Žižkov – Benešov 5:1 (kon.) | Převýšov – Králův Dvůr 2:1 (kon.) | Most – Vltavín 1:5 (kon.)
Kolín – Tachov 1:2 (kon.) | Jirny – Zápy 2:0 (kon.) | Štěchovice – Benátky n/J 0:2 (kon.)
konec
SK Sparta Kolín
1:2 (1:0)
FK Tachov
Neděle 12.06.2016, 17:00 • Brankovická, Kolín • Česká fotbalová liga • 33. kolo
     
    Z mé strany je to pro dnešní den vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek neděle! (19:11:37)
     
    Je dobojováno! Tachov dokázal otočit nepříznivě se vyvíjející utkání v Kolíně a zvítězil 2:1! Skóre dnešního utkání otevřel pět minut před přestávkou Veselý! Deset minut po pauze ale vyrovnal Hradecký a v 66. minutě rozhodl o vítězství Tachova střídající Šácha! Hosté si poté náskok pohlídali a prodloužili svou sérii výher!
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90
    Tachov drží míč na polovině hřiště. Bude se hrát zhruba tři minuty navíc.
     
    88
    Kolín zakončil až nyní! Ani tato střela však nezamířila mezi tři tyče. Houdek s rozehrávkou rozhodně nebude pospíchat.
     
    87
    Kolín se dral kupředu podél pravé postranní čáry. Domácí se dokonce dostali k odcentrování, avšak obrana Tachova zafungovala na výbornou.
     
    85
    Ofsajd, ale tentokrát na straně Tachova! Domácí budou rozehrávat míč, Kolínu se rychle krátí čas.
     
    84
    Tachov vystihl rozehrávku domácího celku za polovinou hřiště. Hosté vyrazili vpřed a vybojovali alespoň autové vhazování.
     
    83
    Kolín má míč na kopačkách, ale domácí kombinují jen těsně za polovinou hřiště. Tachov si zatím hlídá vedení s přehledem.
     
    81
    Obránci Tachova nepustili domácí fotbalisty do pokutového území a ještě vybojovali autové vhazování. Hosté nasbírají vteřinky.
     
    80
    Do konce utkání zbývá deset minut hry. Kolín se dral vpřed, avšak hosté znovu skvěle sehráli ofsajdovou past. Tachov bude rozehrávat.
     
    78
    Domácí se tlačí do útoku, ale obrana Tachova se skvěle pohybuje a nenechává domácím záložníkům prostor na přihrávky.
     
    76
    Do pokutového území Tachova směřoval nadýchaný centr, na který si naskočil jeden z domácích hráčů, ale v šanci jej zastavil ofsajd.
     
    74
    Po delší době se k pokutovému území Tachova přiblížili domácí fotbalisté. Hráči Kolína se ale provinili nedovoleným zákrokem.
     
    73
    Domácí se sice snaží vyrovnat, ale Tachov je směrem dopředu hodně silný. Vízek musel vytáhnout dobrý zákrok proti dělovce zpoza šestnáctky.
     
    71
    Tachov rozehrával přímý kop z nadějné pozice. Domácí obrana však centrovaný míč odhlavičkovala ven z pokutového území.
     
    70
    Hosté přispěchali s dalším nebezpečným výpadem po levé straně. Centrovaný míč prolétl pokutovým územím, aniž by jej někdo tečoval.
     
    68
    Tachov je po obratu v utkání jasně lepším týmem. Hosté kombinují s míčem na kopačkách a fotbalistům Kolína jej takřka nepůjčují.
     
    66
    Tachov právě vstřelil branku!
    A pozor! Otočka je na světě! Tachov zahrával rohový kop. Na centrovaný míč si naskočil střídající PETR ŠÁCHA, jež otáčí stav ve prospěch Tachova!
     
    65
    Další ofsajd na straně Kolína! Obrana Tachova evidentně před dnešním utkání hodně nacvičovala ofsajdovou past.
     
    64
    Ani domácí se však nenechávají zahanbit! Po hlavičce se kolínští dostali k dalšímu zakončení. K jejich smůle zamířil míč mimo tři tyče.
     
