Ekvádor – Haiti 4:0 (kon.) | Brazílie – Peru 0:1 (kon.)
konec
Ekvádor
4:0 (2:0)
Haiti
Pondělí 13.06.2016, 00:30Copa América • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    Viděli jsme celkem čtyři branky, všechny vstřelil Ekvádor, který svého soupeře přehrál a zcela zaslouženě se raduje z výhry 4:0. Haiti hrozilo zejména z brejků, ale ani jeden nevyužilo. (02:29:18)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Víc se toho už nestane.
     
    90+2
    Romain Genevois nyní dostává za faul žlutou kartu.
     
    90
    Sudí nastavují dvě minuty k základním devadesáti minutám.
     
    89
    Sony Norde byl nyní v postavení mimo hru, které sudí odmávali a odpískali.
     
    88
    Pokud vás zajímá kolik diváků zápas sleduje přímo v hledišti, tak je k dispozici i tato informace. 49 438 platících diváků.
     
    86
    Zápas je rozhodnutý, v poklidu se dohrává. Ekvádor míří za ziskem bodů z tohoto zápasu. Haiti už nyní neklade velký odpor.
     
    85
    Střídání v týmu Ekvádor: ze hřiště odchází Enner Valencia, přichází Fidel Martínez.
     
    82
    Z takřka neřešitelné pozice se pokusil vystřelil Juan Cazares. Míč končí výrazně nad brankou.
     
    79
    Střídání v týmu Ekvádor: ze hřiště odchází Carlos Gruezo, přichází Fernando Gaibor.
    79. Antonio VALENCIA - 4:0
     
    79
    Ekvádor právě vstřelil branku!
    Enner Valencia našel parádním pasem ANTONIA VALENCIU, jehož rána končí v síti. Jedná se o pohlednou akci, která znamená vedení Ekvádoru již 4:0. Asistence: Enner Valencia.
     
    77
    Rychlým pasem se pokoušel Sony Norde překonat defenzivu Ekvádoru. Myšlenka zůstala jen myšlenkou, protože míč Nordeho spoluhráče nenašel.
     
    75
    Jefferson Montero dostal v předbrankovém prostoru přesnou přihrávku, jeho rána končí jen malý kousek od pravé tyčky.
     
    74
    Další postavení mimo hru, v ofsajdové pasti byl nachytaný Sony Norde.
     
    72
    Střídání v týmu Haiti: ze hřiště odchází Kervens Belfort, přichází Max Hilaire.
     
    70
    Na hrací ploše zůstává ležet "hostující" Kervens Belfort. Věřme, že bude v pořádku.
     
    68
    Jefferson Montero zkoušel obranu soupeře překonat dlouhým pasem, což jako myšlenka bylo dobré, ale provedení poněkud pokulhávalo.
     
    66
    Další akce týmu, který je veden jako hostující, končí hvizdem sudího, protože Sony Norde byl v postavení mimo hru.
     
    64
    Duckens Nazon se dostal do dobré střelecké pozice, brankář Alexander Domínguez si s touto šancí dokázal poradit.
     
    62
    Šedesát minut zápasu je pryč, Ekvádor vede o tři branky a je výrazně lepším týmem. Haiti se snaží hrát aktivně, hrozí zejména z brejků.
     
    60
    Ekvádor je výrazně aktivnější, ostatně, poměr střel 15:8 a tom dost jasně hovoří.
    59. Jefferson MONTERO - 3:0
     
    59
    Ekvádor právě vstřelil branku!
    Po delší době vidíme střelu na branku, která přepisuje skóre. Jefferson Montero připravil míč pro CHRISTIANA NOBOA, jehož rána končí gólem. Ekvádor vede o tři branky a míří za výhrou.
     
    55
    Krásná rána, kterou vyslal Juan Carlos Paredes, je zblokovaná. Další zajímavá příležitost Ekvádoru.
     
    54
    Sony Norde vykouzlil zajímavý centr před branku. Jeden z beků však dokázal kulatý nesmysl poslat do bezpečné vzdálenosti.
     
    53
    Duckens Nazon se pokoušel uspět individuálně. Zastavil ho obránce, od kterého se míč dostal do zámezí. Následovat bude rohový kop Haiti.
     
    51
    Duckens Nazon se dostal do krásné šance. Mířil sám na branku soupeře. Odhodlal se ke střele z bezprostřední blízkosti. Míč však končí před brankovou čárou.
     
    49
    Antonio Valencia vymyslel zajímavý pas na volného spoluhráče. Akce ztroskotala na nepřesné rozehrávce. Haiti zachytilo míč a pokračuje ve hře.
     
    48
    Druhý poločas se rozjíždí výrazně pomaleji než úvod zápasu. Haiti zatím soupeře do šancí nepouští.
     
    46
    Střídání v týmu Ekvádor: ze hřiště odchází Jamien Ayoví, přichází Juan Cazares.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Dvě branky jsme viděli v prvním poločase. Ekvádor se dokázal dvakrát prosadit a zcela po zásluze vede o dvě branky. Haiti se snaží, ale rychlostně v soubojích ztrácí.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nastavovat se bude jedna minuta.
     
