Mountfield HK – Olomouc 11:2 (kon.) | Sparta – Slavia 4:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
11:2 (2:0, 5:0, 4:2)
HC Olomouc
Úterý 02.08.2016, 12:45 • Malá hala FORTUNA arény, Hradec Králové • Přípravné zápasy mladšího dorostu
Partner:
     
    Ode mne je to z východočeské metropole vše. Děkuji Vám za pozornost a u dalších onlajn přenosů napočtenou. (15:32:05)
     
    Přípravné utkání mezi týmy Mountfield HK a HC Olomouc je již minulostí a spokojenější jsou po právě skončeném zápase jednoznačně svěřenci Petra Luštince. Ti neměli s Hanáky žádné slitování a svého soupeře přejeli v poměru 11:2.

    Mladí Lvi dokázali navázat na vítěztví z předcházejícího zápasu, avšak jak zdůraznil svým ovečkám Petr Luštinec: „Hlavně neusnout na vavřínech a makat dál!“

    To mladíci z Olomouce nevstoupili do série přípravných zápasů nikterak záviděníhodně, avšak utěšovat se mohou faktem, že nadcházející duely mohou být jen ztěží horší.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Druhou branku v krátkém časovém sledu zaznamenávají mladíci z Olomouce. A nutno podotknout, že to byl gól výstavní! HLADIŠ se opřel z prostoru mezi kruhy do černé gumy a tvrdým projektilem propálil všechno, co mu stálo v cestě. Asistence: Nekvapil.
     
    59:28
    Vognar putuje na trestnou lavici a Hanáci mají k dispozici přesilovou hru 5 na 3.
     
    58:48
    Sympatická snaha moravského celku končí povětšinou nepřeností v rozehrávce. Pakliže se Moravané přeci jen k šanci propracují, obvykle bývá připraven brankář Vacek.
     
    57:42
    Juštu střídá na trestné lavici Bárta a Kohouti se budou snažit přidat druhou branku.
     
    57:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci se přeci jen dočkali čestného úspěchu. Přesilovou hru využívá z bezprostřední blízkosti dorážející MAŠÍČEK. Jelikož byla signalizována výhoda, bude hostující celek pokračovat v početní výhodě. Asistence: Přecechíč.
     
    57:18
    Jušta si v souboji pomohl hákováním a odjíždí na trestnou lavici.
     
    56:34
    Hra je znovu přerušena pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    56:04
    A jsou to již znovu mladíci z východních Čech, kteří se tlačí za dalším gólem. Hanáci? Ti už by se nejradši viděli v útrobách stadionu.
     
    55:39
    Na krátký časový úsek se Kohouti usídlili před Vackem, avšak žádná šance z jejich snažení nerezonovala.
     
    54:39
    Lvi jsou i nadále aktivní a svým herním projevem musí přítomné diváky bavit. Pakliže by se podobným způsobem prezentovali i při mistrovských zápasech, neměl bych o sezónu pod Bílou věží sebemenší obavy.
     
    53:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dnešní zápas si Hanáci za rámeček rozhodně nedají, ba naopak na něj budou chtít zapomenout co možná nejrychleji. MARTIN NEDOMLEL bekhendovou střelou pod víko prostřelil Pražana. Asistence: Petr Poppel.
     
    53:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jubilejní desátou branku přidává DANIEL ŠEDIVÝ. Ten se nenechal na brankovišti odstavit od kotouče a s vypětím všech sil jej zasunul za záda Pražana. Asistence: Josef Vognar, Jakub Heligr.
     
    53:12
    Útočné choutky Hanáků vzaly za své hned první přihrávkou, která postrádala nejen přesnost, ale i razanci.
     
    52:53
    Janda se zbavil dotírajícího Čapka a z rohu kluziště si vybruslil až do mezikruží, odkud však trefil pouze dobře postaveného Pražana.
     
    52:16
    Postavení útočícího hráče v brankovišti vyhání Lvi z pásma.

    Radek Kozel

    Branky a nahrávky: 10. Nedomlel, 14. Síla, 30. Poppel, 31. Janda, 34. Poppel, 36. Jušta, 38. Poppel, 42. Záliš, 45. Hynek, 54. Šedivý, 54. Nedomlel – 58. Přecechíč, 60. Hladiš


    Mountfield HK: Ševců (30. Vacek) – Janoušek, Řehák, Müller, Junek, Perička, Naar, Heligr, Bárta – Síla, Poppel "C", Soukup, Záliš, Nedomlel, Petržílka, Janda, Kašpar, Jušta, Vognar, Šedivý, Hynek. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Olomouc: Machatý (31. Richard Pražan) – Harabiš "C", Pírek, Hladiš, Nekvapil, Bajek, Kocián, Čapka, Holub, Říha, Tomajko, Handl, Dvořák, Ondřej Tichý, Přecechíč, Daniel Pražan, Jan Tichý, Kavan, Vrána, Mašíček. Trenér: Pavel Sedlák.
    bahis siteleri