Astana – BATE 2:0 (kon.) | Dinamo Tbilisi – PAOK 0:3 (kon.) | SønderjyskE – Sparta 0:0 (kon.)
FK Krasnodar – Partizani Tirana 4:0 (kon.) | Midtjylland – Osmanlispor 0:1 (kon.) | Maccabi Tel Aviv – Hajduk Split 2:1 (kon.)
Qäbälä – Maribor 3:1 (kon.) | Göteborg – Karabach 1:0 (kon.) | Slavia – Anderlecht 0:3 (kon.)
Austria – Rosenborg 2:1 (kon.) | Larnaka – Liberec 0:1 (kon.) | Başakşehir – Šachtar 1:2 (kon.)
Loko Záhřeb – Genk 2:2 (kon.) | Panathinaikos – Brøndby 3:0 (kon.) | Fenerbahce – Grasshoppers 3:0 (kon.)
Vojvodina – Alkmaar 0:3 (kon.) | Astra Giurgiu – West Ham 1:1 (kon.) | Gent – Škendija 2:1 (kon.)
Sassuolo – CZ Bělehrad 3:0 (kon.) | Arouca – Olympiakos 0:1 (kon.) | Trenčín – Rapid 0:4 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
3:0 (2:0)
FK Crvena Zvezda Bělehrad
Čtvrtek 18.08.2016, 20:45 • Stadio Città del Tricolore • Evropská liga (předkola) • Play-off
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Přeji příjemný čtvrteční večer, zároveň vás vítám u dnešního zápasu play-off Evropské ligy, ve kterém se utká Sassuolo a Crvena Zvezda Bělehrad.
     
    Sassuolo má za sebou pouze přípravu, protože jejich liga začíná až tento víkend. V neděli pocestují na Sicílii, aby se tam utkali v prvním kole Seria A proti Palermu. Pojďme se zaměřit na přípravu. Domácí tým měl na programu pouze čtyři zápasy, ve kterých si připsali 100% úspěšnost. V minulém předkole EL prošli přes švýcarský Lucern, který porazili celkovým skóre 4:1. Dnes domácímu týmu určitě bude chybět Lorenzo Pellegrini, který nestihnul doléčit svalové zranění. Otazník visí pouze nad Terranovou.
     
    Crvema Zvezda je už v plné záteži, protože srbská liga začala před měsícem. Po pěti odehraných kolech se Bělehrad sluní na prvním místě. Co se týče předkol evropských pohárů, tak hosté hráli předkolo LM, jenže v tom prohráli s Ludogorcem a museli se spokojit s EL. Na 100% bude chybět pouze Kanga, který si z LM přenesl červenou kartu.
     
    Úvodní sestavy:

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Gazzola, Cannavaro, Acerbi, Peluso – Biondini, Magnanelli (C) , Duncan – Berardi, Defrel, Politano
    Náhradníci: Pegolo – Antei, Falcinelli, Letschert, Mazzitelli, Sensi, Trotta

    FK Crvena Zvezda Bělehrad: Kahriman – Phibel, Cvetković, Ristić – Donald, Le Tallec – Ruiz, Katai (C) , Poletanović, Mouche – Vieira
    Náhradníci: Supić – Petković, Luković, Plavšić, Srnić, Rendulic, Sikimić

    Rozhodčí: S. Gözübüyük – D. Goossens, B. van Dongen (vši. NED).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Ristić se provinil na hranici svého vápna faulem, a tak se Sassuolu vytvořila zajímavá šance ohrozit Kahrimana v brance.
     
    3
    Damir Kahriman nám předvedl své umění předvídat hru a zneškodnil nebezpečnou průnikovou přihrávku, na kterou se těšil Politano.
     
    4
    Katai se provinil proti pravidlům, když nedovoleně poslal k zemi Magnanelliho.
     
    5
    Katai nevybíravým způsobem fauloval a rozhodčí byl nucen písknout do píšťalky.
     
    6
    Aleksandar Katai se vřítil mezi obránce a dostal nádherný míč přesně do nohy. Už se zdálo, že půjde sám na branku, ale obránci ho nakonec přeci jen zastavili. To byl důležitý zákrok. CZ Bělehrad má příležitost ohrozit branku soupeře z rohového kopu.
     