    45
    Walter Ayoví centroval z levé strany do vápna. Spoluhráče míč ale nenašel. Zajímavá akce končí nevyužitá.
     
    43
    A nejen podle arbitrů. Opakovaný zpomalený záběr prokázal, že se o ofsajd skutečně jednalo.
     
    43
    Další velmi rychlá a přímá akce Ekvádoru končí postavením mimo hru, do kterého se podle sudích dostal Jamien Ayoví.
     
    41
    Dostáváme se do finální fáze prvního poločasu, který zatím přinesl dvě branky. Dvakrát se prosadit Ekvádor.
     
    40
    Sony Norde zároveň rohový kop rozehrává. Jeho centr do předbrankového prostoru nenašel spoluhráče, nýbrž soupeře. Nadějná akce tak končí.
     
    40
    Sony Norde vedl akci svého celku, která končí možná lépe, než na první pohled mohlo vypadat. Míč se sice dostává do zámezí, ale poslal ho tam hráč Ekvádoru. Následovat bude rohový kop.
     
    38
    Do postavení mimo hru se dostal ekvádorský Antonio Valencia. Akce "domácího" celku tak končí ve chvíli, kdy se ozval hvizd sudího.
     
    37
    Kevin Lafrance si nyní počínal v rozporu s pravidly, a tak zcela po zásluze vidí žlutou kartu. Nebyl to zákrok z kategorie "záchranná brzda".
     
    35
    Johny Placide si dokázal poradit se střelou, kterou poslal do středu branky Enner Valencia.
     
    35
    Romain Genevois se pokoušel dlouhým centrem najít spoluhráče. Snaha to byla marná, ale na oko se jednalo o hezkou akci. Výsledek ovšem valný nebyl.
     
    33
    Hra se nyní poněkud uklidnila. Hraje se hodně na polovině hrací plochy. Haiti už nechce udělat chybu. Za stavu 0:3 by se se zápasem dalo už jen těžko něco dělat.
     
    31
    Sony Norde to nyní zkusil samostatně. Uvolnil se ve vápně, jeho pokus byl zblokovaný. Haity bude v útočném značení pokračovat. Následovat bude rohový kop. Stejný hráč situaci rozehrál. Dobře postavená obrana Ekvádoru dokázala míč poslat daleko od své branky. Směr hry se otáčí.
     
    30
    Po půlhodině hry vede Ekvádor 2:0 a já musím dodat, že zcela zaslouženě. Je výrazně aktivnější a technicky i silově mnohem lépe vybavený než soupeř.
     
    30
    Walter Ayoví se pochopitelně ujal rozehrávání. Míč však putoval do míst, kde stál obránce.
     
    29
    Haiti si s dalším rychlým útokem soupeře dokázalo poradit, míč se podařilo dopravit do zámezí. Následovat tak bude rohový kop.
     
    27
    Mechack Jérôme si počkal na správný moment. vyskočil na povedený centr, který nedokázal usměrnit za brankovou čáru. Míč dokázal tečovat, ale nad.
     
    25
    Jefferson Montero to nyní zkusil hodně riskantně, v souboji jeden na jednoho nedokázal oklamat obránce Haiti, který míč posílá do bezpečné vzdálenosti.
     
    23
    Znovu se do šance dostal Ekvádor a opět u toho byl Enner Valencia. Centr do vápna našel jeho kopačky celkem přesně, ale zakončení nebylo z nejpovedenějších.
    21. Jamien AYOVÍ - 2:0
     
    21
    Ekvádor právě vstřelil branku!
    Haiti chybovalo na polovině hrací plochy. Do rychlého protiútoku se dostal Ekvádor, který dokázal tuto šanci proměnit. JAIME AYOVÍ dostal přihrávku od Ennera Valencii před odkrytou část branky a dokázal svou šanci přetavit v druhý gól.
     
    19
    Jefferson Montero vedl další akci, s níž si bránící tým dokázal poradit jen a pouze za cenu rohového kopu. Walter Ayoví se stal exekutorem rohového kopu. Míč se rychle dostává na střed hřiště.
     
    18
    Jamien Ayoví pokračuje v aktivní hře. Počkal si na centr z rohu. Hlavičkou poslal míč jen o malý kousek nad branku. Další zajímavá akce z dílny hráčů Ekvádoru.
     
    17
    Centr do vápna našel Ennera Valenciu, který měl dostatek prostoru pro střelu. Míč však napálil jen do středu branky, kde byl postavený gólman, který vyrazil na roh.
     
    15
    Duckens Nazon vedl jednu z mála akcí Haiti. Ne dlouho, protože se dostal do postavení mimo hru, které bylo odmávané a následně i odpískané.
     
    13
    Juan Carlos Paredes vyslal ránu, která se o nějaké dva tři metry do branky nevešla. Střela mířila vysoko nad prostor vymezený třemi tyčemi.
     
