Astana – BATE 2:0 (kon.) | Dinamo Tbilisi – PAOK 0:3 (kon.) | SønderjyskE – Sparta 0:0 (kon.)
FK Krasnodar – Partizani Tirana 4:0 (kon.) | Midtjylland – Osmanlispor 0:1 (kon.) | Maccabi Tel Aviv – Hajduk Split 2:1 (kon.)
Qäbälä – Maribor 3:1 (kon.) | Göteborg – Karabach 1:0 (kon.) | Slavia – Anderlecht 0:3 (kon.)
Austria – Rosenborg 2:1 (kon.) | Larnaka – Liberec 0:1 (kon.) | Başakşehir – Šachtar 1:2 (kon.)
Loko Záhřeb – Genk 2:2 (kon.) | Panathinaikos – Brøndby 3:0 (kon.) | Fenerbahce – Grasshoppers 3:0 (kon.)
Vojvodina – Alkmaar 0:3 (kon.) | Astra Giurgiu – West Ham 1:1 (kon.) | Gent – Škendija 2:1 (kon.)
Sassuolo – CZ Bělehrad 3:0 (kon.) | Arouca – Olympiakos 0:1 (kon.) | Trenčín – Rapid 0:4 (kon.)
konec
FK Austria Vídeň
2:1 (0:0)
Rosenborg BK
Čtvrtek 18.08.2016, 19:00 • Ernst-Happel-Stadion (kapacita 50 865), Vídeň • Evropská liga (předkola) • Play-off
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Přeji příjemný čtvrteční večer a vítám tu všechny fanoušky a fanynky kopané! Stejně jako Liga mistrů se i Evropská liga dostává do závěrečné fáze kvalifikace. V rámci play-off se proti sobě postaví pěkná řádka zajímavých týmů a my se společně v tomto on-line přenosu zaměříme na první zápas mezi rakouskou Austrií a norským Rosenborgem. Začínáme již v 19:00!
     
    FK Austria Vídeň

    Celek z hlavního města našich jižních sousedů se díky loňské třetí příčce v domácí Bundeslize kvalifikoval do 2. předkola Evropské ligy UEFA. V něm si po výhrách 1:0 a 4:1 Fialky poradily s albánským Kukësi. Ve třetím předkole potom na Vídeňské čekal tuhý boj se slovenskou Trnavou, který ale Austria zvládla a postoupila na penalty poté, co celkové skóre bylo 1:1 (oba týmy doma prohrály 0:1). I v play-off byl los k rakouskému týmu poměrně milosrdný a norský soupeř rozhodně nepatří mezi ty nejtěžší.

    Rakouská Bundesliga se po letní pauze rozbíhá a má za sebou již 4 kola. Zatím nutno poznamenat, že tam podávají svěřenci kouče Thorstena Finka krapet horší výkony než v pohárové Evropě – po 4 kolech jsou na 5. příčce se ziskem 6 bodů.
     
    Rosenborg BK

    Tým z norského města Trondheim patří dlouhodobě do nejužší špičky domácí fotbalové scény a letos tomu není jinak. Jelikož norská Eliteserien se hraje systémem jaro-podzim, má za sebou již 20 kol. Rosenborg je suverénně první, před druhým týmem Odd má náskok 11 bodů a míří za 24. domácím titulem.

    Na evropské půdě si ale Rosenborg s takovým přehledem nepočíná – z Ligy mistrů jej vyprovodil kyperský APOEL a nyní musí nejlepší norský tým vzít zavděk alespoň play-off o Evropskou ligu. Do něj vstupují svěřenci stratéga Kåreho Ingebrigtsena na půdě soupeře a jsou mírným favoritem, každopádně ale nesmí vůbec nic podcenit.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Austria Vídeň: Almer (C) – Stryger Larsen, Rotpuller, Filipovic, Martschinko – Serbest, Holzhauser – Venuto, Grünwald, Felipe Pires – Kayode
    Náhradníci: Hadžikić – Windbichler, Vukojević, Tajouri-Shradi, Friesenbichler, De Paula, Salamon

    Rosenborg BK: Kwarasey – Svensson, Reginiussen, Eyjólfsson, Skjelvik – Jensen (C), Konradsen, Midtsjö – Helland, Gytkjaer, Gersbach
    Náhradníci: Londak – Vilhjálmsson, Björdal, Rashani, Stamneströ, Thórarinsson, Reitan

    Rozhodčí: Benoit Bastien – Zakrani, Haquette – Letexier (všichni FRA).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Rozehrávky se po Bastienově úvodním hvizdu zhostili domácí v klasické fialovobílé kombinaci, Trondheimští nastupují v bíločerné sadě.
     