    7
    Defrel nepochopil myšlenku Duncana, který ho vyslal do útoku. Míč končí u brankáře hostů.
     
    8
    Hráči CZ Bělehrad zpomalili tempo hry a rozvážnou kombinací na jeden dotek rozebírají obranný val soupeře. Pro hráče soupeře je to momentálně velmi náročné. Ostatně jako vždy, když se musí běhat bez míče a jen poctivě bránit.
     
    9
    Hra se pomalu uklidňuje, momentálně je klid zbraní. Hra se odehrává ve středu hřiště.
     
    10
    Na výborně zahraný centr si na hranici vápna naběhl Davide Biondini. Skvělým zpracováním si míč připravil na střelu a vypálil do pravého dolního rohu branky. Tam byl ale s pohotovým zákrokem připraven gólman Kahriman.
     
    11
    Rozhodčí Serdar Gozubuyuk si je vědom, čeho se Federico Peluso dopustil. Jednalo se o podražení, které je po zásluze odpískáno. Kousek od postranní čáry se bude zahrávat přímý kop v podání CZ Bělehrad.
     
    12
    Další z pokusů o rychlý balón za obranu soupeře, který vyslal Domenico Berardi, ztroskotal. Odpočinek od obranných povinností jim není souzen. Hráči soupeře budou čelit rohovému kopu, který bude zahrávat Sassuolo.
     
    13
    Domenico Berardi se zahráním rohového kopu pokusil najít někoho ze svých spoluhráčů. Obrana soupeře však byla proti.
     
    14
    Matteo Politano se nádherně proháčkoval obranou soupeře až na hranici vápna a svoji akci se rozhodl zakončit ranou do pravého dolního koutu branky. Ta už tolik povedená nebyla a tak ji zkrotil Kahriman, zastavujíce míč jistým zákrokem.
     
    15
    Davide Biondini se pokusil přejít přes obránce a proklouznout tak do šance. Ten na něho vyzrál a nadějně vyhlížející akci zabrzdil.
     
    16
    Sudí svým hvizdem přerušuje hru. Důvodem je podražení, kterého se dopustil Gregoire Defrel
     
    17
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Matteo Politano vyslal na branku zajímavý projektil, jenž se od brankové konstrukce odrazil na značku pokutového kopu, kde číhal DOMENICO BERARDI, který pohotově doráží míč do levého dolního rohu.
    17. BERARDI - 1:0
     
    18
    Po nevýrazném začátku jde do vedení domácí tým. Uvidíme, jak na tenhle gól odpoví soupeř.
     
    19
    Po krásné kolmé přihrávce se ve slibné palebné pozici ocitl Poletanović. Napálil však pouze jednoho z bránících hráčů, který stál v dráze letu jeho střely.
     
    20
    Serdar Gözübüyük svým hvizdem zastavuje hru. Cvetković vyfasoval žlutou kartu po nešetrném zákroku.
     
    21
    Rozhodčí nepřehlédl, že si v souboji Ristić počínal nedovoleně, když trefil místo míče nohy protihráče, a píská mu faul. Sassuolo bude zahrávat přímý kop ze strany hřiště.
     
    22
    Gazzola se blýskl nadýchaným centrem do vápna, který ovšem soupeř odvrátil ještě lepším obranným zákrokem.
     
    23
    Domenico Berardi dostal přihrávku do volného prostoru na hranici pokutového území. S ničím se nerozpakoval a vypálil po zemi doprostřed brány. Gólman byl však připraven a vynikajícím zákrokem střelu chytá.
     
    24
    Krásná kombinace o kterou se postarali Alfred Duncan a Politano, ale Damir Kahriman záměr svého soupeře odhadl a skvěle míč ukořistil.
     
