Astana – Žalgiris Vilnius 2:1 (kon.) | Dudelange – Karabach 1:1 (kon.) | Norrköping – Rosenborg 3:2 (kon.)
Ferencváros – Partizani Tirana 1:1 (1:3 po pen.) | Trenčín – Olimpija Lublaň 2:3 (kon.) | Celtic – Lincoln 3:0 (kon.)
Dinamo Záhřeb – Vardar 3:2 (kon.) | Hafnarfjördur – Dundalk 2:2 (kon.)
konec
FH Hafnarfjördur
2:2 (1:0)
Dundalk FC
Středa 20.07.2016, 21:15 • Kaplakrikavollur, Hafnarfjördur • Liga mistrů (předkola) • 2. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:15.
     
    Dobrý večer, vítejte u sledování odvetného duelu druhého předkola Ligy mistrů mezi FH Hafnarfjördur a Dundalk FC. Utkání startuje ve 21:15 a jeho průběhem Vás provede Tomáš Kubečka. Přeji Vám příjemný sportovní zážitek!
     
    Dundalk FC

    Irský Dundalk se pokusí při své druhé účasti v Lize mistrů vylepšit loňský výsledek. V minulé sezóně jej totiž ve druhém předkole vyřadilo BATE Borisov. V loňské sezóně se Dundalk stal irským šampiónem a i letos kráčí za obhajobou. Na čele irské ligy má k dobru šestibodový náskok na Cork City.
     
    FH Hafnarfjördur

    Islandský celek si při své premiérové účasti v předkole dokráčel až do třetího pokračování, kde však nestačil na vídeňskou Austrii! Nejlepší útok islandské ligy v minulé sezóně slavil titul o pouhé dva body. Stejný náskok drží i po polovině letošní sezóny.
     
    První zápas

    Minulý týden se odehrálo ve všech směrech vyrovnané utkání, a proto není divu, že se oba celky rozešly s remízovým výsledkem. Dundalk se sice dvacet minut před koncem dostal do vedení zásluhou McMillana, ale Islanďané si lepší výchozí pozici pro odvetu odvezli díky gólu Lennona.
     
    Úvodní sestavy:

    FH Hafnarfjördur: Nielsen – Hendrickx, Doumbia, Olafsson, Bodvarsson – B. Vidarsson, D. Vidarsson (C), Palsson – Hewson, Lennon, Valdimarsson
    Náhradníci: K. Finnbogason, P. Vidarsson, Nattestad, Björnsson, K. F. Finnbogason, Serwy, Gudmunsson

    Dundalk FC: Rogers – Gannon, Barrett, Boyle, Massey – Mountney, McEleney, O´Donnell, Finn, Horgan – McMillan
    Náhradníci: Sava, Shields, Grimes, Kilduff, Benson, Meenan, O´Connor

    Rozhodčí: Valeri – Giallatini, Peretti.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Hlavní rozhodčí už přivádí aktéry dnešního utkání na trávník. Domácí odehrají zápas v bílých dresech, zatímco Dundalk zvolil černou sadu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hosté zahájili výkopem dnešního utkání. Irský celek se okamžitě hnal vpřed přihrávkou podél postranní čáry, nicméně McMillan prudký míč nedokázal udržet na hrací ploše.
     
    2
    Massey se z levého beka vydal na výlet do středu hrací plochy, kam mu spoluhráč adresoval přihrávku, ale obránce Dundalku se otočil na opačnou stranu.
     
    3
    Fandové irského celku se hněvali, protože se domnívali, že kapitán D. Vidarsson zahrál při zpracování míče rukou. Rozhodčí však nepíská, domácí mohou kombinovat.
     
    4
    Dlouhý nákop za hostující obranu zpracoval jeden ze stoperů pouze pro domácí záložníky. Bodvarsson se poté prodral do strany a vybojoval roh.
     
    5
    Rohový kop směřoval na hlavu Bodvarssona, který byl velmi dobře bráněn a z obtížné pozice se mu vůbec nepodařilo zakončit. Hosté se s přehledem ubránili.
     
    6
    Rychlá kombinační akce domácích vyústila v prudkou přihrávku na pravé křídlo, kde sprintoval B. Vidarsson. Domácí záložník je sice rychlý, ale nyní neměl nárok.
     
