Itálie – Španělsko 2:0 (kon.) | Anglie – Island 1:2 (kon.)
konec
Itálie
2:0 (1:0)
Španělsko
Pondělí 27.06.2016, 18:00 • Stade de France, Saint-Denis • Mistrovství Evropy
Předzápasové kurzy
    90+1. Graziano PELLÈ - 2:0
     
    90+1
    Itálie právě vstřelila branku!
    A je zřejmě definitivně rozhodnuto o tom, že Španělsko titul neobhájí a do čtvrtfinále postoupí Itálie! Italové využili pochopitelně otevřené obrany soupeře, Matteo Darmian dostal balon před branku ke GRAZIANU PELLÈMU, jenž nekompromisně propálil Davida de Geu! Útočník z anglického Southamptonu rozpoutal obrovskou vlnu radosti na italské straně fanoušků.
    33. Giorgio CHIELLINI - 1:0
     
    33
    Itálie právě vstřelila branku!
    Exekuce standardní situace se ujal Éder, jehož přízemní dělovku však David de Gea dokázal vyrazit. Bylo to ale k ničemu, jelikož se k dorážce po přistrčení od Emanueleho Giaccheriniho dokázal propracovat GIORGIO CHIELLINI, který otevřel skóre zápasu! Úlohu už měl lehkou – pouze dopravil míč do odkryté části španělské branky. Je to 1:0 pro Itálii.
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Michal Belšán

    Branky: 33. Chiellini (Giaccherini), 90+1. Pellè (Darmian)

    Karty:   24. De Sciglio (ITA), 54. Pellè (ITA), 89. Motta (ITA) – 41. Nolito (ESP), 89. Busquets (ESP), 90+4. Silva (ESP)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 2:6. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 19:12.
    Itálie: Buffon (C) – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Florenzi (84. Darmian), Parolo, De Rossi (54. Motta), Giaccherini, De Sciglio – Pellè, Éder (82. L. Insigne).
    Náhradníci: Sirigu, Marchetti – Darmian, Ogbonna, Candreva, Zaza, Motta, Immobile, Sturaro, L. Insigne, Bernardeschi, El Shaarawy.

    Španělsko: de Gea – Torres Juanfran, Piqué, Ramos (C), Alba – Busquets, Iniesta, Fàbregas – Nolito (46. Aduriz, 81. Pedro), Morata (70. L. Vázquez), Silva.
    Náhradníci: Casillas, S. Rico – Azpilicueta, Bartra, Koke, L. Vázquez, Pedro, Bellerín, Th. Alcântara, San José, B. Soriano, Aduriz.

    Rozhodčí: Çakır – Duran, Ongun (všichni Turecko) – Atkinson (Anglie)
    bahis siteleri