    1
    První výpad domácího týmu zastavil Felipe Pires, který se nedovolenými prostředky pokusil odstavit Jensena.
     
    2
    Ale již jsou u míče opět domácí hráči, s rozehrávkou vypomáhá obraně i rakouský reprezentační brankář Robert Almer.
     
    3
    Nepřesnou nahrávku Jense Stryger Larsena vystihl Christian Gytkjaer a získal míč. Vzápětí byl Serbestem faulován Midtsjö a norský tým má míč pod kontrolou.
     
    4
    Filipovic viděl, že dopředu není komu hrát, a tak posunul míč zpět na Almera. Po něm hraje další stoper Austri Lukas Rotpuller.
     
    5
    Anders Konradsen se ocitl na zemi, a to ne zcela vlastní vinou. Pomohl mu tam Alexander Grünwald, takže je logicky pískáno ve prospěch hostujícího mužstva.
     
    6
    Adam Kwarasey poslal dopředu dlouhatánský odkop, po němž následovala nahrávka Midtsjöho na v ofsajdu stojícího Skjelvika.
     
    6
    Lucas Venuto nastartoval své rychlé nohy a postupoval po pravé lajně vpřed, pod nohy se mu ale sklouzl stoper Eyjólfsson. Následovat bude roh Vídně.
     
    7
    Exekutorem situace od praporku se stal Raphael Holzhauser, ale dal míči až moc rotace, ten se tedy zatočil až nad břevno Kwaraseyeho brány.
     
    8
    Domácí Fialky se ale velmi rychle dostaly zase k míči, Venuto kombinuje ve středu pole se Serbestem a Grünwaldem.
     
    9
    Kayode se sice nedostal do zakončení a míč jen odrazil ke Gersbachovi, ten jej ale neobratně srazil za brankovou čáru. Uvidíme další rohový kop Austrie.
     
    10
    Opět rozehrával situaci Raphael Holzhauser, jeden z bránících hráčů Rosenborgu ale balon odvrátil mimo pokutové území norského týmu.
     
    10
    Filipovic držel krok s Jensenem a nakonec srazil míč do zámezí. Rohový kop rozehrají i hosté.
     
    11
    Signál po rohovém kopu ale nedopadl podle představ norských hráčů. Hellandův přízemní centr odklidil do bezpečí hned první bránící hráč ve fialovém triku.
     
    12
    Teď je tedy zase řada na domácích, aby se pokusili něco vymyslet. Balon táhne vpřed Holzhauser.
     
    12
    Vídeňští se ale daleko nedostali a hned z toho mohl být zajímavý protiútok, kdyby se ovšem Jörgen Skjelvik nevystavil do postavení mimo hru.
     
    13
    Gersbach se krátce pomazlil s balonem a předal jej dál, na středu hrají Konradsen a kapitán Mike Jensen.
     
    14
    Kayode nedokázal zkrotit dlouhou přihrávku a při dostihu s Torem Reginiussenem si pomohl zatažením za kraťasy soupeře. To neuniklo Bastinově pozornosti, je pískán útočný faul Kayodeho.
     
    15
    Po standardní situaci, jíž rozehrál dánský kapitán Trondheimu Jensen, uvidíme rohový kop hostujícího mužstva.
     
    15
    Rohový kop rozehrál Helland a tentokráte o poznání lépe než v prvním případě. Našel totiž hlavu Toreho Reginiussena, jehož zakončení se ale mezi tyče nevešlo.
     
    16
    Adam Kwarasey byl z nečinnosti vyrušen dalekonosnou a nepříliš razantní střelou z kopačky Olarenwaja Kayodeho. Gólman Rosenborgu v klidu zakročil.
     
    17
    Znovu se Kayode potýkal s přesilou obránců soupeře a ani tentokrát neuspěl. Souboj s Eyjólfssonem sice vypadal přinejmenším diskutabilně, Bastienova píšťalka ale zůstala tichá.
     
    18
    Jako kdyby se Kayode chtěl pomstít... Domácí útočník udeřil loktem Reginiusse do obličeje, tohle do sportu nepatří!
     