    7
    První šance domácích v dnešním utkání! Lennon se prohnal obranou soupeře až do pokutového území, zasekl si míč kolem obránce a přetaženým centrem našel Palssona, jež ve skluzu napálil míč do boční sítě!
     
    8
    Domácí zahrávali další rohový kop. Míč směřoval na přední tyč, kde vystartoval obránce Gannon a bez váhání míč odpálil daleko z pokutového území Dundalku.
     
    9
    Hendrickx se vydal podpořit ofenzivu domácího celku, ale ještě před pokutovým územím narazil na neprostupnou zeď jménem Massey, který uhrál míč na autové vhazování.
     
    10
    Domácí jsou v úvodu jasně lepším týmem na hřišti. Útok islandského celku nyní srdnatě napadal rozehrávku soupeře a aktivní Hewson dokonce vybojoval aut.
     
    11
    Po delší době si hráči Dundalku užili na pár sekund míče. Po pravé straně se zkoušel prodrat Mountney, nicméně jeho postup skončil daleko před šestnáctkou.
     
    12
    Až nyní hosté poprvé v utkání dopravili míč do pokutového území islandského celku. Centr Gannona z pravé strany nabral velkou výšku a bez teče propadl za čáru.
     
    13
    Hewson si na polovině hřiště troufl na kličku ve stylu Zinedine Zidana, ale při svém manévru si pomohl zatažením za dres protihráče. Dundalk bude rozehrávat.
     
    14
    Lennon si skvěle pokryl míč a rovněž se nechal faulovat. Verdikt rozhodčího se nelíbil irským fanouškům, kterých dnes na Island přijela pořádně velká skupinka.
     
    15
    Rogers si dal pořádně načas s rozehrávkou od vlastní branky. Dlouhým odkopem našel hlavu domácího obránce, od kterého se míč odrazil k Barrettovi.
     
    16
    O´Donnell dokonale přečetl pomalou přihrávku středem hřiště, vystoupil a ukořistil míč pro hosty. Ti kombinací na pravé straně vybojovali aut v blízkosti šestnáctky.
     
    17
    Doumbia si pohrál s nervy domácích příznivců, když riskantní rozehrávkou daroval míč soupeři v blízkosti velkého vápna. Domácí stoper své zaváhání okamžitě napravil akrobatickým kopem.
     
    18
    První šance také na straně irského výběru! Po dobře zahraném rohovém kopu si na míč naskočil osamocený Barrett, jehož hlavička prolétla nad břevnem domácí branky!
     
    19
    Hafnarfjördur právě vstřelil branku!
    Obrovská radost na tribunách! Islandský celek se dostává do vedení! SAM HEWSON celou akci začal u levé čáry, pokračoval v náběhu, v pokutovém území si převzal přihrávku od Lennona a střelou kolem brankáře rozvlnil síť!
    19. Sam HEWSON - 1:0
     
    21
    Irové přispěchali s rychlou odpovědí. Finn si před hranicí velkého vápna navedl míč na pravačku, ale jeho ránu nakonec zastavil jeden z obránců, který nedopustil ani rohový kop.
     
    22
    Horgan se vydal na individuální průnik, ale když uviděl obrannou hradbu domácího celku, obrátil hru směrem na vlastní obránce. Irové to budou mít hodně těžké.
     
    23
    Hlavní rozhodčí si všiml nedovoleného zákroku Palssona ve středu hrací plochy. Domácí fotbalista se sice zlobí, jenže s výrokem arbitra už nic nezmůže.
     
    24
    Finn měl hodně prostoru ve středu hřiště, ale předkopl si míč daleko od nohy a obrana domácího celku mu jej stačila odkopnout do bezpečí. Dundalku zatím dělá problém přechodová fáze.
     
    25
    Horgan u levé postranní čáry oloupil Valdimarssona, prodral se s míčem za obranu až do pokutového území a z ostrého úhlu vypálil. Brankář Nielsen skvělým zákrokem vyrazil na roh!
     
    26
    Z něj Irové domácí branku ohrozit nedokázali. Následnou střelu Finna zpoza hranice pokutového území zastavil obětavým zákrokem jeden z obránců.
     
