Jekatěrinburg – Ufa 4:3 (2:1 po s.n.) | Jaroslavl – Novokuzněck 1:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Novosibirsk 4:1 (kon.)
Petrohrad – Toljatti 5:1 (kon.) | Viťaz – Omsk 2:3 (kon.) | Záhřeb – Spartak Moskva 0:1 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
4:1 (3:0, 1:1, 0:0)
HC Sibir Novosibirsk
Pátek 02.09.2016, 18:30 • VTB Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučím a budu se na vás těšit opět u některého zápasu KHL. Dnes je to ode mě opravdu vše a přeji vám příjemný zbytek pátečního večera. (21:02:07)
     
    Československá stopa

    Adam Polášek (SIB) (0+0), 20:29 čas na ledě, žádná střela
     
    Dinamo se raduje z dalších tří bodů a upevňuje si pozici na předních místech tabulky. Domácí tým od začátku duelu kontroloval hru a svého soupeře zcela jasně přehrával. Naopak Novosibirsk se svým dnešním výkonem nemůže být spokojený. Od prvních minut Sibir málo bruslil, což se sice od druhé třetiny zlepšilo, ale za nepříznivého stavu o tři branky už se zápasem nemohl nic udělat.
     
    Střely na branku: 35:17.
     
    Konec zápasu.
     
    57:38
    Tak to byla obrovská šance Novosibirsku, ale nyní snad Alexandr Jerjomenko začaroval svou branku! Domácí brankář zastavil pokus z hranice brankoviště svou holí na brankové čáře.
     
    56:47
    Vyloučení v týmu Dinamo Moskva (Dmitrij Višněvskij – 2 min., vysoká hůl).
     
    55:40
    Vyloučení v týmu Dinamo Moskva (Alexej Cvetkov – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    55:05
    Novosibirsk se opět nedokázal dostat přes střední pásmo, a tak nahazuje černou gumu za branku. Do protiútoku šlo Dinamo, ale zakončení Rybakova končí v lapačce hostujícího brankáře.
     
    52:34
    Sibir zatím toto oslabení hraje velice dobře a Dinamo k dalším šancím moc nepouští. Do útoku se vydal hostující Gubin, jenž se po kličce na modré čáře dostal do ofsajdu.
     
    49:47
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Fjodor Beljakov – 2 min., vysoká hůl + 2 min., vysoká hůl).
     
    49:32
    Už to vypadalo, že přijde pátá branka na straně Dinamo. Fjodorov objel branku a málem nachytal Alexeje Krasikova. Ten v poslední moment dal k tyči beton a další puk za svá záda nepustil.
     
    48:44
    Přesilové hry Dinama jsou velmi nebezpečné a opět se domácí dostali do obrovské šance. Přihrávku zpoza branky dostal mezi kruhy Podšendjalov, jehož pokus švihem skončil na betonech hostujícího brankáře.
     
    48:22
    K tvrdé ráně se až v tomto okamžiku odhodlal Višněvskij, jenž trefuje hostujícího brankáře do masky. Alexej Krasikov zůstává ležet na ledové ploše, ale po chvíli se zdá, že bude v pořádku.
     
    48:02
    Dinamo se velmi rychle usadilo v útočném pásmu, kde kombinuje, ale střelecký pokus zatím k vidění nebyl.
     
    47:45
    Dalším vyloučeným hráčem je Stěpan Sannikov, který si pomohl za brankou Dinama podražením a už usedá na trestnou lavici. K vidění bude přesilová hra domácího celku, který bude chtít dát další branku.
     
    47:06
    Dinamo už hraje opravdu jednoduše a podruhé v krátkém sledu vyhazuje na zakázané uvolnění. Hra se tedy opět vrátí před Alexandra Jerjomenka.
     
    45:52
    Už to vypadalo, že se do samostatného úniku dostal hostující Sannikov. Ovšem mezi kruhy ho dojeli oba obránci a kotouče hráče Sibiru zbavili.
     
    45:06
    Novosibirsk se po hezké kombinaci dostal až za útočnou modrou čáru, odkud přišla střela, která se do prostoru tří tyčí nedostala.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 6. Podšendjalov (Cvetkov), 12. Rybakov (Robinson), 19. A. Galimov (Gorovikov, Markovin), 40. Cvetkov (Podšendjalov, Fjodorov) – 36. Okulov (Gubin)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – I. Nikulin, D. Višněvskij, Rylov, Robinson, Hietanen, Makljukov, J. Zajcev – A. Těreščenko (C), Tarasov, Karpov – Rybakov, Kokujov, Sopin – Gorovikov, A. Galimov, Markovin – Cvetkov, Podšendjalov, Fjodorov.
    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (Šegalo) – Polášek, Naumov, Meňšikov, Věreščagin, D. Lukin, Beljakov, Několenko – Šumakov, Sannikov, Šalunov – Kemppainen, Elo, Arťuchin (C) – Žafjarov, Gubin, V. Butuzov – Arťomov, Okulov, Fefelov – Vorošilo.

    Rozhodčí: Alexej Bělov, Eduard Odins – Jakov Palej, Anton Ponamarenko
    bahis siteleri