Barcelona – Sevilla 3:0 (kon.)
konec
FC Barcelona
3:0 (1:0)
Sevilla FC
Středa 17.08.2016, 23:00 • Camp Nou (Barcelona) • Španělský superpohár
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 23:00.
     
    Netradičně až ve 23:00 začne středeční odvetné utkání v boji o Supercopa de Espaňa mezi FC Barcelonou a Sevillou. Po výhře 2:0 mají k zisku trofeje blíže Katalánci.
     
    FC Barcelona
    Jako by snad ani nikdy nemohl být klid, musejí si říkat v Barceloně. I přes skvělou výchozí pozici do odvety o Španělský superpohár je uvnitř Camp Nou pořádně rušno. Již samotné zranění Iniesty a Mathieuho na klidu nepřidá, přesto tématem číslo 1 posledních desítek hodin je situace Claudia Brava. Gólmanská jednička je dle informací na odchodu do Manchesteru City, a to i když podle některých zpráv on sám odejít nechce. Vedení však preferuje v bráně kolegu Ter Stegena a navíc uvažovaných 25 miliónů eur od City není k zahození a samotní představitelé na přestup tlačí.
    A jelikož Marc Andre je zraněn, je možné v odvetě proti Seville očekávat mezi třemi tyčemi toho nejméně žkušeného, Jordiho Masipa. Jisté také je, že minimálně na 2 postech bude muset trenér Luis Enrique udělat změnu. Vzhledem k pozitivnímu hodnocení se mohou culés nejspíše těšit na novou posilu Digneho na levém kraji obrany a kapitána Iniestu pravděpodobně nahradí Denis Suárez, který na tomto postu hrál jak v přípravě, tak i v nedělním duelu po odstoupení Andrese. V rámci rotace by také mohl na pravém kraji defenzívy nastoupit Aleix Vidal.
    Pokud Barca uhájí náskok 2:0, bude se radovat z první trofeje nové sezóny a zároveň kouč barcelonských zkompletuje svoji sbírku, protože právě Supercopa de Espaňa mu loni unikla.
     
    Sevilla FC
    I hostující tým musí počítat ztráty. Trenér Sampaoli bude postrádat dvojici obránců Sergio Escudero a Rami, oba si přivodili svalové zranění a dvojici Carriço Timothée Kolodziejczak kvůli karetním trestům. V obraně by tedy měl nastoupit Carmona a mladá posila z celku Hercules, Alex Muňoz. Delší čas chybí i Nico Paraje. K týmu se ale již připojil Diego Gonzales. Vzhledem k výše uvedenému kouč hostů povolal i 4 hráče z rezervního celku.
    Pokud by se hráčům z Andalusie podařilo výsledek otočit, byl by to teprve druhý triumf v této soutěži. Poprvé a naposledy se Sevilla radovala v roce 2007.
    Na startu ročníku 2010/11 se oba letošní soupeři také potkali. Ale i přes úvodní výhru Blanquirojos 3:1 se díky vítězství 4:0 v odvetě na Camp Nou radovala z poháru Barcelona.
     
    První zápas

    První poločas úvodního finále španělského Superpoháru sice přinesl velice vyrovnaný souboj, nicméně diváci na stadionu Sancheze Pizjuána si mnoho vzrušení neužili. Během úvodních 45 minut nebylo k vidění mnoho zajímavých příležitostí, hra se odehrávala spíše ve středu hřiště.
    Do druhé půle oba celky vstoupili střelecky aktivněji. Nejprve pálil zpoza vápna Vázquez nad, pak na druhé straně Denis posílal nadýchaný balón na Luise Suáreze, jenž ho poslal hlavou mimo. Tato dvojice si spolupráci vyzkoušela o chvíli později a pomohl jim ještě Arda. Nová posila opět poslala dlouhý pas za obranu, Turan ho hlavou sklepl na Suáreze a ten v pohodě našel místo v brance – 0:1. Barcelona pak postupně stupňovala svoji převahu a domácí se do zakončení příliš nedostávali. Definitivní pojistku na vítězství přidal v 81. minutě střídající Munir, kterého vyslal kolmou přihrávkou Messi a mladý útočník chladnokrevně překonal Rica.
     