    27
    U míče už jsou zase domácí fotbalisté, kteří postupnou kombinací na polovině hřiště vyčkávají na skulinky v obraně Dundalku. Atmosféra na stadionu je zatím naprosto fantastická.
     
    28
    Olafsson hledal dlouhou přihrávkou vzduchem Valdimarssona, jež byl pečlivě střežen u postranní čáry a k míči se nedostal. Domácí přesto zůstávají na polovině soupeře.
     
    29
    Tempo hry v posledních minutkách poněkud opadlo. Domácí nechtějí udělat chybu, která by je mohla stát vedení a hosté spíše vyčkávají na hru domácích.
     
    30
    Hendricx se poněkolikáté v utkání vydal na útočný výlet. Pravý obránce domácích přenesl hru na Lennona, jež si v pokutovém území nepotykal se zpracováním a ochudil se o dobrou možnost.
     
    31
    Další dlouhou přihrávku za obranu Dundalku pohlídali hostující stopeři. Míč pustili za sebe a brankář Rogers si pro něj došel až na hranici pokutového území.
     
    32
    Střední obránci hostujícího celku si v prvním poločase nemohou stěžovat na nedostatek práce ve vzduchu. Za obranu irského celku míří jeden míč za druhým.
     
    33
    Už se zdálo, že si Hendrickx jeden ze svých výletů vpřed vylepší brankovou příležitostí, ale asistent rozhodčího si všiml ofsajdového postavení domácího beka.
     
    34
    Finn ještě udržel odražený míč před pokutovým územím domácích, ale následnou přihrávkou mezi stopery pouze odevzdal balón brankáři Nielsenovi.
     
    35
    Hewson si na polovině hřiště skvěle zpracoval dlouhou přihrávku a McEleney se na něj nalepil jako klíště. Hostující záložník si v souboji pomohl zatažením za dres, rozhodčí píská faul.
     
    36
    Další šance Dundalku! Irové se hnali do otevřené obrany domácího celku, McEleney si v pokutovém územím pohrál s Doumbiou, ale jeho přihrávku zastavil Olafsson. Následnou ránu Finna zpoza vápna skluzem zablokoval Doumbia!
     
    37
    Dobře hrající Hendricx udržel prudkou přihrávku na hrací ploše, špičkou boty posunul míč na spoluhráče, který dlouho váhal s rozehrávkou a nakonec o míč přišel.
     
    38
    McEleney zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Nacvičeným signálem našel Mountneyho, jež si udělal místo k centru, ale jeho pobídka prolétla pokutovým územím bez teče.
     
    39
    Doumbia hledal dlouhým míčem nabíhajícího Lennona, jež se pustil do hlavičkového souboje se stopery. V duelu s urostlými obránci však neměl šanci.
     
    40
    Finn se výborně vrátil přes polovinu hřiště, aby vypomohl defenzivě. Středopolař Dundalku odehrál míč před Hewsonem na vlastní obránce. Irové mohou kombinovat.
     
    41
    Ronan Finn je zatím jasně nejlepším fotbalistou Dundalku na hřišti. Záložník hostujícího celku si jedním dotekem připravil míč na střelu a pravačkou poslal míč nad břevno domácí svatyně.
     
    42
    Na světě je první žlutá karta dnešního utkání! Za přílišné protesty ji vidí domácí útočník Hewson. Irové navíc budou rozehrávat standardní situaci.
     
    43
    Z ní nebezpečí pro branku domácích nepřišlo, brankář Nielsen vyrazil z brankové čáry do shluku těl a s naprostým přehledem si došel pro míč.
     
    44
    McMillan se po souboji s Olafssonem na značce pokutového kopu velmi ochotně poroučel k zemi. Rozhodčí jasným gestem ukazuje, že penaltu ve prospěch Dundalku neodpíská!
     
    45
    Rogers si křikl o míč, který mu hostující stopeři pustili za sebe. Irové rozjíždějí poslední akci prvního poločasu. Nikdo v černém však nehýří aktivním pohybem.
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas je minulostí! Diváci na Islandu se rozhodně nenudili! Domácí si hned v úvodu vytvořili dobrou možnost, ale Palsson zakončil pouze do boční sítě. Další šanci si vytvořili Irové, nicméně osamocený Barrett hlavou minul branku. Z následného protiútoku už ale domácí udeřili, krásnou kombinaci dotáhl do zdárného konce Hewson! Dundalk poté mohl vyrovnat, jenže další dvě šance zůstaly nevyužity. Islanďané jsou blízko postupu do další fáze, o přestávce vedou 1:0!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Dundalk FC: ze hřiště odchází Mountney, přichází Benson.
     