    13
    Aktivní hra týmu, který je veden jako domácí, pokračuje dál. Obrana Haiti má co dělat, aby neinkasovala další branku. V dosavadním průběhu zápasu má mač jasného favorita.
    11. Enner VALENCIA - 1:0
     
    11
    Ekvádor právě vstřelil branku!
    Po pohledné akci se aktivně hrající Ekvádor dostává do vedení o jednu branku. Po pasu, který vyslal Christian Noboa se k míči dostal ENNER VALENCIA, jehož rána k dobré vzdálenopsti končí v brance. Ekvádor je za svou aktivitu oceněný vedoucím gólem.
     
    10
    Sony Norde zaznamenal první zajímavější pokus Haiti. Centrem ze strany nenašel spoluhráče.
     
    10
    Antonio Valencia nyní dokázal, že samostatnost mu rozhodně nechybí. Ujal se míče, překonal několik soupeřů a dostal se až do zakončení. Míč vypuštěný z jeho kopačky jen o malý kousek minul vzdálenější tyč. Další příležitost Ekvádoru.
     
    8
    Jamien Ayoví nebolí centr před branku do vápna, nýbrž rozehrává krátkou přihrávkou. Myšlenka to nebyla špatná. nicméně Haiti si dokázalo s touto šancí poradit.
     
    7
    Přesný centr našel prostor, kde stál Jefferson Montero. Do jeho ne úplně špatné rány se obětavě položil bránící hráč, od kterého se míč odrazil do zámezí. Následovat bude další rohový kop Ekvádoru.
     
    5
    Jamien Ayoví hraje hodně aktivně, nyní se snadno dostal do další dobré šance, kterou však překonal brankář Johny Placide. Tým vedený jako domácí je výrazněji aktivnější v úvodu zápasu.
     
    4
    Walter Ayoví rozehrává rohový kop Ekvádoru. Následně se do míče opřel Arturo Mina. Jeho rána končí pořádný kus nad brankou. Jedná se o první střelu v tomto zápase.
     
    3
    Walter Ayoví to vzal na sebe, vytvořil pohlednou akci, po níž bude následovat první rohový kop tohoto zápasu.
     
    2
    Christian Noboa to myslel dobře, pokoušel se najít lépe postaveného spoluhráče ve výhodné pozici, míč adresáta však nenašel.
     
    1
    Enner Valencia vedl první akci svého celku, nicméně do zajímavější situace se nedostal. Obránci mu mnoho prostoru nedali. Kombinace tak rychle končí.
     
    1
    Míč do hry uvádějí reprezentanté Ekvádoru, utkání začíná.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Před výkopem nás ještě čeká minuta ticha, kterou drží hráči, fanoušci i činitelé obou celků.
     
    Nyní zní hymny obou týmů.
     
    Hlavním sudím je Gery Vargas.
     
    Úvodní sestavy:

    Ekvádor: Alexander Domínguez – W. Ayoví, Erazo, A. Mina, Paredes – Montero, Gruezo, Noboa, A. Valencia – E. Valencia, J. Ayoví.
    Náhradníci: Banguera, Dreer – Arboleda, Arroyo, Bolaños, Cazares, Gaibor, Larrea, F. Martínez, Mena, Ramírez.

    Haiti: Placide – Jaggy, Genevois, Jérôme, Lambese – Norde – Marcelin, Nazon, Lafrance, J.-E. Maurice – Belfort.
    Náhradníci: Ceus, Valendi Odelus – Alcénat, Alexandre, Aveska, Mustivar, Millien, Louis, Christian, Hilaire, Guerrier, Goreux..
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Oba celky odehráli dva zápasy. Haiti prohrálo s Brazílií 1:7 a Peru 0:1. Na výhru tak reprezentace Haiti stále čeká. Ekvádor remizoval s Peru 2:2 a plichta platila i po utkání s Brazílií 0:0.
     
    Dovolte mi, abych popřál všem fanynkám a fanouškům co nejlepší sportovní zážitek. V tomtozápase skupiny B proti sobě nastoupí Ekvádor a Haiti.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:30.

    Jan Prošek

    Branky: 11. E. Valencia (Noboa), 21. J. Ayoví (E. Valencia), 59. Montero (Noboa), 79. A. Valencia (E. Valencia)

    Karty:   37. Lafrance (HAI), 90+2. Genevois (HAI)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 9:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 5:4. Fauly: 12:11.
    Ekvádor: Alexander Domínguez – W. Ayoví, Erazo, A. Mina, Paredes – Montero, Gruezo (79. Gaibor), Noboa, A. Valencia – E. Valencia (85. F. Martínez), J. Ayoví (46. Cazares).
    Náhradníci: Banguera, Dreer – Arboleda, Arroyo, Bolaños, Cazares, Gaibor, Larrea, F. Martínez, Mena, Ramírez.

    Haiti: Placide – Jaggy, Genevois, Jérôme, Lambese – Norde – Marcelin, Nazon, Lafrance, J.-E. Maurice – Belfort (72. Hilaire).
    Náhradníci: Ceus, Valendi Odelus – Alcénat, Alexandre, Aveska, Mustivar, Millien, Louis, Christian, Hilaire, Guerrier, Goreux.
    bahis siteleri