    25
    Míč si na pěknou chvíli vzali do parády, respektive do kombinace na jeden, dva doteky, hráči Sassuola. Čekají na správný okamžik, aby mohli prorazit skrz soupeřovu obranu.
     
    26
    Hra je teď přerušena, Mitchell Donald si vyžádal ošetření.
     
    27
    Donald se drží za postižené místo, ale zatím to vypadá, že bude pokračovat ve hře.
     
    28
    Berardi vystřelil z hranice pokutového území, ale jeho střela branku neohrozila díky dobrému zákroku jednoho z obránců. Sassuolo bude zahrávat rohový kop. Míče se totiž jako poslední dotkl soupeř.
     
    29
    Duncan nerozehrává rohový kop centrem do vápna, nýbrž krátkou přihrávkou jednomu ze svých spoluhráčů.
     
    30
    Po výborné přihrávce se ve vápně sám zjevil Gregoire Defrel, ale svůj pokus namířil těsně vedle levé tyče.
     
    31
    Rozhodčí přerušil hru. Taktickým faulem se provinil Pablo Mouche. Možnost posunutí hry blíže k soupeřově brance má nyní Sassuolo. Čeká nás přímý kop.
     
    32
    Do ofsajdového postavení se dostal Hugo Vieira a jelikož se zapojil do hry, pomezní jeho ofsajd signalizuje. Míč bude mít soupeř.
     
    33
    Alfred Duncan se snažil svým dloubáčkem najít spoluhráče uvnitř vápna, ale Damir Kahriman byl nejrychlejší ze všech a útok odvrátil.
     
    34
    Matteo Politano vyslal dlouhý míč ve snaze přenést hru a uvolnit svého spoluhráče. To se mu však nepovedlo.
     
    35
    Podražení, které mohl Serdar Gözübüyük jen těžko přehlédnout, se dopustil Alfred Duncan. Výhodu exekuce volného kopu získává Bělehrad.
     
    36
    Slibnou akci, na jejímž konci stál Politano, končí signalizace pomezního rozhodčího, který odmával ofsajd.
     
    37
    Aleksandar Katai se krásně individuálně uvolnil a z hranice vápna vystřelil na bránu, ale jeho pokus zablokoval jeden z bránících hráčů.
     
    38
    Dlouhý centr, který vyprodukoval Katai, nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    39
    Donald se snažil dostat k míči, ale zasáhl při tom nohy protihráče a hlavní sudí to vyhodnotil jako faul.
     
    40
    Damir Kahriman se blýskl dobrým zákrokem proti dorážce ze střední vzdálenosti, kterou se snažil procedit doprostřed branky Magnanelli. Brankář včas zasáhl a míči cestu do sítě nedovolil.
     
    41
    Katai na obránce v souboji jeden na jednoho nevyzrál a o míč tak přišel. CZ Bělehrad bude zahrávat od rohového praporku.
     
    41
    John Ruiz poslal dobrý centr z rohu do vápna. Hrozící nebezpečí však zažehnal gólman, který se vyhoupl do vzduchu a šanci likviduje.
     
    42
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    MATTEO POLITANO se v pokutovém území dostal k přihrávce, kterou si pro něj připravil Domenico Berardi, a následnou přízemní střelu zamířil přesně k levé tyči. Stav zápasu je 2:0.
    42. POLITANO - 2:0
     
    43
    Dlouhé přihrávky, krátké přihrávky, ale hlavně přesné přihrávky si teď posílají hráči Sassuola. Míč lítá od nohy na jeden, maximálně dva doteky a pro hráče soupeře je velmi složité ho nějakým dovoleným způsobem získat.
     
    44
    Duncan se ocitl v nadějné pozici poté, co byl adresátem dlouhého nákopu jednoho z jeho spoluhráčů. Míč si však posunul daleko od nohy a zbytek si již obrana bez větších problémů pohlídala.
     
