Osvětim – Vsetín 3:1 (kon.) | Havířov – Tychy 5:3 (kon.)
konec
AZ Havířov
5:3 (1:1, 2:2, 2:0)
GKS Tychy
Sobota 13.08.2016, 14:30 • K&K PNEU Aréna • O pohár ředitele HM Globus
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté už neměli na co čekat a riskli hru bez brankáře. Jenže při jednom ze soubojů v rohu mantinelu o kotouč přišli a výsledkem je pátá branka Azetu. Do prázdné branky pálil přes celé kluziště RADIM VALCHAŘ.
    Bez asistence.
     
    53:52
    Havířov právě vstřelil branku!
    Kde se vzal, tu se vzal – MICHAL SZTEFEK. Vzniklou díru v obraně Tych dokázali domácí skvěle využít. Vybojovaný kotouč v útočném pásmu poslal Marek Kalus okamžitě na rozjetého Sztefka, který z ideální střelecké pozice v mezikruží nezaváhal. Ranou těsně pod břevnou překonal bezmocného Žigárdyho.
    Asistence: Marek Kalus.
     
    36:02
    GKS Tychy právě vstřelil branku!
    Také hosté rychle využívají přesilovku, a tak máme opět srovnáno. Ani tentokrát se nejednalo o žádnou hokejovou krásu, ale účinnou střelu od modré, která byla před Lacem tečována. O změnu směru až do branky se postaral REMIGJUSZ GAZDA.
    Asistence: Marcin Horzelski.
     
    28:24
    Havířov právě vstřelil branku!
    Vedení v zápase se otáčí, nyní jdou do trháku Havířovští. Přesilovou hru totiž dokázali bleskurychle využít po jednom z nahození od modré čáry. To orazítkovalo tyč hostující branky a dorážející MAREK KALUS stihl volný kotouč rychle uklidit až za brankovou čáru.
    Asistence: Jakub Peslar, David Nesvadba.
     
    26:31
    Havířov právě vstřelil branku!
    DANIEL ŠTUMPF opět provedl bekhendovou kličku, jenže jako pravák dokázal Žigárdiho oklamat a parádním způsobem posílá kotouč za jeho záda!
     
    21:20
    GKS Tychy právě vstřelil branku!
    Hosté se dostali do rychlého přečíslení 2 na 1, puk se ocitl na hokejce PETERA KUBOŠE, který viděl, že je jeho spoluhráč dobře pokrytý obráncem. Zvolil tak střelu po zemi, kterou si Laco nechal projít mezi betony.
    Asistence: Marcin Kolusz, Kamil Kalinowski.
     
    03:38
    GKS Tychy právě vstřelil branku!
    Máme rychle srovnáno. Nenápadný nához od modré vypadal sice poněkud neškodně, jenže Laco měl zcela zakrytý výhled a puk se navíc po několika tečích dostal přesně do růžku havířovské branky. Za autora branky je prohlášen MATEUSZ BEPIERSZCZ.
    Asistence: Marcin Kolusz.
     
    02:06
    Havířov právě vstřelil branku!
    Samuel Ollender objel s kotoučem branku soupeře a nabídl parádní přihrávku DAVIDU DVOŘÁČKOVI. Ten s ničím neotálel a puk z bezprostřední blízkosti branky poslal pod víko! Brankář Žigárdy zde mnoho šancí neměl. Domácí se rychle ujímají vedení.
    Asistence: Samuel Ollender, Radim Valchař.

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 3. Dvořáček (Ollender, Valchař), 27. Štumpf (TS), 29. Kalus (Peslar, Nesvadba), 54. Sztefek (Kalus), 60. Valchař – 4. Bepierszcz (Kolusz), 22. Kuboš (Kolusz, Kalinowski), 37. Gazda (Horzelski)


    AZ Havířov: Laco (Šimeček) – Krisl, Lenďák, Petran, Korím, Nesvadba, Peslar, Orság, Bahounek – Sztefek, Haas, Kalus – Maruna, Matula, Štumpf – Ollender, Valchař, Dvořáček – Pořízek, Bednář, Kotala
    GKS Tychy: Žigárdy (Kosowski) – Baginski, Komorski, Ciura, Vozdecký, Kalinowski, Rzeszutko, Kristek, Gazda, Kogut, Galant, Kotlorz, Kuboš, Bryk, Witecki, Zatko, Pociecha, Kůrka, Kolusz, Horzelski, Bepierszcz

    Rozhodčí: Mikula – Moravec, Hranoš
    bahis siteleri