    19
    Päl André Helland odcentroval zprava, pro balon si ale v poklidu dokráčel brankář Almer, který vzápětí vykoupal Gytkjaera povedeným kouskem svého technického umu.
     
    20
    Zadáci hostujícího mužstva si vyměňují míč a celá formace Rosenborgu se pomalu a zlehka posunuje vpřed.
     
    20
    Nakonec se Helland napravo dokázal otočit kolem Martschinka a odcentroval, po souboji Gytkjaera s Rotpullerem rozehrají hosté rohový kop.
     
    21
    Holzhauser ale dokázal rohový kop zastavit, načež byl faulován bekem Trondheimu Skjelvikem. Domácí mohou hrát.
     
    22
    Je mi záhadou, co teď vymýšleli domácí obránci před vlastní bránou... Rotpuller i Filipovic dlouho otáleli s rozehráním, nakonec ale vše dobře dopadlo.
     
    22
    A naopak udeřit mohlo na druhé straně! Lucas Venuto se utrhl z pravého křídla do středu, potáhl si míč a nakonec pálil levou nohou. Svou přízemní ranou ale o kousek minul levou tyč soupeřovy brány!
    22.
     
    23
    Forvard Rosenborgu Christian Gytkjaer se provinil faulem v souboji s Rotpullerem, domácí mohou v klidu rozehrát.
     
    24
    Opět se do vápna tlačil dravý Brazilec Lucas Venuto, ale včasný a hlavně přesný skluz Skjelvika jeho snahu zastavil.
     
    25
    Po Serbestově přiťuknutí zkusil Raphael Holzhauser zrychlit hru, dosáhl ale jen toho, že domácí o míč přišli. Svou nahrávkou totiž přesně našel jen nejbližšího hráče v černobílém.
     
    26
    Jörgen Skjelvik se pokusil o únik po levé straně, byl ale hned v úvodu zastavený. Dobře tělem si jej totiž pohlídal Jens Stryger Larsen.
     
    27
    Olarenwaju Kayode si už už nabíhal za obrannou linii hostí, ale v rozletu jej zarazil praporek a vzápětí i hvizd sudího – ofsajd.
     
    28
    Almer vyhodil míč k Larsenovi, jehož dlouhý pas po lajně skončil v zámezí. Aut vhodil Skjelvik, ale hosté se na míči dlouho neudrželi.
     
    29
    Obraz hry teď ovlivnilo několik nepřesností z obou stran. Na závěr této ne úplně reprezentativní části tohoto zápasu je Kayodemu pískán útočný faul.
     
    30
    Gytkjaer uspěl v souboji s Rotpullerem a dokázal prodloužit balon za sebe, kam nabíhal Alex Gersbach. Před ním ale zakročil Almer, kterýžto včas vyběhl z brány a sebral míč.
     
    31
    Opět si domácí při zakládání ofenzivy nepočínali zrovna dobře, balon po několik nevyzpytatelných odrazech zamířil za pomezní čáru. Vhazují hosté.
     
    32
    Teď to už vypadalo slibněji. Kayode se dostal k balonu v prostoru na pravé straně, posléze sklepl míč na Venuta. Ten se uvolnil a odcentroval, centr však přetáhl.
     
    33
    Domácí sice pokračovali v akci, Venuta ale zastavil dobře se navrátivší Gersbach. Míč poté sebral Serbest.
     
    34
    Po výtečném pasu z hloubi pole se ve vápně uvolňoval Kayode, ovšem první dotyk jej zradil! Ani následný zpětný pas domácího útočníka neslavil úspěch, Kwarasey byl ve střehu a míč ukryl v rukavicích.
     
    35
    Grünwald si při zpracovávání dlouhé nahrávky nechtěně a neúmyslně pomohl rukou, čehož si Benoit Bastien je dobře vědom a tak bylo pískáno.
     
    36
    Míč nakonec skončil v bezpečí Almerových rukavic, domácí gólman pak s rozehrávkou nikterak nespěchá a přihrává si s obránci.
     
    36
    Poté už ale Almer balon napálil dopředu, kde se dostal Felipe Pires do souboje s Jonasem Svenssonem. V něm si ale domácí záložník pomohl faulem.
     
    37
    Obránce Eyjólfsson založil dobrou akci, když našel na nějakých 50 metrů Skjelvika. Ten si vyměnil míč s Midtsjöm, načež se k balonu dostal Gersbach a ostrým centrem málem zaskočil Almera! Míč však prolétl mezi bránou a tělem rakouského brankáře skrz celé pokutové území!
     
