Perm – Ural 1:0 (kon.) | Spartak – FK Krasnodar 2:0 (kon.) | Lok. Moskva – Samara 0:0 (kon.)
konec
FK Spartak Moskva
2:0 (1:0)
FK Krasnodar
Neděle 21.08.2016, 17:00 • Otkrytie Arena, Moskva • Ruská Premier Liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Dobré odpoledne všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování ruské Premier Ligy. Ve čtvrtém kole na sebe od 17 hodin narazí FK Spartak Moskva a FK Krasnodar! Přeji Vám příjemnou zábavu!
     
    Dnes nás čeká souboj doposud vedoucích celků ruské Premier Ligy. Krasnodar i Spartak Moskva získali ve třech utkáních sedm bodů za dvě vítězství a remízu.

    Krasnodar si na úvod soutěže s chutí zastřílel proti Tomsku, který porazil 3:0! Ve druhém kole nadělil doma příděl 4:0 Tereku Groznyj. V prvním venkovním utkání však přišlo zaváhání a remíza 1:1 na půdě Samary!

    Spartak vstoupil do ligové sezóny střeleckým koncertem, když na domácí půdě porazil Arsenal Tula 4:0! V dalším domácím souboji si poradil 1:0 se Samarou. V minulém kole už na Spartak čekal těžší soupeř. Na půdě Kazaně se zrodila remíza 1:1!
     
    Vzájemné zápasy v loňské sezóně

    22.11.2015 Spartak – Krasnodar 3:2
    26.7.2015 Krasnodar – Spartak 0:1
     
    Úvodní sestavy:

    FK Spartak Moskva: Rebrov – Ješčenko, Kutěpov, Tasci, D. Kombarov – Zobnin, Fernando, I. Popov – Glušakov (C) – Promes, Luís.
    Náhradníci: Pesjakov – Bocchetti, Pucko, Kutin, Zujev, Melgarejo, Ananidze, Timofejev, Melkadze.

    FK Krasnodar: Kricjuk – V. Kalešin, S. Strandberg, Granqvist (C), Jędrzejczyk – Gazinskij, Kaboré, Pereyra – Ari, Smolov, Torbinskij.
    Náhradníci: Adamov, Sinicyn – Bystrov, Martynovič, Achmedov, Podběrezkin, Petrov, Joãozinho, Eboue..
     
    Rozhodčí už přivádí aktéry dnešního zápasu na trávník. Spartak sehraje duel v červených dresech, zatímco Krasnodar zvolil zelenou sadu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hosté obstarali úvodní výkop dnešního zápasu. Moskevskou arénou se od úvodního hvizdu nesou hlasité chorály domácích fanoušků. Do hlediště dnes zavítalo hodně lidí.
     
    2
    Andrej Ješčenko vhazoval v blízkosti rohového praporku. Pravý bek Spartaku oslovil autovým vhazováním Promese, jež si ale na hranici šestnáctky nedokázal zpracovat prudký míč.
     
    3
    Poprvé v utkání se do útoku vydali i fotbalisté Krasnodaru. Ivelin Popov hned za půlící čárou vystihl úmysl Kalešina a uzmul mu míč. Spartak jej ale rychle odevzdal nazpátek.
     
    4
    Do útoku spěchal po levé straně Fjodor Smolov. Hostující útočník se ale neprodral okolo Andreje Ješčenka. Pravý bek domácího celku vstoupil do utkání v dobré pohodě.
     
    5
    Popov si ve středovém kruhu lehkým dotekem obhodil protihráče a rozehrál na pravou stranu. Za hranicí pokutového území se do míče opřel Dmitrij Kombarov, jehož dělovka těsně nad zemí prolétla kolem branky!
     
    6
    Roman Zobnin pokazil rozehrávku ve středu hřiště a poslal vpřed fotbalisty soupeře. Mauricio Pereyra si navedl míč na levačku a z hranice šestnáctky vypálil. Jeho pokus branku minul.
     
    7
    Od úvodních minut se hraje hodně útočně! Andrej Ješčenko se prosmýkl kolem obránce do pokutového území a levačkou jen těsně minul horní roh!
     
