Stavanger – Nitra 2:1 (kon.) | HV71 – Sheffield 5:3 (kon.) | Krefeld – Kärpät 0:2 (kon.)
Mannheim – Lugano 2:3 (kon.) | Linz – Bern 1:3 (kon.) | Vienna Capitals – Skellefteå 3:2 (po pr.)
Växjö – Mladá Boleslav 7:3 (kon.)
konec
HV71
5:3 (1:0, 2:2, 2:1)
Sheffield Steelers
Čtvrtek 18.08.2016, 19:00 • Kinnarps Arena, Jönköping • Hokejová Liga mistrů • Skupina P
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše, přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (21:29:21)
    Hráči Sheffieldu sice prohráli v úvodním utkání Ligy mistrů, ale rozhodně se za svůj výkon na ledě favorizovaného HV71 nemusí stydět.

     
    Je to tak. Je dobojováno. Domácí nakonec dotáhli tento zápas do úspěšného konce a slaví tak první výhru v novém ročníku Ligy mistrů. Hosté ale mohou odjet ze Švédska se vztyčenou hlavou, rozhodně na ledě favorizovaného HV71 zanechali kladnou stopu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Hosté to pak zkoušeli znovu před domácí brankou, ale opět bez výsledku. Domácí se dostali znovu k puku a ten tak míří zase do středu hřiště. Patrně se už nic nestane a domácí si připíší první vítězství v letošním ročníku Ligy mistrů.
     
    59:10
    Hráči Sheffieldu se drží v útočném pásmu, na domácího brankáře míří několik střel, ale ten odolává. Hned poté se k puku dostal Borgman a posílá ho do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    58:34
    Mustukovs je na střídačce. Sheffiled to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    58:34
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    58:27
    Hosté sebrali domácím kotouč ve středním pásmu a uháněli s ním do přečíslení. Před Söderströmem však zaváhali a ten nakonec ani zasahovat nemusel. Nicméně Sheffield udržel útočné pásmo a vhazovat se bude po pravici Mustukovse.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
    55:56 Pär ARLBRANDT - 5:3
     
    55:56
    HV71 právě vstřelili branku!
    Místo toho ale inkasují pátou branku a zřejmě je zpečetěn jejich osud. PÄR ARLBRANDT se dostal k blízkosti pravého kruhu, kde si převzal naprosto přesnou přihrávku od svého spoluhráče Christoffera Perssona a svou ránou překonává Mustukovse. Domácí tak jdou do dvoubrankového vedení, které by už měli udržet. Asistence: Christoffer Persson, Martin Thörnberg.
     
    55:40
    Hráči Sheffiledu vrhají své poslední síly do útoku a snaží se znovu o vyrovnání. Zatím se jim to ale nedaří.
     
    53:46
    Hosté se dostávali do slibné šance, kdy najížděli ve třech hráčích proti dvěma domácím, ale stopku jim vystavilo postavení mimo hru. Ta je tak přerušena a stěhuje se do středního pásma.
     
    52:56
    Po delší době se ozvali domácí fanoušci, kteří nyní neustále ženou HV71 do útoku. Hosté však dobře brání a čekají na chybu soupeře, aby se dostali do přečíslení.
    50:48 Dylan REESE - 4:3
     
    50:48
    HV71 právě vstřelili branku!
    A to se také stává! DYLAN REESE si najel nad kruhy, kam poté dostal puk a svou prudkou střelou nedal Mustukovsovi vůbec žádnou šanci. Domácí tak znovu v přesilové hře strhávají vedení na svou vlastní stranu a mohou být zase o něco šťastnějším týmem. Uvidíme, jak zareagují hosté. Asistence: Filip Sandberg.
     
    50:31
    Na dvě minuty si jde na trestnou lavici odpočinout Armstrong za sekání a domácí mají šanci v přesilové hře jít znovu do vedení.
     
    49:05
    Na řadě je nyní znovu komerční přestávka.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 17. Tedenby (Sandberg, Söderström), 31. Thörnberg (Abbott, Arlbrandt), 35. Persson (Arlbrandt, Brithén), 51. Reese (Sandberg), 56. Arlbrandt (Persson, Thörnberg) – 24. Armstrong (Roy, Sarich), 39. Ratchuk (Phillips D., Nelson), 44. Dowd (Franzon)


    HV71: Söderström (Pettersson Wentzel) – Reese, Almquist, Borgman, Hansson, Persson, Berglund, Cederlholm – Laine, Abbott, Thörnberg – Brithén "C", Törngren, Arlbrandt – Andersson L., Tedenby, Sandberg – Lešťan, Bengtsson, Andersson E., Sundh
    Sheffield Steelers: Mustukovs (Day) – Ratchuk, Phillips D., O´Connor, Björklund, Fitzgerald, Franzon, Sarich – Armstrong, Fretter, Roy – Nelson, Dowd, Valdix – Desbiens, Mosienko, Schultz – Shudra, Phillips J. "A", Ferrara, Nilsson

    Rozhodčí: Claesson, Lindqvist (oba SWE) – Haster, Waldejier (oba NOR)
    bahis siteleri