    47
    Finn se ve snaze obrat soupeře o míč dotkl kulatého nesmyslu rukou. Hlavní rozhodčí faul viděl a nařídil domácím přímý kop. Obrana Dundalku se musí mít na pozoru.
     
    48
    Domácí pokračují v předváděné hře z prvního poločasu dnešního duelu. Hewson nasprintoval před branku soupeře a málem trefil odkop Rogersem. Hosté musejí zrychlit.
     
    49
    Palsson při svém návratu na vlastní polovinu zatáhl soupeře za dres, čímž způsobil jeho pád. Hlavní rozhodčí jej odměňuje žlutou kartou.
     
    49
    A pozor! Po nedovoleném zákroku před domácí brankou nařizuje hlavní rozhodčí pokutový kop pro Dundalk!
     
    50
    Neskutečné! K pokutovému kopu se postavil Finn, jehož ránu na pravou stranu branky domácí gólman vystihl a vyrazil míč mimo tři tyče!
     
    51
    Hosty neproměněný pokutový kop nikterak nepoznamenal a Dundalk se okamžitě řítil do dalšího útoku. McMillan však nedosáhl na skákavou přihrávku.
     
    52
    Dundalk právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hostům vůbec nemusí vadit neproměněná penalta! Od jednoho z obránců se míč nešťastně odrazil k noze DAVIDA MCMILLANA, jež si jej srovnal na pravačku a dalekonosnou střelou otřel míč o tyč, od níž se balón odrazil za brankovou čáru!
    52. David MCMILLAN - 1:1
     
    54
    Kotel irských fanoušků se rázem probudil a hlasitým skandováním žene své miláčky za vstřelením rozhodující branky. Druhý poločas bude jistě zajímavý.
     
    55
    Domácí si sami komplikují situaci riskantními přihrávkami před vlastním pokutovým územím. Hosté rázem napadají každičkou přihrávku. Hráčů v černých dresech je plné hřiště.
     
    56
    Lennon se odvážně pustil do hlavičkového souboje s Barrettem. Urostlý obránce irského celku však před domácím štírkem bez problémů odehrál míč do bezpečí.
     
    57
    Gannon na pravé straně roztančil svého strážce, uvolnil se a prudkým přízemním centrem našel McMillana, který už ve skluzu nestačil seřídit mířidla a poslal míč mimo branku!
     
    58
    Na stadionu panuje ohlušující atmosféra! Hostující fandové vytvářejí Dundalku domácí prostředí. Islanďanům se musí hrát hodně špatně.
     
    59
    Finn si nepohlídal zpracování míče před pokutovým územím domácího celku a jeden z hráčů v bílém dresu mu zezadu uloupil míč. Finn se ještě vzteká na své spoluhráče.
     
    60
    Hafnarfjördur má obrovské problémy v obraně. Domácí obránci se několikrát za sebou nedohodli, kdo odehraje míč. Naštěstí pro ně si Finn balón nestačil srovnat na pravačku.
     
    61
    Hosté naprosto dominují druhému poločasu. McMillan svedl další vzdušný souboj s obránci. Hostující útočník však vyhrál míč pouze za sebe, kde stáli fotbalisté v bílém.
     
    62
    Dundalk právě vstřelil branku!
    Otočka je na světě! Dundalk se ujímá vedení! Horgan si naběhl na oblouček za obranu, skvěle si všiml nabíhajících spoluhráčů a adresoval přihrávku po zemi do pokutového území, kde se do míče opřel DAVID MCMILLAN, jež svou druhou brankou v utkání otáčí vývoj dvojzápasu!
    62. David MCMILLAN - 1:2
     
    64
    Irové nadále drží míč na svých kopačkách. Dundalk přesouvá těžiště hry z jedné strany hřiště na druhou. Na straně domácích přibývá nedovolených zákroků.
     