    Poslední zápasy

    FC Barcelona
    14.08.2016 Sevilla FC – FC Barcelona 0:2
    10.08.2016 FC Barcelona – Sampdoria 3:2
    06.08.2016 Liverpool FC – FC Barcelona 4:0
    03.08.2016 FC Barcelona – Leicester City 4:2
    30.07.2016 FC Barcelona – Celtic FC 3:1

    Sevilla FC
    14.08.2016 Sevilla FC – FC Barcelona 0:2
    09.08.2016 Real Madrid – Sevilla FC 3:2
    02.08.2016 Granada – Sevilla FC 0:2
    30.07.2016 St. Pauli – Sevilla FC 1:2
    28.07.2016 Mohuč – Sevilla FC 0:1
     
    Poslední vzájemné zápasy

    14.08.2016 Sevilla FC – FC Barcelona 0:2
    22.05.2016 FC Barcelona – Sevilla FC 2:0
    28.02.2016 FC Barcelona – Sevilla FC 2:1
    03.10.2015 Sevilla FC – FC Barcelona 2:1
    11.08.2015 FC Barcelona – Sevilla FC 5:4
     
    Předpokládané sestavy

    FC Barcelona: Masip – Vidal, Piqué, Mascherano, Digne – Rakitič, Busquets, Denis Suárez – Messi, Suárez, Arda

    Sevilla FC: Rico – Mercado, Mariano, Carmona, Muňoz – Iborra, N'Zonzi, Konopljanka – Vitolo, Vietto, Franco
     
    Úvodní sestavy:

    FC Barcelona: Bravo – Vidal, Umtiti, Mascherano (C) , Digne – Gomes, Busquets, Suarez – Messi, El Haddadi. Turan
    Náhradníci: Masip – Alba, Piqué, Rakitič, Roberto, Samper, Suaréz

    Trenér: Luis Enrique

    Sevilla FC: Rico – González, Mercado, Mariano – Konoplyanka, Iborra (C) , Kranevitter, Correa, Sarabia – Ganso – Ben Yedder
    Náhradníci: Churripi – Carmona Sierra, N'Zonzi, Vazquez, Vietto, Vitolo, Kijotake

    Trenér: Jorge Sampaoli

    Rozhodčí: H. Hernández – T. Magán, J. Miranda.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Vysoké napadání přínáší domácím zisk míče.
     
    2
    Sarabia neštrně zajel do Vidala, rozhodčí mu rázně domlouvá.
     
    3
    El Haddadi se nacházel v postavení mimo hru a to neuniklo pomeznímu sudímu, který tak signalizuje ofsajd.
     
    4
    Šikovně se pokoušel do šance uvolnit jednoho ze spoluhráčů Lionel Messi, ale jeho přihrávka byla o kousek delší, a tak ji zamýšlený adresát neměl šanci dostihnout.
     
    5
    Claudio Bravo vytáhl velmi důležitý zákrok proti střele, kterou vyprodukoval Pablo Sarabia. Ten si ve vápně pěkně našel volný prostor a chytrou přízemní střelou k pravé tyči se snažil překonat gólmana. Ten byl ale ve střehu a svůj tým podržel. Výhodu rohu má Sevilla.
    5. Sevilla v první šanci zápasu!
     
    6
    Na pěkný centr ze strany si do bezprostřední blízkosti branky naběhl Ganso a pohotově zakončoval. Jeho střele však překazil cestu do branky jeden z obránců, který ji srazil mimo nebezpečné území. Hlavní rozhodčí ukazuje k rohovému praporku a zahrávat bude Sevilla.
     
    7
    Hra přerušena z důvodu zdviženého praporku pomezního a hvizdu hlavního rozhodčího. Do ofsajdu se dostal Wissam Ben Yedder.
     
