Esbjerg – Zug 3:8 (kon.) | Eisbären – Luleå 2:1 (kon.) | Cracovia – Färjestad 1:5 (kon.)
Wolfsburg – Frölunda 1:2 (kon.) | Gap – JYP 1:4 (kon.) | Davos – Rouen 4:1 (kon.)
konec
HC Davos
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
Les Dragons de Rouen
Pátek 19.08.2016, 19:45 • Vaillant Arena, Davos • Hokejová Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:12 Dario SIMION - 4:1
     
    57:12
    Davos právě vstřelil branku!
    Tak toto byla hokejová lahůdka, která nejspíše natvrdo rozhodla o dělbě bodů. DARIO SIMION si povodil několik hráčů, následně ještě propasíroval kotouč pod výstrojí gólmana, aby bezchybně zavěsil do sítě svým druhým gólem dnešního večera – 4:1! Bez asistence.
    37:50 Marc AESCHLIMANN - 3:1
     
    37:49
    Davos právě vstřelil branku!
    Tak to byl rychlý gól! Davos se ujímá ještě většího vedení, když se k odraženému kotouči dostal MARC AESCHLIMANN, kterému naservíroval kotouč Gaubert po střele Roberta Kousala, a pohodlně jej uklidil do klece – 3:1! Asistence: Robert Kousal, Noah Schneeberger.
    33:37 Simion (DAV) - 2:1
     
    33:37
    Davos právě vstřelil branku!
    Davos si bere zpět vedení! Střelu Maura Jorga Gaubert sice ještě vyrazil, nicméně na dorážku DARIA SIMIONA byl krátký. Útočník čtvrté formace tak posílá svůj celek zpět do vedení – 2:1! Asistence: Mauro Jorg, Simon Kindschi.
    16:51 Patrick COULOMBE (REN) - 1:1
     
    16:51
    Rouen právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok znamená srovnání skóre! PATRICK COULOMBE se prodral podél mantinelu kolem několika hráčů až se ocitl před Sennem. Zde si hráč s dresem Cramo Top scorer poradil skvěle, když zakončil bekhendem – 1:1! Bez asistence.
    10:04 M.WIESER (DAV) - 1:0
     
    10:04
    Davos právě vstřelil branku!
    Domácí využívají pětiminutovou přesilovku a utíkají do vedení. Dick Axelsson se prodral až do zakončení, jenže to gólem neskončilo. Následně zkoušel kotouč dorazit do klece Perttu Lindgren, kterému se to ale nepovedlo. Ovšem poté se dostal k odraženému puku MARC WIESER. Ten již zamířil přesně a posílá Švýcary do vedení – 1:0! Asistence: Dick Axelsson, Perttu Lindgren.

    Karel Janeba

    Branky a nahrávky: 11. Wieser (Lindgren, Axelsson), 34. Simion (Jorg, Kindschi), 38. Aeschlimann (Kousal, Schneeberger), 58. Simion – 17. Coulombe


    HC Davos: Senn (31. Van Pottelberghe) – Paschoud, Jung, Forster, Heldner, Schneeberger, Kindschi, Nater, Forrer – Kessler, Ambuhl, Kousal – Lindgren, Axelsson, M. Wieser – Aeschlimann, D. Wieser, Egli – Jorg, Walser, Simion
    Les Dragons de Rouen: Gaubert (Papillon) – Dame-Malka, Coulombe, Chakiachvili, Matheson, Langlais, Dorey, Nesa, P. Koudys – Miller, M. Threille, Thinel – Perret, Hussey, Y. Treille – Lamperier, D. Koudys, Guenette – Colotti, Bedin, Raux
    bahis siteleri