Esbjerg – Zug 3:8 (kon.) | Eisbären – Luleå 2:1 (kon.) | Cracovia – Färjestad 1:5 (kon.)
Wolfsburg – Frölunda 1:2 (kon.) | Gap – JYP 1:4 (kon.) | Davos – Rouen 4:1 (kon.)
konec
HC Davos
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
Les Dragons de Rouen
Pátek 19.08.2016, 19:45 • Vaillant Arena, Davos • Hokejová Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:22
    Nyní bude mít ještě lepší příležitost. Na trestnou lavici totiž putoval Aurelien Dorey (REN) a Sascha Treille (REN). Davos tak má přesilovku 5 na 3.
    57:12 Dario SIMION - 4:1
     
    57:12
    Davos právě vstřelil branku!
    Tak toto byla hokejová lahůdka, která nejspíše natvrdo rozhodla o dělbě bodů. DARIO SIMION si povodil několik hráčů, následně ještě propasíroval kotouč pod výstrojí gólmana, aby bezchybně zavěsil do sítě svým druhým gólem dnešního večera – 4:1! Bez asistence.
     
    54:19
    Místo toho se zrodila gólovka na protější straně! Po skvělém zákroku van Pottelbergheho orazítkovala dorážka Perreta tyčku brankové konstrukce!
     
    43:09
    Po pasu od Ambuhla se zkoušel z předbrankového prostoru prosadit Dino Wieser. Jeho střela lobem letěla však pouze do hrudi připraveného Juliena Gauberta, který podržel míč pro vhazování.
    37:50 Marc AESCHLIMANN - 3:1
     
    37:49
    Davos právě vstřelil branku!
    Tak to byl rychlý gól! Davos se ujímá ještě většího vedení, když se k odraženému kotouči dostal MARC AESCHLIMANN, kterému naservíroval kotouč Gaubert po střele Roberta Kousala, a pohodlně jej uklidil do klece – 3:1! Asistence: Robert Kousal, Noah Schneeberger.
     
    37:32
    Tak zde máme další přesilovku pro Davos, což hosty jistě moc nepotěší. Na trestnou putuje Aurelien Dorey (REN).
    33:37 Simion (DAV) - 2:1
     
    33:37
    Davos právě vstřelil branku!
    Davos si bere zpět vedení! Střelu Maura Jorga Gaubert sice ještě vyrazil, nicméně na dorážku DARIA SIMIONA byl krátký. Útočník čtvrté formace tak posílá svůj celek zpět do vedení – 2:1! Asistence: Mauro Jorg, Simon Kindschi.
     
    30:11
    Změna v brance! Gilles Senn odchází, nahradí ho Joren van Pottelberghe.
     
    28:08
    Beat Forster (DAV) hrál až moc do těla. Rozhodčí si toho všiml a udělil mu dvouminutový trest.
     
    27:57
    A že to bylo znát! Američan Adam Miller měl po výborně rozehrané akci na hokejce gól, ovšem Gilles Senn předvedl učebnicový zákrok lapačkou a Millera tak vychytal na poslední chvíli!
     
    26:45
    V obrovské šanci se ocitl Egli! Ten se zčistajasna zmocnil kotouče sám před Gaubertem po chybě Rouenu v rozehrávce, jenže útočník Davosu nedokázal tuto naservírovanou gólovku zužitkovat.
     
    22:28
    Tak zde máme další vyloučení. Florian Chakiachvili (REN) je vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    21:29
    Po skvělé kombinaci se do nádherné palebné pozice dostal Samuel Walser! Jeho projektil byl však tečován do horní sítě.
    16:51 Patrick COULOMBE (REN) - 1:1
     
    16:51
    Rouen právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok znamená srovnání skóre! PATRICK COULOMBE se prodral podél mantinelu kolem několika hráčů až se ocitl před Sennem. Zde si hráč s dresem Cramo Top scorer poradil skvěle, když zakončil bekhendem – 1:1! Bez asistence.
     
    12:26
    Další vyloučení, Rouen jde do tří. Může za to Patrick Koudys (REN).
    10:04 M.WIESER (DAV) - 1:0
     
    10:04
    Davos právě vstřelil branku!
    Domácí využívají pětiminutovou přesilovku a utíkají do vedení. Dick Axelsson se prodral až do zakončení, jenže to gólem neskončilo. Následně zkoušel kotouč dorazit do klece Perttu Lindgren, kterému se to ale nepovedlo. Ovšem poté se dostal k odraženému puku MARC WIESER. Ten již zamířil přesně a posílá Švýcary do vedení – 1:0! Asistence: Dick Axelsson, Perttu Lindgren.
     
    08:23
    Egli se dostal do dobré šance, kterou však neproměnil. Nicméně cenou útěchy může být fakt, že za předchozí faul je na 5 minut + do konce utkání vyloučen Oliver Dame-Malka (REN).
     
    07:11
    Do přečíslení dva na jednoho se dostali Wieser a Axelsson! První jmenovaný toho druhého však nedokázal svou přihrávkou včas najít. Draky nyní hodně podrželo štěstí.
     
    05:45
    Opět se nám tu vylučuje. Za držení si jde sednout Claude-Curdin Paschoud (DAV).
     
    01:39
    Nicméně hned 2 vteřiny na to se počet hráčů na ledě vyrovnává, když si jde sednout Hussey (REN).
     
    01:37
    Máme zde první přesilovou hru pro Rouen. Svůj trest si jde odpykat Lindgren (DAV).

    Karel Janeba

    Branky a nahrávky: 11. Wieser (Lindgren, Axelsson), 34. Simion (Jorg, Kindschi), 38. Aeschlimann (Kousal, Schneeberger), 58. Simion – 17. Coulombe


    HC Davos: Senn (31. Van Pottelberghe) – Paschoud, Jung, Forster, Heldner, Schneeberger, Kindschi, Nater, Forrer – Kessler, Ambuhl, Kousal – Lindgren, Axelsson, M. Wieser – Aeschlimann, D. Wieser, Egli – Jorg, Walser, Simion
    Les Dragons de Rouen: Gaubert (Papillon) – Dame-Malka, Coulombe, Chakiachvili, Matheson, Langlais, Dorey, Nesa, P. Koudys – Miller, M. Threille, Thinel – Perret, Hussey, Y. Treille – Lamperier, D. Koudys, Guenette – Colotti, Bedin, Raux
    bahis siteleri