    38
    Po této překvapivé šanci pokračují hosté v manévrech na dohled domácí brány, nechtějí svého soupeře k ničemu pustit.
     
    39
    Teď už se ale Finkovi svěřenci dostali k míči, Venuto kombinuje s obráncem Stryger Larsenem.
     
    40
    A aktivní Lucas Venuto se dokázal probojovat po pravé straně až k centru, který ale namířil jen do Kwaraseyeho rukavic.
     
    41
    Velikou šanci spálil Felipe Pires! Levý záložník Austrie dokázal překonat Kwaraseyeho a mohl zkusit z úhlu zakončit do odkryté brány, místo toho ale nepochopitelně nahrával před bránu, kde byli jen obránci Rosenborgu!
     
    42
    Pär André Helland vystřelil z první po centru Svenssona zprava a protáhl Almera, který si ale celkem bez problémů poradil, když míč vyrazil z vápna ven.
     
    43
    Midtsjö postupoval s balonem středem hřiště a nakonec nahrál na kapitána Jensena, jehož rána z první nabrala hodně vysokou trajektorii a ohrozila domácí fanoušky za Almerovou bránou.
     
    44
    Gersbach předal balon stoperu Eyjólfssonovi, který pokračuje v pomělé výměně s kolegou Reginiussenem. Hosté se pomalu posunují dopředu.
     
    45
    Helland to nakonec pěkně zrychlil dravým průnikem kolem Martschinka a Pirese, ovšem Petar Filipovic jeho centr dokázal zpacifikovat, uvidíme roh.
     
    45
    Rohový kop ale nic nepřinesl a první poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První dějství je za námi a zatím musíme konstatovat, že sledujeme průměrné a velmi vyrovnané utkání. Je znát, o jak důležitý zápas se jedná, jelikož nikdo nechce udělat chybu, nervozita hráčům svazuje nohy a hraje se velmi opatrný fotbal. Přeci jen jsme ale viděli několik šancí, nicméně ani Venutova individuální akce, ani Piresův průnik na domácí straně a ani Gersbachův nebezpečný centr na straně druhé nic nepřinesly, takže zatím je stav bezbrankový. Uvidíme, co nám přinese druhý poločas, pokračujeme cca. ve 20:02.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Do druhé půle vstoupily oba týmy ve stejných sestavách jako v úvodu, zatím tedy hrajeme bez střídání.
     
    47
    Za faul v souboji s Midtsjöm je žlutou kartou potrestán záložník Tarkan Serbest (AUV).
     
    48
    Křídelník Rosenborgu Helland se dostal ke střele zpoza vápna, Robert Almer byl ale připravený a míč lapil.
     
    49
    Hostující zadáci drží míč a pomalu vysunují své spoluhráče vpřed. Rosenborg je v úvodu druhé půle aktivnější, domácí vypadají, jak kdyby se zapomněli v šatně.
     
    51
    Austria právě vstřelila branku!
    Dlouhý nákop z vlastní poloviny sklepl Venuto hlavou Piresovi, jenž ještě posunul míč proti noze ALEXANDERA GRÜNWALDA. Záložník Austrie se do balonu parádně opřel a nedal Kwaraseyemu šanci a otevřel skóre!
    51. Alexander GRÜNWALD - 1:0
     
    53
    Austria právě vstřelila branku!
    Fanoušci na tribunách si ještě nestačili sednout a už zase vstávají! Kayode vybojoval balon v souboji s Reginiussenem a přenechal jej FELIPEMU PIRESOVI, který nabral rychlost, pláchl obraně a překonal Adama Kwaraseyeho!
    53. Felipe PIRES - 2:0
     
    54
    Tak to šlo rychle, Austria si rázem dokázala vybudovat velmi pohodlný a příjemný náskok. Teď je řada na Rosenborgu, aby odpověděl.
     
    55
    Raphael Holzhauser si ve své snaze dostat se k míči vyšlápl na Konradsena, čímž jednak popudil hostující hráče, druhak pak vzbudil Bastienovu pozornost.
     
    56
    Helland poslal z následné standardky balon do vápna, kde se nejvýše dostal gólman Almer a míč sebral. Následně do něj jako tank naběhl stoper Eyjólfsson, jemuž je samozřejmě pískán faul.
     