    8
    Sevilla nedokázala využít šanci v podobě rohového kopu. Centr ze vzduchu odvrací do bezpečí obrana soupeře.
     
    9
    Hráči Barcelony si rychle vyměňují přihrávky ve snaze otevřít soupeřovu obranu a bleskurychle zaútočit.
     
    10
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Lionel Messi ukázal jaký má přehled, a to když vymyslel přihrávku, po které se do šance dostal ARDA TURAN. Krásný pas a nekompromisní zakončení zevnitř pokutového území. Výsledkem této spolupráce je míč končící v pravém dolním rohu branky.
    10. TURAN - 1:0
     
    11
    Obrana soupeře měla co dělat, aby zablokovala ránu zevnitř pokutového území, jenž vyslal El Haddadi. Ten se nikterak nerozpakoval a střílel jen okamžik poté, co k němu doputovala přihrávka jednoho z jeho spoluhráčů. Míč končí za brankovou čarou a bude se kopat rohový kop. Barcelona bude mít možnost ohrozit soupeřovu branku.
     
    12
    Barcelona má míč pevně ve své moci a soupeři ho nepůjčuje. Krátkými přihrávkami na co nejmenší počet doteků teď hru kontroluje.
     
    13
    Busquets jemně zatáhnul za dres jednoho z hostujících hráčů, a tak rozhodčímu nezbylo nic jiného než písknout proti brance Barcelony.
     
    14
    Vysoké napadání umí i Sevilla, která to momentálně ukazuje na trávníku, jenže bez úspěchu.
     
    15
    Barcelona hraje svůj typický fotbal, Sevilla může jenom čekat na nějakou chybičku v rozehrávce domácích.
     
    16
    Takovéto počínání je za hranicí pravidel, to by měl Pablo Sarabia vědět. V souboji byl velmi nešetrný, a proto sahá Alejandro Hernandez po píšťalce a signalizuje faul.
     
    17
    Aleix Vidal vymyslel geniální přihrávku, kterou si našel Lionel Messi. Ten však v obrovské šanci selhal, když míč zevnitř pokutového území namířil pár centimetrů vedle pravé tyče.
    17. Lionel Messi a jeho šance
     
    18
    Na branku hostů se žene další útok domácích, ale Messi nepochopil přihrávku Turana a míč tak skončil v zámezí.
     
    19
    Gomes ztratil míč proti přesile, jenže nákop Mercada nikoho nenašel. Míč je opět na kopačkách domácích.
     
    20
    Hráči Barcelony drží balón na svých kopačkách a vyměňují si rychlé přihrávky.
     
    21
    Konopljanka ve snaze vypíchnout soupeři míč zasáhl nohy protihráče. Rozhodčí přerušuje hru.
     
    22
    Umtiti si poradil s dotírajícím útočníkem a hra může pokračovat na levé straně, kde má míč v moci Lucas Digne.
     
    23
    Do ofsajdového postavení se dostal Arda Turan a jelikož se zapojil do hry, pomezní jeho ofsajd signalizuje. Míč bude mít soupeř.
     
    24
    Kdyby Denis Suarez věděl, jak Andre Gomes s jeho přihrávkou na hranici vápna naloží, možná by se rozhodl vše řešit jinak. Míč o hodně velký kus minul pravou tyč.
     
    25
    Mascherano uklidil míč před dotírajícím Konopljankou do zámezí, Sevilla bude vhazovat.
     
    26
    Konopljanka se dostal ke střele v pokutovém území, ale jeho pokus byl úspěšně zablokován. Útočná snaha týmu Sevilla může pokračovat. Následovat bude rohový kop.
     
    27
    Konopljanka se právě ujal zahrání rohového kopu. Míč však nenašel žádného z jeho spoluhráčů, a obrana soupeře tak míč pohodlně odvrátila do bezpečí.
     
    28
    Correa lišácky poslal míč na Sarabiu, jenže ten byl příliš pomalý, míč letí za postranní čáru.
     
    29
    Přihrávka Gomese prošla za hostující obranu, ale byla příliš pomalá, a tak se El Haddadi k míči nedostal.
     
    30
    Suarez poslal krátkou rychlou přihrávku skrz obranu soupeře ve snaze uvolnit spoluhráče pohybujícího se na ofsajdové hranici. Jeden z obránců ale na poslední chvíli zasáhl, a odvrátil tak nebezpečí.
     
    31
    Rozhodčí přerušuje hru. Lionel Messi si vykoledoval odpískání faulu. Po tvrdém zákroku jde jeho protihráč k zemi.
     
    Byla nařízena penalta.
     
