Mountfield HK – Olomouc 11:2 (kon.) | Sparta – Slavia 4:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
11:2 (2:0, 5:0, 4:2)
HC Olomouc
Úterý 02.08.2016, 12:45 • Malá hala FORTUNA arény, Hradec Králové • Přípravné zápasy mladšího dorostu
Partner:
     
    59:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Druhou branku v krátkém časovém sledu zaznamenávají mladíci z Olomouce. A nutno podotknout, že to byl gól výstavní! HLADIŠ se opřel z prostoru mezi kruhy do černé gumy a tvrdým projektilem propálil všechno, co mu stálo v cestě. Asistence: Nekvapil.
     
    59:28
    Vognar putuje na trestnou lavici a Hanáci mají k dispozici přesilovou hru 5 na 3.
     
    57:42
    Juštu střídá na trestné lavici Bárta a Kohouti se budou snažit přidat druhou branku.
     
    57:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci se přeci jen dočkali čestného úspěchu. Přesilovou hru využívá z bezprostřední blízkosti dorážející MAŠÍČEK. Jelikož byla signalizována výhoda, bude hostující celek pokračovat v početní výhodě. Asistence: Přecechíč.
     
    57:18
    Jušta si v souboji pomohl hákováním a odjíždí na trestnou lavici.
     
    53:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dnešní zápas si Hanáci za rámeček rozhodně nedají, ba naopak na něj budou chtít zapomenout co možná nejrychleji. MARTIN NEDOMLEL bekhendovou střelou pod víko prostřelil Pražana. Asistence: Petr Poppel.
     
    53:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jubilejní desátou branku přidává DANIEL ŠEDIVÝ. Ten se nenechal na brankovišti odstavit od kotouče a s vypětím všech sil jej zasunul za záda Pražana. Asistence: Josef Vognar, Jakub Heligr.
     
    50:09
    Hosté již fyzicky nestíhají, a tak si pomáhají fauly. Tomajko zastavil pronikajícího Hynka pouze za cenu dvou trestných minut.
     
    47:39
    Dvořák se provinil hákováním proti pravidlům a jde si odsedět dvě minuty.
     
    45:23
    Velkou chybu udělal na útočné modré čáře hradecký Nedomlel, kterému sjel kotouč z čepele, čehož okamžitě využil Kavan. Ten ujížděl sám na Vacka, avšak střelu mezi betony strážce hradecké svatyně vytěsnil.
     
    44:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Již jen jeden přesný zásah chybí Lvům k tomu, aby nastříleli Kohoutům deset branek! Tu devátou totiž přidává po střele nad pravým beton Pražana TOMÁŠ HYNEK. Asistence: Daniel Šedivý, Josef Vognar.
     
    41:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi pokračují v nastoleném trendu z konce druhé periody a VOJTĚCH ZÁLIŠ přidává již osmou branku. Prosadil se po hezké technické kličce a následné střele z prostoru mezi kruhy. Asistence: Martin Nedomlel.
     
    39:32
    Na pořadu dne byla již osmá branka v olomoucké kleci! Tu však odmítl po krásné přihrávce Síly napříč brankovištěm Perička, který nezacílil přesně.
     
    37:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další hřebíček do olomoucké rakve zatlouká krásnou ranou do šibenice kapitán PETR POPPEL. Pakliže bychom nebyli svědky přípravného utkání mladších dorostenců, ale diváky kanadsko-americké NHL, létaly by na led čepice. Hradecký kapitán totiž zacílil v dnešním utkání přesně již potřetí a zaznamenal tudíž hattrick! Asistence: Tomáš Janoušek.
     
    36:13
    Sedmou branku mohou Lvi přidat během přesilové hry, neboť na dvě minuty je vyloučen Tomajko.
     
    35:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    S pořádným debaklem nejspíš odjedou mladíci Olomouce zpět na Moravu. Šestou brankou totiž jejich konto zatížil JAROSLAV KAŠPAR. Asistence: Jan Jušta, Tomáš Perička.
     
    33:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    Co se však hradeckému kapitánovi nepovedlo před malou chvílí, to napravil nyní. Přesnou střelou procedil PETR POPPEL kotouč do olomoucké klece a navyšuje vedení Mountfieldu na 5:0. Bez asistence.
     