    8
    Do další šance se řítil Ivelin Popov. Domácí záložník si zpracoval míč na hranici pokutového území, obhodil si obránce, ale vinou špatného obutí se ocitl na trávníku.
     
    9
    Serdar Tasci zůstává ležet na trávníku a drží se za zadní stehenní sval! S domácím stoperem to nevypadá vůbec dobře. Uvidíme, zda bude schopen v utkání pokračovat.
     
    10
    Nebude! Domácí stoper Arťom Rebrov opouští vinou zranění hrací plochu, jeho místo zaujme Salvatore Bocchetti!
     
    11
    Ilja Kutěpov si splnil své obranné povinnosti a v hlavičkovém souboji u postranní čáry nedal Kalešinovi sebemenší šanci na úspěch. Krasnodar zůstane u míče, hosté budou vhazovat.
     
    12
    Domácí stopeři si poněkud nerozuměli při rozehrávce. Střídající Salvatore Bocchetti adresoval svému kolegovi přihrávku na paty a Ilja Kutěpov musel na poslední chvíli hasit oheň před dotírajícím Smolovem.
     
    13
    Na druhé straně si nejvýše ze všech fotbalistů v šestnáctce naskočil Zé Luís. Jeho hlavička ze značky pokutového kopu byla sice razantní, ale postrádala potřebnou přesnost.
     
    14
    Fotbalisté Spartaku jsou zatím lepšími na hřišti a častěji hrají s míčem na kopačkách. Domácí celek vyčkává na skulinky v obraně Krasnodaru, hosté nijak nenapadají jejich rozehrávku.
     
    15
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak se ujímá vedení! Domácí celek přetavil dobrý vstup do zápasu ve vedení! Domácí se nastěhovali před pokutové území. ZÉ LUÍS si sběhl na oblouček do pokutového území a z první poslal míč mimo dosah brankáře Kricjuka!
    15. Zé LUÍS - 1:0
     
    17
    Krasnodar se snažil přispěchat s rychlou odpovědí, avšak před pokutovým územím Spartaku kraloval Salvatore Bocchetti. Střídající stoper zvládl těžký vstup na trávník na jedničku.
     
    18
    Krasnodar se snaží drát se do útoku, nicméně veškeré akce hostujícího celku končí těsně za polovinou. Andrej Ješčenko odebral míč svému protějšku a okamžitě jej poslal až k Rebrovovi.
     
    19
    Zé Luís si naběhl na dlouhou přihrávku před pokutové území Krasnodaru. Střelec úvodní branky se pustil do souboje s dvojicí stoperů, kteří jej rozhodili a Luís si míč nezpracoval.
     
    20
    Zé Luís motá hostujícím zadákům hlavy! Šikovný fotbalista si rychlou kličkou připravil míč na hranici pokutového území, odkud vyslal jedovatou ránu! Míč však minul horní tyč!
     
    21
    Ivelin Popov si rychlým zpracováním připravil míč do střelecké pozice. Domácí fotbalista prověřil brankáře Krasnodaru projektilem z ostrého úhlu. Stanislav Kricjuk byl u tyče připraven.
     
    22
    Vitalij Kalešin si troufl na riskantní kličku, když si píchl míč mezi dva protihráče a ještě se s ním stihl otočit. Kalešin sice neprošel dál, ale vybojoval alespoň přímý kop.
     
    23
    Quincy Promes naháněl Jedrzejczyka. Krajní obránce Krasnodaru si svého soupeře všiml na poslední chvíli a okamžitě adresoval Kricjukovi malou domů. Hosté mají potíže s rozehrávkou.
     
    24
    Spartak stále diktuje hru a nepouští soupeře k míči. Domácí fotbalisté nyní kombinují na polovině hrací plochy. Hráči Krasnodaru jsou jako opaření a vůbec nepresují.
     
    25
    Andrej Ješčenko centroval od postranní čáry do pokutového území. Jeho pobídka se stáčela na přední tyč, ale hned na hranici pokutového území balón odkopl stoper Stefan Strandberg.
     
    26
    Spartak se ale znovu dostal k míči a domácí okamžitě roztočili kolotoč přihrávek na polovině Krasnodaru. Příznivci Spartaku ženou svůj celek hlasitým povzbuzováním!
     
