Španělsko – Česko 1:0 (kon.) | Irsko – Švédsko 1:1 (kon.) | Belgie – Itálie 0:2 (kon.)
konec
Belgie
0:2 (0:1)
Itálie
Pondělí 13.06.2016, 21:00 • Stade de Lyon, Lyon • Mistrovství Evropy • Skupina E
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, přeji příjemný zbytek pondělního večera. U sledování dalších on-line přenosů na počtenou! Loučí se s Vámi Daniel Kinc. (23:12:45)
     
    Dnešní utkání sledovalo 55 408 diváků!
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 6:2. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:12.
     
    Je konec! Jeden z nejlepších zápasů dosavadního průběhu ME skončil pro někoho možná trochu překvapivě výhrou Itálie, ta však předvedla kompaktní výkon doprovázený pevnou obranou, a zaslouženě tak vítězí ve svém úvodním vystoupení ne EURO 2016 2:0!

    Belgičané ve druhé půli dlouhou bušili do italských obranných vrat, se svými šancemi neuspěli Lukaku ani Origi. Na druhé straně sice ve své první šanci neuspěl Pellé, ale právě Graziano Pellé se dočkal ve druhé minutě nastavení, kdy se položil před poloodkrytou brankou do centru Candrevy a druhým razítkem stvrdil vítězství svěřenců Antonia Conteho.

    Italové se v dalším průběhu ME utkají se Švédskem, které je čeká již v pátek od 15:00, naopak na Belgičany čeká o den později ve stejný čas mužstvo Irska.
    Kvalitu večerního utkání ocenil i Lotthar Matthäus

     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Graziano PELLÈ - 0:2
     
    90+3
    Itálie právě vstřelila branku!
    Je hotovo, Italové z dnešního zápasu vyjdou jako vítězové! Akce začala u Immobileho, který zvedl hlavu a našel přesnou přihrávku úplně volného Candrevu, proti němuž vyrazil Courtois. Italský záložník s nikterak neukvapil a načechraným centrem našel na druhé straně volného GRAZIANA PELLÉHO, který nekompromisní volejem z první pojistil výhru Italů. Vermaelen na brankové čáře zasahoval marně – 0:2!
     
    90+1
    Žlutou kartu nakonec uvidí také Jan Vertonghen, který příliš rychle vyrukoval proti rozehrávce Italů.
     
    90
    Mark Clattenburg nastaví tři minuty nad rámec hrací doby.
     
    90
    Znovu měli Belgičané šanci na vyrovnání! K centru se dostal De Bruyne, který hledal pasem Origiho. Liverpoolský útočník jeho přihrávku hlavou minul a od Fellainiho se balon odrazil do náručí Buffona.
     
    89
    Hazard nyní u levé postranní čáry poslal dopředu Mertense, který se protančil až na malé vápna, jeho přihrávka pod sebe však adresáta ve stejném dresu nenašla a Italové se znovu ubránili!
     
    88
    Ten rozehrál střídající Carrasco, jenž našel na přední tyči volného Witsela, ale jeho pokus o zakončení patou vyšel vniveč. Dopředu míří v rychlé protiakci opět Italové.
     
    87
    To však Belgičany zatím mrzet nemusí, svěřenci Marca Wilmotse skvěle napadali rozehrávku a po sraženém centru vybojovali další rohový kop.
     
    86
    Na druhé straně Belgie zahrávala další rohový kop, Hazard si však špatně zřídil mušku a jeho pas byl výrazně přetažen.
     
    85
    Po rohu lehce zaváhal právě Courtois, nakonec však sraženou střelu mířící k levé tyči dokázal ukrýt ve svém náručí.
    84. Povedenou ránu Cira Immobileho vytěsnil Courtois
     
    84
    A mohlo být rozhodnuto! Ciro Immobile v situaci dva na dva vzal vše na sebe, navedl si míč před hranicí vápna na střed a jeho bombu pod břevno dokázal Courtois skvěle vyrazit na rohový kop!
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Daniel Kinc

    Branky: 32. Giaccherini (Bonucci), 90+3. Pellè (Candreva)

    Karty:   90+1. Vertonghen (BEL) – 66. Chiellini (ITA), 75. Éder (ITA), 78. Bonucci (ITA), 84. Motta (ITA)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 6:2. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:12.
    Belgie: Courtois – Ciman (76. Ferreira-Carrasco), Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen – Nainggolan (62. D. Mertens), Witsel – De Bruyne, Fellaini, E. Hazard (C) – R. Lukaku (73. Origi).
    Náhradníci: J-F. Gillet, Mignolet – Denayer, Kabasele, J. Lukaku, Meunier, Dembélé, Ferreira-Carrasco, Batshuayi, Benteke, D. Mertens, Origi.

    Itálie: Buffon (C) – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Candreva, Parolo, De Rossi (78. Motta), Giaccherini, Darmian (58. De Sciglio) – Pellè, Éder (75. Immobile).
    Náhradníci: Marchetti, Sirigu – De Sciglio, Ogbonna, Florenzi, Motta, Sturaro, Bernardeschi, El Shaarawy, Immobile, L. Insigne, Zaza.

    Rozhodčí: Mark Clattenburg – Simon Beck, Jack Collin (všichni ENG)

    Diváci: 55 408
    bahis siteleri