    45
    Hugo Vieira si v souboji počínal za hranicí pravidel. Rozhodčí to nenechává bez odezvy a píská faul. Sassuolo rozehraje přímý volný kop.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:45 .
     
    Dosavadní průběh tohoto klání není až na pár světlých výjimek moc atraktivní. Snad přinese druhé dějství do hry více akce a energie. Domácí mužstvo je na hřišti více vidět a hře dominuje. Soupeř to naopak nemá vůbec lehké. Hlavním rysem hry domácích je napadání a zvýšený důraz, kdežto hosté hrozí hlavně z dlouhých nákopů a centrů.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Cvetković vysílá centr do pokutového území. Obrana soupeře však centr bez problémů zneškodnila.
     
    48
    Domenico Berardi zahodil obrovskou šanci, když se po precizní přihrávce do vápna dostal k míči a vypálil ho pouze do levé části brankové konstrukce.
     
    49
    John Ruiz centruje míč do pokutového území. Soupeř je však na pozoru a nebezpečí odvrací. Míč se dostal za brankovou čáru. Rohový kop pro Bělehrad.
     
    50
    Rohový kop, který zahrál Ruiz , gólmana soupeře neohrozí. Míč totiž letí úplně mimo houf hráčů ve vápně a končí za brankovou čárou.
     
    51
    Rozhodčí nepřehlédl podražení, kterého se při pokusu získat míč dopustil Mitchell Donald. Nutno říci, že to bylo ze strany sudího správné rozhodnutí.
     
    52
    Jak málo teď chybělo. Alfred Duncan obdržel přihrávku, která málem vyšachovala obránce soupeře. Ti však nakonec akci zastavit přeci jen dokázali.
     
    53
    Paolo Cannavaro si za ostrý faul od rozhodčího, kterým je dnes Serdar Gozubuyuk, vysloužil žlutou kartu. Musíme uznat, že po právu.
     
    54
    Domenico Berardiměl být adresátem nebezpečného centru do vápna, kterým ho ze strany hledal jeden z jeho spoluhráčů. Natahoval se jak mohl, na míč však těsně nedosáhl.
     
    55
    Cvetković si všiml nabíhajícího spoluhráče v pokutovém území. Ihned na něj vyslal nadýchaný centr, ten byl ovšem zneškodněn soupeřovou obranou. Hvizd hlavního rozhodčího a jeho ruka směřující k rohovému praporku znamenají výhodu pro CZ Bělehrad.
     
    56
    Ani jeden z hostujících hráčů se nedostal k zakončení po centru z rohového kopu. Jeden ze soupeřových obránců se vyhoupl do vzduchu a odhlavičkoval míč do bezpečí.
     
    57
    Federico Peluso se provinil proti pravidlům, když podrazil svého protihráče a poslal ho k zemi. Sudí to dobře viděl a odpískáním faulu dal jasně najevo, že takové chování na hřišti tolerovat nebude. Dostat míč blíže k soupeřově svatyni se bude nyní snažit přímým kopem hostující Bělehrad.
     
    58
    Pablo Mouche se ujal zahrání přímého kopu, ale obrana jeho centr zneškodnila.
     
    58
    Na řadu přišlo střídání. John Ruiz je stažen, místo něj na hřiště nastoupí Srdan Plavšić.
     
    59
    Soupeř se zvedá po skluzu, kterým ho na trávník poslal Mitchell Donald. Serdar Gözübüyük celou situaci viděl a také ji odpískal. Přímý kop pro Sassuolo.
     
    60
    Tento projektil jen těsně minul břevno branky. K jeho produkci se po hezké přihrávce na hranici vápna dostal Domenico Berardi. Příště musí mířit lépe.
     
    61
    Vieira zahrál účelně, ale tvrdě. Jeho zákrok byl za hranicí pravidel. Alespoň podle hlavního arbitra dnešního utkání, který píská faul.
     
