Nizozemsko - Německo 1:2ph (kon.) | Belgie - Argentina 2:4 (kon.)
konec
Belgie - Argentina

2:4

(1:2, 0:1, 1:0, 0:1)

Čtvrtek 18.08.2016, 22:00 • Olympic Hockey Centre, Deodoro • Olympijské hry - Pozemní hokej (muži) • Finále
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    A je hotovo! Argentinci se stávají olympijským šampionem v pozemního hokeji mužů, to je jejich největší úspěch v historii. Velké překvapení!
     
    59:43
    Argentina právě vstřelila branku!
    A máme hotovo, Argentina se dostává do dvoubrankového vedení a olympijské zlato ji s velkou pravděpodobností již neunikne! AGUSTÍN MAZZILLI využil chyby belgické obrany a dovezl míček do prázdné branky, 4:2!
     
    57:04
    Vincent Vanasch míří ze své branky, Belgie to zkusí s hráčem v poli navíc! Nic jiného už ji ale nezbývá, jde o pochopitelný krok. Uvidíme dramatickou koncovku?
    Nádherný gól Boccarda

     
    44:52
    Belgie právě vstřelila branku!
    Wow, tohle byla nádherná akce! GAUTHIER BOCCARD je sice obránce, ale má velké ofenzivní choutky. A to nyní prokázal, když se parádní individuální akcí dostal přes tři hráče do střeleckého kruhu a nádhernou ranou nedal Vivaldimu šanci. Je to 2:3 z pohledu Belgičanů.
     
    21:01
    Argentina právě vstřelila branku!
    Jihoameričané dokázali proměnit i druhý trestný roh! Ke střele se dostal GONZALO PEILLAT, jenž dokázal propálit vše, co mu stálo v cestě. Jedenáctá trefa na letošní olympiádě pro tohoto borce.
     
    14:19
    Argentina právě vstřelila branku!
    Argentinci se dostávají do vedení 2:1! Po šťastném odrazu míčku ve střeleckém kruhu se k míčku dostal Lucas Vila, který ho posunul na IGNACIA ORTIZE, jenž už si věděl rady. Jeho rána navíc byla tečovaná, Vanasch byl bez šance.
     
    11:24
    Argentina právě vstřelila branku!
    Poměrně šťastně proměněný trestný roh, ale úspěšně! O zakončení se překvapivě postaral kapitán PEDRO IBARRA, s čímž nikdo z hráčů Belgie evidentně nepočítal. A to ani brankář Vincent Vanasch, tudíž máme stav srovnaný, 1:1!
     
    2:35
    Belgie právě vstřelila branku!
    A máme tu úvodní gól finálového zápasu, Belgie vede 1:0! Po nádherné přihrávce John-Johna Dohmena se ve střeleckém kruhu k teči dostal TANGUY COSYNS a brankář Vivaldi byl bez šance.

    Michal Belšán

    Statistiky:
    Branky: 3. Cosyns, 45. Boccard – 12. P. Ibarra, 15. Ortiz, 22. Peillat, 60. Mazzilli.

    Zelené karty: 29. Charlier (BEL) – 43. Mazzilli (ARG).
    Sestavy:
    Belgie: Vanasch – van Doren, Luypaert, van Strydonck – Dohmen (C), Stockbroekx, Denayer, Gougnard – Cosyns, Briels, van Aubel.
    Náhradníci: Dockier, Charlier, Boccard, Boon, Truyens.

    Argentina: Vivaldi – Peillat, Gilardi, P. Ibarra (C) – Rossi, Brunet, López, Ortiz – Callioni, Vila, Mazzilli.
    Náhradníci: L. Rey, Menini, Masso, Saladino, I. Ibarra.
    bahis siteleri