Norimberk – Kometa Brno 3:2 (kon.)
konec
Norimberk Ice Tigers
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
HC Kometa Brno
Sobota 13.08.2016, 20:00 • Würth Arena, Neumarkt • Dolomiten Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:12
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Kováčik – 2 min., vysoká hůl).
     
    58:05
    Kometa hraje bez brankáře a zkouší to v šesti.
     
    58:03
    Oddechový čas pro Kometu Brno.
     
    52:49
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Šnajnar – 2 min., držení protihráče).
     
    50:06
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Štencel – 2 min., hákování).
     
    48:36
    Vyloučení v týmu Norimberk Ice Tigers (Mebus – 2 min., nedovolené bránění).
     
    47:18
    Norimberk právě vstřelil branku!
    No tak to je velká škoda. Radim Zohorna zbytečně dlouho držel kotouč a chtěl ho odpravit od své brány, jenže toho si všiml jeden z německých hráčů, byl to BRANDON SEGAL, který mu čistě odebral kotouč a poté ho rychle poslal za záda bezmocného Vejmelky. Asistence: Marcus Weber.
     
    45:37
    Hynek Zohorna vybídl Jana Hrušku ke střele z voleje, Reimer se sotva stihl přesunout ke své vzdálenější tyči, ale konečky své brusle vytáhl puk mimo svou klec.
     
    38:43
    Norimberk právě vstřelil branku!
    Němci se prakticky z ničeho dočkali vyrovnání. DAVID STECKEL v závěru druhé třetiny vypálil z pravého kruhu, Vejmelka kotouč neudržel mezi betony, a i když dělali Trška s Kochem co mohli, šourající puk do brněnské svatyně nedokázali vylovit. Bez asistence.
     
    36:17
    Obrovská šance Němců. Syvret střílel od modré a Vejmelka musel po nepřehledné akci řešit tutovku Kozeka. Na poslední chvíli ucpal pravou tyč svými betony.
     
    35:28
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Zaťovič – 2 min., sekání).
     
    34:43
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tlak Komety gradoval až vygradoval ve vedoucí branku. Brňané spustili spršku střel před Reimerem, který vyrážel jednu střelu za druhou, až nestačil na dorážku TOMÁŠE HAVRÁNKA, jenž překlápí skóre na stranu Moravanů. Asistence: Tomáš Vondráček, Michal Gulaši.
     
    32:20
    Vojta Němec měl na hokejce již podruhé druhou branku. V přesilovce dostal ideální přihrávku od Gulašiho, ale za Reimerem zaduněl pouze mantinel.
     
    31:27
    Vyloučení v týmu Norimberk Ice Tigers (P. Reimer – 2 min., podražení).
     
    29:37
    A mohlo být rázem 2:1 pro Kometu. Vojtěch Němec se řítil sám na Reimera, ale svůj nájezd nedotáhl do úspěšného konce. Kometa je momentálně lepší a politá živou vodou.
     
    28:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je to tady! Brňané se dočkali a za zvuků gólové znělky "Heja Heja" je obrovská radost v brněnském kotli. Kometa šla do rychlého brejku a na konci celé akce byla přesná střela obránce LUKÁŠE VÁGNERA, který propálil Reimera. Asistence Martin Dočekal, Tomáš Havránek.
     
    15:38
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Gulaši – 2 min., podražení).
     
    12:11
    Kometa se usadila v pásmu, Štencel opět úřadoval na modré a čekal až mu někdo najede před bránu. Jeho myšlenku pochopil Hruška a jemnou tečí vystrašil německého gólmana. Vyrovnání se ale nekoná.
     
    11:46
    Vyloučení v týmu Norimberk Ice Tigers (Syvret – 2 min., podražení).
     
    08:57
    Zatímco "domácí" jsou v plném počtu, obrovskou šanci měl po příhře Štencela další obránce Trška. Ten se ocitl sám před Jenikem, ale střelou na dlouhou hůl neuspěl.
     
    06:59
    Vyloučení v týmu Norimberk Ice Tigers (Reimer – 2 min., sekání).
     
    04:37
    Norimberk právě vstřelil branku!
    Německý tým jde po necelých pěti minutách do vedení. Zpoza brány našel Dupuis najetého ANDREWA KOZEKA a ten střelou mezi betony překonává Vejmelku. Rychlá a úderná akce soupeře českého týmu slaví úspěch. Asistence: Philippe Dupuis, Brandon Segal.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 5. Kozek (Dupuis, Segal), 39. Steckel, 48. Segal (Weber) – 29. Vágner (Dočekal, Havránek), 35. Havránek (Vondráček, Gulaši)


    Norimberk Ice Tigers: J. Reimer (Jenike) – Festerling, Syvret, Blacker, Mebus, Martinovič, Weber, Teubert, Linden – P. Reimer (C), Kozek, Buzas, Segal, Reinprecht, Steckel, Ehliz, Pfleger, Filin, Möchel, Meilleuer, Dupuis, Pföderl. Trenér: Robert Wilson.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Čiliak) – Kováčik, Vágner, Šnajnar, Gulaši, Trška, Koch, Štencel – T. Vondráček, V. Němec, Dymáček – H. Zohorna, Zaťovič, J. Hruška (C) – Vincour, Haščák, Dočekal – Dostálek, R. Zohorna, Havránek. Trenéři: Libor Zábranský, Martin Pešout, Kamil Pokorný.

    Rozhodčí: Lazerri, Moschen – Stefenelli, Pardatscher.

    Diváci: 895
    bahis siteleri