    57
    Forvard Trondheimu Christian Gytkjaer se v souboji s Rotpullerem provinil užitím nepovolených prostředků, opět je pískáno ve prospěch Vídeňských.
     
    58
    Domácí se spokojili s odehráním míče k bráně Adama Kwaraseyeho, vypadá to, že se budou především soustředit na defenzivní složku hry.
     
    59
    Defenzivně si nyní nemohl počínat Lukas Rotpuller, jelikož a protože byl zase faulován. Hráči norského týmu nesou inkasované branky evidentně velmi těžko.
     
    60
    Hodina hry se naplnila a Austria je rázem v úplně jiné pozici, než byla před deseti minutami. Rakouský tým si vytvořil solidní náskok, který bude chtít pochopitelně udržet. A norský soupeř zase myslí na přesný opak, těšme se na závěr zápasu!
     
    62
    Raphael Holzhauser rozehraje přímý kop o faulu obránce Toreho Reginiussena.
     
    63
    Obrana Rosenborgu si poradila na výbornou, z rychlé protiakce hostí ale nic nevzešlo. Stejně se však vedlo dalšímu útoku Austrie, aktuálně se bojuje ve středu pole.
     
    64
    Helland přiťukl balon patou do běhu Svenssonovi, který míč potáhl po lajně vpřed a vybídl nahrávkou do zakončení Konradsena. Ten se opravdu do míče opřel, ale poslal jej výrazně mimo.
     
    65
    Kayode sklepával hlavou Martschinkovo vhazování, ovšem nenašel nikoho ve fialovém, jelikož zamířil svůj pas do autu. Hrát mohou hosté.
     
    67
    Olarenwaju Kayode se v souboji s Reginiussenem provinil přistrčením, což je samozřejmě proti všem fotbalovým regulím a pravidlům.
     
    68
    Filipovic odklidil míč z vápna Fialek a následně Stryger Larsen hledal nahrávkou Pirese, ten byl ale pokryt Skjelvikem.
     
    70
    Almer sebral balon a chvíli jej podržel za účelem zklidnění hry. Nyní už zase míč vrátil do hry, ale bohužel ne svým spoluhráčům.
     
    70
    Martschinko, Venuto a Helland vytvořili u levého praporku u Almerovy brány hezkou valnou hromadu, naštěstí jsou všichni tři aktéři v pořádku.
     
    71
    Následoval přímý kop Rosenborgu a centr Hellanda, po němž míč vyškrábl Almer na rohový kop.
     
    71
    Střídání v týmu Rosenborg BK: ze hřiště odchází Skjelvin, přichází Rashani.
     
    72
    Rohový kop Hellanda neznamenal žádné nebezpečí pro domácí čisté konto. Olarenwaju Kayode po odvráceném míči sestřelil Midtjöho a stává se druhým potrestaným hříšníkem.
     
    73
    Následný přímý kop rozehrál Helland, který je tradičním exekutorem všech standardek Rosenborgu. Ze všeho pak vzešel centr Gersbacha, po kterém hlavičkoval vysoko nad bránu Gytkjaer.
     
    74
    Nepříjemnou skákavou střelou ze střední vzdálenosti se po autu Jense Stryger Larsena prezentoval Alexander Grünwald. Jeho pokusu levačkou ale chyběla přesnost, míč skončil vedle brány.
     
    76
    Hellandova střela překonala Almera, za nějž ale na čáře zakročil Jens Stryger Larsen. Výtečná práce domácího beka!
     
    77
    Střídání v týmu Rosenborg BK: ze hřiště odchází Midtsjö, přichází Vilhjálmsson.
     
    78
    Rashani nasadil učebnicové jesličky Rotpullerovi, načež do domácího stopera narazil. Rotpullerovi je tedy pískán faul.
     
    79
    Rozehrával, jako už tradičně, Helland, Obrana Fialek ale zapracovala skvěle a stále drží v pohárové matematice velmi důležité čisté konto.
     
    80
    To se teď pokusil ohrozit obránce Trondheimu Jonas Svensson, ale neseřídil optimálně mířidla a napálil balon na tribunu.
     
    81
    Střídání v týmu FK Austria Vídeň: ze hřiště odchází Grünwald, přichází Windbichler.
     
    82
    Venuto srazil k zemi Svenssona, v akci však pokračoval Helland. Po jeho centru zakončoval z první Rashani, ale zavrávoral, upadl a balon se od něj jen odrazil za brankovou čáru.
     