    65
    Nedovolených zákroků sice přibývá na straně domácích, ale kolonka žlutých karet se rozšíří na straně Dundalku. Dalším potrestaným je O´Donnell.
     
    66
    Střídání v týmu FH Hafnarfjördur: ze hřiště odchází Palsson, přichází P. Vidarsson.
    Střídání v týmu FH Hafnarfjördur: ze hřiště odchází B. Vidarsson, přichází K. F. Finnbogason.
     
    67
    Po delší době se domácí fotbalisté usadili na polovině soupeře. k Hewsonovi na levé straně okamžitě přistoupil obránce a domácí fotbalista proto otočil hru na své zadáky.
     
    68
    Lennon si počkal na pomalou přihrávku na hranici pokutového území, kde byl úplně sám, ale ve vyložené pozici pálil ze záklonu a poslal míč trestuhodně nad branku!
     
    69
    Tlak domácích fotbalistů ale nenastane. Jeden z hráčů v bílém to přehnal s aktivitou při napadání a dopustil se útočného faulu. Rogers bude odkopávat.
     
    70
    Irové si na levé straně elegantně poradili s napadáním soupeře. Gannon odehrával míč v tísni, ale našel McMillana, jež si míč přikryl tělem a nechal se chytře faulovat.
     
    71
    Boyle si troufl na pořádný risk! Hostující stoper vyčkával v pokutovém území na odkop míče. Mezitím k němu přiběhl jeden z domácích, avšak Boyle duchapřítomně obešel soupeře.
     
    72
    Lennon se prodíral s míčem u nohy mezi obránce Dundalku. Barrett ukázal soupeři tvrdou ostrovní hru tělem, Lennom si míč daleko předkopl a Rogers si pro kulatý nesmysl doklouzal.
     
    73
    Snad poprvé ve druhém poločase o sobě dal vědět Hendrickx, který protlačil míč do vápna, kde se v souboji odrazil k noze střídajícího Pétura Vidarssona, jehož ránu srazil obránce na roh.
     
    74
    Hostům se sice nepodařilo odvrátit centrovaný míč hned na první pokus, ale před dotírajícím Doumbiou vyboxoval balón mimo pokutové území brankář Rogers.
     
    75
    Doumbia adresoval přihrávku do volného prostoru, kam mířil rozběhnutý Hewson, ale domácí útočník se podruhé v utkání otočil na druhou stranu než mířil míč.
     
    76
    Na druhé straně hrací plochy se domácí obraně nepodařilo odkopem zažehnat nebezpečí. Do skákavého míče vletěl na hranici šestnáctky Benson, jehož dělovka skončila nad brankou.
     
    77
    Střídání v týmu FH Hafnarfjördur: ze hřiště odchází Hewson, přichází Björnsson.
     
    78
    Hafnarfjördur právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno! Domácí se nevzdávají naděje o postup do dalšího předkola! Lennon chytrou přihrávkou procedil míč za obranu a v pokutovém území se do balónu opřel KRISTJÁN FLOKI FINNBOGASON, jež propálil Rogerse!
    78. Kristján Floki FINNBOGASON - 2:2
     
    79
    Střídání v týmu Dundalk FC: ze hřiště odchází McEleney, přichází Shields.
     
    81
    Domácí zahrávali další rohový kop. Pro přetažený centr vyrazil z brankové čáry Rogers, který stáhl míč do rukavic. Hostující brankář si s uvedením míče do hry dává načas.
     
    82
    Střídání v týmu FH Hafnarfjördur: ze hřiště odchází McMillan, přichází Kilduff.
     
    83
    Irové se nastěhovali na levou stranu poloviny soupeře, kde nasbírali cenné vteřinky s míčem na kopačkách. Dundalk už se nikam netlačí a hájí postupový výsledek.
     
    84
    Finn pospíchal ze nepřesnou přihrávkou do rohu hrací plochy. Aktivní záložník hostujícího celku vybojoval pro Dundalk autové vhazování. Tahle hra domácím nevyhovuje.
     
    85
    V hlavní roli se znovu ocitl Finn, jež si tentokrát vyzkoušel pozici u pravé postranní čáry, kolem které se prohnal až k rohovému praporku. Následný centr mu však nesedl a míč zamířil za čáru.
     
