Do 81 kg - odpolední předkola (muži) (kon.) | Do 91 kg - odpolední předkola (muži) (kon.)
Do 60 kg - dopolední předkola (muži) (kon.) | Do 69 kg - dopolední předkola (muži) (kon.)
Do 81 kg - dopolední předkola (muži) (kon.) | Do 60 kg - odpolední předkola (muži) (kon.)
Do 69 kg - odpolední předkola (muži) (kon.) | Do 81 kg - odpolední předkola (muži) (kon.)
konec
Do 81 kg - dopolední předkola (muži)

Neděle 07.08.2016, 17:45 • Riocentro - Pavilion 6 • Olympijské hry - Box
Sledujte:
     
    3. kol
    Třetí kolo bylo pořádně vyrovnané a oba dva borci nervózně čekali na to, čí ruka bude zdvižena do vzduchu. Nakonec o kousíček zvítězil Albert Ramon Ramirez, který v závěrečném kole dostal dvě desítky, zatímco Petr Chamukov jen jednu.
     
    1. kol
    Petr Chamukov vstupoval do zápasu proti Albertovi Ramonovi Ramirezovi v roli papírového favorita, jenže Venezuelan se mu papíry pokusil roztrhat skvělým nástupem a vyšlo mu to. První kolo, které bylo poměrně vyrovnané, míří na stranu Alberta Ramona Ramireze.
     
    3. kol
    Joshua Buatsi zasypal svého soupeře tvrdými ranami, které Katende neunesl a po technickém knockoutu zápas předčasně končí. Páni! Rozhodčí už se na to nemohl dívat a Joshua Buatsi zvedá ruce nad hlavu.
     
    1. kol
    Kennedy Katende sice párkrát Joshuu Buatsiho zasáhl, více ran ale schytal a tak první kolo jde na vrub britského boxera, který dostal třikrát deset bodů, zatímco Katende třikrát o bod méně.
     
    3. kol
    Rozhodčí ještě své známky upravili a nakonec se jednoznačným vítězem stává Carlos Andres Mina, který vítězí 3:0 na body. Serge Michel se svým silným levým hákem neuspěl a Josepha Warda v osmifinále vyzve Ekvádorec.
     
    2. kol
    Pozor na to! Serge Michel vytáhl ve správný čas svůj levý hák a ukázal Carlosovi Andresovi Minovi, že až zas tak jednoduché to mít nebude. Druhé kolo vyznívá pro Němce, který získal třikrát deset bodů, zatímco Mina u všech rozhodčích o bod méně.
     
    1. kol
    Je za námi úvodní kolo, v němž měl na vrh Carlos Andres Mina a od všech rozhodčích dostal deset bodů. Ekvádorec vede 1:0 a nyní je na řadě „Bavorský sniper“, který dostal třikrát devět bodů a potřebuje zabrat.
     
    Utkání mezi oběma borci začne o pár okamžiků později, než bylo původně plánováno.

    Tomáš Reiner

    Výsledky mužské polotěžké váhy (do 81 kg)
    Serge Michel (GER) v Carlos Andres Mina (ECU) 3:0
    Kennedy Katende (UGA) v Joshua Buatsi (GBR) - technický knockout (3. kolo)
    Petr Chamukov (RUS) v Albert Ramon Ramirez (VEN) 1:2
    bahis siteleri