    62
    Dobrou samostatnou akcí se právě prezentoval Gazzola. Na jejím konci byla střela z hranice pokutového území, brankář Damir Kahriman se ale, na rozdíl od obrany, překonat nenechal a skvěle zasáhl. Míč by jinak pravděpodobně zaplul pod břevno. Skóre tak zůstává nezměněno. Míč končí v zámezí. Sassuolo bude mít výhodu rohového kopu.
     
    63
    Po zásahu některého z bránících hráčů budeme svědky standardní situace v podobě rohového kopu. U praporku si staví míč Domenico Berardi.
     
    64
    Paolo Cannavaro se ocitl v dobré příležitosti po centru z rohového kopu! Šikovně si načasoval výskok. Jeho hlavička měla razanci, ale přesnost jí scházela. Pouze prolétla kolem levé tyče.
     
    65
    Přesné přihrávky, výměna místa. Kvalitní pohyb ofenzivních hráčů Sassuola teď umožňuje těm více defenzivním konstruktivně rozehrávat míč. Ten je tak momentálně absolutně v jejich držení.
     
    66
    Matteo Politano mohl skórovat z malého vápna po centru ze strany, ale střela hlavou, kterou vyslal, zamířila pouze do levé tyče.
     
    67
    Domenico Berardi šel do souboje dost nevybíravě a sudí mu za to bez váhání odpískal faul. CZ Bělehrad rozehraje přímý volný kop ze strany hřiště.
     
    67
    Žlutou kartu za svůj faul obdržel Srdan Plavšić.
     
    68
    I přesto, že bylo místo rozehrávky přímého kopu poměrně daleko od brány, Domenico Berardi se rozhodl pro centr. Obránci byli pozorní a bez větších problémů ho odvrátili.
     
    69
    Tento pokus si Katai za rámeček nedá. Jeho střela z velké dálky plachtí vysoko nad brankou.
     
    69
    Míč právě skončil v zámezí a to je čas pro vystřídání. Domenico Berardi nám v dnešním zápase víc neukáže, nahradí ho Diego Falcinelli.
     
    70
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Diego Falcinelli poslal do vápna nadýchaný centr, který si bez větších problému zpracoval GREGOIRE DEFREL a pohotově vypálil. Jeho střela vletěla přímo do pravého spodního rohu. Gólman byl bezmocný.
    70. DEFREL - 3:0
     
    71
    Hlavní sudí právě svým gestem povoluje střídání. Pablo Mouche se s dnešním zápasem rozloučí, na jeho místo naskočí Slavoljub Srnić.
     
    72
    Obrovská šance! Gregoire Defrel ve vápně obdržel precizní přihrávku a pohotově vystřelil na branku. Velkou šanci ale neproměnil. Jeho pokus totiž plachtí jen kousek od levé tyče.
     
    73
    Davide Biondini posílá nadýchaný centr do vápna. Obrana soupeře se však dokázala dobře zformovat a centr odvrací.
     
    74
    Serdar Gözübüyük hvizdem přerušuje hru a není nyní zcela jasné, kdo se dopustil faulu. Aha, tak už ano. Nedovoleného zákroku se při snaze proniknout mezi hráči soupeře dopustil Alfred Duncan.
     
    75
    Na řadu přišlo střídání. Ze hry odstupuje Gregoire Defrel. Nahradí ho Marcello Trotta.
     
    77
    Dlouhý centr, který vyprodukoval Matteo Politano, nenašel nikoho ze spoluhráčů. Balón se dostal za postranní čáru, což znamená aut pro hosty.
     
    78
    Francesco Acerbi podrazil jednoho ze svých protihráčů.Sudí přerušuje hru a signalizuje faul. Tímto přímým volným kopem se CZ Bělehrad pravděpodobně nebude pokoušet rovnou ohrozit branku.
     
    79
    Pokus o rychlý balón za obranu soupeře, jenž vyslal Hugo Vieira, nebyl úspěšný. Do cesty míče se vložil jeden z pozorných obránců. Praporek pomezního a ruka hlavního sudího svorně ukazují k rohovému praporku. Hosté budou zahrávat roh.
     
