Novokuzněck – Chanty-Mansijsk 1:7 (kon.) | Novosibirsk – Barys 5:1 (kon.) | Omsk – Jekatěrinburg 3:1 (kon.)
Toljatti – HC Slovan 5:2 (kon.) | Čerepovec – Magnitogorsk 3:2 (2:1 po s.n.) | Kazaň – Nižněkamsk 1:2 (2:3 po s.n.)
N.Novgorod – Riga 2:0 (kon.) | CSKA Moskva – Čeljabinsk 3:0 (kon.) | Petrohrad – Ufa 7:1 (kon.)
Soči – Jokerit 3:2 (kon.)
konec
HK Soči
3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
Jokerit Helsinky
Čtvrtek 25.08.2016, 18:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:04 André PETERSSON - 3:2
     
    59:04
    Soči právě vstřelilo branku!
    Neskutečné! Po tom, co ANDRÉ PETERSSON opustil trestnou lavici, dostal se k odraženému puku a poté s ním spěchal, ač tísněn jedním z hráčů Jokeritu, před hostující branku. Svou střelou vedle pravého betonu dokázal Zapolskiho prostřelit a strhává tak vedení znovu na stranu Soči šestapadesát vteřin před koncem základní hrací doby. Petersson tak dokonává dnešní hattrick. Bez asistence.
    35:42 Pekka JORMAKKA - 2:2
     
    35:42
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté využívají svou přesilovou hru za minutu dvanáct. V jejím závěru pálil z dálky Charles Genoway a před brankou dokázal jeho střelu dobře tečovat PEKKA JORMAKKA a srovnává tak se Soči krok. Asistence: Charles Genoway, Sakari Salminen.
    19:39 Charles GENOWAY - 2:1
     
    19:39
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jenže hned z další bleskové akce hosté dávají kontaktní branku. Kousek od modré čáry vystřelil CHARLES GENOWAY, který svou ránou propálil Barulina a připravil ho o dosavadní čisté konto. Hosté jsou zpátky ve hře. Asistence: Topi Jaakola, Peter Regin.
    19:07 André PETERSSON - 2:0
     
    19:07
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro hosty pořádná rána. Další početní výhodu domácí využívají, když si na levém kruhu klepl o přihrávku ANDRÉ PETERSSON a odtud doslova uklidil puk za záda Zapolskiho. Asistence: Andrej Kosticyn, Oscar Fantenberg.
    03:38 André PETERSSON - 1:0
     
    03:38
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté se ujímají vedení. ANDRÉ PETTERSON se dostal do blízkosti hostující branky, kam si nabruslil z levého kruhu a chytrou střelou švihem posílá puk za záda Zapolskiho. Soči tak využívá svou početní výhodu. Asistence: Ben Maxwell, Eric O´Dell.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Petersson (Maxwell, O'Dell), 20. Petersson (Kosticyn, Fantenberg), 60. Petersson – 20. Genoway (Jaakola, Regin), 36. Jormakka (Genoway, Salminen)


    HK Soči: Barulin (Šikin) – Mamašev, Mamkin, Pedan, Fantenberg, Děrljuk, Gorochov – Kosticyn, Ignatuškin (C), Krikunov – Petersson, Maxwell, Skačkov – Padakin, O'Dell, Dělnov – Tomilin, Zacharčuk, Tolpeko.
    Jokerit Helsinky: Zapolski (Helenius) – Genoway, Jaakola, Lajunen, Rissanen, Jalvanti, Kulda – Regin (C), Salminen, Joensuu – O'Neill, Huhtala, Hishon – Niemi, Jormakka, Keränen – Anttila, Wirtanen, Talaja.

    Rozhodčí: Kulakov, Olenin – Sadovnikov, Šeljanin

    Diváci: 7106
    bahis siteleri