Dortmund – Mohuč 2:1 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Darmstadt 2:0 (kon.) | Hamburg – Ingolstadt 1:1 (kon.)
Augsburg – Wolfsburg 0:2 (kon.) | Frankfurt – Schalke 1:0 (kon.) | Mönchengladbach – Leverkusen 2:1 (kon.)
konec
1. FC Kolín nad Rýnem
2:0 (1:0)
SV Darmstadt 98
Sobota 27.08.2016, 15:30 • RheinEnergieStadion, Köln • Německá Bundesliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! 1. FC Köln splnil roli favorita a porazil v domácím prostědí SV Darmstadt 98 2:0!

    První poločas nabídl velmi pohledný výkon domácího celku, který vstoupil do druhého soutěžního zápasu v této sezoně velmi aktivně. Hned ve třetí minutě trefil útočník Rudnevs tyč, Köln se dočkal v 11. minutě, kdy se prosadil Marcel Risse. Kolín nadále tlačil svého soupeře, zejména Bittencourt byl opravdu hodně vidět, avšak do konce poločasu už si žádný z týmu žádnou větší šanci vybojovat nedokázal.

    Na začátku druhého poločasu měl velkou šanci Bittencourt, který však nepřekonal Essera. Poté zápas na pár minut přerušila bouřka a silný déšť. Po krátké přestávce se prosadiul Anthony Modeste, který tak potvrdil vítězství svého celku! V závěru se však domácím zranil stoper Maroh, který byl ze hřiště odnesen na nosítkách.

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic. (17:39:31)
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Darmstadt v závěru dnešního utkání ještě kombinoval na útočné polovině. Už to vypadalo, že Vrančić o míč přijde. Poté však fauloval Sorensen a hosté budou mít k dispozici ještě zajímavou standardní situaci!
     
    90+3
    Za velkého potlesku domácích fanoušků opustil Dominik Maroh na nosítkách RheinEnergieStadion. Doufejme, že bude co nejdříve v pořádku!
     
    90+2
    Stoper Maroh stále leží na trávníku a pro slovinského obránce už přicházejí i lékaři s nosítkami, což neznačí vůbec nic dobrého...
     
    90+1
    Za faul na polovině hřiště dostává žlutou kartu střídající Zoller. Domácí však trápí jiná věc, na trávníku zůstal ležet stoper Maron, do kterého nepříjemně narazil ve vzduchu brankář Esser!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje dvě minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    V samotném závěru dnešního utkání vybojoval Kolín nad Rýnem ještě rohový kop, kterého se zhostil Hector, avšak jeho rozehrávka nebyla ideální a hráči Darmstadtu dokázali míč odhlavičkovat!
     
    88
    Sandro vhodil nepřesně aut z pravé strany, míč se dostal k Marohovi, který neváhal a raději poslal míč až k Hornovi, a ten s rozehrávkou rozhodně nespěchá!
     
    87
    Domácí celek momentálně kontroluje hru na vlastní polovině a je vidět, že hráči Kölnu už chtějí dnešní utkání dohrát v klidu a s čistým kontem.
     
    86
    Střídá také domácí tým! Kouč Stöger posílá ze hry Anthony Modesteho, který i v dnešním zápase podal skvělý výkon. Na jeho místo přichází Miloš Jojić.
     
    85
    Pět minut před koncem základní hrací doby přichází druhé střídání hostujícího týmu. Ze hřiště odchází Kleinheisler, kterého na hřišti nahrazuje Olijnik!
    Anthony Modeste měl prsty v 19 z posledních 40 gólů Kölnu!

     
    84
    Na trávníku zůstal ležet hostující Gondorf, kterého zřejmě chytly křeče! Hostující záložník odchází za asistence lékařů za postranní čáru.
     
    83
    Na druhé straně zatopil hostující obraně střídající Zoller, který proháněl Hollanda, před kterého se sice nedostal, nicméně vybojoval alespoň rohový kop!
     
    82
    Marcel Heller dostal ideální pas na levou stranu, míč si krásně zpracoval, avšak velmi rychle u něj byl Sorensen, který svého protihráče do pokutového území nepustil!
     
    81
    Anthony Modeste teď odvedl skvělou práci ve středu hřiště, kde dokázal udržet míč i proti dvojnásobné přesile a poslal jej k obráncům.
     
    80
    Teď se do útoku podívali po delší době také domácí! Rudnevs si udělal prostor na pravé straně, odkud vyslal nebezpečný přízemní centr, za kterým šel Modeste, avšak brankář Esser míč lapil!
     
    79
    Kleinheisler si narazil míč s Gondorfem a následným centrem hledal na levé straně Hollanda. Hostující obránce však nedokázal míč zpracovat a vhazovat budou domácí!

    Jan Havlovic

    Branky: 11. Risse (Bittencourt), 61. Modeste (Rudņevs)

    Karty:   19. Maroh (KLN), 69. Bittencourt (KLN), 90+1. Zoller (KLN) – 27. Fedeckij (DAM), 38. Holland (DAM), 47. Höhn (DAM)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 11:6. Střely mimo: 11:4. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 8:14.
    1. FC Kolín nad Rýnem: Horn – F. Sørensen, Mavraj, Maroh – Risse, Höger, Bittencourt (74. Zoller), Lehmann, Hector – Modeste (86. Jojić), Rudņevs.
    Náhradníci: Müller – Heintz, Jojić, Zoller, Osako, Olkowski, Mladenović.

    SV Darmstadt 98: Esser – Fedeckij (56. Sandro Sirigu), Milošević, Höhn, Holland – Gondorf, Kleinheisler (85. Olijnik) – Ben-Hatira, M. Vrančić, Heller – Schipplock.
    Náhradníci: Heuer Fernandes – Gorka, J. Díaz, Čolak, Sandro Sirigu, Olijnik, Jungwirth.

    Rozhodčí: Ittrich – Grudzinski, Henschel (vš. GER)
    bahis siteleri