    27
    Zé Luís si počíhal na přihrávku do pokutového území, natlačil se před obránce, ale rychlou otočkou přišel o míč. Naštěstí pro Spartak se balón odrazil na rohový kop.
     
    28
    Na centr od rohového praporku si na přední tyči naskočil právě Zé Luís. Domácí útočník tentokrát zakončoval zády k brance a jeho pokus hlavou byl příliš vysoký.
     
    29
    Stanislav Kricjuk musel vyrazit až na hranici pokutového území, kde schoval míč do rukavic před dotírajícím Luísem. Útočník Spartaku bude hostující obranu strašit ještě hodně dlouho.
     
    30
    Na druhé straně hřiště měl práci Arťom Rebrov. Brankář Spartaku Moskva ve spolupráci s Kutěpovem zažehnal nebezpečí před dotírajícím Arim. Hosté se alespoň podívali do šestnáctky soupeře.
     
    31
    Po krátkém výletu Krasnodaru už se na hostující celek valí další červená lavina. Domácí si tentokrát nerozuměli při rozehrávce a Ješčenko přenesením hry přes šíři hřiště odevzdal balón hostům.
     
    32
    Vitalij Kalešin spěchal za dlouhou přihrávku na polovinu hřiště. Hostující obránce sice předvedl úctyhodný sprint, ale kulatý nesmysl už na hrací ploše nezastihl. Spartak bude vhazovat.
     
    33
    Quincy Promes se stáhl hluboko na vlastní polovinu. S míčem u nohy obešel vracejícího se soupeře a raději předal míč Rebrovovi. Domácí brankář nerozehrál přesně.
     
    34
    Andrej Ješčenko dlouhým autem do pokutového území našel prostor, kde se pohyboval Quincy Promes. Promes se po míči natahoval akrobatickým způsobem, ale jeho zakončení nestálo za řeč.
     
    35
    Z levé strany postupoval do pokutového území Spartaku Dmitrij Torbinskij. Záložník Krasnodaru vyslal do vápna přízemní přihrávku, kterou ale Salvatore Bocchetti bez problémů odkopl.
     
    36
    Andrej Ješčenko si posunul míč mezi dva hráče Krasnodaru. Jedním z nich byl Ari, jež domácího beka poslal na trávník. Hra je přerušena, fotbalista Krasnodaru si přivodil nějaký šrám.
     
    38
    Dmitrij Torbinskij už je po ošetření zpátky na nohou a hra může pokračovat. Vypadá to, že fotbalista Krasnodaru bude schopen pokračovat ve hře. U míče jsou domácí hráči.
     
    39
    Tempo hry po úvodním tlaku Spartaku poněkud opadlo. Ani jeden z týmů se nikam nežene a spíše se vyčkává, co předvede ten druhý. Diváci Spartaku ale neúnavně povzbuzují.
     
    40
    Zé Luís se na polovině hřiště pustil do hlavičkového souboje se Strandbergem, který ale prohrál. Snaha domácího útočníka byla zbytečná, asistent rozhodčího mu odmával ofsajd.
     
    41
    Hlavní rozhodčí si k sobě zavolal Popova a Ariho. Oběma fotbalistům důrazně vysvětlil, že jejich potyčky nebude tolerovat. Příště už se to bez žluté karty neobejde.
     
    42
    Dmitrij Kombarov podpořil domácí ofenzívu sprintem po levé straně. Krajní obránce Spartaku vyslal do pokutového území prudký centr, který ale na hranici vápna odvrátil Andreas Granqvist.
     
    43
    Kombarov si svou misi zopakoval. Tentokrát už jeho pobídka prošla až do pokutového území, ale brankář Stanislav Kricjuk vyrazil z brankové čáry a schoval míč do rukavic.
     
    44
    Quincy Promes naháněl prudkou přihrávku na levou stranu. Ani domácí rychlonožka nezastihla míč na hrací ploše. Krasnodar bude vhazovat. Spartak dohrává první poločas v naprostém klidu.
     