    86
    Hendrickx odkopl míč z poloviny domácího celku s nadějí, že se o něj spoluhráči poperou. Pro balón si však došel pouze hostující stoper. Dundalk dohrává utkání hodně zkušeně.
     
    87
    Přeci jen se islandský klub propracoval k rohovému kopu. Centr do shluku těl před brankou přizvedl jeden z obránců za čáru. Rohový kop se bude opakovat.
     
    88
    Ani z dalšího rohu domácí neuspějí! Přetažený centr se snášel na zadní tyč, kde se k němu dral Doumbia. Domácí stoper ale ve výskoku použil ruce, což mu hlavní sudí odpískal jako útočný faul.
     
    89
    Lennon se prodral k míči v pokutovém území soupeře, ale ihned k němu přistoupila trojice obránců a záhadným způsobem mu míč odpálila od nohy.
     
    90
    Domácí se po obrovském zmatku v pokutovém území dožadovali odpískání pokutového kopu! K zemi se poroučeli hned dva hráči v bílem, ale hlavní arbitr se rozhodl penaltu nepískat!
     
    90+1
    Nastavují se 3 minuty!
     
    90+1
    V nastaveném čase se nedovoleného zákroku dopustil Pétur Vidarsson. Střídající hráč za svůj prohřešek vidí žlutou kartu.
     
    90+2
    Dundalk vybojoval autové vhazování na polovině hřiště. Hosté navíc uvedli míč do kombinace a poté jej odpravili na polovinu soupeře. Tohle Irům vyhovuje.
     
    90+2
    Ještě jedno zakončení na straně domácího celku! Do prudkého centru vložil hlavu střídají Finnbogason, ale svou druhou branku v utkání nepřidal.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Dundalk urval na půdě islandského soupeře remízu 2:2 a díky většímu počtu vstřelených branek na hřišti soupeře postupuje do třetího předkola Ligy mistrů! Domácí přitom začali slibně. Už v 19. minutě je do vedení dostal Hewson! Islandský celek udržel nadějné skóre až do přestávky. Po návratu ze šaten se ale začaly dít věci! Hosté si nejprve vymodlili penaltu, ale Finn nechal vyniknout brankáře Nielsena! O dvě minuty později už bylo vyrovnáno! Dalekonosnou střelou k tyči vrátil irskému celku šanci McMillan a stejný hráč o deset minut později poslal Dundalk do vedení! Domácí už se zmohli jen na srovnání. Deset minut před koncem propálil Rogerse střídající Finnbogason!
     
    Ještě doplním, že Dundalk v dalším předkole narazí na BATE Borisov! Z mé strany je to vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:10:41)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 19. Hewson (Lennon), 78. Finnbogason (Lennon) – 52. McMillan, 62. McMillan (Horgan)

    Karty:   42. Hewson (HAF), 49. Palsson (HAF), 90+1. P. Vidarsson (HAF) – 65. O´Donnell (DAK)

    Neproměněná penalta: 50. Finn (HAF), brankář Nielsen zneškodnil


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 14:7.
    FH Hafnarfjördur: Nielsen – Hendrickx, Doumbia, Olafsson, Bodvarsson – B. Vidarsson, D. Vidarsson (C) (66. K. F. Finnbogason), Palsson (66. P. Vidarsson) – Hewson (77. Björnssonú, Lennon, Valdimarsson
    Náhradníci: K. Finnbogason, P. Vidarsson, Nattestad, Björnsson, K. F. Finnbogason, Serwy, Gudmunsson

    Dundalk FC: Rogers – Gannon, Barrett, Boyle, Massey – Mountney (46. Benson), McEleney (79. Shields), O´Donnell (C), Finn, Horgan – McMillan (82. Kilduff)
    Náhradníci: Sava, Shields, Grimes, Kilduff, Benson, Meenan, O´Connor

    Rozhodčí: Valeri – Giallatini, Peretti
    13.07.2016
    Dundalk - Hafnarfjördur 1:1

    Branky: 66. McMillan (McEleney) – 77. Lennon

    Karty:   68. Finn (DAK), 85. O'Donnell (DAK) – 23. Doumbia (HAF), 57. Ólafsson (HAF), 81. Valdimarsson (HAF)

    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 5:0. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:16.
    bahis siteleri