?
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Vojtěch Balon

    Branky: 73. Dier – 90+2. V. Berezuckij (Ščennikov)

    Karty:   62. Cahill (ENG) – 72. Ščennikov (RUS)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 8:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 9:16.
    Anglie: Hart – Walker, Cahill, Smalling, Rose – Alli, Dier, Rooney (C) (77. Wilshere) – Lallana, Kane, Sterling (87. Milner).
    Náhradníci: Forster, Heaton – Milner, Vardy, Clyne, Henderson, Sturridge, Stones, Wilshere, Bertrand, Rashford, Barkley.

    Rusko: Akinfejev – Smolnikov, Ignaševič, V. Berezuckij (C), Ščennikov – Neustädter (80. Glušakov), Golovin (77. Širokov) – Smolov (85. Mamajev), Šatov, Kokorin – Dzjuba.
    Náhradníci: Guilherme, Lodygin – Šiškin, A. Berezuckij, Jusupov, Glušakov, Mamajev, Ivanov, Širokov, Samedov, D. Kombarov, Torbinskij.

    Rozhodčí: Nicola Rizzoli – Elenito Di Liberatore, Mauro Tonolini (všichni Itálie)
    bahis siteleri