    45
    Nastavují se 2 minuty!
     
    45+1
    Ari to v souboji s Kombarovem přehnal s aktivitou. Domácí obránce se před něj natlačil a hostující záložník jej za odměnu rukama stáhl na trávník. Spartak bude rozehrávat.
     
    45+2
    Spartak ještě v závěru nastaveného času zahrával přímý kop. Exekuce se zhostil Denis Glušakov, ale rána domácího kapitána se zastavila ve čtyřčlenné zdi.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    První poločas je u konce! Domácí Spartak vlétl do zápasu jako utržený ze řetězu a v první dvacetiminutovce si vytvořil tři obrovské šance! Tu třetí po čtvrthodině hry přetavil Zé Luís ve vedoucí branku! Hra se poté uklidnila, Spartak byl nadále aktivnější, ale tolik šancí si už nevytvořil. Krasnodar byl v první půli směrem dopředu naprosto bezzubý, a proto je stav 1:0!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Spartak obstaral výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Domácí fotbalisté se ihned vydali do útoku. Po pravé straně postupoval Roman Zobnin, ale přes obránce se mu odcentrovat nepodařilo.
     
    47
    Salvatore Bocchetti se provinil nedovoleným zákrokem před hranicí pokutového území. Obětí jeho řádění se stal Fjodor Smolov. Hosté rozehrají přímý kop z nadějné pozice.
     
    48
    Exekuce se chopil právě Smolov. Před jeho ránou se hosté ve zdi rozestoupili, ale míč se po zemi dokutálel doprostřed branky, kde na něj čekal připravený brankář Rebrov.
     
    49
    Salvatore Bocchetti není na začátku druhého poločasu v optimálním rozpoložení. Odkopem na polovinu soupeře trefil jen dotírajícího protihráče a může být rád, že jej nevyslal do šance.
     
    50
    Zé Luís si naběhl na oblouček podél postranní čáry, zakmital nohama a přihrál před hranici pokutového území. K jeho smůle se v tomto prostoru nepohyboval nikdo z domácích hráčů.
     
    51
    Na druhé straně se za obranou Spartaku ocitl Fjodor Smolov. Hostující útočník už pelášil sám na brankáře Rebrova, ale radost mu pokazil asistent rozhodčího, který signalizoval ofsajd.
     
    52
    Ivelin Popov se u rohového praporku přetahoval o míč s dvojicí protihráčů. Domácímu fotbalistovi přišel na pomoc Andrej Ješčenko, ale hosté nakonec vybojovali autové vhazování.
     
    53
    Domácí se nikam neženou a spíše vyčkávají na hru soupeře. Fotbalisté Spartaku kombinují na vlastní polovině a jen občas nakopnou míč směrem ke Kricjukově brance.
     
    54
    Potlesk domácích fanoušků sklidil Roman Zobnin, který aktivně napadal rozehrávku Krasnodaru. Zobnin běhal od hráče k hráči, ale míč nakonec nezískal.
     
    55
    Dmitrij Kombarov vyslal krásným obloučkem po levé straně do útoku právě Zobnina. Brankář Stanislav Kricjuk vyrazil na hranici pokutového území a ve stylu Manuela Neuera odehrál balón do bezpečí.
     
    56
    Střídání v týmu FK Krasnodar: ze hřiště odchází Dmitrij Torbinskij, přichází Vjačeslav Podběrezkin.
     
    57
    Denis Glušakov spěchal za přihrávkou za půlící čáru. Před domácím kapitánem stačil míč odehrát hostující Jurij Gazinskij. Druhý poločas zatím nenabízí atraktivní hru.
     
    58
    Stanislav Kricjuk měl plné ruce práce s dalekonosnou dělovkou domácího kapitána! Denis Glušakov prověřil hostujícího brankáře střelou ze čtyřiceti metrů!
     
    59
    Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Ivelin Popov, přichází Džano Ananidze.
     
    60
    Je za námi hodina hry a domácí Spartak stále kontroluje vývoj zápasu. Krasnodar stále čeká na první vážnější ohrožení Rebrovovy branky. Domácí obrana funguje na výbornou.
     