    84
    Richard Windbichler se hodně tvrdě rval o míč, přičemž fauloval navrátivšího se Gresbacha.
     
    84
    Střídání v týmu FK Austria Vídeň: ze hřiště odchází Venuto, přichází De Paula.
     
    85
    Zajímavá šance hostí! Domácí stopeři zaspali a nechali Gytkjaera, aby se po centru zleva zjevil úplně osamocen před Almerem! Forvard Rosenbprgu se ale špatně zorientoval a hlavičkou poslal míč úplně jinam než na bránu!
     
    87
    Christian Gytkjaer se srazil s Martschinkem a dovolím si říci, že teď to francouzský sudí všechno spočetl a nasčítal. Gytkjaer (RSN) totiž vidí žlutou kartu, byť tohle bylo docela nezaviněné střetnutí.
     
    90
    Střídání v týmu FK Austria Vídeň: ze hřiště odchází Kayode, přichází Friesenbichler.
     
    90
    Už běží poslední minuta základní hrací doby, kolikpak sudí Bastien nastaví?
     
    90+1
    Už je to jasné, nad rámec druhé půle se budou hrát ještě čtyři minuty.
     
    90+1
    Rosenborg právě vstřelil branku!
    Svensson nakopl balon do vápna Austrie, kde se Rashani otočil kolem Stryger Larsena a pak zleva odcentroval přesně na hlavu nabíhajícího TOREHO REGINIUSSENA, jenž vstřelil velmi důležitý gól!
    90+1. Tore REGINIUSSEN - 2:1
     
    90+3
    Rashani se v souboji s šikovným Piresem provinil faulem, Austrie se ještě může pokusit o odpověď.
     
    90+4
    Holzhauser poslal do vápna centr, ale nejvýše se dostal Adam Kwarasey a míč schoval v rukavicích.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno, zápas konči výhrou Austrie 2:1. Domácí zaznamenali úžasný vstup do druhé půle, kdy během dvou minut skórovali Alexander Grünwald s Felipe Piresem. Poté se zdálo, že Austria si už náskok podrží a vyhraje doma s nulou, ovšem v nastavení udeřili hosté – Elbasan Rashani odcentroval a Tore Reginiussen dal celému dvojzápasu úplně nový náboj! Za týden čeká všechny fanoušky odveta a vzhledem k dnešnímu výsledku by měla být velmi atraktivní a napínavá!
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 2:7. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:11.
     
    To je ode mě pro dnešek vše, děkuji Vám za pozornost. Přeji dobrou noc a těším se zase u dalších on-line přenosů, na počtenou! (21:01:11)

    Michal Konvalina

    Branky: 51. Grünwald, 53. Pires – 90+1. Reginiussen

    Karty:   47. Serbest (AUV), 72. Kayode (AUV) – 87. Gytkjaer (RSN)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 2:7. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:11.
    FK Austria Vídeň: Almer (C) – Stryger Larsen, Rotpuller, Filipovic, Martschinko – Serbest, Holzhauser – Venuto (84. De Paula), Grünwald (81. Windbichler), Felipe Pires – Kayode (90. Friesenbichler)
    Náhradníci: Hadžikić – Windbichler, Vukojević, Tajouri-Shradi, Friesenbichler, De Paula, Salamon

    Rosenborg BK: Kwarasey – Svensson, Reginiussen, Eyjólfsson, Skjelvik (71. Rashani) – Jensen (C), Konradsen, Midtsjö (77. Vilhjálmsson) – Helland, Gytkjaer, Gersbach
    Náhradníci: Londak – Vilhjálmsson, Björdal, Rashani, Stamneströ, Thórarinsson, Reitan

    Rozhodčí: Benoit Bastien – Zakrani, Haquette – Letexier (všichni FRA)
    Čtvrtek 25.08.2016
    Rosenborg - Austria 1:2

    Branky: 59. Gytkjær (pen.) – 58. Grünwald, 69. Kayode

    Karty:   28. Reginiussen (RSN), 57. Midtsjø (RSN), 73. Jensen (RSN), 75. Rashani (RSN), 82. Eyjólfsson (RSN) – 47. Grünwald (AUV), 65. Serbest (AUV), 67. Filipović (AUV)

    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 7:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 15:18.
    bahis siteleri