CSKA Moskva – K. Vary 7:1 (kon.) | Riga – Třinec 4:5 (kon.) | Blues – Vítkovice 1:6 (kon.)
Jaroslavl – Sparta 4:5 (kon.) | Riga – K. Vary 5:2 (kon.) | Sparta – Vítkovice 5:2 (kon.)
Třinec – Blues 3:7 (kon.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 4:3 (kon.)
konec
Dinamo Riga
5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 27.08.2016, 15:00 • MINI WERK ARENA, Třinec • President Cup • O umístění
Partner:
     
    59:37
    Vit Benda (KVA) zasáhl vysokou holí do obličeje Korkusse a odsedí si ještě závěrečných třiadvacet sekund na trestné lavici.
     
    55:13
    Riga právě vstřelila branku!
    Lotyšské mužstvo se raduje z pátého zásahu a zřejmě definitivně rozhoduje o tom, že si zahraje o páté místo. Grundmanis uvolnil před brankou BERTSE RUDZITISE, a ten našel mezírku mezi Bednářovými betony – 5:2! Asistence: Elvis Grundmanis.
     
    52:35
    Riga právě vstřelila branku!
    Jenomže stejně jako ve druhé třetině také nyní Karlovy Vary po vstřelené brance okamžitě inkasují! Tentokrát si nechaly ujet ALEKSANDRSE BIŠKINSE, jenž si povodil Bednáře a našel místo mezi jeho betonem a tyčkou. Nádherný gól – 4:2! Bez asistence.
     
    52:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie je zpět v kontaktu! Benda pronikl po levé straně až za branku Bruverise a přihrál pod sebe ADAMU KŘEMENOVI. Kapitán energetiků prostřelil brankáře Rigy, zaznamenal druhý gól v zápase a celkově třetí v dnešním dni – 3:2! Asistence: Vít Benda.
     
    49:34
    Polcs si prohodil puk mezi bruslemi Matouška, pronikl do útočného pásma a přihrál Biškinsovi, po jehož ráně zacinkala pravá tyčka branky energetiků!
     
    44:30
    Korkuss přihrával před branku Prohorenkovi, s nímž se ale poctivě vrátil Rozhon a odpálil puk do bezpečí. Přitom ovšem Petr Rozhon (KVA) zasáhl soupeře vysokou holí a odsedí si dvě minuty.
     
    43:42
    Jiskra se prosadil proti o hlavu větším soupeřům a společně s Korčmarošem zaměstnali Bruverise. Ten nakonec odklouzal z brány, jenže Jiskra trefil místo odkryté klece břevno!
     
    40:35
    Karlovy Vary musejí do tří a budou se bránit rižské přesilovce. Jan Kosina (KVA) je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    39:16
    Bílek zastavil průnik Grundmanise dobrým obranným zákrokem, ale následně se strhla u Bednářovy branky potyčka mezi Bertsem Rudzitisem (RIG) a Vladislavem Pohankou (KVA). Nic vážného, ale oba jsou potrestáni dvěma minutami. Pohanka za napadení, Rudzitis za hrubost.
     
    36:44
    Riga právě vstřelila branku!
    Jenže místo vyrovnávací branky odskakuje Dinamo zpět do dvoubrankového vedení! Polcs vysunul do úniku ALEKSANDRSE BIŠKINSE, jenž si položil Bednáře a bezpečně zametl kotouč do prázdné branky! Dinamo se prosadilo v oslabení – 3:1! Asistence: Rudolfs Polcs, Ralfs Vilcinš.
     
    35:37
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Ve hře čtyři na čtyři se bleskově prosazují Karlovy Vary a snižují ztrátu! Novotný nahodil puk z rohu před branku a ADAM KŘEMEN dnes jako první překonal Bruverise v rižské brance – 2:1! Asistence: David Novotný.
     
    35:26
    Rozhon se od hrazení vydal až před Bruverisovu branku a vykoledoval si faul od Emilse Mežniekse (RIG). Ten je potrestán dvěma minutami za hákování.
     
    33:53
    Tomáš Zdeněk (KVA) fauloval v obranné třetině u mantinelu Biškinse a musí si odsedět dvě minuty za hákování.
     
    30:48
    Grundmanis vedl rižské přečíslení dvou proti jednomu a místo přihrávky se rozhodl zakončit mezi betony Bednáře. Ten nejdříve zasáhl, pak mu sice puk vypadl, ale naštěstí k hráčům Karlových Varů.
     
    27:37
    Energie nedokázala zatím během přesilové hry Bruverise výrazněji prověřit, teď si na sedmnáct sekund vyzkouší dvojnásobnou přesilovku. Na dvě minuty musí na trestnou lavici Glebs Prohorenko (RIG) za napadení gólmana Bednáře po svém průniku, kdy spadl na gólmana Karlových Varů.
     
    25:55
    Karlovy Vary si zahrají přesilovou hru. Na dvě minuty byl za vražení soupeře na hrazení vyloučen Nikita Beločickis (RIG).
     
    21:01
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak to je výborný nástup lotyšského týmu do druhého dějství! Dinamo zakombinovalo na levé straně, Milbergs přihrál na střelu RUDOLFSI POLCSOVI, a ten svou ranou vymetl horní růžek – 2:0! Asistence: Italo Milbergs.
     
    13:13
    Riga právě vstřelila branku!
    Dinamo jde v první třetině zaslouženě do vedení! Riga byla nastěhována před brankou Bednáře a Biškins přihrál od mantinelu na modrou čáru ARTURSI BRIKMANISOVI. Rižský obránce napřáhl k tvrdé střele a puk od levé tyčky zapadl do branky – 1:0! Asistence: Aleksandrs Biškins, Rudolf Polcs.
     
    08:10
    Matejko vysunul přihrávkou přes celé kluziště do samostatného úniku Prohorenka, kterému však střela dobře nesedla a Bednář zasáhl!
     
    02:50
    Útočným faulem proti Mežnieksovi se provinil také Tomáš Zdeněk (KVA). Odsedí si dvě minuty za podražení, tím pádem přesilovka Energie skončila.
     
    02:10
    První trest je na straně Dinama. Dominiks Marcinkevičs (RIG) je vyloučen na dvě minuty za podražení v útočné třetině.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 14. Brikmanis (Biškins, Polcs), 22. Polcs (Milbergs), 37. Biškins (Polcs, Vilcinš), 53. Biškins, 56. Rudzitis (Grundmanis) – 36. Křemen (Novotný), 53. Křemen (Benda)


    Dinamo Riga: Bruveris (Šilovs) – Beločickis, Barovskis, Milbergs (C), Lininš, Mežnieks, Matejko, Rudzajs, Vilcinš, Topolevs, Brikmanis – Berzinš, P. Marcinkevičs, D. Marcinkevičs, Prohorenko, Polcs, Grundmanis, Ansons, Korkuss, Rudzitis, Jelinskis, Biškins, Geldners.
    Trenér: Juris Ozols.

    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (Horák) – Benda, Branný, Horváth, Kosina, Kursa, Pohanka, Tureček, Stejskal – Jiskra, Křemen (C), Mašek, Novotný, Korčmaroš, Rozhon, Zdeněk, Bílek, Bokštefel, Karbulka, Mareček, Matoušek. Trenér: Jiří Kovka.

    Rozhodčí: René Libiger – Daniel Majetný, Daniel Mareček

    Diváci: 30
    bahis siteleri