    63
    Hraje se nahoru dolů. Na centrovaný míč do pokutového území si naskočil jeden z hráčů Kolína, který hlavou zamířil do míst, kde stál Houdek.
     
    62
    Tachov se dere vpřed! Hosté znovu zakončili a domácí obrana má plné nohy práce. Naštěstí pro Kolín byla rána soupeře hodně nepřesná.
     
    60
    Také fotbalisté Tachova přispěchali se střelou na branku! Vízek podržel spoluhráče a nepustil míč za svá záda!
     
    59
    Další žlutá karta na straně domácího Kolína! Tentokrát je potrestán Hron!
     
    58
    Kolín si chce vzít zpět ztracené vedení! Hron napřáhl zpoza šestnáctky, nicméně Houdek byl na místě a skryl míč v náruči.
     
    57
    Kolínské útočníky bude v noci budit praporek asistenta rozhodčího! Domácí se znovu nechali nachytat v ofsajdové léčce.
     
    56
    Tachov navíc po vyrovnávací brance rozehrával rohový kop! Nikdo z hostujících fotbalistů si ale cestu k centrovanému míči nenašel.
     
    55
    Tachov právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Tachov z ničeho nic vrací utkání na začátek! Domácí obrana neuhlídala DOMINIKA HRADECKÉHO, který srovnává stav zápasu!
     
    54
    V posledních minutkách se obrana Tachova musí mít na pozoru. Hosté nyní znovu pohlídali kolmici za obranu. Houdek uvede míč do hry.
     
    52
    Zato Kolín chce navýšit své vedení! Domácí obstarali první projektil druhé části hry. Jak už jsme si dnes zvykli, míč zamířil mimo tři tyče.
     
    51
    Tachov se v úvodu druhého poločasu spíše hledá. Hosté si několikrát za sebou vybojovali autové vhazování ve středu hřiště.
     
    49
    Tachov zahrával rohový kop! Hosté zvolili rozehrávku nakrátko. Domácí obrana nepustila soupeře do zakončení, Tachov bude pouze vhazovat.
     
    48
    Kolín vletěl do druhé půle hodně aktivně. Jeden z domácích ale nyní nezastihl míč na hrací ploše. Houdek bude odkopávat od branky.
     
    47
    Domácí se navíc dopustili nedovoleného zákroku před šestnáctkou Tachova. Hosté budou rozehrávat.
     
    46
    Kolín zahájil druhý poločas přechodem do útoku. Domácí se usadili na pravé straně, odkud přilétl centr, ale obrana míč odvrátila.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! Diváci v Kolíně sledovali vyrovnanou podívanou. Ani jeden z týmů dlouho nemohl zamířit přesně mezi tři tyče. Až pět minut před přestávkou rozjásal domácí příznivce Nešpor! Kolín tedy odchází do šaten s jednobrankovým vedením!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Nastavuje se 1 minuta!
     
    44
    Nu, na hřišti se roztrhl pytel se střeleckými pokusy! S jedním z nich přispěchali domácí, ale rána ze střední vzdálenosti minula Houdkovu branku.
     
    44
    Znovu se na trávníku žlutí! Tentokrát je potrestán domácí Hron!
     
    42
    Tachov mohl vyrovnat ještě před přestávkou! Jeden z hostů si totiž zpracoval míč na hranici pokutového území, ale proti vyrovnání byl brankář Vízek!
     
    41
    A Kolín nepolevuje v aktivitě ani po vstřelené brance. Domácí znovu podnikli výpad středem hrací plochy, tentokrát však nezakončili.
     
    39
    Kolín právě vstřelil branku!
    Asi jsem to zakřikl! Diváci se přeci jen dočkali branky! Aktivitu domácího Kolína přetavil ve vedoucí branku DOMINIK VESELÝ!
     
    38
    Ani jeden z celků se v blížícím se závěru prvního poločasu nikam nežene. Hra se odehrává v prostoru středového kruhu.
     
