IFK Helsinky – Zug 1:4 (kon.) | TPS – Liberec 3:1 (kon.) | Davos – Djurgården 3:1 (kon.)
Linköping – JYP 4:3 (kon.)
konec
Linköpings HC
4:3 (2:1, 0:1, 2:1)
JYP Jyväskylä
Pátek 02.09.2016, 20:00 • Saab Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina K
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne pro tuto chvíli vše a u některého z dalších onlajn přenosů na počtenou! (22:39:12)
     
    Střely na branku v zápase:

    Linköping – Jyväskylä 26:23
     
    Zápas končí výsledkem 4:3 pro Linköping!
    Za domácí se postupně prosadili 2x Broc Little, Emil Sylvegård a do prázdné branky Niklas Persson.
    Z hostujícího týmu zaznamenali úspěch Mikko Kalteva, Antti Suomela a v poslední minutě Robert Rooba.

    Byli jsme svědky pohledného hokeje plného útočných akcí. V 1. třetině byli o něco lepší domácí. Jyväskylä měla velké problémy s forčekingem Švédů, což mělo za následek časté ztráty puku.
    Ve 2. třetině jsme ale sledovali úplně jiný obraz hry! Trenér Virtanen v kabině svým hráčům naordinoval úplně jinou strategii, která přinášela ovoce. Finský tým nutil obranu domácích k chybám a místy byli lepší právě hosté.
    Ve 3. třetině jsme byli opět svědky vyrovnaného hokeje se strhujícím závěrem, kdy v poslední minutě nejprve dokázali skórovat domácí, aby se následně o drama postaral hráč Jyväskyly.

    Linköping si touto výhrou zajistil prvenství ve skupině K.
     
    Konec zápasu.
    59:31 ROOBA - 4:3
     
    59:32
    JYP právě vstřelilo branku!
    Pozor, ještě není konec! ROBERT ROOBA ukázal, že se jeho tým ještě nevzdává! Poté, co obdržel kotouč na levé straně, se dokázal pomocí stahovačky dostat přes domácího obránce až do střelecké pozice a zakončit do horních pater Högbergovy branky! Asistence: Juha Uotila, Urho Vaakanainen.
    59:14 PERSSON - 4:2
     
    59:14
    Linköping právě vstřelil branku!
    Ačkoliv se hráči Jyväskyly dokázali držet v útočném pásmu, museli se potýkat s vynikajícím napadáním domácích hráčů. To mělo za důsledek vypíchnutí puku, o které se postaral Eddie Larsson a dokázal posunout puk na NIKLASE PERSSONA, který se dokázal dostat do úniku a zakončit do prázdné branky pro něj nebyl problém! Zřejmě je rozhodnuto! Asistence: Eddie Larsson.
     
    58:45
    Hosté si vzali oddechový čas, po němž nastupují na led se 6 hráči. Brankář Tuokkola zůstává na střídačce!
     
    58:45
    Suomela to neudělal vůbec špatně! Poté, co našlápl v obranném pásmu se dokázal prosmýknout kolem 3 hráčů a dostal se až k zakončení z levé strany, se kterým si ale brankář Linköpingu poradil!
     
    58:18
    Karterud nahodil kotouč, který následně sám dobruslil a šetří tak cenné vteřinky.
     
    57:29
    Jyväskylä nyní kombinuje ve svém útočném pásmu a my se můžeme těšit na závěr zápasu, který bude ještě určitě zajímavý.
     
    55:43
    A další velká šance! Do brejku se dostal Gallo. Tuokkola ale jeho střelu mířící do levého horního rohu vytěsnil lapačkou!
     
    55:19
    A opět ten Little! Americký útočník se dokázal prosmýknout mezi dvěma bránícími hráči a následně se dostat až na hranici pravého kruhu, odkud nebezpečně pálil! Tuokkola s problémy vyráží.
     
    54:31
    Po delší době se usadili v pásmu i hráči Jyväskyly. Tvrdou střelou se prezentoval Kalteva, jehož střelu schytal do hrudi jeden z bránících hráčů.
     
    53:30
    Lundgren na modré čáře švihnul tak, že se Tuokkola pouze ohlédl! Střela domácího obránce navíc zřejmě lehce lízla levou tyč!
     
    52:51
    Karlsson v rozhodující chvíli na modré čáře zlomil hůl a jediné štěstí pro něj bylo, že se napadající hráč nezorientoval dřív a nevydal se do protiútoku.
     
    51:17
    Od začátku druhé třetiny jsme mohli říci, že Jyväskylä postupně svou hrou dokonale narušuje strategii domácích. Nyní se jí ale opět nedaří přecházet střední pásmo a ohrozit tak brankáře Högberga.
     
    50:27
    Persson zkoušel hostujícího brankáře překvapit bekhendovou střelou. Byl sice v dobré pozici, ale branku netrefil.

    Vojtěch Filipiec

    Branky a nahrávky: 8. Little (Persson, Näkyvä), 15. Little (Bergfors, Näkyvä), 42. Sylvegård (Karterud), 60. Persson (Larsson) – 17. Kalteva (Kanninen), 22. Suomela, 60. Rooba (Uotila, Vaakanainen)


    Linköpings HC: Högberg (Johansson) – Björkman, Näkyvä, Forsling, Larsson, Lundgren, Hansson, Karlsson – Törnqvist, Persson (C), Little – Karlsson (A), Gallo, Bergfors – Sylvegård, Fogström, Karterud – Gordon (A), Westerlund, Rodensjö. Trenér: Dan Tangnes.
    JYP Jyväskylä: Tuokkola (Vehviläinen) – Vainio, Vaakanainen, Pulli, Uotila, Kalteva (A), Niku, Yonkman – Hytönen (C), Tavi, Louhivaara (A) – Löfman, Salmio, Saari – Nätinen, Tuppurainen, Suomela – Pihlman, Kolehmainen, Kanninen – Rooba. Trenér: Marko Virtanen.

    Rozhodčí: Pehr Claesson (SUI), Daniel Stricker – Orjan Ahlen, Jimmy Dahmen (všichni SWE)
    bahis siteleri