Magnitogorsk – Riga 2:1 (kon.) | Ufa – Jokerit 2:3 (kon.) | Toljatti – Jaroslavl 2:3 (0:1 po s.n.)
N.Novgorod – Chabarovsk 0:1 (po pr.) | Kazaň – Dynamo Moskva 4:1 (kon.) | Nižněkamsk – Viťaz 2:1 (1:0 po s.n.)
Spartak Moskva – Vladivostok 1:2 (kon.)
konec
Spartak Moskva
1:2 (0:0, 1:2, 0:0)
Admiral Vladivostok
Čtvrtek 08.09.2016, 18:30 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Spartak si bere oddechový čas! Domácí trenér udělí svým svěřencům poslední pokyny před závěrečnýma vteřinami zápasu!
     
    58:56
    Markus Svensson zůstává na střídačce! Spartak zkouší štěstí v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    40:32
    A hned z toho byla dobrá šance! Na přihrávku z rohu útočného pásma si před branku sjel Ryan Stoa, jehož rána prolétla těsně vedle branky!
    39:01 Jaroslav DYBLENKO - 1:2
     
    39:01
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Spartak přeci jen na konci druhé třetiny snižuje stav na 1:2! Domácí se udrželi v útočném pásmu, Maxim Potapov přihrál JAROSLAVU DYBLENKOVI, jež si stáhl puk na bekhend a překonal Serebrjakova! Asistence: Maxim Potapov.
    33:19 Alexandr GORŠKOV - 0:2
     
    33:19
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Domácí neproměnili obrovskou šanci a za trest inkasují druhou branku v zápase! Hosté ve středním pásmu zachytili špatnou rozehrávku, puk si vzal ALEXANDR GORŠKOV, který střelou zápěstím prostřelil Svenssona! Bez asistence.
     
    33:02
    Mohlo být vyrovnáno! Jaroslav Dyblenko získal puk na brankové čáře, otočil se a vyslal přihrávku na Viktora Bobrova, jež ale trefil jen obránce před sebou!
     
    27:49
    Mohlo být vyrovnáno! Volný prostor se otevřel pro Viktora Baldajeva, jež si připravil puk po vyhraném vhazování a tvrdou střelou prověřil pevnost Serebrjakových chráničů hrudi!
    26:51 Robert SABOLIČ - 0:1
     
    26:51
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Vladivostoku se vyplatila aktivní hra! Vladivostok podnikl rychlý výpad po levé straně, obrana Spartaku sice získala puk, který však nedostala za modrou čáru. Jonathon Blum puk nahodil na branku, Svensson jej neudržel a ROBERT SABOLIČ už měl snadnou práci! Asistence: Jonathon Blum.
     
    23:36
    Fantastický Markus Svensson! Domácí brankář se skvěle roztáhl ve svém brankovišti a zamezil nahozenému kotouči v cestě do poloprázdné branky!
     
    21:47
    Obrovská šance Admiralu! Hosté v přesilové hře zatlačili Spartak před Svensoona. Na brankovišti se o dorážku pokoušeli hned tři hráči, jenže obrana nějakým zázrakem odolala!
     
    20:00
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Alexandr Kuvajev – 2 min., faul loktem).
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    15:12
    Velká šance Vladivostoku! Maxim Kazakov si sjel na přihrávku do útočného pásma, posunul si puk do střelecké pozice a zápěstím orazítkoval horní tyč!
     
    10:26
    Spartak si zahraje další přesilovku! Dvě minuty za držení si odsedí Jonathon Blum!
     
    03:19
    Další šance Admiralu! Svensson udržel střelu od modré čáry před brankovou čárou, jenže na jeho brankovišti se strhl obrovský boj. Domácí brankář však udržel postavení a kotouč vyrazil!
     
    03:15
    Poměr sil na ledě se vyrovná! Vylučuje se také na straně Vladivostoku! Dvě minuty za nedovolené bránění dostává James Wright.
     
    02:15
    Svensson se musel rychle přesunout k levé tyči své branky! Domácí brankář se stačil natáhnout a vyrazil ránu od modré čáry!
     
    01:42
    Bude se vylučovat! První přesilovou hru dnešního zápasu si zahraje Vladivostok. Marcus Högström vyfasoval dvě minuty za hru vysokou holí!

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 40. Dyblenko (M. Potapov) – 27. Sabolič (Blum), 34. Gorškov


    Spartak Moskva: Svensson (Bespalov) – Bondarev, Gilroy, Baldajev, Dyblenko, Högström, Provolněv, Jermakov – Radil, Stoa, Leščenko – Nikoncev, V. Berdnikov, Alexandr Vasiljev – M. Potapov, Bobrov, M. Plotnikov – Bobyljov, A. Voronin, Kuvajev – N. Li.
    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Nalimov) – Bartulis, Blum, Glazkov, Koněv, Gavrilenko, Mnacjan – Sajustov, Sabolič, Tkačjov – Lugin, Wright, Gorškov – Barbašev, Mamin, Alexandrov – J. Jakovlev, Makarenko, Kazakov – Sigarjov.

    Rozhodčí: Vasiljev, Lavrentěv – Ivanov, Novikov
    bahis siteleri