    32
    Hráči deklarují, že Samuel Umtiti zahrál rukou a vypadá to, že mají pravdu. Rozhodčí viděl počínání jednoho z bránících hráčů v rozporu s pravidly.
    32. Žlutá karta
     
    33
    Iborra se může chytat za hlavu! Svoji penaltu sice lišácky namířil do levé poloviny brány, ale Claudio Bravo byl připravený na vše a vytahuje parádní zákrok!
    33. Penalta
     
    34
    Sevilla bude zahrávat rohový kop. Sevilla nedokázal využít šanci v podobě rohového kopu. Centr ze vzduchu odvrací do bezpečí obrana soupeře. Míč opustil hrací plochu a Sevilla ho pošle zpět do hry od rohového praporku.
     
    35
    Konopljanka poslal do vápna šikovný centr z rohového kopu. Jeden z obránců soupeře se však rychle zorientoval a včas zasáhl.
     
    36
    Barcelona zvyšuje své procento držení míče pomocí série přihrávek. Vyčkávají na správnou chvíli k založení nového útoku.
     
    37
    Mascherano oslovil svým nákopem Turana, který si míč fantasticky zpracoval, jenže byl proti přesile, a tak musel zařadit zpátečku.
     
    38
    Digne našel krásným dloubáčkem Suareze, jenže ten z voleje trefil pouze stopera Mercada.
     
    39
    Barcelona si na chvíli vzala míč do parády, ale soupeř ji nepouští k ničemu velkému.
     
    40
    Andalusané po dlouhé době kombinují , jenže pouze na své polovině, kde nehrozí žádné nebezpečí pro branku Brava,
     
    41
    Praporek rozhodčího vylétl vzhůru. Důvodem je Wissam Ben Yedder a jeho ofsajdové postavení.
     
    42
    Messi obešel trojici protihráčů, skončil až na Iborrovi, který ho výborným zákrokem zastavil.
     
    43
    Blíží se nám konec prvního poločasu, Barcelona stále vede 1:0 a má herní převahu.
     
    44
    Mercado poslal přihrávku do vápna, která nenašla svého adresáta. Obrana soupeře odvedla precizní práci.
     
    45
    Gabriel Mercado mohl skórovat z malého vápna po centru ze strany, ale střela hlavou, kterou vyslal, zamířila pouze do břevna.
    45. Druhé andaluské břevno
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Doufejme, že hráči přijdou po poločasové přestávce na hřiště s novým elánem. Zatím jsme totiž měli možnost sledovat pouze průměrný zápas. Lepším týmem v prvním poločase je Barcelona, hráči si užívají svou územní převahu. Domácí uplatňují převážně kombinační pojetí hry, kdežto hosté sází především na bleskový přechod do útoku.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 00:04 .
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Krásná přihrávka si našla cestu přesně ke svému cíli. ARDA TURAN ji převzal a zhruba z 20 metrů vypálil na bránu. Střela mu úžasně sedla a skončila svůj let u levé tyče, za zády bezmocného brankáře.
    47. TURAN - 2:0
     
    48
    Sevilla zaspala začátek druhého poločasu a soupeř ji potrestal, teď to budou mít velice těžké.
     
    49
    Barceloně to stále nestačí a na branku hostů míří další útok, u míče je momentálně Messi.
     
    50
    Sevilla se snaží o kombinační hru. Hráči na svých kopačkách míč nedrží déle jak na dva doteky, a snaží se tak rozpohybovat obranu soupeře. Počínají si velmi trpělivě, což by mohl být klíč k úspěchu.
     
    51
    Šance hostů skórovat z rohového kopu byla zmařena jedním ze soupeřových obránců, kterému se podařilo nebezpečnou situaci vyřešit šikovným zákrokem. Hlavní a pomezní sudí se shodli a signalizují rohový kop pro Sevillu.
     
    52
    Mascherano chce uklidnit hru a míč přihrál až ke svému brankáři, který vzápětí přihrává svému levému bekovi.
     
    53
    Arda Turan po přihrávce nebezpečně vypálil z hranice pokutového území. Svou ranou jen těsně přestřelil soupeřovu branku. Pěkný pokus.
    53. Arda svůj třetí gól zatím nepřidá!
     