    80
    Ristić z rohového kopu nacentroval míč do nebezpečného prostoru pokutového území, obrana soupeře si však s touto situací poradila.
     
    81
    Diego Falcinelli číhal v pokutovém území soupeře, čehož si všiml jeden ze spoluhráčů a poslal mu ze strany povedený centr. Obrana soupeře však zapracovala skvěle a akci utnula rázným odkopem do bezpečí. Míč končí za brankovou čarou a Sassuolo ho pošle zpět do hry od rohového praporku.
     
    82
    Alfred Duncan vyslal nebezpečný centr z rohového kopu, ale nedokázal najít hlavu žádného ze svých spoluhráčů.
     
    83
    Slavoljub Srnić se pěkně dokázal zbavit několika protihráčů, ale nakonec byl zastaven jedním z obránců.
     
    84
    Nastal čas pro vystřídání. Matteo Politano odchází ze hřiště. Místo něj nastupuje Stefano Sensi.
     
    85
    Na hřiště se podívá Predrag Sikimić, který vystřídá někoho ze svých spoluhráčů. A bude to Hugo Vieira, pro kterého dnešní zápas skončil.
     
    86
    Ristić zajel do soupeře dost nešetrně. Vše se však obejde bez žluté karty.
     
    87
    Plavšić jednoznačně zatáhl za dres jednoho z protihráčů a pozorný Serdar Gözübüyük okamžitě píská. Rozehrávku v podobě přímého kopu bude mít k dispozici Sassuolo.
     
    88
    Dlouhý míč dopředu, kde se nacházel Federico Peluso, byl zastaven.
     
    89
    Srnić posílá až příliš prudkou průnikovou přihrávku, a tak tato útočná akce končí velmi brzy.
     
    90
    Diego Falcinelli posílá dlouhý centr do vápna, ale Kahriman může zůstat klidný, protože míč končí v jeho náručí.
     
    90
    Rozhodčí bude nastavovat 3 minuty.
     
    90+1
    Alfred Duncan byl chycen v ofsajdu. Sudího musíme pochválit za přesné rozhodnutí.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 7:1. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 8:15.
     
    Diváci se mohli těšit z velmi atraktivní hry, doufejme, že budou hráči v nastoleném trendu pokračovat i v dalších kláních. Trenér domácích musí být s výkonem svých svěřenců jistě spokojen. Byli to totiž právě jeho hráči, kteří tahali v zápase za delší konec. Domácí po ztrátě rychle napadali a snažili se co nejrychleji získat míč zpět. Hosté hráli hlavně dlouhé balóny za obranu a centry do vápna. (22:37:19)

    Branky: 17. Berardi, 42. Politano, 70. Defrel

    Karty:   53. Cannavaro (SAS) – 20. Cvetković (CZB), 67. Plavšić (CZB)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 7:1. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 8:15.
    US Sassuolo Calcio: Consigli – Gazzola, Cannavaro, Acerbi, Peluso – Biondini, Magnanelli (C) , Duncan – Berardi (69. Falcinelli) , Defrel (75. Trotta) , Politano (84. Sensi)
    Náhradníci: Pegolo – Antei, Falcinelli, Letschert, Mazzitelli, Sensi, Trotta

    FK Crvena Zvezda Bělehrad: Kahriman – Phibel, Cvetković, Ristić – Donald, Le Tallec – Ruiz (58. Plavšić) , Katai (C) , Poletanović, Mouche (71. Srnić) – Vieira (85. Sikimić)
    Náhradníci: Supić – Petković, Luković, Plavšić, Srnić, Rendulic, Sikimić

    Rozhodčí: S. Gözübüyük – D. Goossens, B. van Dongen (vši. NED)
    Čtvrtek 25.08.2016
    CZ Bělehrad - Sassuolo 1:1

    Branky: 54. Katai – 28. Berardi

    Karty:   69. Phibel (CZB) – 48. Magnanelli (SAS), 83. Peluso (SAS)

    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 5:4. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:11.
    bahis siteleri