    36
    Útočníci Kolína mají v prvním poločase problémy se svým postavením. Asistent rozhodčí už potřetí zaregistroval ofsajd domácích.
     
    35
    Na hrací ploše nám začíná přibývat nedovolených zákroků. Útočného faulu se dopustili rovněž tachovští, domácí budou rozehrávat.
     
    34
    Domácí se v blízkosti pokutového soupeře dopustili útočného faulu. Rozhodčí vše dobře viděl a odpískal přímý kop ve prospěch Tachova.
     
    33
    Domácí se pokusili překvapit obranu Tachova prudkou přihrávku za obranu, kde číhal jeden z útočníků, jež se ale lapil v ofsajdové pasti.
     
    32
    Hosté u míče dlouho nezůstali. Po špatně zahraném autovém vhazování se míče zmocnili fotbalisté Kolína, kteří mohou vyrazit vpřed.
     
    31
    Tachov měl k dispozici rozehrávku za polovinou hřiště. Hosté nakopli míč na pravou stranu, kde vybojovali pouze autové vhazování.
     
    30
    Je za námi půlhodina hry a my stále čekáme na úvodní branku dnešního zápasu. O něco aktivnější je domácí Kolín, ale rány domácích hráčů míří mimo branku.
     
    28
    A rostoucí tlak Kolína vyústil v další zakončení domácího celku. Ani tentokrát se ale domácím nepodařilo trefit zařízení.
     
    27
    Kolín ale zůstal u míče na polovině hřiště, kde si jej jeden z domácích hráčů dobře pokryl tělem a nechal se chytře faulovat.
     
    26
    Domácí se hnali vpřed po pravé straně, nicméně záložní řada Tachova dobře pokryla volné prostory a nepustila Kolín do šance.
     
    24
    Domácí fotbalisté však znovu získali míč do svého držení a nyní kombinují před vlastní šestnáctkou. Do kombinace se zapojil i brankář Vízek.
     
    23
    Ale také Tachov o sobě dává vědět. Hosté se prodrali do pokutového území, kde si jeden z nich srovnal míč na střelu, ale bohužel pro Tachov minul branku.
     
    22
    Kolínští jsou v posledních minutách lepším týmem. Domácí celek drží míč častěji na svých kopačkách a čeká na skulinky v obraně soupeře.
     
    20
    A jeden z domácích fotbalistů se vyšplhal na vysoký centr! Ani brankář Houdek ale nezaváhal a ukryl míč v rukavicích.
     
    19
    Domácí se prohnali vpřed podél pravé postranní čáry a vybojovali alespoň rohový kop. Obrana Tachova musí být na pozoru.
     
    18
    Nyní už měl Vízek práci! Domácí brankář musel zakročit proti ráně zpoza šestnáctky. Nakonec míč udržel před brankovou čárou.
     
    17
    První žlutá karta přichází také na straně Tachova! Hlavní rozhodčí ocenil žlutým kartónkem Hradeckého.
     
    16
    A hosté se dokonce dostali do zakončení! Projektil z ostrého úhlu zamířil mimo tři tyče. Brankář Vízek mohl zůstat klidný.
     
    15
    Tachov se ale nevzdal, zabojoval o míč a vybojoval autové vhazování v blízkosti pokutového území domácích.
     
    14
    Jeden z domácích obránců zaváhal při rozehrávce na vlastní polovině, čímž vyslal soupeře do útoku, ale na centr do vápna si nenaskočil nikdo z hráčů Tachova.
     
    13
    Přímý kop z dobré pozice si vybojovali také domácí. Exekutor Kolína však zpoza hranice pokutového utkání napálil míč pouze do připravené zdi.
     
    12
    Znovu se hraje ve středu hřiště. Pro oba týmy je dnešní utkání důležité. Ani jeden z nich nechce vyrobit fatální hrubici.
     
    10
    Tachov zahrával přímý kop z nadějné pozice. Hosté ale nabídnutou příležitostí pohrdli, míč minul brankovou konstrukci.
     
