HC Plzeň – Kladno 3:6 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 4:5 (po pr.) | K. Vary – Chomutov 2:3 (0:1 po s.n.)
Zlín – Olomouc 4:1 (kon.) | Slavia – HC Litvínov 1:2 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 0:8 (kon.)
Liberec – Sparta 9:2 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 4:0 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
9:2 (1:1, 4:1, 4:0)
HC Sparta Praha
Sobota 03.09.2016, 16:00DHL Extraliga juniorů • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    Několik čepic teď přistálo na ledovou plochu, neboť PETR WIENCEK tečoval před Wolfem střelu Michaela Klingera, čímž završil svůj hattrcik.
     
    57:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Albert Janele vyhrál vhazování a hned přihrál VÁCLAVU BURDOVI, který si sjel před bránu. Na první pokus ještě Wolfa nepřekonal, ale napodruhé už to vyšlo. Asistence: Janele.
     
    43:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec drtí soupeře. V brankovišti Wolfa se vytvořila skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval FILIP CHLUM, který stejně jako Wiencek má dnes na kontě už vstřelené dvě branky. Asistence: Rubeš.
     
    41:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ale nakonec se přeci jen prosazují. Albert Janele nahrál JAKUBU HUSOVI, který měl na modré dostatek času a prostoru aby přesně zamířil do horního rohu Chourovi klece. Sparta střídá brankáře do brány se postaví Adam Wolf.Asistence: Janela.
     
    38:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři pořád jako by neměli dost. VÁCLAV BURDA dostal od Michaela Klingera pas na modrou lajnu, odkud dělovkou vymetl horní roh sparťanské brány. Asistence: Klinger, Průžek.
     
    37:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec je jako na koni. Petr Wiencek nabral v obranné třetině rychlost a zajel až za bránu hostů. Odtud přihrál TOMÁŠI NEZBEDOVI, jenž i přesto, že byl faulován překonal Choura.
     
    34:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí skóre. Filip Rubeš vybojoval v rohu puk, který poslal přesně na hůl FILIPA CHLUMA, jenž z předbrankového prostoru nedal Chourovi šanci a zvyšuje na 3:2. Asistence: Rubeš.
     
    32:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    A začíná se opět od znova! Tomáš Nezbeda vyslal krásnou přihrávkou do samostatného úniku PETRA WIENCKA, který i přesto, že byl atakován hostujícím obráncem, překonal Choura střelou nad beton. Asistence: Nezbeda, Beran.
     
    25:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta jde do vedení. Chlouba získal kotouč na útočné modré a předložil ho Krátkému, který stříleným pasem našel přesně VOJTĚCHA KULDU, jenž tečoval puk za Žajdlíkova záda. Asistence: Krátký, Chlouba.
     
    11:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! MARTIN SVOBODA dostal přihrávku na modrou, odkud golfem propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Martin Jandus.
     
    04:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Pražané si nerozuměli v rozehrávce za vlastní bránou, čehož využil PETR WIENCEK, který jim ukořistil kotouč, najel si před Choura a střelou pod víko otevřel skóre.

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 5. Wiencek, 33. Wiencek (Nezbeda, Beran), 34. Chlum (Rubeš), 38. Nezbeda (Wiencek, Korecký), 39. Burda (Klinger, Průžek), 41. Husa (Janela), 44. Chlum (Rubeš), 58. Burda (Janele), 60. Wiencek (Klinger, Nezbeda) – 12. Svoboda (Jandus M.), 26. Kulda (Krátký, Chlouba)


    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Polášek) – Bednář, Turek, Klinger (C), Kunst, Korecký, Husa – Pokorný, Janele, Průžek, Rubeš, Beran, Wiencek, Švík, Nezbeda, Jursa, Burda, Chlum, Kadlec
    HC Sparta Praha: Chour (41. Wolf) – Jandus M., Janda, Eliáš, Mrkvička, Jeřábek, Duben (C), Sedliský – Jandus T., Svoboda, Seniov, Kadlec, Maršoun, Safin, Kulda, Chlouba, Krátký, Dubský, Wojnar

    Rozhodčí: Wagner – Bosák, Podrazil
    bahis siteleri