Stavanger – Nitra 2:1 (kon.) | HV71 – Sheffield 5:3 (kon.) | Krefeld – Kärpät 0:2 (kon.)
Mannheim – Lugano 2:3 (kon.) | Linz – Bern 1:3 (kon.) | Vienna Capitals – Skellefteå 3:2 (po pr.)
Växjö – Mladá Boleslav 7:3 (kon.)
konec
HV71
5:3 (1:0, 2:2, 2:1)
Sheffield Steelers
Čtvrtek 18.08.2016, 19:00 • Kinnarps Arena, Jönköping • Hokejová Liga mistrů • Skupina P
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:34
    Mustukovs je na střídačce. Sheffiled to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    58:34
    Hosté si berou oddechový čas.
    55:56 Pär ARLBRANDT - 5:3
     
    55:56
    HV71 právě vstřelili branku!
    Místo toho ale inkasují pátou branku a zřejmě je zpečetěn jejich osud. PÄR ARLBRANDT se dostal k blízkosti pravého kruhu, kde si převzal naprosto přesnou přihrávku od svého spoluhráče Christoffera Perssona a svou ránou překonává Mustukovse. Domácí tak jdou do dvoubrankového vedení, které by už měli udržet. Asistence: Christoffer Persson, Martin Thörnberg.
    50:48 Dylan REESE - 4:3
     
    50:48
    HV71 právě vstřelili branku!
    A to se také stává! DYLAN REESE si najel nad kruhy, kam poté dostal puk a svou prudkou střelou nedal Mustukovsovi vůbec žádnou šanci. Domácí tak znovu v přesilové hře strhávají vedení na svou vlastní stranu a mohou být zase o něco šťastnějším týmem. Uvidíme, jak zareagují hosté. Asistence: Filip Sandberg.
     
    50:31
    Na dvě minuty si jde na trestnou lavici odpočinout Armstrong za sekání a domácí mají šanci v přesilové hře jít znovu do vedení.
     
    45:49
    Hostující brankář Mustukovs dostává dvě minuty za hákování a přesilovku si zahrají domácí hokejisté. Trest odpyká Schultz.
    43:48 Robert DOWD - 3:3
     
    43:48
    Sheffield právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Hosté se dostali do přečíslení a u pravé tyčky se k dorážce puku dostal ROBERT DOWD, jenž z bekhendové pozice překonává Söderströma v domácí brance. Dowd tak napravil předchozí vyloučení nejlépe jak mohl. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Anders Franzon.
     
    40:59
    Za podražení dostává dvě minuty hostující Dowd a nabízí tak domácím další početní výhodu.
     
    40:24
    Hned v úvodu třetí třetiny se do parádní akce dostal hostující Armstrong, ale nakonec svou střelou nedokázal dostat puk do domácí branky. Byla to ale velká šance britského celku.
    38:25 Mike RATCHUK - 3:2
     
    38:25
    Sheffield právě vstřelil branku!
    Po tom, co hráli hosté v plném počtu se dostali do další výraznější šance a z toho pramení kontaktní gól. MIKE RATCHUK si najel do prostoru mezi kruhy, odkud vypálil a i s tečí jednoho z domácích obránců posílá puk do domácí svatyně a hosté jsou zpátky ve hře. Asistence: David Phillips, Levi Nelson.
     
    35:04
    Za podražení dostává dvě minuty Nelson a domácí mají k dispozici další početní výhodu.
    34:43 Christoffer PERSSON - 3:1
     
    34:43
    HV71 právě vstřelili branku!
    Poprvé jdou domácí hokejisté do dvoubrankového náskoku. Po krásné kombinaci zakončoval z mezikruží svou střelou CRISTOFFER PERSSON a puk prošel za záda hostujícího brankáře Mustukovse. Ten tak musí lovit kotouč ze své sítě dnes již potřetí. Asistence: Pär Arlbrandt, Ted Brithén.
    30:50 Martin THÖRNBERG - 2:1
     
    30:50
    HV71 právě vstřelili branku!
    Další přesilová hra domácích je využita. MARTIN THÖRNBERG dokázal prostřelit z prostoru mezi kruhy brankáře hostů a svou střelou mu nedal vůbec žádnou šanci. HV71 si berou své vedení znovu zpátky. Asistence: Chriss Abbott, Pär Arlbrandt.
     
    30:02
    Hostující Desbiens podrazil svého soupeře a už sedí na trestné lavici, kde odpyká dvouminutový trest.
     
    29:29
    Mattias Tedenby mohl přidat svou druhou branku v utkání, když se dostal do samostatné akce. Jenže jeho střela z pravé strany skončila, sice se štěstím, ale skončila v lapačce Mustukovse.
     
    24:04
    Tedenby odsedí trest za příliš mnoho hráčů na ledě a hosté mají k dispozici přesilovou hru.
    23:22 John ARMSTRONG - 1:1
     
    23:22
    Sheffield právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají stav tohoto utkání. JOHN ARMSTRONG doklepl puk u levé tyčky domácího brankáře Söderströma po předchozí střele Roye. Celou situaci si ale ještě ověřili hlavní sudí u videorozhodčího, který branku doporučil uznat. Asistence: Mathieu Roy, Rodney Sarich.
     
    18:46
    Přichází ale trest hostujícího Desbiense a síly na ledě se srovnají. Desbiens dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    18:16
    Borgman dostává dvě minuty za vražení na hrazení a další přesilovku si tak zahrají hosté.
    16:48 Mattias TEDENBY - 1:0
     
    16:48
    HV71 právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté svou přesilovou hru bleskově využívají. Pěkně rozehranou kombinaci zakončil doklepnutím kotouče z pravého kruhu MATTIAS TEDENBY a posílá svůj tým do jednobrankového náskoku. Jednu asistenci si připsal i brankář HV71. Asistence: Filip Sandberg, Linus Söderström.
     
    16:02
    Nyní si první početní výhodu zahrají domácí hokejisté. Na trestnou lavici putuje Ratchuk, jenž obdržel dvouminutový trest za sekání.
     
    09:08
    Domácí Berglund dostává dvě minuty za hákování a je z toho přesilová hra pro Sheffield.
     
    07:33
    Cederholmovu ránu za před modrou čárou opět fantasticky vychytal Mustukovs, který se tak stává zatím hrdinou pro svůj tým.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 17. Tedenby (Sandberg, Söderström), 31. Thörnberg (Abbott, Arlbrandt), 35. Persson (Arlbrandt, Brithén), 51. Reese (Sandberg), 56. Arlbrandt (Persson, Thörnberg) – 24. Armstrong (Roy, Sarich), 39. Ratchuk (Phillips D., Nelson), 44. Dowd (Franzon)


    HV71: Söderström (Pettersson Wentzel) – Reese, Almquist, Borgman, Hansson, Persson, Berglund, Cederlholm – Laine, Abbott, Thörnberg – Brithén "C", Törngren, Arlbrandt – Andersson L., Tedenby, Sandberg – Lešťan, Bengtsson, Andersson E., Sundh
    Sheffield Steelers: Mustukovs (Day) – Ratchuk, Phillips D., O´Connor, Björklund, Fitzgerald, Franzon, Sarich – Armstrong, Fretter, Roy – Nelson, Dowd, Valdix – Desbiens, Mosienko, Schultz – Shudra, Phillips J. "A", Ferrara, Nilsson

    Rozhodčí: Claesson, Lindqvist (oba SWE) – Haster, Waldejier (oba NOR)
    bahis siteleri