    54
    Hosté jsou právě na výletě na polovině domácích, jenže vůbec nejsou nebezpeční.
     
    55
    Konopljanka zkusil své štěstí zhruba z hranice pokutového území, ale jeho rána, směřující dolů doprostřed branky, byla příliš slabá na to, aby si s ní Claudio Bravo nedokázal poradit.
     
    56
    Barcelona právě vstřelila branku!
    LIONEL MESSI ukázal svůj cit pro gól, když si ve vápně skvěle naběhl na nadýchaný centr, který adresoval Lucas Digne, a pohotově míč usměrnil hlavou k levé části brankové konstrukce. Zvýšil tak skóre dnešního utkání na 3:0.
    56. MESSI - 3:0
     
    57
    Hrací pole opouští Ganso, nahradí ho Franco Vazquez.
     
    58
    Zdá se, že Barcelona bude tento zápas dohrávat, domácí hráči v pohodě kombinují na polovině hřiště.
     
    59
    Postupným útokem Barcelona získává územní převahu, Sevilla momentálně brání v zataženém bloku.
     
    60
    Barcelona drží balón a vyměňuje si sérii přihrávek. Jeho hráči vyčkávají na ten správný moment k rychlému průniku skrz obranu soupeře.
     
    61
    Luis Enrique posílá do boje čerstvou krev. Lucas Digne si už dnes více nezahraje, jeho místo zaujme Jordi Alba
     
    63
    Wissam Ben Yedder opouští hrací plochu. Místo něj se do hry zapojí Victor Vitolo
     
    64
    Sevilla marně napadá rozehrávku soupeře, ten stále drží míč na svých kopačkách.
     
    65
    Kranevitter svým faulem přerušuje soupeřův útok. Rozhodčí ho upozorňuje, že další takový zákrok bude již oceněn žlutou kartou. Barcelona bude mít výhodu přímého kopu. Slibná pozice pro přímé ohrožení branky.
     
    66
    Lionel Messi nenaložil příliš dobře se svým volným kopem z 20 metrů. Napálil jej totiž přímo do zdi.
     
    67
    Rozhodčí Alejandro Hernandez nepřehlédl podražení, kterého se při pokusu získat míč dopustil Pablo Sarabia. Nutno říci, že to bylo ze strany sudího správné rozhodnutí.
     
    68
    Míč končí vysoko nad brankou poté, co se do něho pořádně opřel Lionel Messi. Ten zkoušel své štěstí zhruba z hranice vápna, balón však netrefil ideálně, a tak se žádné oslavy nekonají.
     
    69
    Sarabia si jednoduše položil brankáře Brava, jenže místo střely volil ještě přihrávku na spoluhráče. Ta ovšem nevyšla, míč získal Umtiti.
     
    70
    Correa lehce procházel středem hřiště, zastavil ho až pozorný Mascherano.
     
    72
    Vitolo zamezil čtvrté brance Barcelony, protože míč těsně před brankovou čárou odkopnul mimo nebezpečí.
     
    73
    Munir El Haddadi se tlačí do vápna, ale přihrávka pod sebe je zblokována.
     
    74
    Ze hry odstupuje Joaquin Correa a místo něj na hřiště vběhne Luciano Vietto.
    Denis Suarez se s dnešním zápasem rozloučí, na jeho místo naskočí Ivan Rakitič
    Hřiště opustil Sergio Busquets a nahradil ho Sergi Samper
     
    75
    Míč od rohového praporku neletí přímo do pokutového území, Barcelona ho totiž zahrává přihrávkou na kratší vzdálenost.
     
    76
    El Haddadi dnes na hřišti kouzlí, tentokrát si pomohl zidanovkou proti Mercadovi.
     
    77
    Barcelona drží balón na svých kopačkách a vyměňuje si dlouhé přihrávky.
     
    78
    Lionel Messi se pokoušel prostrčit míč mezi obranu a připravit šanci pro své spoluhráče, ale jeho přihrávka se nesetkala s úspěchem.
     
    79
    Mascherano má už toho plné zuby, rozhodčí volá na trávník zdravotnický tým.
     
    80
    Javier Mascherano si zřejmě přivodil nějaké zranění a zápas pro něj končí. Barcelona už nemá možnost střídání, a tak bude hrát o jednoho hráče méně.
     
