Perm – Ural 1:0 (kon.) | Spartak – FK Krasnodar 2:0 (kon.) | Lok. Moskva – Samara 0:0 (kon.)
konec
FK Spartak Moskva
2:0 (1:0)
FK Krasnodar
Neděle 21.08.2016, 17:00 • Otkrytie Arena, Moskva • Ruská Premier Liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších zápasů. Pěkný zbytek dne! (19:00:04)
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 8:4. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 11:14.
     
    Je dobojováno! Spartak Moskva zvládl dnešní utkání na jedničku a poráží FK Krasnodar 2:0! Domácí vlétli do utkání ve velkém stylu a v první čtvrthodině třikrát ohrozili Kricjukovu branku. Ze třetí šance už se mohli radovat, protože Zé Luís otevřel skóre! Tempo hry poté trochu opadlo, ale Spartak byl dále lepší a nepouštěl Krasnodar do zápasu. Dvacet minut před koncem navíc přidal Zé Luís svou druhou branku v zápase! Krasnodar se poté přeci jen dostal do hry, ale Ari nedal gól ani do prázdné branky! Domácí už si pohlídali závěrečné minutky a mohou slavit důležité tři body!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    A právě Lorenzo Melgarejo se po kontaktu s hostujícím stoperem na hranici pokutového území dožadoval odpískání pokutového kopu. Sudí dal jasným gestem najevo, že penaltu nezapíská.
     
    90+2
    Dalším potrestaným hráčem je Lorenzo Melgarejo! Střídající útočník Spartaku s žlutou kartu vysloužil faulem na polovině hřiště.
     
    90+1
    Nastavují se 3 minuty!
     
    90
    Krasnodar se usadil před šestnáctkou Spartaku a rozehrával rohový kop. Odraženého míče se zmocnil Ari, jež si jej připravil na střelu a pravačkou poslal míč nad horní tyč.
     
    89
    Krasnodar měl k dispozici přímý kop z dobré pozice. Centrovaný míč mířil do chumlu těl na malém vápnu. Jako první u něj byl domácí obránce, který jej odkopl na polovinu hostů.
     
    88
    Na světě je další žlutá karta! Dmitrij Kombarov nedovoleně zastavil Bystrova a rozhodčí jej po zásluze odměnil.
     
    87
    Spartak už si užívá závěrečné minutky zápasu. Skvělou zábavu si obstarali také diváci, kteří nepřestávají s hlasitým skandováním. Hostům se tady nehraje dobře.
     
    86
    Artur Jędrzejczyk si dobře pokryl míč na polovině soupeře a nechal se faulovat. Rozhodčí ale nechal pokračovat ve hře a poté odpískal faul hostujícího hráče.
     
    85
    Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Zé Luís, přichází Lorenzo Melgarejo.
     
    84
    Ari se natlačil před obránce na hranici pokutového území. Hostující záložník se chtěl pokusit o zakončení, ale nakonec zůstal pouze u neúspěšné kličky.
     
    83
    Hosté zahrávali rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kde byl připravený brankář Rebrov, který míč schoval v rukavicích.
     
    81
    To snad není možné! Obrovská šance Krasnodaru! Domácí obrana nepohlídala přihrávku na Ariho. Ten si poté položil brankáře a už zakončoval do prázdné branky. Vracející se obránce Bocchetti ale míč vykopl z brankové čáry!
     
    80
    Promes prošel s míčem na kopačce přes polovinu hřiště, protančil pokutovým územím a nabil Ananidzemu. Střídající fotbalista Spartaku se opřel do skákavého míče a poslal jej vysoko nad břevno.
     
    79
    Promes pospíchal za přihrávkou na levou stranu, ale jeho snaha byla zbytečná. Asistent rozhodčího totiž signalizoval ofsajd, hosté budou rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    78
    Domácí fanoušci se dobře baví a užívají si závěr dnešního zápasu, ve kterém zatím jejich celek dominuje a soupeře k ničemu nepouští.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 15. Luís (Zobnin), 73. Luís (Promes)

    Karty:   67. Fernando (SPM), 88. D. Kombarov (SPM), 90+2. Melgarejo (SPM) – 72. Smolov (KRS)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 8:4. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 11:14.
    FK Spartak Moskva: Rebrov (10. Bocchetti) – Ješčenko, Kutěpov, Tasci, D. Kombarov – Zobnin, Fernando, I. Popov (59. Ananidze) – Glušakov (C) – Promes, Luís (85. Melgarejo).
    Náhradníci: Pesjakov – Bocchetti, Pucko, Kutin, Zujev, Melgarejo, Ananidze, Timofejev, Melkadze.

    FK Krasnodar: Kricjuk – V. Kalešin (72. Bystrov), S. Strandberg, Granqvist (C), Jędrzejczyk – Gazinskij, Kaboré, Pereyra (63. Achmedov) – Ari, Smolov, Torbinskij (56. Podběrezkin).
    Náhradníci: Adamov, Sinicyn – Bystrov, Martynovič, Achmedov, Podběrezkin, Petrov, Joãozinho, Eboue.
    bahis siteleri