    32:58
    Olomoučtí mladíci nebyli tentokrát nikterak daleko od toho, aby inkasovali nepopulárního bůra! Po střele Poppela zazvonila branková konstrukce.
     
    30:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zdá se, že o vítězi dnešního klání je rozhodnuto. Další branku do olomoucké klece přidává MARTIN JANDA a já si nedovedu představit, co by se muselo stát, aby Východočeši povolili jakýkoliv zvrat v utkání. Asistence: Jaroslav Kašpar, Jan Jušta.
     
    29:39
    Lodivod domácího celku, pan Petr Luštinec, se odhodlal ke střídání brankářů. Ševců udržel čisté konto a po zbytku zápasu jej nahradí Vacek.
     
    29:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Třebaže Kohouti vstoupili do druhé třetiny aktivně a byli Východočechům přinejmenším vyrovnaným soupeřem, jsou to domácí, kteří navyšují své vedení. Hezkou ranou se o to postaral kapitán PETR POPPEL. Asistence: Martin Nedomlel.
     
    26:22
    Dvě minuty si za držení protihráče odpyká na trestné lavici Kavan.
     
    23:27
    Tomajko ujel s Dvořákem do útoku a byly z toho dvě velké šance, kdy Tomajko nejprve zakončoval přízemní střelou mezi betony a následně i nebezpečně dorážel. Ševců však podržel svůj tým.
     
    19:29
    Krásnou individuální akcí se divákům prezentoval Záliš,který se nejprve elegantně zbavil obránce a následně střelou bekhendem trefil do masky Machatého.
     
    15:27
    Olomoučtí prozatím nestíhají zachytávat rychlé ataky domácích mladíků. V další velké šanci se ocitl Bárta, který však tváří v tvář Machatému se svým zakončením mezi betony neuspěl.
     
    14:26
    S Hanáky mohlo být ještě hůře, neboť Jušta orazítkoval střelou z levého kruhu tyč Machatého brány.
     
    13:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši vyslyšeli má slova a VOJTĚCH SÍLA posílá přesnou dorážkou svůj tým do dvoubrankového vedení. Hradecký útočník se nenechal v prostoru před brankou odstavit a zacílil přesně mezi betony Machatého. Asistence: Martin Nedomlel, Petr Poppel.
     
    13:11
    Možnost navýšit své vedení budou mít hokejisté z východočeské metropole při přesilové hře. Vyloučen je za podražení Vrána.
     
    10:49
    Hostům se nabízí příležitost k vyrovnání, jelikož za podražení putuje za katr Jušta.
     
    09:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zcela oprávněně se domácí ujímají vedení. Krátce po návratu Jušty z trestné lavice se z bezprostřední blízkosti prosazuje MARTIN NEDOMLEL. Asistence: Votěch Síla.
     
    06:31
    Přesilovou hru si vyzkouší i Kohouti. Za nedovolenou hru vysokou holí si dvě minuty odsedí Jušta.
     
    03:34
    Olomoučtí jdou po nedovoleném zákroku Říhy do čtyř.

    Radek Kozel

    Branky a nahrávky: 10. Nedomlel, 14. Síla, 30. Poppel, 31. Janda, 34. Poppel, 36. Jušta, 38. Poppel, 42. Záliš, 45. Hynek, 54. Šedivý, 54. Nedomlel – 58. Přecechíč, 60. Hladiš


    Mountfield HK: Ševců (30. Vacek) – Janoušek, Řehák, Müller, Junek, Perička, Naar, Heligr, Bárta – Síla, Poppel "C", Soukup, Záliš, Nedomlel, Petržílka, Janda, Kašpar, Jušta, Vognar, Šedivý, Hynek. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Olomouc: Machatý (31. Richard Pražan) – Harabiš "C", Pírek, Hladiš, Nekvapil, Bajek, Kocián, Čapka, Holub, Říha, Tomajko, Handl, Dvořák, Ondřej Tichý, Přecechíč, Daniel Pražan, Jan Tichý, Kavan, Vrána, Mašíček. Trenér: Pavel Sedlák.
    bahis siteleri