    61
    Sám na brankáře mohl postupovat Quincy Promes, ale asistent rozhodčího se rozhodl zvednout praporek! Pokud se jednalo o ofsajd, tak byl opravdu hodně těsný!
     
    62
    Krasnodar zahrával rohový kop.Jeho exekuce se chopil Vitalij Kalešin. Centr do pokutového území posadil na hlavu Granqvista, od níž se míč odrazil přesně do rukavic připraveného Rebrova.
     
    63
    Střídání v týmu FK Krasnodar: ze hřiště odchází Mauricio Pereyra, přichází Odil Achmedov.
     
    64
    Do otevřené obrany Krasnodaru se řítil Quincy Promes. Domácí rychlonožka se prohnala až do pokutového území, kde vypálil, ale jeho ránu srazila obrana na rohový kop.
     
    65
    Po nepovedeném rohu se ještě k centru odhodlal Denis Glušakov. Domácí kapitán našel nabíhajícího Ananidzeho, který střílel z voleje, ale jeho pokus trefil jen jednoho z obránců.
     
    66
    Spartak zahrával další rohový kop. Centr od rohového praporku se tentokrát snesl na malé vápno, kde stál připravený Andreas Granqvist, jež hlavou odvrátil nebezpečí.
     
    67
    Na světě je první žlutá karta dnešního zápasu! Za svůj faul na polovině hrací plochy ji vidí Fernando!
     
    68
    Quincy Promes spěchal podél postranní čáry za prudkou přihrávkou. Průniková pobídka jeho spoluhráče byla příliš rychlá a ani rychlík Promesových kvalit nezachytil míč na hrací ploše.
     
    69
    Na druhé straně naháněl prudkou přihrávku Jurij Gazinskij. Ani on nezachytil míč na hrací ploše. Spartak bude rozehrávat od branky, hosté se směrem dopředu opravdu trápí.
     
    70
    Denis Glušakov se uvolnil na levé straně a vymyslel krásný centr mezi malé vápno a značku pokutového kopu, kam si naběhl Zé Luís. Autor jediné branky ale nezamířil mezi tři tyče.
     
    71
    Po rohovém kopu Spartaku se k hlavičce na značce pokutového kopu prodral Zé Luís. Jeho pokus z těžké pozice jen o malý kousek minul břevno hostující branky!
     
    72
    První žlutá karta je k vidění i na straně Krasnodaru! Za přehnanou agresivitu v souboji s obráncem ji vidí Fjodor Smolov!
     
    72
    Střídání v týmu FK Krasnodar: ze hřiště odchází Vitalij Kalešin, přichází Vladimir Bystrov.
     
    73
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak navyšuje vedení! Andrej Ješčenko patičkou na pravé straně nabídl míč Promesovi, který potáhl míč do šestnáctky a krásným centrem na malé vápno našel ZÉ LUÍSE, který z těsné blízkosti přidal druhou branku v zápase!
    73. Zé LUÍS - 2:0
     
    75
    Krasnodar je druhou brankou domácího ostrostřelce pořádně zaskočen a nyní si není schopen přihrát na malou vzdálenost. Spartak bezpečně kontroluje závěr utkání.
     
    76
    Hosté ale zahrávali přímý kop. Do pokutového území se nastěhovali všichni hlavičkáři, jenže Odil Achmedov svým krátkým centrem odevzdal míč domácím hráčům.
     
    77
    Domácím dvoubrankové vedení nestačí! Míč si potáhl Džano Ananidze a z pětadvaceti metrů vyslal jedovatou střelu těsně nad zemí! Míč prolétl vedle pravé tyče.
     
    78
    Domácí fanoušci se dobře baví a užívají si závěr dnešního zápasu, ve kterém zatím jejich celek dominuje a soupeře k ničemu nepouští.
     
    79
    Promes pospíchal za přihrávkou na levou stranu, ale jeho snaha byla zbytečná. Asistent rozhodčího totiž signalizoval ofsajd, hosté budou rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    80
    Promes prošel s míčem na kopačce přes polovinu hřiště, protančil pokutovým územím a nabil Ananidzemu. Střídající fotbalista Spartaku se opřel do skákavého míče a poslal jej vysoko nad břevno.
     
