Chemnitzer – Bohemians 1905 2:1 (kon.) | FK Krasnodar – Dukla Praha 0:0 (kon.) | Příbram – Irák 0:0 (zruš.)
Zlín – Ostrava 1:1 (kon.) | Brno – Skalica 1:2 (kon.) | Kaiserslautern – Příbram 3:0 (kon.)
Plzeň – Başakşehir 1:0 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
1:2 (0:0)
MFK Skalica
Pátek 15.07.2016, 17:05 • Tuřany • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
    90+1. - 1:2
     
    90+1
    Brno právě vstřelilo branku!
    Odpověď na otázku z předchozího příspěvku přichází záhy! Tečku za dnešním utkáním udělala střela z přímého volného kopu, která zamířila přesně do pravého horního rohu brány.
    62. - 0:2
     
    62
    Skalica právě vstřelila branku!
    Po změně stran se hostující celek prezentuje zlepšenou hrou, kterou korunuje svým druhým vstřeleným gólem. Jeden z útočících hráčů si uvnitř pokutového území naskočil na nadýchaný centr z rohového kopu a balon poslal k pravé tyči. Veselý sice ke své brankové konstrukci hbitě skočil, na hrací předmět ale nedosáhl.
    60.
     
    60
    Hostující celek měl možnost svůj dosavadní náskok zdvojnásobit! Zbrojovka se sice ubránila centru od rohového praporku, ale hráči Skalice zůstali u míče. Fotbalisté oblékající dres slovenského mužstva pak poslali přihrávku do pokutového území, kde po razantní ráně z bezprostřední blízkosti zasahoval Veselý.
    50. - 0:1
     
    50
    Skalica právě vstřelila branku!
    Celek ze západu Slovenska se po přestávce překvapivě ujímá vedení. Skalica těžila z průnikové přihrávky za obranu, po které autor gólu zamířil k levé tyči. Veselý proti rychlé ráně nedokázal zakročit, a musel tak lovit míč ze své sítě.
    44.
     
    44
    V závěru úvodního dějství se brněnští fotbalisté pomocí rychlých narážeček prokombinovali k centru z pravé strany vápna. Balon mířil na zadní tyč, kde jeden z nabíhajících hráčů bez přípravy vypálil. Gólman Skalice byl ale velmi rychle na zemi a balon dokázal vyrazit. Po následném odkopu obránce bude FC Zbrojovka Brno zahrávat roh.
    16.
     
    16
    Obrovská šance brněnské Zbrojovky gólem nekončí! Domácí se z levé strany šikovně prodrali až do pokutového území, kde se po odvráceném centru dostali do zakončení. Z bezprostřední blízkosti a ve skluzu však balon do sítě nepropasírovali, za gólmana Skalice totiž zaskočil jeden z obránců a skóre se nemění jen díky jeho obětavému zákroku.

    Lukáš Jasoněk

    Branky:


    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 4:4.
    FC Zbrojovka Brno: Veselý – Hyčka, Šural, Kijanskas, Lutonský – Buchta, Lacko – Litsingi – Vávra, Řezníček, Štohanzl
    Náhradníci: Floder – Frelih, Weber, Škoda, Přichystal, Rybička, Brigan

    MFK Skalica:
    bahis siteleri