    8
    Domácí se dopustili útočného faulu v pokutovém území Tachova. Brankář Houdek bude moct rozehrát přímý kop.
     
    7
    Hodně husto bylo ve středovém kruhu, kde se fotbalisté obou týmů pustili do souboje o míč. O něco úspěšnější byli domácí, kteří kombinují na své polovině.
     
    6
    Rychlý pokus domácího celku o přechod do útoku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího, ofsajd!
     
    4
    Už ve čtvrté minutě se na hřišti poprvé žlutí! Za nedovolený zákrok byl potrestán domácí Kučera.
     
    4
    Do prvního útoku se vydal rovněž Tachov, nicméně ani hosté si na polovině soupeře nevytvořili prostor k zakončení.
     
    3
    Domácí se dokonce prokombinovali před pokutové území soupeře, kam se snesl centr, ale nikdo z kolínských nedokázal zakončit.
     
    1
    Domácí se okamžitě natlačili na útočnou polovinu. Na pravé straně však domácí vybojovali pouze vhazování.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Začátek utkání se nám o několik minut opozdí.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Kolín: Vízek – Jelínek (C), Němeček, Veselý, Brunclík, Štoček, Kučera, Šimeček, Hron, Nešpor, Šourek
    Náhradníci: Biško, Kouřil, Ludvíček, Seifert, Vejr, Karban

    FK Tachov: Houdek, Matas (C), Knakal, Habart, Tříska, Vaněček, Hradecký, Dvořák, Folejtar, Hoffman, Ruda
    Náhradníci: M. Šácha, P. Šácha, Stružka, Kropáček, Mlynařík, Hrošovský, Žipaj

    Rozhodčí: Vaňkát – Teuber, Zadinová.
     
    FK Kolín

    FK Kolín drží v ligové tabulce jen o jednu jedinou příčku lepší pozici než jeho dnešní soupeř, který na Kolín ztrácí jediný bod! Pro Kolín bude dnešní zápas extrémně důležitý, pokud vyhraje, může se výrazně přiblížit záchraně v soutěži! V minulém kole se však Kolínu vůbec nedařilo! Na půdě Benešova prohrál 4:1!
     
    FK Tachov

    FK Tachov se v posledních zápasech neuvěřitelně zvedl a utekl hrobníkovi z lopaty! Tachov vyhrál pětkrát v řadě a aktuálně mu patří 15. pozice, která je posledním místem zaručujícím záchranu v soutěži! Tachov má na rozdíl od pronásledovatele z Benátek jedno utkání k dobru! V minulém utkání si tachovští poradili s Převýšovem, který porazili 3:1!
     
    Příjemný nedělní podvečer všem příznivcům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z České fotbalové ligy, která se pomalu chýlí ke konci! V předposledním kole hostí FK Kolín od 17:00 FK Tachov! Textovým přenosem Vás provede Tomáš Kubečka. Přeji Vám příjemný sportovní zážitek!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 39. Veselý – 55. Hradecký, 66. Šácha

    Karty:   4. Kučera (KOL), 44. Šourek (KOL), 59. Hron (KOL) – 17. Hradecký (TAC)


    SK Sparta Kolín: Vízek – Jelínek (C), Němeček (73. Seifert), Veselý, Brunclík, Štoček, Kučera, Šimeček (84. Biško), Hron, Nešpor, Šourek
    Náhradníci: Biško, Kouřil, Ludvíček, Seifert, Vejr, Karban

    FK Tachov: Houdek – Matas (C), Knakal (52. Hrošovský), Habart, Tříska (62. Kropáček), Vaněček, Hradecký (87. M. Šácha), Dvořák, Folejtar, Hoffman, Ruda (46. P. Šácha)
    Náhradníci: M. Šácha, P. Šácha, Stružka, Kropáček, Mlynařík, Hrošovský, Žipaj

    Rozhodčí: Vaňkát – Teuber, Zadinová
    bahis siteleri