    81
    To snad není možné! Obrovská šance Krasnodaru! Domácí obrana nepohlídala přihrávku na Ariho. Ten si poté položil brankáře a už zakončoval do prázdné branky. Vracející se obránce Bocchetti ale míč vykopl z brankové čáry!
     
    83
    Hosté zahrávali rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kde byl připravený brankář Rebrov, který míč schoval v rukavicích.
     
    84
    Ari se natlačil před obránce na hranici pokutového území. Hostující záložník se chtěl pokusit o zakončení, ale nakonec zůstal pouze u neúspěšné kličky.
     
    85
    Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Zé Luís, přichází Lorenzo Melgarejo.
     
    86
    Artur Jędrzejczyk si dobře pokryl míč na polovině soupeře a nechal se faulovat. Rozhodčí ale nechal pokračovat ve hře a poté odpískal faul hostujícího hráče.
     
    87
    Spartak už si užívá závěrečné minutky zápasu. Skvělou zábavu si obstarali také diváci, kteří nepřestávají s hlasitým skandováním. Hostům se tady nehraje dobře.
     
    88
    Na světě je další žlutá karta! Dmitrij Kombarov nedovoleně zastavil Bystrova a rozhodčí jej po zásluze odměnil.
     
    89
    Krasnodar měl k dispozici přímý kop z dobré pozice. Centrovaný míč mířil do chumlu těl na malém vápnu. Jako první u něj byl domácí obránce, který jej odkopl na polovinu hostů.
     
    90
    Krasnodar se usadil před šestnáctkou Spartaku a rozehrával rohový kop. Odraženého míče se zmocnil Ari, jež si jej připravil na střelu a pravačkou poslal míč nad horní tyč.
     
    90+1
    Nastavují se 3 minuty!
     
    90+2
    Dalším potrestaným hráčem je Lorenzo Melgarejo! Střídající útočník Spartaku s žlutou kartu vysloužil faulem na polovině hřiště.
     
    90+3
    A právě Lorenzo Melgarejo se po kontaktu s hostujícím stoperem na hranici pokutového území dožadoval odpískání pokutového kopu. Sudí dal jasným gestem najevo, že penaltu nezapíská.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Spartak Moskva zvládl dnešní utkání na jedničku a poráží FK Krasnodar 2:0! Domácí vlétli do utkání ve velkém stylu a v první čtvrthodině třikrát ohrozili Kricjukovu branku. Ze třetí šance už se mohli radovat, protože Zé Luís otevřel skóre! Tempo hry poté trochu opadlo, ale Spartak byl dále lepší a nepouštěl Krasnodar do zápasu. Dvacet minut před koncem navíc přidal Zé Luís svou druhou branku v zápase! Krasnodar se poté přeci jen dostal do hry, ale Ari nedal gól ani do prázdné branky! Domácí už si pohlídali závěrečné minutky a mohou slavit důležité tři body!
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 8:4. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 11:14.
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších zápasů. Pěkný zbytek dne! (19:00:04)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 15. Luís (Zobnin), 73. Luís (Promes)

    Karty:   67. Fernando (SPM), 88. D. Kombarov (SPM), 90+2. Melgarejo (SPM) – 72. Smolov (KRS)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 8:4. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 11:14.
    FK Spartak Moskva: Rebrov (10. Bocchetti) – Ješčenko, Kutěpov, Tasci, D. Kombarov – Zobnin, Fernando, I. Popov (59. Ananidze) – Glušakov (C) – Promes, Luís (85. Melgarejo).
    Náhradníci: Pesjakov – Bocchetti, Pucko, Kutin, Zujev, Melgarejo, Ananidze, Timofejev, Melkadze.

    FK Krasnodar: Kricjuk – V. Kalešin (72. Bystrov), S. Strandberg, Granqvist (C), Jędrzejczyk – Gazinskij, Kaboré, Pereyra (63. Achmedov) – Ari, Smolov, Torbinskij (56. Podběrezkin).
    Náhradníci: Adamov, Sinicyn – Bystrov, Martynovič, Achmedov, Podběrezkin, Petrov, Joãozinho, Eboue.
    bahis siteleri