KHL
Kunlun – Vladivostok 6:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Chanty-Mansijsk 2:3 (kon.) | Jaroslavl – Novosibirsk 3:1 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
3:1 (2:1, 0:0, 1:0)
HC Sibir Novosibirsk
Pondělí 05.09.2016, 18:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek večera! (20:28:57)
     
    Československá stopa v utkání

    Adam Polášek (SIB) 0+1, 2 střely, čas na ledě 20:31
     
    Střely na branku: 34 – 27
     
    Je dobojováno! Lokomotiv Jaroslavl poráží na svém ledě Sibir Novosibirsk a připisuje si další tři body! Domácí o svém vítězství rozhodli už v první třetině, kdy hráli dlouhou přesilovku 5 na 3! Dvěma slepenými brankami zaskočili hosty Čistov a Kontiola! Novosibirsk se přeci jen vrátil do zápasu a ještě do přestávky snížil Šalunov! Hosté dobývali domácí branku další pětačtyřicet minut, ale branku už nedokázali vstřelit! V závěru ještě upravil skóre trefou do prázdné branky Talbot!
     
    Konec zápasu.
    59:50 Maxime TALBOT - 3:1
     
    59:50
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Je to jasné! Jaroslavl dnes zvítězí! Gólovou pojistku do prázdné branky přidal MAXIME TALBOT! Diváci už pomalu mohou slavit! Asistence: Brandon Kozun, Staffan Kronwall.
     
    59:16
    Domácím se povedlo vyhodit puk z obranného pásma. Skákavý kotouč si to namířil vedle opuštěné branky Novosibirsku.
     
    58:31
    Alexej Krasikov zůstává na střídačce! Hosté zkoušejí štěstí v šesti hráčích na ledě!
     
    58:31
    Ještě před vhazováním si ale hostující trenér vyžádal oddechový čas!
     
    58:31
    Domácí brankář měl další práci! Sudnicin si tentokrát poradil se slabou střelou z ostrého úhlu. Strany se otočí, tentokrát se bude vhazovat po jeho levici.
     
    58:03
    Nyní už si Alexandr Sudnicin připsal o dost důležitější zákrok! Domácí brankář udržel mezi betony střelu Meňšikova od modré čáry. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    57:55
    Hostům už moc času nezbývá! Maxim Šalunov se otočil v rohu útočného pásma, vybruslil si do střelecké pozice, jenže jeho pokus domácí branku vůbec neohrozil.
     
    57:18
    Sudnicin jen kontroloval nahození od modré čáry. Slabá střela prosvištěla kolem jeho branky do rohu obranného pásma.
     
    56:51
    Střídání domácího celku nyní zavánělo hrou v šesti hráčích na ledě, ale rozhodčí pravici nezdvihl. Protesty hokejistů Novosibirsku jsou zbytečné.
     
    56:10
    Do hry se zapojil i brankář Alexandr Sudnicin. Strážce domácí svatyně vyklepal kotouč ze své lapačky a rozehrál přesně na své spoluhráče.
     
    55:38
    Krásnou střelou z mezikruží se prezentoval Maxime Talbot! Jeho dělovka bez přípravy prosvištěla těsně vedle pravé tyče!
     
    55:13
    Domácí obránci nastřádali další cenné vteřinky. Staffan Kronwall počkal na vystřídání svých spoluhráčů a nahodil puk na druhou stranu kluziště. Alexej Krasikov raději přerušil hru.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 5. Čistov (Koledov, Kozun), 6. Kontiola (Koledov, Loktionov), 60. Talbot (Kozun, Kronwall) – 14. Šalunov (Šumakov, Polášek)


    Lokomotiv Jaroslavl: Sudnicin (Murygin) – Koledov, Gavrikov, Kronwall (C), Ljubuškin, Pašnin, Rafikov, Manuchov – Čistov, Loktionov, Averin – Kozun, Kontiola, Talbot – Apalkov, Kadějkin, Mosaljov – Kraskovskij, Polunin, Korškov – Kartajev.
    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (Šegalo) – Věreščagin, Meňšikov, Beljakov, Polášek, Naumov, D. Lukin, Sergijenko – Arťuchin (C), Kemppainen, V. Butuzov – Sannikov, Šalunov, Šumakov – A. Jakovlev, Okulov, Vorošilo – Žafjarov, Gubin, D. Vorobjov – Arťomov.

    Rozhodčí: Bondar, Sčenkov – Zacharenkov, Sadovnikov
    bahis siteleri