    81
    Sevilla chce využít tuto přesilovku a vstřelit aspoň jednu utěšující branku.
     
    82
    Hráči Sevilly kombinují a kontrolují míč na svých kopačkách. Vyčkávají na nějakou tu skulinku v obraně soupeře, kterou by se mohli dobrou přihrávkou dostat do šance.
     
    83
    Přihrávka, kterou vyslal Franco Vazquez, nenašla nikoho ze spoluhráčů.
     
    84
    Na pozici Mascherana se pro zbytek zápasu stáhnul Rakitič.
     
    85
    Vidal vybojoval odpískání faulu a může v klidu rozehrát z místa prohřešku, avšak zatím nikde nespěchá.
     
    86
    Arda Turan chtěl oslovit kolmicí Jordiho Albu, jenže ten stál v ofsajdu.
     
    87
    Zápas se pomalu, ale jistě blíží do konce. Barcelona je blízko k zisku první trofeje v sezóně.
     
    88
    „Kdyby jen byla tahle přihrávka přesnější...“ musel si postesknout Lionel Messi ve chvíli, kdy na míč číhal v zajímavé pozici a ten ho pouze míjel.
     
    88
    Vitolo zajel do protihráče a Alejandro Hernandez hned vytahuje žlutou kartu.
     
    89
    Vitolo opět v hlavní akci a opět v konfrontaci s Jordim Albou. Rozhodčí jim rázně domlouvá.
     
    90
    Žlutou kartu za svůj faul obdržel Pablo Sarabia. Alejandro Hernandez ani chvilku neváhal sáhnout pro ni do kapsičky.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastaví 2 minuty nad rámec řádné hrací doby.
     
    90+1
    Lionel Messi se po pohledné individuální akci, kdy prošel přes dva bránící hráče, dostal až do zakončení. Jeho střela z hranice vápna ale proletěla jen těsně kolem levé tyče.
    90+1. Inviduální akce Lionela Messiho!
     
    90+2
    Po přesném centru do pokutového území se dobrou střelou prezentoval Victor Vitolo. Ještě lepší zákrok však předvedl gólman, který střelu chytá.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    Barcelona získala SuperCopu!

     
    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 6:3. Rohy: 2:10. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 7:12.
     
    Pohled do pozápasových statistik hovoří jasně. Sledovali jsme velice zajímavé utkání, ve kterém nebyla nouze o vzrušující momenty. Hráči Barcelony byli lepší v dnešním zápase. Domácí uplatňovali převážně kombinační pojetí hry, kdežto hosté vsázeli především na bleskový přechod do útoku. (00:53:49)
    Vítěz superpoháru pro rok 2016!

    Branky: 10. Turan, 47. Turan, 56. Messi

    Karty:   32. Umtiti (BAR) – 88. Vitolo (SEV), 90. Sarabia (SEV)

    Neproměněná penalta: 33. Iborra (SEV), brankář Bravo zneškodnil


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 6:3. Rohy: 2:10. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 7:12.
    FC Barcelona: Bravo – Vidal, Umtiti, Mascherano (C) , Digne (61. Alba) – Gomes, Busquets (74. Samper) , Suarez (74. Rakitič) – Messi, El Haddadi. Turan
    Náhradníci: Masip – Alba, Piqué, Rakitič, Roberto, Samper, Suaréz

    Sevilla FC: Rico – González, Mercado, Mariano – Konopljanka, Iborra (C) , Kranevitter, Correa (74. Vietto), Sarabia – Ganso (57. Vazquez) – Ben Yedder (63. Vitolo)
    Náhradníci: Churripi – Carmona Sierra, N'Zonzi, Vazquez, Vietto, Vitolo, Kijotake

    Rozhodčí: H. Hernández – T. Magán, J. Miranda
    14.08.2016
    Sevilla - Barcelona 0:2

    Branky: 54. L.Suárez, 81. Munir

    Karty:   32. Mercado (SEV), 70. N'Zonzi (SEV), 78. Vázquez (SEV) – 58. Busquets (BAR), 83. L.Suárez (BAR)

    Střely na branku: 1:7. Střely mimo: 4:1. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 11:17.
    bahis siteleri