AC Milán – Turín 3:2 (kon.) | Atalanta BC – Lazio 3:4 (kon.) | Bologna – Crotone 1:0 (kon.)
Chievo – Inter 2:0 (kon.) | Empoli – Sampdoria 0:1 (kon.) | Janov – Cagliari 3:1 (kon.)
Pescara – Neapol 2:2 (kon.) | Palermo – Sassuolo 0:1 (kon.)
konec
Delfino Pescara 1936
2:2 (2:0)
SSC Neapol
Neděle 21.08.2016, 20:45Italská Serie A • 1. kolo
Předzápasové kurzy
    62. Dries MERTENS - 2:2
     
    62
    Neapol právě vstřelila branku!
    Tak tohle střídání si bude trenér Neapole dneska ještě dlouho pochvalovat. DRIES MERTENS se postaral během tří minut o dvě branky a rázem máme vyrovnáno! Fotbalista hostující Neapole měl u vyrovnávající branky sice více štěstí než rozumu, ale v konečném zúčtování se na to nikdo ptát nebude.
    59. Dries MERTENS - 2:1
     
    59
    Neapol právě vstřelila branku!
    DRIES MERTENS obešel dva hráče soupeře a potom nádhernou střelou k vzdálenější tyči přidává kontaktní branku. Přesně tohle Neapol potřebovala! Asistence: Mirko Valdifiori.
    36. Gianluca CAPRARI - 2:0
     
    36
    Pescara právě vstřelila branku!
    Pohádka pro fotbalisty Pescary pokračuje! Po hodně nenápadné akci totiž přidávají druhou branku a nad Neapolí už vedou 2:0. Francesco Zampano pronikl do šestnáctky soupeře a přihrávkou do druhé vlny zcela osamostatnil GIANLUCU CAPRARIHO, který bez jakýchkoliv problémů zvyšuje vedení svého týmu. Tohle by si před zápasem tipl opravdu málokdo. Asistence: Francesco Zampano.
    9. Ahmad BENALI - 1:0
     
    9
    Pescara právě vstřelila branku!
    Tak to je hodně velký šok! Domácí jsou po velice opatrném začátku do vedení. Valerio Verre svou přihrávkou poslal do samostatného úniku AHMADA BENALIHO, který elegantně přehazuje vyběhnutého Pepe Reinu. Přihrávka i zakončení bylo v tomto případě opravdu ukázkové. Asistence: Valerio Verre.

    Štěpán Hladký

    Branky: 9. Benali (Verre), 36. Caprari (Zampano) – 59. D. Mertens (Valdifiori), 62. D. Mertens

    Karty:   48. Brugman (PES), 50. Bizzarri (PES), 75. Gyömbér (PES) – 28. Albiol (NEA), 90+3. D. Mertens (NEA)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 1:8. Rohy: 3:9. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:10.
    Delfino Pescara 1936: Bizzarri – Zampano, Gyömbér, Coda (70. Župarić), Biraghi – Cristante, Brugman (86. A. Crescenzi), Memushaj (C) (63. Manaj), Benali – Verre, Caprari.
    Náhradníci: Fiorillo, Aldegani – A. Crescenzi, Bruno, Manaj, Župarić, Selasi, Vitturini, Mitrita, Maloku, Del Sole, Acatullo.

    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam – Allan, Valdifiori, Hamšík (C) (72. Piotr Zieliński), Callejón – Gabbiadini (52. Milik), L. Insigne (53. D. Mertens).
    Náhradníci: Rafael Cabral, Sepe – Strinić, Ch. Maggio, D. Mertens, Piotr Zieliński, Chiricheş, Grassi, R. Insigne, Milik, Lasicki.
    bahis siteleri