Švédsko – Rusko 1:4 (kon.) | Česko – Finsko 4:2 (kon.)
konec
Švédsko
1:4 (0:3, 1:1, 0:0)
Rusko
Pátek 26.08.2016, 15:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
    38:23 KAPRIZOV - 1:4
     
    38:23
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ruští hokejisté to sehráli náramně! Alexandr Polunin udělal poměrně riskantní kličku na modré čáře a poslal prudkou přihrávku KIRILLU KAPRIZOVOVI, který dokázal zakončit pod horní tyčku za záda ležícího Samsonova. Asistence: Alexandr Polunin, Jegor Rykov.
    26:24 LINDSTRÖM - 1:3
     
    26:24
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Hráči ze Země tří korunek konečně dokázali využít přesilovou hru! LINUS LINDSTRÖM dostal ideální pas od Lindholma na pravý bod pro vhazování, z něhož se dokázal prosadit nad lapačku Samsonova! Asistence: Johan Londholm, Linus Nässén.
    18:01 KVARTALNOV - 0:3
     
    18:01
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné, kola ruského brankostroje se začínají naplno roztáčet! Hráči Sborné jsou neuvěřitelně efektivní. DANILA KVARTALNOV dokázal překonat Wernera z vrcholku pravého kruhu a dává tak švédským hokejistům podnět k zamyšlení. Asistence: Vadim Kudako, Alexander Volkov.
    03:00 LI - 0:2
     
    03:00
    Rusko právě vstřelilo branku!
    NIKITA LI předvedl nevídaný důraz na brankovišti a ruské mužstvo odksakuje již na rozdíl dvou branek! Po Čebykinově ráně z mezikruží se tento hokejista prodral žlutou defenzivní hrází a nekompromisně přehodil Wernerův pravý beton. Asistence: Nikolaj Čebykin, Kirill Beljajev.
    00:28 KAPRIZOV - 0:1
     
    00:28
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak tomu říkám raketový start do utkání! První útočná formace Sborné začala úřadovat hned od úvodních sekund zápasu. Alexander Polunin tak trochu naslepo poslal střílenou přihrávku na okraj brankoviště, kde se kotouč odrazil od bruslí KIRILLA KAPRIZOVA za brankovou čáru. O úmyslné kopnutí se v žádném případě nemohlo jednat. Asistence: Alexandr Polunin.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 27. Lindström (Lindholm, Nässén) – 1. Kaprizov (Polunin), 3. Li (Čebykin, Beljajev), 19. Kvartalnov (Kudako, Alexander Volkov), 39. Kaprizov (Polunin, Rykov)


    Švédsko: Werner (Marmenlind) – Cederholm, Nässén, Berglund, Gunnarson, Danielsson, Malmström – Davidsson, Lindholm, Dahlström, Bratt, Olhaver, Zetterberg, Elfström, Karlström, Lindström, Pettersson, Storm, Wahlgren, Jonsson Fjällby
    Rusko: Samsonov (Suchačjov) – Kudako, Sidorov, Čmychov, Fazylzjanov, Zajcev, Voronkov, Rykov, Arťom Volkov – Kaprizov, Arťomov, Kvartalnov, Polunin, Kostin, Alexandr Volkov, Beljajev, Li, Rubcov, Čebykin, Vorobjov, Kudrjavcev

    Rozhodčí: Hejduk, Šír – Hlavatý, Tošenovjan
    bahis siteleri